Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet megint (332 db)

Mit lehet tenni egy össze szűkült gyomorral? Hogy lehet megint akkora mint volt?

Legjobb válasz: Az éhezéstõl, fogyókúrától összeszûkül, a sok evéstõl kitágul. Egy-kétszer degeszre zabálod magad, és már tágult is. De miért akarod?

Az éhezéstõl, fogyókúrától összeszûkül, a sok evéstõl kitágul. Egy-kétszer degeszre zabálod magad, és már tágult is. De miért akarod?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert az utóbbi idõben alig ettem, össze szûkült a gyomrom, és most ha csak 2 falat kaját eszek, már fáj és nem is tudok többet enni. Ez nem jó így. És hogy tudnám magam degeszre zabálni ha 5 falat nem megy?! :(
Kezdjél többször keveset enni, vagy "csúszósabb" kajákat. Nekem bevált, mikor már pukkadásig ettem magam, hogy rá egy kis ecetes uborkasaláta (mondjuk nem nagyon van szezonja), aztán megint tudtam enni. :-)
egyél amenyit tudsz és tölts rá mondjuk sok tejet, vagy folyadékot. És minden egyes étkezénél tüzd ki h ennyivel és ennyivel többet kel enned.
A kérdező hozzászólása: oké. köszi a válaszokat :)

Hogy lehet megint halvány pozitív az ovulációs teszt?

Múlt szerdán volt ovum.azóta tesztelek.tegnap alig látszott a második csík,ma meg erősebb.Hogy lehet ez??

Legjobb válasz: Na erre én is kíváncsi vagyok. :)

Na erre én is kíváncsi vagyok. :)
Lh mindig jelen van a szervezetedben és a ciklus során folyamatosan ingadozik.Akkor pozitív egy ovu teszt ha a teszt csík erõsebb a kontroll vonalnál.
Két tüszõ is megrepedhet elvileg...Fény derült azóta, mi miatt volt?

HOGYAN LEHET MEGINT GOOGLE A KERESÕ?

Google chrom-om van egyik napról a másikra valami bigpoint.com lett a keres?..tudom hogyha beütöm h www.google.hu tudok ott keresni,de hogyan tudnám visszaállítani úgy hogyha megnyitom rögtön az jön be GOOGLE CHROM-on!???

Legjobb válasz: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=hu&answer=..

jobb felsõ sarokban a beállításokra kattintasz, találsz egy olyan részt hogy Induláskor - > ott kiválasztod azt hogy Az adott oldalak megnyitása -> ez mellett egy olyat hogy beállítás és oda beírod hogy google.hu
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen(:


HA a méz besűrűsödik, akkor hogyan lehet megint folyóssá tenni?

A konyhában volt, lehet hogy a melegt?l s?r?södött be :( , de szeretném, ah megint folyós lenne és tudnám enni a kenyérrel :)

Legjobb válasz: Forralj fel, vagy melegíts egy edényben vizet, és állítsd bele a mézet

Forralj fel, vagy melegíts egy edényben vizet, és állítsd bele a mézet
Valóban melegíteni kell, de véletlenül se forró vízbe tedd, mert eltörik az üveg! Egy edénybe önts vizet, állítsd bele a mézesüveget és tedd a gázra. Melegítsd amíg forrni kezd a víz, aztán takarák lángon forrald. Addig csináld, ameddig a méz újra megfelelõ állagú nem lesz. Aztán zárd el a gázt és hagyd langyosra hûlni a vízben álló mézet. Ha már kézzel meg tudod fogni, akkor kiveheted a vízbõl. Ha túl hirtelen hõváltozásnak teszed ki, akkor könnyen elpattan az üveg és kifolyik a méz.
Hát ja a virágméz kikristályosodik. A mézet nem szabad hevíteni. De melegíteni lehet. Úgy is jó ha beviszed a szobába a fûtõtest mellé. Vegyél akácmézet az nem kristályosodik ki.
Ha háztól veszed a mézet, akkor semmi ok a cukrosodás miatti aggodalomra: a jó méz ugyanis cukrosodik. A bolti mézek -amikbe adalékok kerül(het)nek-, NEM cukrosodnak, hanem esetleg penészednek. Édesapám méhész... A kiolvasztás módszerében tökéletesen egyetértek az elõttem szólókkal.
nincs agyoncukrozva, mert nekünk is saját mézünk van, cukrot még hírbõl sem hallott, és mégis olyan sûrû, mint a zsír (pl.)
Az utolsó tudja jól. Csak az igazi háziméz cukrosodik ki, de ez így van rendjén.
Nem attól sûrûsödött be, hogy a konyhában melegen volt, hanem agyon van cukrozva (sajnos) és ezt úgy mondják, hogy kikristályosodik. Ez ellen sajnos nem tudsz semmit tenni, ha a kamrában van hidegen, akkor is kicsapódik a cukor. Úgy járj el, ahogy a második válaszoló írta.
Csak hogy kicsit pontositsam, az igazi méz szokott cukrosodni, de a még fajtájától is függ, az akác gyorsan besürüsödik, a vegyes virágméz viszont kevésbé.
kiolvasztod ha "nyalakodni" akarsz. egy idõ után visszasûrûsödik, de utána megint ki lehet olvasztani, és akkor megint folyós lesz. egyébként a repce az egyik olyan méz, ami szinte azonnal a pörgetés után elkezd sûrûsödni. az akácnál ez a "korral" jár... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Házi méz a miénk, ismerõstõl vettünk, állítólag akácméz! Akkor mostmár tudom, hogy igy van rendjén. Sajnos ezt nem tudom nyalakodni , csak teába jó :)

Miért alakult ki megint árpa? Megint ugyanazon a szememen. Mit lehet ez ellen tenni/hogy lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Van rá kenõcs,gyógyszertárban lehet kapni.Elõfordul,hogy a kenõcs használata után is visszajön,de akkor újra kell egy pár napig kenni. Azt nem tudom,mitõl alakul ki.

Van rá kenõcs, gyógyszertárban lehet kapni.Elõfordul, hogy a kenõcs használata után is visszajön, de akkor újra kell egy pár napig kenni. Azt nem tudom, mitõl alakul ki.

Facebookom megint újult. Hogy lehet visszacsinálni a régi külsejét?

Elõzõ kérdésekben olvastam h nem lehet visszacsinálni a régi adatlapra. Ez biztos?

Legjobb válasz: Sajnos ez így marad addig ameddig nem lesz megint egy új fajta.

Sajnos ez így marad addig ameddig nem lesz megint egy új fajta.

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Dec. 18-án voltam dokinál és azt mondta akkor, hogy 6 hetes vagyok. Tegnap megint voltam rá 3 hétre a papíromon az áll, hogy 11 hetes. Ez most, hogy lehet?

Akkor hány hetes vagyok. Tegnap nem volt UH csak megvizsgált.

Legjobb válasz: Szia..uh alapjan szoktak valtoztatni a baba korat...ugy ertem a merete alapjan.Amugy nyugodtan rekardezhettel volna a dokinal...en nem ertem, hogy miert nem lehet megkerdezni tolle hiszen kotelessege elmondani, hogy mi tortenik veled hiszen nem egy vegyesboltban mentel vasarolni. Na mindegy...szoval..altalaban a menszi elso napjatol szamoljak ki a terhesseget annak ellenere, hogy nem akkor eshettel teherbe..kozepidoben vagy talan annal kesobb.Elmeletileg nem tartjak szamon azt a 2 hetet..de van aki beleszamolja(hallottam mar rola de en sem ertem). Uh nelkul meg eleg nehez 2 hetet hozzaadni egy embrio meretehez....ha latta volna akkor az mas..meretek alapjan elfogadnam..de igy....passz.

Szia..uh alapjan szoktak valtoztatni a baba korat...ugy ertem a merete alapjan.Amugy nyugodtan rekardezhettel volna a dokinal...en nem ertem, hogy miert nem lehet megkerdezni tolle hiszen kotelessege elmondani, hogy mi tortenik veled hiszen nem egy vegyesboltban mentel vasarolni. Na mindegy...szoval..altalaban a menszi elso napjatol szamoljak ki a terhesseget annak ellenere, hogy nem akkor eshettel teherbe..kozepidoben vagy talan annal kesobb.Elmeletileg nem tartjak szamon azt a 2 hetet..de van aki beleszamolja(hallottam mar rola de en sem ertem). Uh nelkul meg eleg nehez 2 hetet hozzaadni egy embrio meretehez....ha latta volna akkor az mas..meretek alapjan elfogadnam..de igy....passz.
szia hát nem tudom hogy csinálta ezt a dokid lehet õ tudja nekem az uh alapján 1 hétel le vagyunk maradva ami persze nem baj csak ezt már a másadik uh is kimutatta nem csak ugy gondolt egyet a doki és 1hetes lemaradást mondot szerintem kérdezd meg mi alapján gondolja biztos meg magyarázza nem barbár egyik sem õk is csak emberek jó baba várást
A terhesség korát az utolsó menses elsõ napjától számolják. Ez lesz az egyetlen fix pontod. A baba korát a fogantatás napjától számítják, de mivel ennek a dátuma nem biztos, így senki nem foglalkozik vele. A többi kormeghatározás mind a baba mértetétõl függ, akár uh-n nézik, akár vizsgálnak, és mindig eltérõ lesz mint amennyi a mensi napjától van számítva, ugyanis minden baba eltérõ ütemben nõ. Ez az adat inkább csak viszonyszámnak jó.
Szia! Az én esetem hasonló. Pontosan 6 hetes voltam (a naptár szerint), amikor a doki a petezsák alapján 4. hetet írt a leletemre. 4 héttel késõbb mentem újra vizsgálatra (amibõl 3, 5 lett a doki rendelési ideje miatt), akkor a baba a mérete alapján 9. hetes terhességet írtak. Lehet, hogy nálad is hasonló volt a helyzet, az elején nagyobb a tévedés esélye, olyankor szerintem még jobb a naptár szerint számolni.

Egyik ismerősöm szült és rá 2 hét múlva már szexelt a párjával, de nem védekeztek. Lehet, hogy terhes megint?

Legjobb válasz: nagyon kicsi a lehetõsége. feltételezem, hogy az ismerõsöd szoptatja a babát, és a szoptatás alatt a magas prolaktinszint akadályozza az újabb terhességet

nagyon kicsi a lehetõsége. feltételezem, hogy az ismerõsöd szoptatja a babát, és a szoptatás alatt a magas prolaktinszint akadályozza az újabb terhességet
Nem. 2 hét után még akár szoptat, akár nem, nem áll vissza a ciklus, a peteérés sem. Egyébként meg veszélyes lehet ilyenkor szexelni, szóval üzenem, hogy óvatosan :D
A kérdező hozzászólása: Igen, szoptatja a bébit.
semmit
szúrjad neki
Ha ennyire megingat téged ez a nõ, akkor a barátnõdet nem szereted igazán. Vagy rosszul látom...
A kérdező hozzászólása: Szeretem a baratnomet, de ez a nõ már elõbb tetszett, és nagyon vonzó, fiatalabbnak is néz ki, csak en nem mertem elmondani neki, mert nem akartam, hogy a baratsagunkat tonkretegye. Lelkileg nagyon egyformák vagyunk.
40 éves, idõs, nem túl nagy az esély a családalapításra. 10 év múlva õ 50 lesz, te meg 35.
Lehet, hogy szereted? Mibõl gondolod? Milyen tüneteket produkálsz? Ez fontos. Hogy eldönthessük mit tegyél, tudnunk kell, hogy: a) milyen a kapcsolatod a barátnõddel? b) a 40 éves hölgynek van-e kapcsolata? c) ha jól belegondolsz, mit akarsz tõle? Sajnos ezekre a kérdésekre lehet hogy Te sem tudod az igazi választ (legalábbis az a-ra és c-re). Ha szeretnél emlékezetes órákat, akkor szerintem jó helyen jársz, ha számodra érzékelhetõ szexuális kisugárzással bír, biztos nem csalódnál benne. Ha olyasmit forgatsz a fejedben, hogy még családot, gyereket szeretnél, akkor természetesen a veled egykorú barátnõdre, vagy más veled egykorú csajszira fordíts több gondot. Mondhatnám, hogy 40 éves nõkkel még 50-60 évesen is szórakozhatsz, de a lelkesedésük a 25 éves srác felé biztos feledhetetlen élményeket produkál. 35/N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!