Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet megszüntetni (401 db)

Hogyan lehet megszuntetni a hi5-t? Szeretnem megszuntetni a hi5-om, mert nem szeretem az oldalt . De nemcsak en szeretnem megszuntetni, hanemem a barataim is, mert mar nagyon unjuk, hogy folyton jonnek az e-mailok.

Legjobb válasz: belepsz, felhasznaloi fiok- felhasznaloi fiok torlese gomb;) Sok sikert hozza! Amugy a beallitasoknal lehet segiteni azon hogy ne kapj mindenre e-mailt ertesiteskent:)

belepsz, felhasznaloi fiok- felhasznaloi fiok torlese gomb;) Sok sikert hozza! Amugy a beallitasoknal lehet segiteni azon hogy ne kapj mindenre e-mailt ertesiteskent:)

Hogyan lehet megszuntetni a szajszagot teljesen?

Legjobb válasz: A szájszagnak két fõ oka lehet (persze lehet, hogy van több is, de én ezekrõl tudok :D): 1. Rosszak a fogaid (tehát lyukasak) 2. A gyomroddal van valami gond, ahonnan "feljön a szag". Szóval ha szeretnéd teljesen megszüntetni azt tanácsolom, elõbb menj el egy fogorvoshoz és tömess be minden lyukat :) Utána természetesen fontos, hogy moss fogat, esetleg használj rágót, mentolos cukrot. Ha ez sem segít, akkor komolyabb a gond (a 2-es szám), ekkor érdemes háziorvoshoz menni, aki esetleg tovább küld, stb..nem tudom hogy zajlik ez :)

A szájszagnak két fõ oka lehet (persze lehet, hogy van több is, de én ezekrõl tudok :D): 1. Rosszak a fogaid (tehát lyukasak) 2. A gyomroddal van valami gond, ahonnan "feljön a szag". Szóval ha szeretnéd teljesen megszüntetni azt tanácsolom, elõbb menj el egy fogorvoshoz és tömess be minden lyukat :) Utána természetesen fontos, hogy moss fogat, esetleg használj rágót, mentolos cukrot. Ha ez sem segít, akkor komolyabb a gond (a 2-es szám), ekkor érdemes háziorvoshoz menni, aki esetleg tovább küld, stb..nem tudom hogy zajlik ez :)
Ez attól is lehet, hogy kevés vizet iszol.

Egy fegyelmi eljárást hogyan lehet megszüntetni?

Suliban, én meg a barátom össze vesztünk és kicsit eldurvult a dolog. neki ilyen dühkezelési gondjai vannak szerintem. Nem ütött meg meg semmi hasonló de megalázott engem. Én nem szerettem volna az eljárást. Azt szeretném ha nem is lenne. valaki tippek? vagy nincs mit tenni? :/ Köszönöm elõre is.

Legjobb válasz: Ez mindig az adott iskolától függ. Megszüntetni nem lehet tudtommal egy ilyet az adott feleknek, csak is kizárólag az iskola tehet(ne) ilyet. Ez nem szokott megtörténni sokszor, így meg tartják az ülést róla. Iskola válogatja, hogy milyen komolyan veszik ezt, de akár kirúgással is végzõdhet. Szerintem a legtisztább az lenne, ha te meg a cimbid elmennétek az igazgatóhoz, és megkérdeznétek, hogy mire számíthattok. 'Talán' így a szülõknek járó hivatalos értesítõket is megtudjátok elõzni.

Ez mindig az adott iskolától függ. Megszüntetni nem lehet tudtommal egy ilyet az adott feleknek, csak is kizárólag az iskola tehet(ne) ilyet. Ez nem szokott megtörténni sokszor, így meg tartják az ülést róla. Iskola válogatja, hogy milyen komolyan veszik ezt, de akár kirúgással is végzõdhet. Szerintem a legtisztább az lenne, ha te meg a cimbid elmennétek az igazgatóhoz, és megkérdeznétek, hogy mire számíthattok. 'Talán' így a szülõknek járó hivatalos értesítõket is megtudjátok elõzni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)


Hogyan lehet megszüntetni az "Ellenőrizni kell a winchesteren a konzisztenciát"?

Mostanában minden gép indításnál előjön. C vagy D meghajtóra. Sokszor megszakítani se lehet, mert végig ellenőrzi. Egy parancssort is beirtam, de az sz.art se ért. Hogy lehet végleg megszüntetni ezt??

Legjobb válasz: Ez az ellenõrzés akkor jön elõ amikor valami gond van a filerendszerrel szóval ne azon törd a fejed hogy hogyan lehet megszüntetni hanem ellenõrizd a winyót. csinálj egy töredezetség mentesítést Majd nézd meg a winyó állapotát a Hard Disk Sentinellel

Ez az ellenõrzés akkor jön elõ amikor valami gond van a filerendszerrel szóval ne azon törd a fejed hogy hogyan lehet megszüntetni hanem ellenõrizd a winyót. csinálj egy töredezetség mentesítést Majd nézd meg a winyó állapotát a Hard Disk Sentinellel
HDSentinel mit mutat? (kondíció)
A kérdező hozzászólása: A HD Sentinel ezt írja: Teljesítmény: 100% Kondíció: 100% "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban elõfordultak problémák 9907 alkalommal. Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni (ajánlott a minél rövidebb 80 eres SZALAGkábel használata). Nincs szükség beavatkozásra."
A kérdező hozzászólása: De nekem ez gyanús, mert 8, 5 éves a winyó és mindig 100%-ot mutat a teszt program.

Fejfájást hogyan lehet megszüntetni?

Már órák óta hasogat a fejem, meg a torkom is elkezdett kaparni... nem érzem túl jól magam :( Fejfájás megszüntetésére van valami módszer?

Legjobb válasz: A fejfájást csak egyféleképpen lehet megszüntetni, méghozzá úgy, hogy jól kipihened, kialszod magad, aludj annyit, amennyi csak jól esik, ilyenkor az a legjobb, ha ki sem mozdulsz és ágyban maradsz vízszintesen! Legalábbis nekem olyankor mindig elmúlik a fejfájásom, ha kialszom magam, legyen az fronttól vagy megfázástól, az alvás mindig segít! 24/N

A fejfájást csak egyféleképpen lehet megszüntetni, méghozzá úgy, hogy jól kipihened, kialszod magad, aludj annyit, amennyi csak jól esik, ilyenkor az a legjobb, ha ki sem mozdulsz és ágyban maradsz vízszintesen! Legalábbis nekem olyankor mindig elmúlik a fejfájásom, ha kialszom magam, legyen az fronttól vagy megfázástól, az alvás mindig segít! 24/N
Nekem ugyan ez ! Csak én azt érzem mintha valaki a lábával teljes eröböl taposná a tarkomat ! Én az oromat kezdem fujni ! A b.nöm szerint a holnapi front változást érzem !
A kérdező hozzászólása: Én csak kóválygok és fáj a fejem :( Jobbulást neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogy lehet megszüntetni emil cimet? Pl citromailest.

fél évig nem használtam mégis be enged lépni..

Legjobb válasz: Ha nem használod és nem fizetsz érte akkor minek megszüntetni? Legyen a szolgáltató baja, hogy csak úgy van ott egy cím, nem használja senki (=senki nem nézi a reklámokat "érte"->nincs belõle bevétel), mégis tárolja. Ha valaki oda küld levelet neked és nem kap rá választ, akkor elõbb-utóbb csak rájön, hogy nem használod, legfeljebb késõbb, mint ha kézbesíthetetlen lesz az üzenet. Ha spam jön rá, azzal úgyse lehet mit kezdeni.

Ha nem használod és nem fizetsz érte akkor minek megszüntetni? Legyen a szolgáltató baja, hogy csak úgy van ott egy cím, nem használja senki (=senki nem nézi a reklámokat "érte"->nincs belõle bevétel), mégis tárolja. Ha valaki oda küld levelet neked és nem kap rá választ, akkor elõbb-utóbb csak rájön, hogy nem használod, legfeljebb késõbb, mint ha kézbesíthetetlen lesz az üzenet. Ha spam jön rá, azzal úgyse lehet mit kezdeni.

A féltékenység miért jön elő? Mi ennek az oka? És hogy lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Szerintem az irigység és a bizonytalanság kombója. Nyilván hajlam és helyzet együtt hozza elõ. Ha ok nélkül jön elõ, akkor alapvetõen a féltékenykedõ személy önbecsülésének a hiánya. Ha nincs oka, akkor nem lehet megszüntetni. Legfeljebb szakítással...

Szerintem az irigység és a bizonytalanság kombója. Nyilván hajlam és helyzet együtt hozza elõ. Ha ok nélkül jön elõ, akkor alapvetõen a féltékenykedõ személy önbecsülésének a hiánya. Ha nincs oka, akkor nem lehet megszüntetni. Legfeljebb szakítással...
féltékenységnek jellemzõen semmi köze a partnehez. jellemzõen a féltékenykedõ önbizalomhiányából és/vagy biztoklási vágyából fakad. mivel a partnernek igazán nincs köze a dolgohoz, szinte nem is tud ellene mit tenni. az van. sorry

Hogyan lehet megszűntetni a freemail-em?

Legjobb válasz: "3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek? A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzõk között talál lehetõséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"

"3.5. Szeretném megszüntetni a postafiókomat, mit tegyek? A postafiók megszüntetésére a Beállítások oldalon, a Rendszerjellemzõk között talál lehetõséget. A törléshez meg kell adnia jelszavát. Kérjük vigyázzon, mert a törlés visszavonhatatlan, azzal a postafiók és teljes tartalma azonnal és végérvényesen megsemmisül!"
A kérdező hozzászólása: Leírnád jobban.Nem sikerült megszûntetni, pedig azt tettem amit mondtál...
én tudom! bejelentkezel freemail fiokodba. utána katt a jelszómódosításra és ott találod a regisztrácio törlését.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
A kérdező hozzászólása: Jó megszûntettem:) köszönök mindent.Azt nem tudjátok, hogy az msn-t hogyan lehet megszûntetni?:)
az msn megszüntetésére még én sem jöttem rá... de ha fogod az összes ismerõst és letiltod majd kitörlöd õket; és nem jelentkezel be többet arra a címre akkor kb vehetjük ugy törölted a fiokot...és lehet h egy idõ után elévül a fiok és törlõdik... de egyébként ezt a kérdést nyugodtan beírhatod új kérdésnek ;)
Msn megszüntetése: ide katt: https://accountservices.passport.net/PPNetworkHome.srf?lc=1038 jelentkezz be, majd beállításokra kattints és jobb oldalon lesz az általános mûveleteknél, hogy fiók megszüntetése.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.
ha nem menne a freemail törlés (hibás jelszóra hivatkozva) az valószínû azért van mert hosszú a jelszavad. ebben az esetben a jelszó elsõ 8 karakterét írd be. nekem mûködött.

Hogy lehet megszüntetni a netes játékokat (csigacsapat, ebnevelde, nagymacskaklub, teveclub, goodgamefashion)?

Azon kívül,hogy nem lépek be?

Legjobb válasz: Valószínûleg mindegyiknél van egy "profil törlése" gomb, már ha feltesszük, hogy nem az egész játékot akarod megszüntetni, csak a profilodat.

Valószínûleg mindegyiknél van egy "profil törlése" gomb, már ha feltesszük, hogy nem az egész játékot akarod megszüntetni, csak a profilodat.
A kérdező hozzászólása: Kerestem a beállításokba, de olyat nem találtam.Olyan van, hogy lefagyasztás meg hibernálás, de egy idõ után felébrednek.
Vedd fel a kapcsolatot az oldal üzemeltetõjével, elég annyit írnod, hogy "szeretnémmegszûntetni a regisztrációmat, mert MITTOMÉN MIÉRT. Kérem töröljék. Köszönöm" Vagy ha van FÓRUM az oldalon, ott keresgélj, vagy olyat keress, hogy "kapcsolat" , "Támogatás" , vagy hasonló Vagy egy e-mail címet kell találnod, vagy egy üzenet küldõ ûrlap-féleséget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogyan lehet megszüntetni a kellemetlen szájszagot? (rendszeresen, napi 2x mosok fogat)

Legjobb válasz: Vagy emésztési gondjaid vannak, vagy a fogaiddal van valami baj, vagy gyulladt az ínyed. Ok nélkül nem büdös az ember szája (jó, reggel ébredés után azért igen). Fogorvoshoz és belgyógyászhoz kell elmenni, és az okát megszüntetni.

Vagy emésztési gondjaid vannak, vagy a fogaiddal van valami baj, vagy gyulladt az ínyed. Ok nélkül nem büdös az ember szája (jó, reggel ébredés után azért igen). Fogorvoshoz és belgyógyászhoz kell elmenni, és az okát megszüntetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
A második mosás elõtt már nekem sem kellemes. Ezért kell háromszor mosni.
valószínûleg problémád van, valami rohad. FOGORVOS!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!