Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet megszüntetni a gépemen mostanában (1 db)

Hogy lehet beállítással megszüntetni a gépemen mostanában felugró "Lehetséges, hogy ön szoftverhamisítás áldozata lett" figyelmeztető szövegű ablakot?

Úgy gondolom, hogy talán az "Automatikus indítás" táblából kellene törölni valamelyik sort. De melyiket?

Legjobb válasz: hát nem. azt jelenti, hogy nem ment át a rendszered az eredetiségvizsgálaton. a KB905474 frissítés csinálja. van hozzá eltávolóprogram, de ezt keresd meg magad. javasolnám, hogy másold be az üzenetet a google-be és keresgélj a találatok között...

hát nem. azt jelenti, hogy nem ment át a rendszered az eredetiségvizsgálaton. a KB905474 frissítés csinálja. van hozzá eltávolóprogram, de ezt keresd meg magad. javasolnám, hogy másold be az üzenetet a google-be és keresgélj a találatok között...
http://www.msw.hu/letoltes/184/kb905474-uninstaller_-_szoftv.. Regisztrálj az oldalra, és töltsd le ezt. Ez uninstallálja azt a frissítést ami ezt az üzenetet kiírja. Fontos azonban, hogy ezentúl ne próbálkozz weben keresztül frissítéssel, mert ismét elõ fog jönni ez az üzenet. Állítsd be az automatikus frissítéseket, és használd azt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket !!! Sikerrel jártam !
A fentebb linkelt programot letöltöd, futtatod. Az leszedi az Eredeti Windows-Valódi elõny ellenõrzõeszközt. De mielõtt újraindítanád a gépet: A start > vezérlõpult > rendszer > automatikus frissítések résznél a frissítés módját ÁLLÍTSD ÁT ARRA, hogy csak értesítést kérsz a frissítésrõl és magad döntöd el, hogy mikor töltse le és mikor telepítse azt! Így ha legközelebb jön a sárga pajzs az óra mellett, akkor nézd meg, hogy milyen frissítést akar telepíteni, és ha az Eredeti Windows - Valódi Elõny az, amelyet telepíteni akar, akkor az elõl VEDD KI a pipát!!! Azt nem szabad telepíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Így fogok eljárni.
Miért írja azt hogy: Hozzáférés megtagadva?Letöltöttem az msw oldalról pedig...Fekete háttéren írja
Nekem nem tüntette el :( Mi lehet a gond?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a baj a wifivel?

Windows 8 van feltelepítve a gépre. Vettem egy ilyen típusú routert


Már ketten is próbálták megcsinálni, de nem sikerült. Ma megnéztem a papírját és nem írta rajt, hogy windows 8-ra is lehetne telepíteni csak 7 van odaírva. Egy ismerősöm erre azt mondta, hogy amikor még gyártották a routert akkor nem volt még windows 8. Ez lehetséges? Mi a baj vele? Vegyek újat?

3

össze szeretnék rakni 1 gépet (max 50ezrért) és azlenne hogy az AMD Athlon II 260 (ADX260OCGMBOX) processzor-hoz meik lenne a legjobb, legolcsóbb alaplap?

5

Leakarom törölni az Ubuntut, ez lehetséges?

Letelepítettem egy windows 7-et ubuntu mellé de nem tudom megnyitni az ubuntut,hogyan lehetne letörölni az ubuntu 12.04 LTS-t? én nem telepítettem hanem így kaptam a laptopot

8

Miért nem látja a gépem videókártyát?

Van egy régi HP munkaállomás nevű laptopom. Ezen volt valamilyen ATI videókártya driver, és a windows élményindex 4,3-t írt, majd a win7 újratelepítése után már csak 1-et (mivel a videókártyáknál 1 volt). Driverpack Solution-nel letöltöttem a drivereket, de valószínűleg ezt a drivert nem töltötte le. Honnan tudnám letölteni?

6

Szerintetek milyen okostelefont vegyek?

Vodafone Smart 3 vagy samsung galaxy y?

3

Tudnátok nekem mondani főiskolákat észak - magyarországon? Tanárképző kar kellene, informatika és matematikával.

1

Miért lassult be a gépem?

Tegnap reggel egyik pillanatról a másikra belassult a gép, pedig semmi sem ment (talán egy windows intéző volt megnyitva). Újra raktam (mondjuk erre már szükség volt), és azóta is ugyanazt csinálja. Szinte semmi sem megy, mégis a töltést jelző led világít, de a proci 1%-on, a RAM pedig 20%-on megy. Bekapcsolás után egy kb. 5-10 percig gyors, és utána úgy belassul, hogy semmitse lehet csinálni. Minden ami meg van nyitva nem válaszol.
A háttérben is csak a utorrent megy.

6

Ha az Xboxom ra rakatok egy RGH-t akkor azért büntetnek?

Szeretnék csak nagyon félek hogy ez nem legális.

4

Hogyan tudnám megcsinálni a videokártyámat?

Van egy ATI GV-RX387512HP típusú videokártyám, ami miatt

4

Tudnátok nekem belinkelni 80 gb os merevlemezt, és hogy mennyi az ára? !

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!