Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet megszüntetni a gépemen mostanában (1 db)

Hogy lehet beállítással megszüntetni a gépemen mostanában felugró "Lehetséges, hogy ön szoftverhamisítás áldozata lett" figyelmeztető szövegű ablakot?

Úgy gondolom, hogy talán az "Automatikus indítás" táblából kellene törölni valamelyik sort. De melyiket?

Legjobb válasz: hát nem. azt jelenti, hogy nem ment át a rendszered az eredetiségvizsgálaton. a KB905474 frissítés csinálja. van hozzá eltávolóprogram, de ezt keresd meg magad. javasolnám, hogy másold be az üzenetet a google-be és keresgélj a találatok között...

hát nem. azt jelenti, hogy nem ment át a rendszered az eredetiségvizsgálaton. a KB905474 frissítés csinálja. van hozzá eltávolóprogram, de ezt keresd meg magad. javasolnám, hogy másold be az üzenetet a google-be és keresgélj a találatok között...
http://www.msw.hu/letoltes/184/kb905474-uninstaller_-_szoftv.. Regisztrálj az oldalra, és töltsd le ezt. Ez uninstallálja azt a frissítést ami ezt az üzenetet kiírja. Fontos azonban, hogy ezentúl ne próbálkozz weben keresztül frissítéssel, mert ismét elõ fog jönni ez az üzenet. Állítsd be az automatikus frissítéseket, és használd azt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket !!! Sikerrel jártam !
A fentebb linkelt programot letöltöd, futtatod. Az leszedi az Eredeti Windows-Valódi elõny ellenõrzõeszközt. De mielõtt újraindítanád a gépet: A start > vezérlõpult > rendszer > automatikus frissítések résznél a frissítés módját ÁLLÍTSD ÁT ARRA, hogy csak értesítést kérsz a frissítésrõl és magad döntöd el, hogy mikor töltse le és mikor telepítse azt! Így ha legközelebb jön a sárga pajzs az óra mellett, akkor nézd meg, hogy milyen frissítést akar telepíteni, és ha az Eredeti Windows - Valódi Elõny az, amelyet telepíteni akar, akkor az elõl VEDD KI a pipát!!! Azt nem szabad telepíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Így fogok eljárni.
Miért írja azt hogy: Hozzáférés megtagadva?Letöltöttem az msw oldalról pedig...Fekete háttéren írja
Nekem nem tüntette el :( Mi lehet a gond?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan menthetem le a pendrive-ról a dolgaim? (bővebben lent)

Van egy pendrive amit már régen használtam de fontos dolgok vannak rajt. Az a baj hogyha rádugom a gépre akkor a számítógép formázni akarja a pendrive-ot és nem is tudom elérni a dolgaim. Mi a teendő hogy letudjam menteni őket?

1

Az erősebb gépem mért viszi gyengében a jákokat mint a gyengébb laptopom?

a gép : intel celeron 2,60ghz dual core

10

Az első pár percben lassú a gépem. Miért? (msconfig → automatikus indításnál ki van szedve minden felesleges)

A bekapcsgombtól addig, hogy megjelenik a háttérképem kb. 20sec, de utána ahhoz, hogy bármely program elinduljon legalább 3 percet kell várnom. Utána teljesen jó sebességgel működik minden.Mit tegyek?(Van egy 120Gb-os SSD-ém ha esetleg ez számít)

4

Battlefeild bad company 2 telepítése?

Az a baj, hogy amikor felakarom tenni ezt a játékot sajnos nem érzékeli a CD-t. Tudom ilyenkor a CD van probléma, mert próbáltam más játékot is azokat olvasta és fel bírtam tenni. Van-e valami módszer amivel felrakhatom a Bad Company 2-t ?

5

Mi lehet a jó link?

Járok most GKI tanfolyamra a Tursuli bt hez, és mondták a linket hogy hol lehet kitölteni a teszteket de valamit nem jól jegyeztem meg. Kérek valakit aki tudja hogy mi a Tir suli gki teszt linkje az ilessze nekem ide be.

8

Hogyan tudnám a szerveremre berakni a see modot?

1

Ezen a laptopon hogy futnának a játékok?

VVV* Intel® Pentium® B960 (Dual-Core, 2.2 GHz)

2

Hogyan lehet azt beállítani hogy az egerem ne egy kattintással nyissa meg a megadott programot, hanem kettő kattintással? (windows7)

1

9 évesnek milyen tudású tabletet érdemes venni?

Op rendszer, memória stb

16

Hogy kell valakit facebookon feljelenteni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!