Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet megszüntetni a (280 db)

Hogyan lehet megszuntetni a hi5-t? Szeretnem megszuntetni a hi5-om, mert nem szeretem az oldalt . De nemcsak en szeretnem megszuntetni, hanemem a barataim is, mert mar nagyon unjuk, hogy folyton jonnek az e-mailok.

Legjobb válasz: belepsz, felhasznaloi fiok- felhasznaloi fiok torlese gomb;) Sok sikert hozza! Amugy a beallitasoknal lehet segiteni azon hogy ne kapj mindenre e-mailt ertesiteskent:)

belepsz, felhasznaloi fiok- felhasznaloi fiok torlese gomb;) Sok sikert hozza! Amugy a beallitasoknal lehet segiteni azon hogy ne kapj mindenre e-mailt ertesiteskent:)

Hogyan lehet megszuntetni a szajszagot teljesen?

Legjobb válasz: A szájszagnak két fõ oka lehet (persze lehet, hogy van több is, de én ezekrõl tudok :D): 1. Rosszak a fogaid (tehát lyukasak) 2. A gyomroddal van valami gond, ahonnan "feljön a szag". Szóval ha szeretnéd teljesen megszüntetni azt tanácsolom, elõbb menj el egy fogorvoshoz és tömess be minden lyukat :) Utána természetesen fontos, hogy moss fogat, esetleg használj rágót, mentolos cukrot. Ha ez sem segít, akkor komolyabb a gond (a 2-es szám), ekkor érdemes háziorvoshoz menni, aki esetleg tovább küld, stb..nem tudom hogy zajlik ez :)

A szájszagnak két fõ oka lehet (persze lehet, hogy van több is, de én ezekrõl tudok :D): 1. Rosszak a fogaid (tehát lyukasak) 2. A gyomroddal van valami gond, ahonnan "feljön a szag". Szóval ha szeretnéd teljesen megszüntetni azt tanácsolom, elõbb menj el egy fogorvoshoz és tömess be minden lyukat :) Utána természetesen fontos, hogy moss fogat, esetleg használj rágót, mentolos cukrot. Ha ez sem segít, akkor komolyabb a gond (a 2-es szám), ekkor érdemes háziorvoshoz menni, aki esetleg tovább küld, stb..nem tudom hogy zajlik ez :)
Ez attól is lehet, hogy kevés vizet iszol.

Hogy lehet megszüntetni a netes játékokat (csigacsapat, ebnevelde, nagymacskaklub, teveclub, goodgamefashion)?

Azon kívül,hogy nem lépek be?

Legjobb válasz: Valószínûleg mindegyiknél van egy "profil törlése" gomb, már ha feltesszük, hogy nem az egész játékot akarod megszüntetni, csak a profilodat.

Valószínûleg mindegyiknél van egy "profil törlése" gomb, már ha feltesszük, hogy nem az egész játékot akarod megszüntetni, csak a profilodat.
A kérdező hozzászólása: Kerestem a beállításokba, de olyat nem találtam.Olyan van, hogy lefagyasztás meg hibernálás, de egy idõ után felébrednek.
Vedd fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetõjével, elég annyit írnod, hogy "szeretnémmegszûntetni a regisztrációmat, mert MITTOMÉN MIÉRT. Kérem töröljék. Köszönöm" Vagy ha van FÓRUM az oldalon, ott keresgélj, vagy olyat keress, hogy "kapcsolat" , "Támogatás" , vagy hasonló Vagy egy e-mail címet kell találnod, vagy egy üzenet küldõ ûrlap-féleséget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogyan lehet megszüntetni a kellemetlen szájszagot? (rendszeresen, napi 2x mosok fogat)

Legjobb válasz: Vagy emésztési gondjaid vannak, vagy a fogaiddal van valami baj, vagy gyulladt az ínyed. Ok nélkül nem büdös az ember szája (jó, reggel ébredés után azért igen). Fogorvoshoz és belgyógyászhoz kell elmenni, és az okát megszüntetni.

Vagy emésztési gondjaid vannak, vagy a fogaiddal van valami baj, vagy gyulladt az ínyed. Ok nélkül nem büdös az ember szája (jó, reggel ébredés után azért igen). Fogorvoshoz és belgyógyászhoz kell elmenni, és az okát megszüntetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
A második mosás elõtt már nekem sem kellemes. Ezért kell háromszor mosni.
valószínûleg problémád van, valami rohad. FOGORVOS!

Írásban hogyan lehet megszüntetni a jelenlegi biztosítást az autómra?

Tudna ebben valaki segíteni, hogy milyen levelet kell írni a biztosítónak és hogyan legyen megfogalmazva? Vagy létezik erre külön formanyomtatvány?

Legjobb válasz: Ha azért akarod megszüntetni, mert újrakötnéd, akkor interneted pár perc alatt elintézheted biztosítási alkuszon keresztül. Megkapod a szükséges papírokat faxon vayg email-en, van közte egy "Felmondás biztosítás megszüntetéséhez" formanyomtatvány. Itt mindent megtalálsz: http://www.biztositastipp.hu/index.php

Ha azért akarod megszüntetni, mert újrakötnéd, akkor interneted pár perc alatt elintézheted biztosítási alkuszon keresztül. Megkapod a szükséges papírokat faxon vayg email-en, van közte egy "Felmondás biztosítás megszüntetéséhez" formanyomtatvány. Itt mindent megtalálsz: http://www.biztositastipp.hu/index.php

Hogyan lehet megszűntetni a freemail-em?

Legjobb válasz: "3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek? A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzõk között talál lehetõséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"

"3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek? A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzõk között talál lehetõséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"
A kérdező hozzászólása: Leírnád jobban.Nem sikerült megszûntetni, pedig azt tettem amit mondtál...
én tudom! bejelentkezel freemail fiokodba. utána katt a jelszómódosításra és ott találod a regisztrácio törlését.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Jó megszûntettem:) köszönök mindent.Azt nem tudjátok, hogy az msn-t hogyan lehet megszûntetni?:)
az msn megszüntetésére még én sem jöttem rá... de ha fogod az összes ismerõst és letiltod majd kitörlöd õket; és nem jelentkezel be többet arra a címre akkor kb vehetjük ugy törölted a fiokot...és lehet h egy idõ után elévül a fiok és törlõdik... de egyébként ezt a kérdést nyugodtan beírhatod új kérdésnek ;)
Msn megszüntetése: ide katt: https://accountservices.passport.net/PPNetworkHome.srf?lc=1038 jelentkezz be, majd beállításokra kattints és jobb oldalon lesz az általános mûveleteknél, hogy fiók megszüntetése.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.
ha nem menne a freemail törlés (hibás jelszóra hivatkozva) az valószínû azért van mert hosszú a jelszavad. ebben az esetben a jelszó elsõ 8 karakterét írd be. nekem mûködött.

Hogy lehet megszüntetni a félelmet az ugrásoktól?

Parkour-özni szoktam szabadidőmben és érzem hogy sok fajta ugrást meg tudnék csinálni de amikor ugrani készülnék akkor az agyam automatikusan reagál és megállítja a testem pont az ugrás előtt és általában ettől szokott elesni vagy leesni az ember én még szerencsére nem estem el ettől de hogy tudom megszüntetni?

Legjobb válasz: Lehet hogy elõször valamilyen teremben kellene próbálnod az ugrásokat, ott van esélyed, hogy puhára ess.

Lehet hogy elõször valamilyen teremben kellene próbálnod az ugrásokat, ott van esélyed, hogy puhára ess.
Vagy egyszerûen gyakorolj sokat, minél többféle mozdulatot, próbálj ki sokfajta mozdulatot, amit meg mersz csinálni. Sok gyakorlással javul a koordinációd és ezzel egyetemben már nem is fogsz félni annyira a nehezebb mozdulatoktól, mert már jobban tudod irányítani a tested és az agyad se áll ellen. Nem jó erõltetni azokat a dolgokat, amelyeket egyszerûen nem mersz megcsinálni, a tudatalattid nem véletlenül blokkol le, megpróbálja megóvni a testedet, tanácsos hallgatni rá. Teremts biztonságos környezetet, gyakorolj sokat és menni fog!
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez menni fog köszi a válaszokat

Hogyan lehet megszüntetni a menstruációt? Vagy hogyan lehet megszakítani, hogy egy napig ne legyen?

Éppen most vagyok az els? napban, és holnap orvoshoz kell mennem. Máskor nem kapok id?pontot, mert akkor fél évet megint kell várnom. A baj az, hogy bugyira le kell vetk?znöm egy férfi el?tt, de nekem nagyon megvan. Hogy lehetne megállítani? (légyszi ne pontozzatok le a rossz kérdésért:))

Legjobb válasz: Ha nem nõgyógyász, használj extra szuper tampont(o.b.).Ha már megjött, nem tudod megszakítani.

Ha nem nõgyógyász, használj extra szuper tampont(o.b.).Ha már megjött, nem tudod megszakítani.
mielött bemész az orvoshoz felteszel egy tampont aztán kész. és ne fehér bugyi legyen rajtad:)
Se megszüntetni, se megállítani nem lehet, ilyen szer nincs. Marad a tampon vagy ha olyan a vizsgálat, akkor sajnos csak fél év múlva:(

Hogyan lehet megszüntetni a folytonos éhségérzetet?

Legjobb válasz: megfelelõ minõségû és mennyiségû ételt kell enni, lehetõleg napi 5-ször

megfelelõ minõségû és mennyiségû ételt kell enni, lehetõleg napi 5-ször
Napi 5-ször étkezz, ha még mindig enni szeretnél rágózz, igyál sok vizet, egyél gyümölcsöket.Ha még mindig ennél akkor moss fogat és a fogkrém íze elveszi az éhségérzetet.Esetleg kenj szájfényt a szádra vagy ajakápolót.
Szedj pikolinát tartalmú krómot. A fent elmondottakon kívül.

Hogy lehet megszüntetni a profilomat?

2 facebook-om van és mindig csak az egyiket nézem meg meg szinte nem is nézem a másikat és már nem kell! akkor hogy tudom megszüntetnimaz oldalt?

Legjobb válasz: én úgy hallottam hogy nem lehet. a nagytesó nem felejt :P :D

én úgy hallottam hogy nem lehet. a nagytesó nem felejt :P :D
itt le van írva: ofczianka.hu/facebook/adatlap-torlese

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!