Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet mai világban (22 db)

Valaki megmondaná nekem hogy a mai világba hogy lehet egy normális barátot találni?

Legjobb válasz: Valaki megmondaná nekem hogy a mai világba hogy lehet egy normális barátnõt találni? :D

Valaki megmondaná nekem hogy a mai világba hogy lehet egy normális barátnõt találni? :D
Privát vadász kérdés
Nagyon nehezen, sokan ereznek veled egyutt!
Nem jó helyen keresel. Baromira nem. Pusztán ennyi...
Szerintem egy ember sem normális.Mindenkinek vannak hülye dolgai és pont ezért nem olyan párt kell keresni akinek nincsenek, hanem olyat akinek hasonló flepnije van és akkor lehet együtt hülyeséget csinálni.:D Szerintem garantált siker, az amit én levezettem, mert teljesen logikus.:D
Hol laksz kérdezõ?
Képet! :D
Bárhol. A pszichopata sorozatgyilkosokon kívül mindenki normálisnak számít. Csak annyi, hogy nem mindenki az otthon kotlós családanyatípus rém zárkózott nõk igényeit hívatott kielégíteni, hanem leginkább a testi örömöknek szeret élni. De õk mind mind nagyon is nomrálisak. Nem a jól idomítható apukatípusok. Azért még nem kell kirekeszteni azokat a fickókat sem..
Templomban.
Sehol...:S Ha esetleg megtaláltad, akkor szólj nekem :D 20/L
Hol laksz elõzõ? 20f
sokszor én is ezt kérdezem magamtól, hogy hol lehet normálisat találni... 26L
Turelemmel es higgadtsaggal. En hat eve keresek normalis csajt. Mindegyikbe az elott szerettem bele, hogy kiderult a hulyesege
Valaki megmondaná, hogy mi a normális?:D
Kezdjük ott, hogy milyenre gondolsz normális alatt.
kezdjük ott hogy a mai világba hová lettek az igazi Férfiak s Nõk????
Úgy, hogyha vesszõt teszel a "hogy" elõtt, és nem "ba"-t írsz, hanem "ban"-t, mert ugye úgy helyes, hogy "világban". Másrészt úgy, hogyha te is rendes, normális vagy, mert pl én, mint rendes fiú, csak normális lánnyal jönnék össze.
Mondhatnám, hogy "Tessék itt vagyok igazi Férfiként" de minek? ismeretlenül, s látatlanba... Messzirõl jött ember az mond amit akar...
Hat ku*vara nem itt :D
Írj privátot!
Mert válogatós vagy, vagy csúnya.Azért.
Nehezen, légy önmagad. Sok sikert
Olyan szó hogy normális már nemlétezik......
Találni nem lehet, csak kiérdemelni.
Mi a normális? Mi a haza? Mi a tehén?

Hogy lehet az, hogy a mai világban már ez a vízválasztó egy házasságban, kapcsolatban?

Itt is sok ilyet olvasok, meg a környezetemben is tapasztalom, hogy hosszú, talán ritkábban rövidebb párkapcsolatoknál lassan az lesz a vízválasztó, hogy akkor a hármas szexet hogy, mikor, milyen neművel ejtsék meg, és hogy ez vajon hogy fogja befolyásolni a kapcsolatukat. Számomra ez döbbenet, hogy ez a hülyeség ennyire begyűrűzött a hétköznapokba, és már ezen múlik, illetve ennek a kipróbálásán, hogy mennyire erős egy kapcsolat meg ilyenek.

Legjobb válasz: Mindig maradnak szerencsére normális emberek, normális kapcsolatokkal. Gondolj erre! Attól még, hogy valamit sokan csinálnak, az nem feltétlen jó. Nem szabad, hogy az határozza meg az értékrendünket, hogy mit csinál a többség.

Mindig maradnak szerencsére normális emberek, normális kapcsolatokkal. Gondolj erre! Attól még, hogy valamit sokan csinálnak, az nem feltétlen jó. Nem szabad, hogy az határozza meg az értékrendünket, hogy mit csinál a többség.
Nálunk sok fiatalabb-idõsebb baráti pár van a környezetünkben, de ezek a dolgok, ahogy tõlünk is, távol állnak mindenkitõl, akit ismerek. Az meg, hogy mi megy a realitykben meg a neten, más dolog, nyilván vannak ilyen párok is, de ahol már ilyenek mennek, ott valami nagyon elveszett szerintem. Egy házassághoz 2 ember kell, nem 3 vagy 4.
Ha azért elhagyna a párom, mert nem próbáltuk ki a 3as szexet.... segítenék neki csomagolni. Amihez csak ketten kellünk, azokat az igényeit megpróbálom kielégíteni.....
Hallani hallottam már ezt, de élõben konkrétan még nem találkoztam ezzel. A nagyobb részének amúgy csak a szája nagy, a kisebbik meg belebukik. Erre jó az a sok ostoba videó amit a neten boldog boldogtalan nézhet. Azt hinné az ember, hogy végre, itt lenne a kiváló lehetõség a szexuális kultúra fejlesztésére. Ám erre az embereknek nincs igénye, ezért csak a szart, az extrém hülyeségeket nyalják be. Az összes felnõtt film minõsíthetetlen. Pont mint az akciófilmeknél. Mindegy, csak látványos legyen, az se baj ha képtelenség. De végül is nem lesz mindenkibõl Bruce Willis, csak mielõtt ez kiderülne, jó sokan hülyét csinálnak magukból. Azt kell mondjam, hogy nagyon kevés ember érett egy komoly kapcsolatra, és ez többek között ebben is megnyilvánul. Meg van még ezerféle más.
én még nem találkoztam ilyennel.
igazából engem nem tud izgatni... mindig is voltak szutyok emberek, igaz, talán ahogy az emberiség létszáma növekszik, sajnos ezeké is, pláne egy bizonyos korosztályban. de ez az õ nyomoruk, csinálják, ha jól esik. én csak azért imádkozom, hogy engem ilyennel ne hozzon össze a sors.
Szerencsére nálunk és a tágabb ismerõsi körömben sem hallottam ilyenrõl. A nagyvilágból már természetesen igen. Nekem az a véleményem, hogy ez már a két ember elhidegülése egymástól, boldogtalanságuk, amit fel akarnak "dobni" valami plusszal (hozzáteszem, mi sem vagyunk ellene annak a férjemmel, hogy föl kell néha dobni az együttléteket, de a gyertyafény, egy új fehérnemû, egy kis szerepjáték, ...stb. tökéletesen megteszi ezeket). A fölöttem szóló rövid és tömör válasza egyébként jellemzi az egészet..."Szánalmas" Szerintem még vagyunk egy jó páran, akik a normális értékrendeket képviseljük és így vagyunk 100%-osan boldogok!
Szánalmas ez...
Szerintem az nem kapcsolat, ahol KÉT ember nem tudja egymást boldoggá tenni. Ott valami nem stimmel, ha segítség kell az intimitáshoz. Sérült emberek felesleges próbálkozása a boldogságkeresésre. Szomorú.
de neked ez miért fáj? miért kell hülyézni ami másnak jó? miért nem lehet egymás békénhagyni, hogy mindenki örüljön annak ami neki jó?
nem.lattam.a fipmet. az a velemenyem hohy az ilyesmi.nem nezzni kell hanem.csinalni.
Vannak emberek akik már nem tudják hogy lehetne még jobban majmolni a pornófilmeket. 27/N
Utolsó, nekem errõl az a véleményem, hogy ezt Te is a Youg People Fucking c. filmben láthattad, ami fent van a youtube-on. Média alatt nem a híradót kell ám érteni. :-)
és mi a véleményetek arról amikor a nõ felcsatolható mûfasszal seggbekurja a férfit? egészen biztos hogy akik csinálják nem a média miatt csinálják, mert ezt a média egyáltalán nem nyomatja.
Talán a média minduntalan ezt nyomatja, de ettõl még nem feltétlenül általános ez a jelenség.Nyilván vannak párok, és nyilván egyre többen, akiknél valóban ez a vízválasztó, de szerintem ez az õ magánproblémájuk.Ettõl még vannak bõven hagyományos értékrendet vallók és képviselõk.Így kerek a világ.
Szerintem ez egyáltalán nem jellemzõ a kapcsolatokra, csak általánosítasz. (Az én ismeretségi körömben meg egyáltalán nincs ilyen, akkor az én "felmérésem" szerint gondoljam azt, hogy ez nem létezõ dolog? ) Persze, van ilyen, van akiben van ilyenféle kíváncsiság. Bennem egyáltalán nincs.
A kérdezõ szubjektív statisztikája magas, nem õ a KSH, csak általánosít. Ha mindkét fél igényli a hármas szexet, akkor semmi gond nincs vele, nem vagyunk egyformák. Az számomra már furcsább, hogy az itt válaszolók többsége azonnal negatívan minõsít egy olyan dolgot, ami az õ életére nincs hatással, csak nem egyezik tökéletesen az õ értékrendjével.
A kérdezõ nem másokat néz le, csak kérdezett. A kérdésében nem arról van szó, hogy egyáltalán miért csinálják egyesek hármasban, hanem arról, hogy egyesek a kapcsolatuk próbájának tartják ezt. Õ errõl tett fel kérdést. Így egészen egészen más. Szóval a kérdésben szereplõ embereknek nem a hármas felállás jelenti az izgalmat, nem azért csinálják. A dolog kapcsolatra gyakorolt hatása izgatja õket, nekik ez a lényeg. Na ez a szánalmas, így "tesztelni" a másikat. Én így értelmezem.
Ezt amúgy mire alapozod? Mert a tágabb környezetemben nem tapasztaltam ilyet, bár gondolom nem szokás reklámozni az ilyesmit...A te ismerõseid ezt így megosztják veled, hogy ennyire képben vagy? :D Mert csak a gy-t olvasva én semmilyen következtetést nem vonnék le az átlag emberekre vonatkozóan.
nem cseszi el a másik kedvét. õ viszont csak így tud jobb kedvre derülni. ez is egyfajta függõség.
kérdezõ: jogod van hozzá, de attól még rosszat teszel azzal, ha más életmódját negatív skatulyákba igyekszel gyömöszölni. az a kívánatos, ha az, ha nem tetszik, hogy él a másik, de õ jól van, akkor nem csesszük el a kedvét azzal, hogy szánalmasozzuk és hülyézzék azt ahogy él. önmérséklet és nagyvonalúság.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is szánalmas. Épp az elõbb olvastam egy olyan kérdést a szerelem, szex rovatban, hogy együtt vannak 6 vagy 7 éve, és eljutott a kapcsolatuk addig, hogy kipróbálják hármasban. Az ember esze megáll. És nem azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, hanem hogy szintet lépjenek. Szánalom. Sajnos az én barátnõm is ilyen, húszas évei elején szeretett bulikban csajokkal smárolgatni, meg volt hármas szex is az exével. Tegnap mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha ilyesmit akarok, õ benne van. Pedig nagyon jól tudja, hogy nincs szükségem ilyesmikre, meg ugyanolyan megcsalás egy csók egy lánnyal, mint egy fiúval szerintem, ergo mi ott megcsalnánk egymást. Teljesen kiábrándultam belõle, hogy még mindig itt tart 27 évesen.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert káros dolognak tartom, és nem fér bele az értékrendembe, továbbá úgy tudom szabad véleménynyilvánítás van, és ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk stb.
mert attól érzi magát jól ha másokat lealázhat. ez a nárcisztikus személyiségzavar egyik tünete
hát szerintem senkinek nincs hozzá köze, hogy mást mi izgat... van olyan kapcsolat, amit egy ilyen dolog tönkretesz, de vannak olyanok is, akik nem bánják meg, hogy egyszer kipróbálták. ez csak azon a két emberen múlik akik a kapcsolatban vannak. valakinél még az anál is hatalmas tabu, valakinél az se jelent semmi extrát. mikor fogják már fel végre az emberek, hogy nem vagyunk egyformák?
sose
Nekünk nem kellett hozzá 6-7 év. És nem azért tesszük, mert kettesben unalmas a szex. Egyáltalán nem az, hisz ha az lenne, nem is szexelnénk soha egymással, csak ha harmadik fél is van, vagy inkább szakítanánk és keresnénk egy jobb partnert. De mi ezt szeretjük, és néha jó. A partnerválasztásból sosem volt még gondunk. Házasságot nem tervezünk, vízválasztó így nem lehet. Ha a kapcsolat tönkremegy akár ettõl, akár mástól, annak meglesz az oka, és nem fogunk kétségbeesni, hogy ismét szingliként éljük az életet.
Én nem tapasztaltam, hogy ennyire nagy jelentõsége lenne a hármasnak.
Egyáltalán nincs nagy jelentõsége, csak a tv és internet nyomja. A kapcsolatok többségében sem anál nincs, sem hármas. Csak rosszul választottál barátnõt.
szoval nehet nezzni.a teveben masok szexeleset de szerintem a szexnek a masik ember es sajat magunk felfedezeserol kell(ene) szolnia.

Miért van az, hogy a mai világban az olyan pasik, akik nem a legszebbek, azoknak nem lehet barátnője?

Igen, én sem vagyok a legszebb, de nem is tartom magamat csúnyának. Nem vagyok, az a kimondottan helyes pasi, de már nagyon szeretnék valakit az életembe, de úgy érzem, hogy a küls?m miatt, nem találok. Vannak barátaim, mindenkivel jóban vagyok, könnyen barátkozom, nem vagyok hülye, sajnos a küls?m az, ami ebben hátráltat. Miért ennyire küls?séges a legtöbb lány? Már senkit nem érdekel a bels??

Legjobb válasz: ez hülyeség:) a környezetemben az átlagos pasiknak is ugyanolyan gyakran van kapcsolata mint a jó pasiknak. sõt, ismerek olyan nagyon jó pasit, akinek 5 éve nincs. szerintem ezzel az önbizalomhiányos fiúk takaróznak.

ez hülyeség:) a környezetemben az átlagos pasiknak is ugyanolyan gyakran van kapcsolata mint a jó pasiknak. sõt, ismerek olyan nagyon jó pasit, akinek 5 éve nincs. szerintem ezzel az önbizalomhiányos fiúk takaróznak.
A belsõ igenis fontos a nõknek... Csak nem éppen a jófiúkra buknak. A domináns rosszfiúk nem túl elõnyös külsõvel is vonzóak sok csaj számára. Ha jófiú vagy és nem vagy hozzá szépfiú, akkor valóban nagyon nehéz barátnõt találni...
Kérdezõ, gondolkodj már egy kicsit. A férfiak 90%-a a "nem a legszebbek" kategóriájába sorolható, akkor csak a 10%-nak van pasija? Menj ki az utcára, nézz szét a baráti körödben, a családodban, a facebook-on: az átlagos vagy csúnyácskább fiúknak nincs barátnõje?
#25 Nekem kellene, már ha csak külsõre átlag alatti.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magamat átlag alattinak. Átlagosnak tartom magamat, csak az a baj, hogy még egyetlen olyan lánnyal sem találkoztam, akivel együtt lehetnék, mert a vonzalom kölcsönös. Sok volt az elutasítás a külsõm miatt, ezért van a kérdés.
23-as: ezt nem is kétlem! viszont az átlag alatti pasinak sem kell az átlag alatti nõ.
ha orvos leszel lehetsz csúnya is! egy 40 éves orvos -ha van jó egzisztenciája- simán talál magának egy 30-35 körüli csinos nõt
22:29 Az átlag alatti lányoknak se kell átlag alatti pasi.
Ha fasza karrierképet jövõtervvel bírsz akkor lesz nõd mégha nem is vagy egy adonisz. Az orvosokat kifejezetten szeretik. :) Nem lesz itt gond, csak bátran merj ismerkedni
Utolsó, sztem 10%-nak sincs pasija, nem hinném, h annyi buzı lenne :) Komolyra fordítva a szót: az átlagos fiúknak még akadhat barátnõ, ha a csúnya lányokkal is beérik, a csúnya fiúk viszont teljesen esélytelenek.
ennél csak annyít tudok írni, hogy csúnya fiúknak lekell adni az igényeiket... nem a körzet legszebb csaját megszerezni.. hiddel a kicsit csunyábbacska és visszahúzodó [v lehet forditottja is akár..csak nagyonnagyon ritka] lányokban rejlik amit keresel. és 1 full normális csaj amit keresel nem jár el mindennap ide-oda..[pl.:mindennap a közeli plázába] csak néha néha. nézz körül akár.. lehet h az osztályodban ott rejlik aza lány aki 1.-s korod óta "beléd van zúgva"..:) csak nemtudja hogy lépjen.. mert gondolom Te leseszarod. mert a fulloscsajok kellenek egésznap..:DD ilyen egyszerû..:)
Utolsó, ezredszer is leírom: hiába adjuk le az igényeinket, mert a ronda lányoknak se kell ronda pasi. A normálisaknak meg fõleg nem, mert õk külsõtõl függetlenül válogathatnak a pasik között, tehát találnak jóképût és magasat is.
Hány éves vagy? Szerintem vannak még olyan lányok akiket érdekel a belsõ, nem értem mibõl gondolod hogy minden lány ilyen.
A kérdező hozzászólása: Leírtam már párszor, most újra, hogy NEM VAGYOK CSÚNYA. Nem tartom magam csúnyának. Többen tartanak helyesnek. Nekem a gondom nem csak magammal, hanem a legtöbb lány gondolkodásával van. Ha normális, szép stb. akkor én nem jövök be neki, ha én jövök be neki, akkor vagy tök hülye vagy csúnyább (tehát nem jön be). Azért, hogy legyen valakim, azért nem fogok leadni az igényeimbõl, amik EGYÁLTALÁN NEM MAGASAK. nem a a körzet jó csajával akarok járni, hanem egy normális, szép, okos lánnyal. Ez ritka. Túlságosan is.
#32 Én még nem találkoztam olyan lánnyal, akit egy kicsit is érdekelne a belsõ, semmilyen korosztályból.
21:04-nek van igaza. A rusnya lányoknak ugyanúgy nem kell ronda pasi, õk is elvárják a lóvés Justin Bieber álompasit, még véletlenül se adják lejjebb...
Legyél Mick Jagger, csúnya volt, mégis 4000 nõt fektetett meg :D
Utolsó: de ahhoz rocksztárnak kellett neki lenni :)
A kérdező hozzászólása: Tanulással szerencsére nincs bajom. Orvosnak tanulok, és természetesen van jövõképem, céljaim, álmaim. Csak boldog szeretnék lenni, semmi több...
utolsó, és mi van az átlag alatti lányokkal? õk ugyanígy gondolják, úgyhogy ne húzd rá a vizes lepedõt a nõkre, ebben minden ember egyforma, ami valahol érthetõ is. Nyilván mindenki minél jobb külsejû párt szeretne!De ez addig fontos amíg meg nem ismerik a másikat. Utána már nem a külsõ az elsõdleges.
Sajnos tényleg ennyire felszínes minden lány és nõ. Ne higgy azoknak, akik azt állítják, h nekik a belsõ fontosabb, mert olyan nõ nincs, akinek egyáltalán számítana bármit is a belsõ! Ha valóban megütöd legalább az átlagos szintet, akkor a kifejezetten csúnya lányoknál és a ribancoknál még lehet esélyed. Ha átlag alatti a külsõd, akkor viszont eláshatod magad, csak abban bízhatsz, h gazdag leszel.
A kérdező hozzászólása: A rengeteg visszautasítástól, amit kaptam lehet kissé az vagyok. Nincs nagy igényem ilyen téren, de már nagyon el vagyok keseredve amiatt, hogy senkim nincs.
A kérdező hozzászólása: Mit takar az, hogy rosszfiú? Ez elég szubjektív számomra.
ezt ki mondta? átlagos arcszerkezettel már ku*rva sokat ki lehet hozni a dologból hidd el! ha nem hiszed el hogy elég jó vagy a csajhoz akkor õ sem fogja!
"rosszfiú", ezt nehéz körülírni... szerintem nem azt jelenti h pl. drogozik, vagy balhékba keveredik, inkább aki adja kicsit az elérhetetlent, flörtöl mindenkivel, nagyon jó stílusa van, sok lány haverja, ami elbizonytalanítja a többi lányt... én legalábbis az ilyen pasikhoz vonzódom:D és ezek nem mindig a "legszebb" pasik. 25/N
A kérdező hozzászólása: Akkor egy kissé "rossz" vagyok, de nem az a tipikus... :)
szerintem hülyeség az hogy ha valaki a külseje miatt nem talál párt (persze kivételek sajnos mindig, mindenhol vannak). De az én párom se az a "tipikus helyes pasi" zselézett hajjal, baba pofival és kigyúrt testtel...sõt...ellenkezõje, teljesen átlag arcra, kopaszodik, macis alkat...és mégis 5 éve Õ a legfontosabb nekem a világon! Ha olyan lányt keresel aki a belsõre megy, akkor a szintén "átlagos" külsejû lányok körében mozogj. Ne az olyanoknál akarj bevágódni, akik a hétköznapokban is úgy néznek ki és viselkednek mint akik szépségkirálynõ versenyre indulnak és hasonlók. Hidd el nem is kevés az olyan lány akiknek a belsõ számít...Pl itt vagyok én is :) Engem sose izgatott hogy milyen kívül a pasi, sokkal fontosabb volt hogy milyen belül...tud e feltétlen szeretni, hûséges e, megbízható e stb....;) N22
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Csak az idõsebb lányoknak jön be az ilyesmi. Sajnos az én korosztályomnak nem. Próbálok átlagos lányokat keresni, nincs sikerem. :(
16 évesen fel a fejjel, nem lesz ez mindig így... Ilyen korban, valljuk be, igen kevesen tudnak komoly kapcsolatot kialakítani, te pedig azt akarsz, legalábbis érettebbnek tûnsz a korosztályodnál. Amúgy nagy átlagban minden nõ annyira külsõséges, mint a férfiak, ha valaki külsõleg 'rendben', akkor lehet már felé közeledni is, ez egyszerû biológia... Csakhogy tizenévesként a legtöbben még nem rendelkeznek kellõ tapasztalattal, nincs kialakult értékrendjük, így automatikusan a külsõ, a 'trendiség' sokkkal nagyobb súllyal bír. Sok ilyen korban lévõ lány minél eszményibb 'cukihelyespasit' szeretne (illetve fiúknál fordítva), de hidd el, késõbb miután kapnak pár pofont az élettõl, jókorát fognak zuhanni az igényeik és remélhetõleg jobban értékelik majd a belsõt is. Amit most tehetsz az az, hogy próbálsz hozzád hasonló érettséggel, érzelmi intelligenciával rendelkezõ lányt találni, ami ebben káoszban lehet nehézkes lesz, de hát... ez van, kitartás. Ja meg persze a szokásos természetesen, hogy legyél ápolt, sportolj, stb... (20/F, ha ez számít valamit)
10es írt le valamit amit eddig kihagytunk, pedig szerintem nagyon fontos: "Sok ilyen korban lévõ lány minél eszményibb 'cukihelyespasit' szeretne (illetve fiúknál fordítva)" fiúknál ugyanígy van! Ne vegye ezt magára a kérdezõ, mert nyilván nem ismerem õt, de a kevésbé jóképû fiúk is mindig a legszebb csajokat nézik ki. Aztán panaszkodnak, hogy õk senkinek sem kellenek, mikor lehet, hogy csak a nagyon jó csajoknak nem..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nos, a sportolással nincs gond! Sokat fogytam, mindenki megjegyezte ezt. Heti 2x kézilabdázok emellett még teniszezek is. A tesiórákon pedig focizok. Sosem hajtok rá a legszebb csajokra, egynél lett volna esélyem, de sajnos osztálytársak lettünk, és nem akar osztálytárssal kapcsolatot. Próbálok olyan lányoknál kezdeményezni, akiknél úgy érzem lehet esélyem. Sok lány jön be külsõleg, annál kevesebb belsõleg. Ezért is nehéz. Van 1 lány, aki nagyon tetszik és nagyon rendes, nagyon jóban vagyunk. Sajnos nem lehetünk együtt mert vagy nem tetszek neki, vagy nem akar kapcsolatot, mivel nagyon jó barátok vagyunk. Ez eléggé megviselt akkor is és még most is. Próbálkozom (tudom, hogy csak a kutya szokott:D) és remélem egyszer sikerrel járok!
"16 éves vagyok. Csak az idõsebb lányoknak jön be az ilyesmi. Sajnos az én korosztályomnak nem. Próbálok átlagos lányokat keresni, nincs sikerem. :(" N22 vagyok. Én 17 voltam amikor összejöttem a párommal akivel a mai napig együtt vagyok :) Azaz akkor a Te korosztályodba tartoztam...szal érted :D Hidd el hogy vannak normális 15-17 éves lányok is :) N22
Azért van, mert mindig a nõ választ a pasik közül. Na már most, a nõk leginkább anyagias libák, és a legpénzesebb pasit választják, pláne ha még fekete Bömöse is van. Ha tehát barátnõt szeretnél találni, legyen sok zsetonod és menõ sportkocsid. A nõknek sajna ez kell.
Ez nem igaz, vagyis biztos vannak ilyen lányok, de egyáltalán nem lehet általánosítani... volt olyan barátom akinek gazdag volt a családja, volt ahol 4en laktak egy kétszobás panelben. Mindegyiket szerettem. Ez az anyagiasság szerintem késõbb lesz fontos, de akkor sem ilyen mértékben! Ha az ember már dolgozik, óhatatlanul is olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik hasonló anyagi szinten állnak, pl. egy bíró nap nap nagy részében bírókkal van körülvéve, egy bankár bankárokkal, egy bolti eladó pedig esetleg a kisebb pénzû ügyfelekkel. Szerintem hosszú távon nem is mûködhet az a kapcsolat ahol az egyik fél sokkal jobb körülmények között él mint a másik.
A kérdező hozzászólása: Vannak, nem kételkedem, de nagyon ritka. :(
Nagyon sok lany, es batran allithatom, hogy megkozelitoleg a 90%-ka, csakis a kulsosegekre bukik! Az e fajta lanyokat nem erdekli, hogy iskolazott , ertelmes, vagy szenvedelyesen erzo pasi vagy-e! Az szamit ami kezzel foghato , vagyis egy dogos verda meg egy kover bankszamla! Az ilyen lanyokat ha alkalmam lenne ra , siman lepasszolnam! Ha nem erzed magad rondanak akkor semmi okod az elkeseredesre, lehet csak a korulmenyek hoztak ugy, hogy meg nem talaltal ra senkire! A klubbokban meg a diszkokban meg felejtsd el a keresgelest, ...oda nem jarnak belso ertekekkel foglalkozo lanyok!
Hát szerintem sokkal fontosabb a külsõnél az hogy megteremts egy jó egzisztenciát, a mai kiszámíthatatlan világban, válságban rossz anyagi körülmények között a biztonság elsõdleges priorításá vállt a nõknél a pasik tekintetében. És most nem anyagiasságról beszélek a félreértések elkerülése végett hanem anyagi biztonságról. A többi csak plusz. Egy olyan férfi aki biztonságot tud nyújtani, tehát nincsenek tartozások, õrült hitelek, hónap végén számlagondok stb aranyat ér a nõ szemében, egy kevésbé helyes pasi is simán becsajozik rendezett körülményekkel fõleg ha hozzá jófej normális is. 16 éves vagy, tanulj rendesen válasz jó szakmát hogy biztonságot tudj teremteni.
Hat az en exem nem tartozot a egszebbek kozze en meg allitolag bomba csaj vagyok :D megis dobot..es szerettem az eletemnel is jobban

Hogyan lehet az ember szeretetre törekvő, Jézus tanitásait követő ember a mai világban?

Visszagondolva az eddig történtekre, mindig is békeszeret? ember voltam.Az én civilizált viselkedésem, békére, megértésre törekvésem, sok bunkónak gyávaságnak tünt, mintha olajat öntöttem volna a tüzre.Sokszor volt úgy, hogy ahelyett hogy elküldtem volna keméyen melegebb éghajlatra a nagyszájú, köteked?s, bunkó embereket, nem reagálltam és mentem tovább.Ahol élek én, nem elég hogy jó ember legyél, sajnos valamilyen módon mútatnom kell, hogy nem vagyok se lágy, se balfék, csak a felfogásom az életr?l, emberekr?l más.Néha úgy látom, hogy Jézus tanitásai összeférhetetlenek a mai világgal.

Legjobb válasz: Nos Jézus az ún. arany középutat tanította annak kapcsán, amit példának hozol a kérdésedben. az egyik véglet, hogy keményen odamondod és elküldöd melegebb éghajlatra...a másik, hogy otthagyod. Jézus azt tanította, hogy mondd meg a véleményedet, vagyis azt, hogy valaki éppen igazságtalan, kedvesen, megértõen, segítõen, odaadóan, nem pedig lehurrogva, tiszteletlenül, bunkón. végsõ soron nem Jézus tanításai összeférhetetlenek a mai világgal, inkább az emberek java nem igazán tud azokkal azonosulni, mert nem feltétlenül látják át a lényegi mondanivalóját, nem tudják az Igazságot. enélkül meg nem is csoda, hogy tévelyegnek. :) üdv 27/F LastOne.Left

Nos Jézus az ún. arany középutat tanította annak kapcsán, amit példának hozol a kérdésedben. az egyik véglet, hogy keményen odamondod és elküldöd melegebb éghajlatra...a másik, hogy otthagyod. Jézus azt tanította, hogy mondd meg a véleményedet, vagyis azt, hogy valaki éppen igazságtalan, kedvesen, megértõen, segítõen, odaadóan, nem pedig lehurrogva, tiszteletlenül, bunkón. végsõ soron nem Jézus tanításai összeférhetetlenek a mai világgal, inkább az emberek java nem igazán tud azokkal azonosulni, mert nem feltétlenül látják át a lényegi mondanivalóját, nem tudják az Igazságot. enélkül meg nem is csoda, hogy tévelyegnek. :) üdv 27/F LastOne.Left
"Jézus tanitásai összeférhetetlenek a mai világgal" A világ gyûlöli a fényt és nem fogadta be...
Ha példát mutatsz, akkor nem tudnak fogást találni rajtad. Ezt sose feledd. Egyetlen hibát is fel tudnak használni ellened. És mindenhol ilyenek vannak, ezektõl kell különválni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem igy müködik.Ilyen emberek belekötnek abba is, hogy megszülettem.Olyanok mint valami kisördögök, keresik mibe kössenek bele, mert unalmas az életük és valamiért én ezt bevonzóm.Nem vagyok önbizalomhiányos, de visszagondolva annyi beszólást, "pofont" kaptam eddig, hogy már lelki nyomorék kéne legyek, pláne hogy rosszul is esik, mert nem értem miért foglalkozik a sok idegen velem.
Ha irritálod a rosszat, az nem biztos, hogy nem jó. :)
A kérdező hozzászólása: Ez mit jelent, hogy értsem?
Én meg azt bánom, hogy ilyen emberrel én nem találkozom mint te vagy. Az a furcsa, hogy Isten "emberei" elszórtan élnek a világban, mint a gyertya a nappaliban, nehezen lehet észrevenni õket. Képviselik a fényt. Minek oda több fény, ahol már fénylik valami? Ezért a sötétségbe helyez egy-egy gyertyát. Ugyanebben a cipõben járok én is, de rólam lepereg ha gúnyolódnak rajtam. Az igazságot képviselni jó, szeretetet adni jó, beszélni Istenrõl jó. Még a saját szüleim is kételkednek és az sem zavar. Istenrõl nem mondok le soha. Gondolj arra, mit átélt Jézus gúnyok és kínok közepette? Nem-e dicsõség gúnyok között szenvedésében osztozni?
A kérdező hozzászólása: Velem nem azért gúnyolódnak, mert hirdetem a Biblia tanitásait, mert nem szoktam hogy félreértés ne essék.Vagy irigysék, vagy bunkóságból, antipátia ...
Válaszom példája tetszik. Imádkozzon Istenhez az, aki kételkedik. Néha bennem is van ilyen gondolat, ilyenkor rögtön imádkozom Istenhez, és a gondolat elszáll pár perc után. Ilyenkor emlékeztetem magam hogy Isten léte számomra tapasztalható és logikus. Az ilyen embereket kerüld el. Vagy esetleg ha nem bunkók csak viccelõdnek akkor tedd te is ezt. Mi is sokat viccelõdünk, sértegetünk poénból, nagyképûsködünk poénból de tudjuk, hogy ez csak vicc, nem komoly. Kívülrõl néha úgy tûnhet hogy valóban így gondoljuk a dolgokat. Lehet, hogy azon emberek egy részével is így van, akikrõl te beszélsz. Ha mégsem, akkor ne vegyél róla tudomást, tudd hogy Istennek kell megfelelni, nem az embereknek. Ilyen helyzetekben azt gondolom magamban: Isten segít, ha õ velem, ki ellenem?
A kérdező hozzászólása: " Ha mégsem, akkor ne vegyél róla tudomást, tudd hogy Istennek kell megfelelni, nem az embereknek. " Azt hiszem ennél többet kell tegyek.Meg kell tanuljam, hogy kiálljak magamért, civilizáltan.Elkényeztett fiatal beszól a 30asnak, mert elkényeztetett, nem jól nevelt, bunkó beszól idegennek, hogy barátnõje, haverja elött bizonyitsa macsóságát, fellegekbe járó akár 10-15 évvel is fiatalabb csaj beszól idegen pasasnak, mert az nem reagál az õ kötekedésére.Szerintem itt már ki kell álljon a pasas magáért, mert a világ beteg és túl sokat enged meg magának.Ahogy szokás mondani, azzal csinálják akivel lehet, aki hagyja magát.A kérdés az, hogyan legyen az ember Jézus követõje, de szilárd, szigorú is, nem egy lágy alak.
Kerüld el az embereket! Az utolsó idõkben csukjatok be minden ajtót és ablakot! Így szólt az Isten. Ez utalhat arra, hogy ne találkozz senkivel, mert rossz lett a világ.
A kérdező hozzászólása: Ilyet Isten nem hinném, hogy mondana, hehe de azért vicces vagy.
Tanuld meg kulturáltan, és fõleg higgadtan elmondani a véleményedet. Ha így beszólnak, csak mondd meg nekik hogy neveletlen dolog ilyet mondani egy náluk idõsebb embernek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem már Istennek is tele van a hócipõje velünk.Amilyen szörnyüségekre képesek egyesek, még az se elég hogy Egynek érezzem magam Istennel.
"Szerintem már Istennek is tele van a hócipõje velünk.Amilyen szörnyüségekre képesek egyesek, még az se elég hogy Egynek érezzem magam Istennel." Egy olyan isten(képpel) nem is érdemes eggyé lenni, amirõl azt véljük, hogy tele lehet a hócipõje...:) Van egyébként egy megfigyelésem. Általában az emberek Istenrõl alkotott elképzelései hûen tükrözik az adott egyén éppeni lelkiállapotát. Ha szabadságot akarsz, ismerd meg az Igaz Istent, ne a "kitaláltat". Jézus például az Igazi Istenrõl beszélt. :) üdv és sok sikert 27/F LastOne.Left
Vagy még egy példa: te kerek formájú kereket raksz az autósra és így eljutsz A-ból B-be. Mások kocka formájút raknak rá és se elõre, se hátra. Te igyekszel segíteni, de kiröhögnek, pedig látják, hogy te haladsz. Mit gondolnál?
A kérdező hozzászólása: Esetleg, olyan hivõ emberekkel levelezni, akivel el lehet ilyen témákról beszélgetni.
"Néha úgy látom, hogy Jézus tanitásai összeférhetetlenek a mai világgal." jézus azt mondta az õ beszédei nem múlnak el soha. ezek szerint hazudott.
Ilyen sok gonoszság között nem csodálom, ha néha meginogsz. Nehéz. Viszont nem olyan rossz ez a világ, csak már kérgesek az emberek. Ha példát mutatsz, még ha te nem is látod a pozitív változást, de mindenféleképpen megtörténik.
A kérdező hozzászólása: Hát olyat nem állitok, hogy Jézus hazudott, inkább azt hogy nem látom az arany középútat.Tudtommal bunkókkal nem lehet beszélné szép szóval, mert csak kiröhögnek de ki tudja, lehet, hogy mégiscsak van megoldás ezekre a problémákra.
jézus egyértelmûen hazudott. ha jobban belegondolsz, rájössz. és még sok másban is hülyítette az embereket.
Hatodik, nem mindenki olyan mint te. Nagyon sokan most is hisznek és bíznak Jézusban. Szóval ebben is igaza volt. Lehet, hogy a világ be próbálja mocskolni az igazságot, de attól az még nem változik meg. Csak maguknak okoznak majd sírást és fogcsikorgatást.
bízni jézusban? egy halott férfiban? röhög a végbelem...
A kérdező hozzászólása: A hit nehéz dolog, hiszen annyi minden van amit állitanak az emberek azt se tudod mit higgyél.A Bibliában pont a hit határozza meg Istenhez való viszonyodat.Csak ennyi van, semmi több.Se látomás, se Isten hangja álmodban, se semmi.Csupán a hit és a Szentlélek megváltoztató ereje.Nem vagyok nagy vallásos, de szerintem errõl van szó.Mindenki hisz amiben akar.Az igasság úgyis akkor derül ki, amikor már megszüntél létezni a Földön.
"Se látomás, se Isten hangja álmodban, se semmi." "exceptio probat regulam" "Az igasság úgyis akkor derül ki, amikor már megszüntél létezni a Földön." Helyesebben fogalmazva: Az igazság biztos kiderül mikor "megszûntél" a Földön létezni. Egyébként itt és helyben is kideríthetõ, csupán õszinte akarat kérdése, nyitottságé és teljes elfogulatlanságé. üdv 27/F LastOne.Left
A kérdező hozzászólása: " Egyébként itt és helyben is kideríthetõ, csupán õszinte akarat kérdése, nyitottságé és teljes elfogulatlanságé." Mégis hogyan? Kinyirom magam és akkor kiderül?
Jézus tanításai örök érvényûek. 27/ írta jól: szépen, kedvesen, udvariasan, szeretettel közölni kell vele, hogy ez neked nem jó, mint pl. közeli családtagjaiddal (ha nem vagytok összeveszve). Ha erre nem hallgat, akkor magát minõsíti. Egyébként lehet hogy poénkodnak, akkor neked is poénkodni kell.
"Mégis hogyan? Kinyirom magam és akkor kiderül?" Mint említettem, nem szükséges ahhoz meghalnod fizikailag, hogy megtudhasd. A megoldást is leírtam, lehet átsiklottál felette. Egyetlen dolog pusztulására van szükséged az Igazság megismeréséhez, és az kicsinyes önmagad pusztulása, ami önzõ, ami fél, ami elfogult és sorolhatnám...ha ez "meghal", attól Te még élni fogsz. üdv 27/F LastOne.Left
Akkor tehát csak provokáltál. Tisztelem töftöftöf-öt azért, mert õ még a legdurvább kérdésre is képes higgadtan válaszolni, szeretném én is ezt megtanulni. Ez különbözteti meg az ateistát egy kereszténytõl. Õk (mi) nem másnak tartozunk számadással, hanem Istennek, nem másokat nézünk és nem másban keressük a hibát. A pedofil pap undorító. Ha a keresztény táborban VALÓBAN nem keresztény módjára viselkedtek a gyerekek, az sem szép, de ott van az a verzió is, hogy valamiért túlérzékeny vagy, szeretetre vágysz és nem kapod meg azoktól, akiktõl kéne. Van, aki 70 éves korában érti ezt meg, remélem, hogy a lelki békéd hamar megjön és nem szenvedsz tovább azoktól, akik azért bántják a másikat, hogy a saját gyengeségeiket elrejtsék.
"Azt mondanám, hogy a Biblia témák mentek orrba szájba reggeltõl estig, de a szeretet, alázat meg egyébb "luxuscikkek" hült helyét se lehetett találni. " Válaszom: (Ez az a mag) "Amely pedig a tövisek közé esett, ez az, aki hallja az ígét, de e világnak gondja és a gazdagságnak csalárdsága elfojtja az ígét, és gyümölcsöt nem terem." "Sokszor azt hiszem egy pszihologus jobban tud szeretni, mint egy hivõ." Tehát a hivõk rosszabbak, mint a nem hívõk? (kivétel nélkül?) Tulajdonképpen most mi a problémád kedves kérdezõ?
Õszinte megbánással, és sok-sok kegyelemmel. :)

A mai világban hogy lehet, hogy valaki jó hang nélkül is lehet énekes?

Legjobb válasz: Mert a tömegeknek elsõsorban az számít, hogy a média, ami a közízlést formálja, mit tol az arcukba, ez meg pusztán üzlet. Marketing szakemberek kielemzik, hogy most mit vennének a népek legjobban, és csinálnak egy olyan sztárt. A jó hang abszolút nem feltétel, mert a mai stúdióeszközökkel, ha csak egy hangon felmondasz egy szöveget, utána a hangmérnök olyan áriát csinál belõle, hogy bármelyik operaénekesnek becsületére válna.

Mert a tömegeknek elsõsorban az számít, hogy a média, ami a közízlést formálja, mit tol az arcukba, ez meg pusztán üzlet. Marketing szakemberek kielemzik, hogy most mit vennének a népek legjobban, és csinálnak egy olyan sztárt. A jó hang abszolút nem feltétel, mert a mai stúdióeszközökkel, ha csak egy hangon felmondasz egy szöveget, utána a hangmérnök olyan áriát csinál belõle, hogy bármelyik operaénekesnek becsületére válna.
Ha belegondolsz régen sem volt minden énekesnek jó hangja.
Énekes bárki lehet. Más kérdés, hogy kinek van kedve hallgatni. Azt meg mindenki döntse el saját ízlése szerint.
Én azért túl sok ilyet nem tudnék mondani. Kire gondolsz? Talán egy kivétel ez alól a rap, hiszen ott technikailag nem is énekelnek, hanem rappelnek.
Pénz-Pénz-Pénz. Vagyis az "énekes" ma nem egyenlõ a "sztárral". Egy Justin Biebernek pl. milliószor nagyobb (és jóval kevésbé igényes) célközönsége van, mint pl. Andrea Bocellinek, pedig azt gondolom, Bocelli lépteinek hangját is kellemesebb hallgatni, mint Bieber ún. zenéit. Sõt, azt gondolom manapság minimális "mennyiségû", igazi énekes van a mainstream-körben. A többségük teljesen (mondhatni érdemtelenül) ismeretlen a nagy tömegek számára.
A kérdező hozzászólása: Justin Biebernek sincsen olyan jó hangja inkább átlagos, tucat hang, de mint montad mégis rengeteget keres, vagy mondjuk ha Sp számait kéne végig hallgatnom, tuti végem lenne
Akkor ne hallgasd, ennyi.
ma már csak az a lényeg h cuki pofid legyen, és erre bukik a sok kis tiniribi, és ezt okosan ki is használja a média :D kivétel én :D 14/L

Van egy jó haverom, aki azt mondja hogy 25évesen (fickóról van szó, szóval nem zárdába készül), még nem volt nővel. Sőt tovább ment: nem csókolózt. Ez számóra hihetetlennek tünik a mai világban. Meleg lenne? Vagy mi lehet vele?

Kérdeztem ezt is t?le, de azt mondja hogy nem, de akkor mégis hogy lehet. Kérdezgettem, de nem túl beszédes ez ügyben. Azért zavar a dolog, mert a barátom, és nem tudja mib?l marad ki (hiába beszélek neki). kb olyan mintha a 40éves sz?z filmet látnám él?ben. csak az vicces volt, ez meg inkább tragikus. vagy csak én nem értem hogy lehet n? és szex nélkül élni.

Legjobb válasz: pedig vannak ilyen pasik páran, akik annyira frusztráltak, hogy nem mernek nõknél kezdeményezni. 25 év még nem a világ vége, de azért ahogy az általad emlitett filmben is mondják: "húzzál bele baszki"

pedig vannak ilyen pasik páran, akik annyira frusztráltak, hogy nem mernek nõknél kezdeményezni. 25 év még nem a világ vége, de azért ahogy az általad emlitett filmben is mondják: "húzzál bele baszki"
Figyelj... Nemtudom. Én 16 vagyok, életemben nem voltam szerelmes, nem csókolóztam, nem ölelt még meg pasi szerelembõl és ugye ebbõl adódóan szûz is vagyok. Nálunk már most gáznak számítok :S De megnyugtat a tudat, hogy sárkánykonzervnek még jó vagyok... Ha érted, mire gondolok. A Barátod csak késõn érõ típus, vagy rosszabb esetben nem a nõk kedvence, mint én a fiúknál, vagy egy kicsit visszahúzódóbb, furcsa, magánakvaló, szórakozott...
A legutóbbi ilyen akivel találkoztam, egy nagyon rendes srác volt, de iszonyat félénk. Ezen kívül az elsõ randi félidejétõl kb., hisztis és tapadós lett, számonkért rajtam minden gondolatot, baj volt ha mosolyogtam, ha nem, ha megnéztem valakit aki bejött a kávézóba, késõbb minden másodpercemet számonkérte, satöbbi, és mivel az elsõ randin még a csókot is ritkán veszem a programba, többre pedig nem voltam kiváncsi belõle... Persze lehet hogy csak még nem találta meg azt a személyt akivel szeretne csókolózni, szeretkezni. Végre valaki nem csakúgyból kefélget ebben az esetben, és az jó. Vagy lehet csak késõnérõ. Vagy asszexuális. Az õ dolga az az igazság.
egy srác apumnak dolgozott 35éves és szûz és ez tök komoly nem akarok rájátszani. dadog-raccsol meg rulettozik(sokszor egy havi fizetését) és nem valami nagy szépség. a szobája tele van porno dvd-vel még ha fel is megy hozzá egy csaj milyen lehet a véleménye. szoval szerinte nem meleg csak nem tudja h kell egy csajjal bánni és szerintem mfél mivel eddig nem jött össze talán kicsit rá kéne segitened. egy kedves megértõ lánynak be kellene mutatnod de ne ugy h ezzel belemász az életébe és h nagyon érezze h sajálatból teszed
Lehet éppen hormonális oka is, kevés a tesztoszteronja, és egyszerûen nem kívánja, mint én az ejtõernyõzést. Ez esetben orvos, kivizsgálás, stb. Ez más eü-problémát is takarhat. Ha viszont szeretné, csak nagyon félénk a nõkkel, akkor meg már valószínûleg nagyon szégyelli, hogy szûz, és ezért is nem mer próbálkozni. Ha olyan, akkor talán rá lehetne beszélni egy-két fizetõs menetre, de nem útszélen, hanem nyugodt körülmények között. Az nem olyan ugyan, de némi önbizalmat adhat már egy beszélgetésnél is, nem azon agyal közben, hogy mi lesz, ha összejön a dolog, és akkor kiderül, hogy õ nem ért hozzá.
nekem van 1 csoptársam. jó haver a srác, csak szegény igen csúnyácska, és 20 éves létére alig nézném 16nak. vékonyka, szemüveges, kis nyüzöge kissrác. õ gondolom a gátlásossága miatt nem nagyon nõzik. meg hát 1 20 éves csaj nem áll le ilyennel, ha kaphat vagányabbat is. szal érted.... nemtom a te barátod milyen kaliberû gyerek. nem írtad, h olyan ronda lenne, vagy rosszul, bénán öltözik. de lehet ez is a háttérben... ismerek amúyg 40 éves szüzet is. frankón. az egyik rokonom a csávó, még mindig a szüleivel lakik, anyja fõz mos rá, elmegy dolgozni, aztán hazamegy pornót nézni. kb ebbõl áll az élete. sztem 20 év múlva is így marad... sajnálom a gyereket, de ezt csak magának köszönheti.
Én is ismerek egy ilyen srácot. csak õ 23 éves. elég furcsa gyerek. ránézésre olyan mintha a nõ lenne a mozdualtai, nem olyan mint egy meleg srác hanem mint egy csaj, a különbség megvan higyjétek el. egy ilyen szemüveges okoskodo gyerek. de nem néz ki olynq rosszul egy átlag srác lenne, ha srácnak lehetne nevezni. folyton okoskodik, mintha õ mindnet jobban tudna mindnekinél és mintha õ mindenkinél sokkal több lenne. de közen egy tipikus lúzer. és a legdurvább az egészben hogy ugy mi folyton dumálunk a csajokrol a többiekkel ha látunk egy jó csajt azért alaposan megnézzük. õ meg néha néha csak hogy ne legyen ciki neki, ránéz egy nõre de csak egy pillanatra, és olyna megjátszotan mondja, hû de milyne jó csaj. de leht hallani a hangján azt hogy mû, megjátszott ahogy mondja. gondoltunk már rá hogy biztos meleg, de ez inkább olyna mintha nem érdekelné az egész. furcsa és meglepõ, és leginkább nevetséges. mármint nem az a helyzet hogy valakit nem érdekel a szex, hanem az nevetséges, hogy játsza az agyát, közben meg akkor luzer hogy ugy kellett neki elmagyarázni hgy mi az a smárolás. 23 évesen. kb. az emebrek nagytöbbsége olyan 12-max 16 éves éves korára levágja. szeirntem a barátodnak pedig az a baja hogy kissebb korában visszahuzodobb volt, most meg már azért nem mer csajozni, mert már 25 évesen ciki lenne hogy nem tudja mit kell csinálni. az egyetlen megoldás ha egyszer szerelmes lesz egy olyan lányba aki ugy elfogadja hogy még szüz.
én irtam az utolsó elöttit.régi barátnõm öccse is folyton otthon van de ettöl még néha néha összejön neki egy egy csaj. szerintem egyszerüen csak nem mer csajozni, rákéne küldeni egy bevállalosabb csajt aki rányomulna lesmárolná, ez talán hatna. ha nem akkor tényleg kikell várni, vagy teljesen reménytelen.
A kérdező hozzászólása: hát az tény hogy nem sokat csavaroghat, mert mindig megtalálom otthon. így meg elég nehéz elképzelni hogy nõkkel ismerkedjen, nemhogy szerelmes legyen. "visszahuzodobb volt, most meg már azért nem mer csajozni" errõl az jutott eszembe hátha beidegzõdése az hogy otthon legyen. olyan mint a cigizés, az ember tudja hogy rossz de a szokás hatalma. otthon levõ volt ez volt a szokása, de a szokás hatalma azt mondatja vele hogy otthon levõ maradjon. az az adagja hogy "otthon legyen". szerintem ez reménytelen lesz. én se tudok leszokni a cigirõl. õt se fogom leszoktatni az otthon levésrõl. lehet ebben a feltételezésben valami? vagy csak baromság?
A kérdező hozzászólása: "fizetõs menet"(gondoltam már rá én is) de nagyon rosszul is elsülhet. én akkoriban olyan nõvel vesztettem el akit ismertem és szerettem és a mai napig vele vagyok. szóval egy tök ismeretlennel elsõre, szerintem én se mentem volna bele.
A kérdező hozzászólása: hát ez a leghihetõbb válasz:asszexuális. de utcán megyünk akkor minden nõt agyon dicsér, meg teszi rá a kommentet(hogy milyen jó bõr stb..). hát az õ dolga, de a barátok azért vannak hogy a bajból kisegítsék egymást. az más kérdés hogy az baj-e, ha nem nõzik? bár elõny van: hogy nem lesz nemibeteg és nincsenek "nõ gondjai".
Hát nekem is van egy szomszédom 20év körüli , de õt sem érdeklik a nõk , nem megy sehová esetleg csak az anyjával már már olyanok mint egy házaspár.Nevelgeti az állatait mûveli a kertet, se számítógép se játékok semmi nem érdekli.Anyjával nagyanyjával él akik igen prûdek lehetnek , szerintem fel sem világosították.Az én fiam 13 lesz de erõsen érdeklik a csajok, már õk is rajta mulatnak.De szerintem nem veszi a lapot.Sosem voltak barátai sem, tényleg csak az annyjával van mindig.Ráadásul még egy ágyba is alszanak anyucival.Plüssálatokat gyûjt, de legalább mi jókat derülünk rajta.

Hogyan lehet becsületesen úgy meggazdagodni a mai világban, hogy szinten tudjam tartani az anyagiakat és jól érezzem magam nagyon hosszú távon a bőrömben, elkerülve a rosszindulatú irigykedő emberek társaságát?

Érdemes meggazdagodni?

Legjobb válasz: A következõ lépéseken keresztül lehet ezt elérni: 1. Tartalékképzés. Ezt pedig csak rendszeres keresettel jól gazdálkodva, félretéve lehet, ezért a dolog a munkavégzéssel indul. (Esetleg még egy nagy ötlettel durrantani, ha a munkavégzésre nincs módod, persze, az egy B-terv. Az esetemben pl. ez utóbbira volt szükség. Ritkán ezzel át is lehet ugrani a 2. lépést, de ez nagyon ritka.) 2. Akkora tartalékot kell képezned, aminek az 50-30%-át már fel tudod használni tõkeképzésre, hogy így sokszorozd meg a tõkédet. Gondosan kell gazdálkodni vele, hogy minimalizáld a veszteséges befektetéseket, és maximalizáld a nyereségeseket. Rengeteg a csapda, ezzel kapcsolatban érdemes megfelelõ képzéseket keresni, amik segítenek eligazodni. 3. Akkora tõkét kell így elérned, hogy a harmadik fázisban olyan dolgokba fektethesd, amelyek rendszeres, jól kalkulálható passzív bevételt eredményeznek. Ilyenek lehetnek egy nagyvállalat osztalékai vagy különösen az ingatlanbérbeadás. Természetesen globálisan kell gondolkodni, nem csak Magyarországban. Ezek egyik lépéséhez sem kell bûnözõnek lenni, teljesen tisztán és etikusan is megvalósítható, csak észnél kell lenni. Ha ez megvan és lényegében "arisztokratává" váltál, megpróbálhatsz másokat is segíteni abban, hogy elérjék ezt, pl. keresheted azokat, akik egy nagy ötlettel akarnak nagyot durrantani). Az irígykedést a hivalkodás mellõzésével kerülheted el, de már az is segít, ha megosztod a tapasztalataidat.

teljesen mindegy hogy gazdagszol meg, a buta emberek mindig azt fogják hinni hogy egy szemét alak vagy mivel te jobban élsz
A következõ lépéseken keresztül lehet ezt elérni: 1. Tartalékképzés. Ezt pedig csak rendszeres keresettel jól gazdálkodva, félretéve lehet, ezért a dolog a munkavégzéssel indul. (Esetleg még egy nagy ötlettel durrantani, ha a munkavégzésre nincs módod, persze, az egy B-terv. Az esetemben pl. ez utóbbira volt szükség. Ritkán ezzel át is lehet ugrani a 2. lépést, de ez nagyon ritka.) 2. Akkora tartalékot kell képezned, aminek az 50-30%-át már fel tudod használni tõkeképzésre, hogy így sokszorozd meg a tõkédet. Gondosan kell gazdálkodni vele, hogy minimalizáld a veszteséges befektetéseket, és maximalizáld a nyereségeseket. Rengeteg a csapda, ezzel kapcsolatban érdemes megfelelõ képzéseket keresni, amik segítenek eligazodni. 3. Akkora tõkét kell így elérned, hogy a harmadik fázisban olyan dolgokba fektethesd, amelyek rendszeres, jól kalkulálható passzív bevételt eredményeznek. Ilyenek lehetnek egy nagyvállalat osztalékai vagy különösen az ingatlanbérbeadás. Természetesen globálisan kell gondolkodni, nem csak Magyarországban. Ezek egyik lépéséhez sem kell bûnözõnek lenni, teljesen tisztán és etikusan is megvalósítható, csak észnél kell lenni. Ha ez megvan és lényegében "arisztokratává" váltál, megpróbálhatsz másokat is segíteni abban, hogy elérjék ezt, pl. keresheted azokat, akik egy nagy ötlettel akarnak nagyot durrantani). Az irígykedést a hivalkodás mellõzésével kerülheted el, de már az is segít, ha megosztod a tapasztalataidat.
A 6/7-nek üzenem, hogy az itthoni fizetésekbõl nem hogy tartalékot nem lehet képezni, de megélni sem lehet.
Jó ötlettel, már meglévõ dolog átgondolásával és újításával. Találj ki jobban mint a fészbúl amihez csatlakozik 930 millió ember a világon és máris milliárdos leszel. "elkerülve a rosszindulatú irigykedõ emberek társaságát" Ezt emg nem tudod elkerülni.
nincs kolbászból a kerítés külföldön sem, de nincs is szarból, mint itthon.
Külföld, külföld mindenek elõtt.
19:39 Persze, ott kolbászból van a kerítés.
itthon: sehogy Nyugat-Európában: kimész, dolgozol, és a jóllét biztosítva van.
Jó ötletek, igényszint felmérése, kitartás, állhatatosság, szerencse, hozzáállás
azért írtam, hogy dolgozol. Lehet, hogy sokat, de megfizetnek. Így értem jóllt biztosítva megjegyzésemet. Tisztába vagyok vele, mivel Ausztriában tanulok felsõoktatásban. Irigyek meg lesznek, én leszarom õket. Ha én megtehetem, hogy jó munkahelyem legyen, akkor õ miért ne? Csak a mérhetetlen gyávaság ami a kevés pénzt okozza ( mega a szar melóhely) az irigységet. HA én meg tudom tenni, más miért ne? Veszek egy BMW-t, miért ne vehetne más is?
Sportfogadás, persze online, aki ért hozzá és mer 4-5 számjegyekkel is fogadni az rengeteg pénzt tud összeszedni, megélhetési szinten.
Az utobbiban nem biznék sportfogadás az szerencse mondjuk lehet vele keresni csak nem ugy ahogy gondolod. Ha ennyi infobol nem találod meg neten akkor nem vagy rá méltó h tudd.

Szerintetek hogy lehet feltörni a mai világban?

Aki kicsit is jártas ebben a világban, annak mi a véleménye? Rengeteg embert látok az országban luxusterepjáróval szaladgálni, wellnessezni, drága éttermekben ülni. Nekem nincs bajom a gazdagokkal, de úgy gondolom, h a 90% nem annak köszönheti, h valamit fel vagy kitalált. De akkor mit csinált? Korrupció? Kapcsolatok? Akiket közelebbről ismerek vállalkozók azok vagy bűnöztek(csempészcigi, vodka, telefonok, drog) vagy külföldön dolgoztak, hazajöttek és úgy nyitottak vállalkozást, de ezek is olyanok, ha max 1 millát keresnek vele. Jó, persze ez már jó pénz, de ebből még nem lesz X5, csak ha mindenáron ez a vágya. Szal h működik ez a kis faluból jövök és aztán a Rózsa-dombon veszek végül házat?

Legjobb válasz: egyszerû: 1. elképzelés, 2. kemény munka az cél után, 3. a munka közben jönnek a kapcsolatok, nyilvánvalóan emberek között is kell járnod, beszélni róla, hogy mit csinálsz (nem azt hogy mit akarsz, hanem azt hogy mit csinálsz!) végezetül, ha ezt a 3 dolgot betartod és képes vagy a sok pofon után is mosolyogva visszacsapni ennek a mocskos életnek akkor egy idõ után az ember értékelni fogják munkád gyümölcsét és keresik a társaságodat. Majd jöhet a korrupció... viccet félre téve, a legfontosabb, hogy az amit csinálsz van értelme, mert lehet [email protected] lapátolni keményen, ha semmi haszna és lehet okosan, hogy úgy vélik az amit csinálsz igenis fontos nekik. (ergo eladod a [email protected] virágtápnak, termõföldre trágyának ...stb.)

egyszerû: 1. elképzelés, 2. kemény munka az cél után, 3. a munka közben jönnek a kapcsolatok, nyilvánvalóan emberek között is kell járnod, beszélni róla, hogy mit csinálsz (nem azt hogy mit akarsz, hanem azt hogy mit csinálsz!) végezetül, ha ezt a 3 dolgot betartod és képes vagy a sok pofon után is mosolyogva visszacsapni ennek a mocskos életnek akkor egy idõ után az ember értékelni fogják munkád gyümölcsét és keresik a társaságodat. Majd jöhet a korrupció... viccet félre téve, a legfontosabb, hogy az amit csinálsz van értelme, mert lehet [email protected] lapátolni keményen, ha semmi haszna és lehet okosan, hogy úgy vélik az amit csinálsz igenis fontos nekik. (ergo eladod a [email protected] virágtápnak, termõföldre trágyának ...stb.)
Több módja is létezik 1, kitalálsz valami olyat ami kell a népnek és még fizetni is hajlandó érte. rágó, cigi, alkohol, ruha, fészbúk, ékszer, stb. Persze minél újabb és egyedibb, nem a 154845. sablon akkor érni is fog valamit. 2, töröd a fejed és mások ötletét átalakítod. Ha jól csavarod a dolgokat és az embereknek tetszik amit csinálsz akkor meg lesz a pénz is belõle. 3, Profi szívsebész specialista leszel külföldön, a megkeresett pénzbõl keresel egy jól menõ brókert ki forgatja a pénzed busás jutalom fejében 4, nyersz a lottón 1nél több milliárd forintot, és abból már megveheted az x5ösödet meg a házadat. 5, persze van sötét oldal is. Lányokat futtathatsz (1 lány tejeljen napi 20e-et -> 100 lány már napi 2 milliót tejel, ez havi 60 milla - a verõemberek, szóval legyen ~45 millió/hó bevételed adómentesen. Drogba megint csak sok a pénz, csencselésben szintén, adócsalásban szintén. x+1: Lehetõségek végtelenek, csak nyitott szemmel kell járni. Amúgy nem tudom miért izgul valaki x5re, meg rózsadombi házra. Fõleg úgy hogy nem tudja hogy az adott ember mit tett meg érte, lehet a lízinget meg a hiteltörlesztõt nyomatja 1000rel, vagy épp homokos perverz férfiakat elégít ki. Nem látsz az életébe, nem is kell rá irigykedni.
Legnagyobb részük úgy gazdagodott meg, hogy idõben, még rendszerváltáskor kezdett vállalkozni, amikor ha jó kapcsolatai voltak, olcsón meg tudtak szerezni privatizálandó kisebb nagyobb állami vállalatokat. Vagy csak jókor találtak meg egy piaci rést, amibõl mára nyilván ma kevesebb maradt, de ma sem lehetetlen találni ilyet. Vannak igen pozitív példák is a tisztán mutyizók mellett, gondolok itt például a Fornetti franchize alapítójára, vagy egyes regionális pékségekre (pl. Lipóti, Tornyos, Aranycipó), kisbolt hálózatokra (pl. Sopron környéke - Parola, Pécs környéke - Tom Market), akik nem találták fel a spanyolviaszt, viszont amit csináltak, azt jól csinálták. Ha innovatív vállalkozásra gondolsz, mondanám a Graphisoftot, amely építészeti szoftverekkel futott be. Szóval jó példák is vannak, nyilván van aki a 80-as években szépen lassan kilopta a vállalatból a vagyont, majd jóval ár alatt megvette, és így csinálta meg a bizniszét, ilyenekrõl is lehet olvasni.
Fel lehet bizony, csak olyan tudás kell ami nem sok embernek van, meg olyan hozzáállás, más szemlélet ami nincsen meg a Kiss Pista átlagos egyetemistában. Rengeteg meló, éjjel nappal akár, kerülj be egy jó nevû multihoz jó szakmával mondjuk valamilyen mérnök és/vagy közgazdász, de leginkább szoftvermérnök vagy SAP. Ezekkel csillagászati összegeket kereshetsz. De ehhez olyan elhatározás kell, és mindent félre kell söpörj eleinte, csak munka munka munka és megint munka, hajtás, mindent elvégezni, kapcsolatokat építeni. Mást mindent háttérbe család barátnõ, minden felejtõs eleinte, de ehhez kamatostúl megtérül.
Másrészt persze alkalmazottként X5-ös és luxusvilla nélkül is lehet boldog és anyagilag stabil életet élni, csak tanulni kell és fejlõdni valamely szakmában.
Tegnap épp errõl beszélgettem- a témában meglehetõsen tapasztalt - barátommal. Õ azt mondta, igen, ismer nem egyet, akinek 8 általánossal volt 4 Bmw-je, uszimedencés családi kastélya, majd, egyszercsak jött a végrehajtó meg a rendõrök, most börtönben ülnek...Õk általában a bûnözõk. Aztán van egy réteg, akik hasonló színvonalon élnek: õk a híres plasztikai sebészek, neves ügyvédek, nagykövetek stb. Õk a tudásuk által lettek gazdagok. Aztán vhol a bûnözõk és kapcsolathálóval rendelkezõk közt félúton vannak a politikusok, a korruptak, meg a dubajozó celebk-rvák. Te inkább, ha már mindenképp ilyen kõgazdagságra hajtasz, próbáld meg az eszeddel elérni, semmiképp se bûnözz!
Attól függ hogy mit. Kocsit, üzletet, facebook profilt?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, majd ha befutottam fizetek egy sört!!!:)
Dohányboltot nem lehet csak úgy nyitni.
Kihalásos alapon. Azaz például megörökölsz egyet... Csak úgy megnyitni egyet? Hogy képzeled? Hát nemzeti vagy te? Na látod!
Bérelsz egy helyet, megpakolod csempész cigivel, kiírod, hogy Forradalmi Doháhybolt, a bejárat elé ill. a bolton belülre pedig géppisztolyos zsoldos katonákat állítasz, ha esetleg jönne a NAV :-)
Biztosan lehet, mert Érden most nyílik egy.

Attól még hogy nagyon duci vagyok lehet barátom? Van olyan 15-17 éves fiú egyáltalán akinek nem számít a testalkat a mai világban?

Õszintén

Legjobb válasz: Õszintén akarod hallani a választ? Igen lehet barátod, bár nagy kétségeim vannak. Mivel a ducibb lányok is jó képû pasit szeretnének kocka hassal meg stb... és a ducibb fiúk is így vannak ezzel, hogy nekik is bomba csaj kellene... és nem keresgetnek a saját súlycsoportjukba ami szerintem gond.

Ebben a korban tényleg sokkal fontosabb a külsõ. egyébként én csak azt nem értem, hogy ha ez így felmerül benned, akkor miért nem próbálsz meg változtatni magadon? Én nem elsõsorban a pasik miatt, hanem a saját egészségedért!
Õszintén akarod hallani a választ? Igen lehet barátod, bár nagy kétségeim vannak. Mivel a ducibb lányok is jó képû pasit szeretnének kocka hassal meg stb... és a ducibb fiúk is így vannak ezzel, hogy nekik is bomba csaj kellene... és nem keresgetnek a saját súlycsoportjukba ami szerintem gond.
Ezzel én is így vagyok. A kövérségen lehet változtatni, a belsõ értékeken nem biztos.
Igen, lehet. 17/F
Szedj össze valami kis zsírfejet, aztán legyetek boldogok. Ha te is valami modell csávóra vágysz, akkor azért lehet tenni kellene.
hol laksz amúgy?
A kérdező hozzászólása: bp
Fogyj le, ha zavar és ne dramatizáld túl, én elég lusta kis suttyó vagyok, de mégis le tudtam adni kb~25kg.
Nekem csakis a duci, gömbölyû formák tetszenek :) Nekem számít a testalkat.. csak a mai divattal ellentétes irányban.. :D 15 esztendõs hím
A kérdező hozzászólása: 155Cm 70kg nem tudok változtatni mert betegség miatt nem tudok fogyni de ugyebár ezt nem rakhatom ki a homlokomra
a nagyon duci alatt mit értesz?hány kiló vagy és milyen magas?
Ilyen korban számít a legjobban a külsõ. Lehet barátod ettõl függetlenül
Nincs valami képed? Privátban küldhetnél :) Bírom a kicsit vastagabb lányokat, de nálam is van azért egy bizonyos határ.
Bocsi, de nekem fontos.Nem daràzsderekú csaj kell, de legyen vonzó..16/F
A kérdező hozzászólása: Nekem magamból kiindulva csak a belsõ érték a fontos.
Szerintem nagyon duci nem vagy, csak kicsit molett, gondolom olyan 15 éves lehetsz, és akkor még nõsz pár centit, és a súly jobban eloszlik. Tapasztalatból mondom, mert kb én 160 cm vagyok és 65 kg, de volt olyan osztálytársam aki nálam ducibb volt, és rengeteg pasija volt, tehát nem ettõl függ, hanem a kisugárzás kérdése.Légy magabiztos és mosolyog sokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!