Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet megszüntetni a gépemen (11 db)

A gépem 5 mp-ként kiírja, hogy ERROR! CHECKCONNETION és feldob egy oldalra, az a neve rapid antivirus és idegesít, ezt hogy lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Hát ez bizony vírus. Lemezrõl bootolni és víruskeresõt indítani. Ha el tudja takarítani utána gép kikapcs, hogy esetleg a memóriában levõ vírus is törlõdjön aztán újraindítod már winchesterrõl és megint vírusellenõrzés, ha tiszta nem kell megformázni a merevlemezt és újra telepíteni a rendszert. Ha viszont újra megjelenik az üzenet akkor a formáz újratelepít pontok következnek.

Hát ez bizony vírus. Lemezrõl bootolni és víruskeresõt indítani. Ha el tudja takarítani utána gép kikapcs, hogy esetleg a memóriában levõ vírus is törlõdjön aztán újraindítod már winchesterrõl és megint vírusellenõrzés, ha tiszta nem kell megformázni a merevlemezt és újra telepíteni a rendszert. Ha viszont újra megjelenik az üzenet akkor a formáz újratelepít pontok következnek.
Ez valami vírusféle, amit "bekaptál". SEMMIKÉPPEN NE TÖLTSD LE A FELAJÁNLOTT PROGRAMOT! Ha van a gépeden rendszeresen frissített! víruskeresõ, futtasd le, ezen kívül egy spyware irtót is érdemes lenne lefuttatni. (pl. ad-aware)
Hogyan lehet pl. Xp-t lemezrõl (CD-rõl) boot-olni és utána vírusirtót futtatni?
A kérdező hozzászólása: köszi de megoldotam manuálisan
3-ik kommentezõ kérdésére a válaszom:BIOS-BA BE KELL ÁLLÍTANI H HONNAN BOOT-TOLJON....
lehet áramütés érte a hangkártyát és felüvöltött.
Szedd le az oldalát a háznak és úgy nézd meg honnan jön a hang, mert így elég nehéz mondani konkrét dolgot.
Valamelyik ventilátor csapágya kezd beszorulni.
Biztos fél a gép tõled!XD amúgy csatlkozom az elõttem szólóhoz.


Hogy lehet beállítással megszüntetni a gépemen mostanában felugró "Lehetséges, hogy ön szoftverhamisítás áldozata lett" figyelmeztető szövegű ablakot?

Úgy gondolom, hogy talán az "Automatikus indítás" táblából kellene törölni valamelyik sort. De melyiket?

Legjobb válasz: hát nem. azt jelenti, hogy nem ment át a rendszered az eredetiségvizsgálaton. a KB905474 frissítés csinálja. van hozzá eltávolóprogram, de ezt keresd meg magad. javasolnám, hogy másold be az üzenetet a google-be és keresgélj a találatok között...

hát nem. azt jelenti, hogy nem ment át a rendszered az eredetiségvizsgálaton. a KB905474 frissítés csinálja. van hozzá eltávolóprogram, de ezt keresd meg magad. javasolnám, hogy másold be az üzenetet a google-be és keresgélj a találatok között...
http://www.msw.hu/letoltes/184/kb905474-uninstaller_-_szoftv.. Regisztrálj az oldalra, és töltsd le ezt. Ez uninstallálja azt a frissítést ami ezt az üzenetet kiírja. Fontos azonban, hogy ezentúl ne próbálkozz weben keresztül frissítéssel, mert ismét elõ fog jönni ez az üzenet. Állítsd be az automatikus frissítéseket, és használd azt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket !!! Sikerrel jártam !
A fentebb linkelt programot letöltöd, futtatod. Az leszedi az Eredeti Windows-Valódi elõny ellenõrzõeszközt. De mielõtt újraindítanád a gépet: A start > vezérlõpult > rendszer > automatikus frissítések résznél a frissítés módját ÁLLÍTSD ÁT ARRA, hogy csak értesítést kérsz a frissítésrõl és magad döntöd el, hogy mikor töltse le és mikor telepítse azt! Így ha legközelebb jön a sárga pajzs az óra mellett, akkor nézd meg, hogy milyen frissítést akar telepíteni, és ha az Eredeti Windows - Valódi Elõny az, amelyet telepíteni akar, akkor az elõl VEDD KI a pipát!!! Azt nem szabad telepíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Így fogok eljárni.
Miért írja azt hogy: Hozzáférés megtagadva?Letöltöttem az msw oldalról pedig...Fekete háttéren írja
Nekem nem tüntette el :( Mi lehet a gond?
[link] [link] [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi.És hogyan lehet leszedni a géprõl?De ha kell valamihez, mivel lehet(kell) helyettesíteni.
Mi lenne, ha elolvasnád legalább az elsõ linket? Részletesen leírja, mi ez, meg hogy mivel próbálkozhatsz, ha baj van vele. Egyébként se derült ki, hogyan került egyáltalán a szemed elé, miért akarsz vele leszámolni, milyen operációs rendszered van, hogy az ismerõsödnek is pontosan az van-e, hogy azon hogyan kerestétek ezt a fájlt, stb. A fentieknél többet én sem tudok, linuxon nincsenek is ilyen gondjaim. De ha részletesebben leírod, hogy egyáltalán mi a problémád, biztosan akad, aki egyenesebb útmutatással szolgál.
Rendes tûzfallal.
A kérdező hozzászólása: De az ilyenek ellen mit lehet csinálni meg melyik progival látja h mit csinálok?
csak akkor ha te is felrakod és megadjátok egymásnak a kódotokat amit generál a program
Akár MSN , de ha csak engedélyezed.
TeamWiever

Mi lehet a baja a gépemnek? Ha megnyitok új oldalak feljön alul egy kis ablak és amikor bezárom, olyanokat ír ki, hogy: exit, close, close forever on this domain stb. Hogyan lehetne megszüntetni?

Ezenkívül, ha akarok letölteni a filesmonster oldalról, akkor a letöltési linket már nem tölti be. Vmint ha a google képek közül vmelyik oldalát be akarom tölteni, nem tölti be. Köszi!

Legjobb válasz: Elsõ körben szerintem nem ártana ráereszteni a gépre valami jófajta vírusirtót (Avast, esetleg NOD32 próbaverzió, stb.).

Elsõ körben szerintem nem ártana ráereszteni a gépre valami jófajta vírusirtót (Avast, esetleg NOD32 próbaverzió, stb.).
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel nem sokra mentem mert ezt már én is néztem.Programok eltávolításánál már néztem de ott ilyen postgre nincs.
A kérdező hozzászólása: Sikerült megtalálnom az Adobe csinálta.

Van a laptopom és ha egy kis időre megnyomom (mikor bekapcsolva van a gép) a bekapcsoló gombot, akkor elsötétül a gép (hibernál vagy mi) hogy lehet azt megszüntetni? Visszahozni a képet?

Legjobb válasz: Szia! Milyen op rendszert használsz? Win 7-nél így mûködik: Start menü > a keresõbe elkezded begépelni, hogy fõkapcsoló és az elsõ találat /a be- és kikapcsoló gombok mûködésének módosítása/ ott tudod beállítani.

Szia! Milyen op rendszert használsz? Win 7-nél így mûködik: Start menü > a keresõbe elkezded begépelni, hogy fõkapcsoló és az elsõ találat /a be- és kikapcsoló gombok mûködésének módosítása/ ott tudod beállítani.
A kérdező hozzászólása: Igen, Win7em van. Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!