Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet leszokni a (105 db)

Hogyan lehet leszokni a drogokról?

Legjobb válasz: Nehezen. Bármirõl is legyen szó alkohol, cigi, egyéb drog vagy játékfüggõség. Át kell gondolnod, miben lenne jobb az életed nélküle! Ha ez sikerül és kitartó is vagy akkor van esélyed leszokni. Nekem a játékgépezésrõl sikerült így leszokni. Lehet, hogy szakorvos vagy pszichológus segítségét kell kérni! Bár, ha megy egyedül...

Nehezen. Bármirõl is legyen szó alkohol, cigi, egyéb drog vagy játékfüggõség. Át kell gondolnod, miben lenne jobb az életed nélküle! Ha ez sikerül és kitartó is vagy akkor van esélyed leszokni. Nekem a játékgépezésrõl sikerült így leszokni. Lehet, hogy szakorvos vagy pszichológus segítségét kell kérni! Bár, ha megy egyedül...
Olvastam a blogot..amit az utolsó irt!! Nagyon érdekes, magávalragadó!! Nekem volt párom kezdett el drogozni, félek magárahagyni de erõtlen vagyok, gyenge elviselni a bántásait, s h nincs szüksége a segítségemre!! :(
Harcmûvészettel foglalkozom 17 éve és nem egy olyan tanítványom volt aki lejött a cuccról az edzések hatására. Azt mondják egy szokást akkor a legkönnyebb letenni, ha felveszel egy másikat. legyen szokásod a testmozgás! egyfelõl lefoglalja az elméd, ami fontos, másfelõl a szervezetben felhalmozódott anyagot is üríti. Izzadj le minden nap kiadósan. a mozgás az egyébként meggyengült idegrendszert is segít felerõsíteni. ha kérdésed van írj bátran, szívesen segítek! sok sikert!
Az elozo vagyok :) pffffff...figyelj, màr van vagy 6 éve hogy Debrecenben dolgoztam ott onkéntesként, szoval ..nem akarok hulyeségeket mondani, szoval inkàbb azt mondom, hogy nem tudom :D..De mintha nem lépnének... Abban az esetben jon be tutira a képbe a rendorség, ha talàlnak nàlad drogot, vagy rajtakapnak drog eladàsàn, hasznàlatàn, olyankor a rendroség feladata, hogy felajànlja neked az un. " elterelést"-azaz vàllalnod kell, hogy részt veszel egy kezelésen, igy elmarad a dàdà a részukrol.. De màs esetekben nem hiszem hogy értesitik oket, tudod, szeretik vàltoztatgatni a drogpolitikàt, és màr egy ideje nem élek otthon, nem tudom pontosan, de a neten talàlhatsz szerintem aktuàlis infokat.
ez hülyeség... aki igazán függõ magától úgysem fog leszokni, segítség kell neki! Itt nem barátra, feleségre, anyára, kis kutyára (tök mindegy...) gondolok, hanem erre szakosodott orvosi segítségre, hiszen aki tényleg le akar szokni ne azért tegye, mert a barátnõje azt mondta neki, mert az úgy csak erõltetve van, hiszen nem Õ akarja, csak megakar felelni... hanem saját önmagáért, így talán hasznosabb... Egy klinikát tudnék ajánlani, ha még érvényes a dolog bár nem hiszem, de, ha mégis, írj privátba :) Minden esetre ez már nagyon nagy lépés, hogy le szeretnél szokni (már ha azért kérdezted..:D)
erõs baráti támasszal, és akarattal. ha erõs szerrõl van szó, akkor orvosi segítséggel.
Nehéz róla leszokni , mert ugyebár aki használja az azért használja mert jó. De kellõ akaraterõvel és egy barát barátnõ is sokat segíthet ebben vagy a szüleid!
LSD-t milyen forméban tolod?
szia! szerintem jó az elhatározásod és én drukolok neked. Nekem egy ismerõsömdrogozik, és korházban komában feküdt. és azt mondták hogy 7% az esélye h tul éli. Most elküldték bírósági végzéssel , hogy kezeljék. Remélem te nem jársz igy, mégegyszer is sok sikert...:)
Leszokni nagyon nehéz ha gyenge az ember. Viszont csak akaraterõ kell hozzá és belátás, hogy az egész nem vezet sehova! Nekem a barátnõm gyógyszerfüggõ (Rivotril) és még melléje tolja ezerrel a spurit. Nem tudom, hogyan segítsek rajta. Már el is költözött itthonról, úgyhogy még messzebb kerültünk egymástól. Tehát ha valakinek van valami jó ötlete ...
Kérlek írj privátként az e-mail címemre.Valamit szeretnék mondani...
egy ismerõsöm hasonló problémákkal küzd, blogot is ir róla.. manurequiem pont wordpress pont com
A kérdező hozzászólása: majdnem két éve rendszeresen füvezek. fél éve próbáltam ki az LSD-t, azóta élek vele. mást is használok ha úgy alakulnak a dolgok... olyan embert nem ismerek akitõl segítséget kérhetnék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. a drogambulancián kapcsolatba lépnek a rendõrséggel?

Hogyan lehet 'leszokni' a horkolásról?

Legjobb válasz: nem lehet leszokni róla.

nem lehet leszokni róla.
Ez nem egy rossz szokás így leszokni nem lehet róla! Viszont ha megvan az ok pl szervi dolog arra vannak különb féle eszközök amik javíthatnak rajta!
Valóban nem lehet leszokni róla. Több infó található a http://www.horkolasellen.hu/horkolasgatlo/miert-horkolunk honlapon.

Mit lehet tenni a cserepes száj ellen, és hogy lehet leszokni a szájrágásról?

Legjobb válasz: tegyél rá mézet,csodálatosan rendbe hozza!:) Leszokni nem tom h lehet:D

tegyél rá mézet, csodálatosan rendbe hozza!:) Leszokni nem tom h lehet:D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek A méz tényleg bevált:) 12:12-es Majd kipróbálom a rágózást
Igen, a méz nagyon jó, elõtte apró szemcsés arcradírral kicsit leradírozhatod, akkor szebb lesz. Van egy Carmex nevû ajakápoló, azt is szívesen ajánlom, nem vészes az ára, kb. 1000 forint, és az eddig kipróbált ajakápolók közül nekem magasan a legjobb. A szájrágásról esetleg rágóval (?) lehet leszokni, ebben nem tudok igazán segíteni.

Hogyan lehet leszokni a maszturbálásról?

Lehet,hogy viccesnek hangzik de nem tudtok leszokni a maszturbálásról valami ötlet?

Legjobb válasz: Ki az a marha aki leszokna róla? Pláne 13 évesen amikor pont RÁ kellene szoknia! Szerintem elmebeteg aki ilyenre gondol.

Ki az a marha aki leszokna róla? Pláne 13 évesen amikor pont RÁ kellene szoknia! Szerintem elmebeteg aki ilyenre gondol.
Rá kell szokni a bacásra, és meg se kottyan a leszokás.
Na fiam! Az égegyvilágon semmi bajod nem lesz tõle.Régen tanították arra a fiúkat, hogy ez tilos, mert gerincsorvadás, meg hasonló hülyeségek.A netet tudjátok használni, nagy fiúk vagytok, de a saját testetek mûködésérõl csak igen halvány elképzeléseitek vannak. Olvassatok már valami értelmeset is:http://eletmod.hu/tart/cikk/j/0/7474/1/eletmod/A_maszturbaci..
Miért kellene leszokni róla? Amíg nincs másra lehetõséged, addig csak jó.
Miért kellene leszokni? Csökkenti stresszt, megismered a saját tested, örömet szerzel magadnak és a késõbbi szexuális életben ez a tapasztalat nagyon is hasznos lesz... Hátrányát nem tudok mondani. Persze nem árt a minõségre és nem a mennyiségre törekedni... vagy épp mindkettõre.
13 évesn leszokni xdd ne kamuzon már
A kérdező hozzászólása: Fiú de nem én akarok leszokni hanem az egyik haverom 13 éves.
Miért akarsz leszokni? Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Itt úgy látom mindenki perverz de amúgy mondta is, hogy eres a farka meg ezek.
Leszokni? :D neked is elég beteges gondolataid vannak. Én nem lennék képes rá, 2-3 napot alig bírok ki nélküle xD
Egy 13 éves kiscsikó ne oktasson már minket, azt se tudod mit jelent a perverz! Hülye kérdésre hülye válasz hiszen ezzel olyat kérdeztél hogy például hogy lehet leszokni a légzésrõl hiszen ez kb olyan természetes(a maszturbálás) mint a légzés. Elõbb tanulj az életrõl és utána minõsíts!
11. az életrõl az tud többet, aki tényleg uralkodni is tud a vágyain. arról írsz, hogy éld ki a vágyaidat, hát az állatok is ezt teszik, nem ettõl leszel ember és nem ettõl fogsz tudni emberi módon állni az élethez. és most miért baj, ha le akar szokni róla? joga van hozzá. a kóros rászokás is rossz, na arról nem nagyon hallani ám! A kérdezõnek: a barátod próbáljon más elfoglaltságot találni helyette, pl. valami hasznosat tenni, valami értelmessel tölteni az idejét, amivel szeret is foglalkozni és hasznos is. pl. sport, játsszon valamilyen hangszeren vagy ilyesmi. van egyébként hátránya, pl. befelé fordulóbb, zárkózottabb lesz, aki nagyon gyakran csinálja. jöhet a tömegember és lepontozhatja ezt, de én a kérdésre válaszoltam!
elõzõ voltam # 4/12 05-02 00:50 hogy lehet olyat kérdezni h fiú vagy lány? A férfiak egészségéhez ugyan minek írna lány ilyen kérdést?

Hogyan lehet leszokni a túlzott féltékenységről?

Tehát van egy fiú (ráadásul nem is járunk)és egész nyáron a Balatonon dolgozik. Egyébként jó barátok vagyunk de én szeretnék t?le többet is csak még ezt ? nem tudja. Lemenni hozzá sajnos több ok miatt sem tudok. Mikor olvasom egy közösségi site-on, hogy pl. lemegy egyet sörözni akkor annyira szmorú vagyok meg dühös is, hogy legszívesebben megölnék valakit aztán meg magamat. És ez mindég így van, akármit csinál egyszer?en nem vagyok nyugodt ha nem velem beszél éppen. Tudom, hogy ez nem normális, de akárhogy próbálok vele nem foglalkozni, sosem tudom azt mondani, hogy "jó menny csak, érezd jól magad". Mit tudnék tenni azért, hogy leszokjak err?l?

Legjobb válasz: Leszokni? Ez nem cigi. Vagy csinálj valamit a pasiért, azaz szerezd meg, vagy keress fel valamilyen szakembert, és kúráltasd ki magad.

Leszokni? Ez nem cigi. Vagy csinálj valamit a pasiért, azaz szerezd meg, vagy keress fel valamilyen szakembert, és kúráltasd ki magad.
Azt mondják a féltékenység alapja az önbizalomhiány. fontos, hogy elfogadd magad úgy, ahogy vagy. oké, mindenki ezt mondja, de el kell fogadnod, hogy minden ember egyedi és te is a hiányosságaiddal együtt vagy önmagad! ha már sikerült meggyõznöd magad, akkor akár kezdeményezhetsz is, vagy ha nem akarsz, akkor hagyd, hogy kitombolja magát, de én inkább az elõbbit javaslom! de jól gondold meg, mert ez akár egy jó barátság végét jelentheti!
A kérdező hozzászólása: Nos...nem akartam említeni amíg ez nem válik szükségessé de a helyzet sajnos bonyolultabb. Én is fiú vagyok és hát a srác pedig csak szexuálisan foglalkozik melegekkel, de nem tudna beléjük szeretni. Ennek fényében mit tudnék tenni a féltékenység ellen?
akkor is azt javaslom, hogy mond el neki, mert csak gyötrõdni fogsz, ha csak reménykedsz, hogy lesz vmi köztetek, a féltékenység is azért van, mert te igazából járni szeretnél vele és félsz, hogy nem fog összejönni, ez ellen úgy tehetsz legkönnyebben, ha elmondod neki az igazat, biztos nehéz lesz és biztos meglepõdik majd, de túl kell esned rajt!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.

Hogy lehet leszokni a folyamatos nassolásról mert én minden héten eszek chipset gondolom ez nekem se jó hogy tudok róla leszokni?

Legjobb válasz: Nekem is ez volt a problémám, én úgy tudtam ezt kezelni, hogy amikor naponta rám jött a vágy, hogy édességet egyek, akkor leültem becsuktam a szemem és végiggondoltam, hogy most miért is érzek kényszert arra, hogy sütit kéne ennem. Érdekes módon ahogy telt az idõ már nem is kívántam meg. Remélem neked is sikerül.

Nekem is ez volt a problémám, én úgy tudtam ezt kezelni, hogy amikor naponta rám jött a vágy, hogy édességet egyek, akkor leültem becsuktam a szemem és végiggondoltam, hogy most miért is érzek kényszert arra, hogy sütit kéne ennem. Érdekes módon ahogy telt az idõ már nem is kívántam meg. Remélem neked is sikerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod:)

Hogyan lehet leszokni a heroinról?

Legjobb válasz: Miért ne kérdezhetne valaki ilyet??? Nem értem a rosszindulatot. A heroin nagyon komoly fizikai és lelki függõséget okoz. Orvosi segítség nélkül lehetetlen leszokni. Az elvonási tüneteket kezelni kell.

Miért ne kérdezhetne valaki ilyet??? Nem értem a rosszindulatot. A heroin nagyon komoly fizikai és lelki függõséget okoz. Orvosi segítség nélkül lehetetlen leszokni. Az elvonási tüneteket kezelni kell.
Mindenképpen fordulj orvoshoz. A heroin olyan kémiai folyamatokat idéz elõ az agyban, amitõl már az elsõ adag is nagyon komoly függõséget okozhat. Ne próbálkozz egyedül, mert sokan halnak bele abba, hogy nem bírják az elvonási tüneteket, és az addiginál is nagyobb adagot adnak be maguknak, és nem mérik fel, hogy mit okoznak. Általában túladagolásba bele is halnak... Fel kell keresni a legközelebbi drogambulanciát, ott segítenek.
Az orvosok metadon al szokták általában "lehozni" az embert róla de az ibogain már elsõ használat után eltüntet minden függõséget, értem ezalatt cigi, kávé és minden komolyabb drog.
nehezen.segits az ismerõsõdnek.vagy orvos
boci nem ugy értetem.
persze mindenki azt mondja nem én vagyok ismerõsõm.
ilyen kérdést apäm.....keress fel elöször egy pszichologust....dupla ideig järj hozzä...
sehogy
A kérdező hozzászólása: Ez egy válasz volt? Mert annak elég pocsék. Amúgy hogy a retekbe heroinoznék, amikor fél éves kisfiam van, akit szoptatok... Sajnállak, hogy téged ennyiszer átvernek, hogy azt hiszed, az arcom és nevem vállalása nélkül is hazudok. Itt aztán egész nyugodtan leírhatnám, ha ilyen problémám lenne.
Aki azt írta, hogy a cigirõl nehezebb leszokni mint akármilyen drogról az komolyan gondolta amit írt. A cigirõl talán a legkönnyebb leszokni (meg a kávéról). A heroinról a legnehezebb.
Amúgy én valahogy nemtudom a drogosokat sajnálni nem kell kipróbálni és nem lesz probléma és a heroinról leszokni nem lehet!
Nem a leszokás nehezenn hanem a nikotin alakitja ki leghamarabb a fuggoseget ezert mondjak ra hogy a legerosebb fuggoseget okozo anyag. Cigi utan max almos es ideges vagy mig herointol fetrengsz a fajdalomtol fosol hanysz enni aludni nem birsz. De probald ki ha kivancsi vagy:D
ha a cigirõl le lehet szokni akkor a heroinról is . ugyanis a cigizésrõl (nikotinfüggõségrõl)nehezebb leszokni mint akármien drogról
biztos hogy le lehet...Csernus Imre is letette...és még sokan mások...VISZONT....az agyat nem lehet átverni...ha már egyszer megtapasztalta a heroin okozta kábulatot, mámort, újból kívánni fogja.A szervezetét senki nem tudja becsapni.Az csak a személyiségén múlik, hogy újra rákap-e.Ha egyszer/többször már próbálkozik vele valaki, az agyad harcolni fog érte.Lehet hogy nem nyúl valaki többet hozzá, de akkoris drogos marad, az érzést nem fogod ebben az életben kiverni magadból....
Vagy az van még az ayahuasca is, kevésbé ismert de annál hatásosabb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy én sem értem, miért ne lehetne ilyen kérdést feltenni, hiszen ez az oldal arra való, hogy az ember megkérdezze, amit nem tud, és aki tudja a választ, az megírja. Aki meg nem, az ne írjon semmit. Amúgy én nem vagyok heroinista, csak az ismerettségi körömben van egy lány, akirõl többen is állítják, hogy heroinozik, ezért érdekel a dolog.
Kb. 20 fajta drogot próbáltam, már egyiket se csinálom, de még dohányzok...errõl ennyit. És ismételten elmondom amit mindig:Ha nem értesz hozzá maradj csendben...

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról?

Anyukám nagyon zeretne leszokni de nem tudja hoy hogy kezdjen neki! Segítetek légyszi!

Legjobb válasz: Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról. Aki elolvassa ezt a könyvet, leteszi a cigit! Apukám félig olvasta el, tovább nem merte, mert félt, hogy le fog szokni...

Allen Carr: Rövid úton leszokni a dohányzásról. Aki elolvassa ezt a könyvet, leteszi a cigit! Apukám félig olvasta el, tovább nem merte, mert félt, hogy le fog szokni...
Jelenleg a biorezonanciás kezelés a leghatásosabb.80%-os a leszokási arány és egyszer kell elmenni.Ha irsz egy privát e-mailt, hogy merre laksz, akkor tudok adni tel.számot, ahol van ilyen eljárás!!!
Szia! Én Szombathelyen lakok és érdekel a biorezonanciás kezelés. Telefonszámot tudnál adni? Köszönöm Ákos Mail:[email protected]
Anyu úgy szokott le, kb 40 éves korában, hogy nem tüdõzte le. Áprilisban kezdte, és augusztusban elfelejtett rágyújtani a kávéhoz. Azóta se cigizik. Ehhez persze önfegyelem, és irgalmatlan erõs elhatározás kell. Egyébként ez Schirilla György módszere.
Ismerõsöm 2 havonta jár biorezonanciára, annyira tetszik neki! :D Egyébként az Allen Carr könyvét (Rövid úton leszokni a dohányzásról) csak javasolni tudom, ha valaki le szeretne szokni! Egyszerûen, könnyen le tudja tenni a cigit! Tényleg könnyû, tényleg egyszerû! Aki nem szeret olvasni, annak viszont ez nem jó megoldás! Legjobb benne, hogy amíg olvasod a könyvet nem 1x megkér h gyújtsál rá! A könyv végén úgy fogod magad érezni, mint akinek sikerült megmenekülnie egy halálos csapdábol, és egész hátralévõ életedben hálás leszel, hogy nem dohányzol! Egy jobb, egészségesebb és boldogabb élet... dohányzás nélkül! :)
Szokj le számítógépezés közben. Szenzációs magyar találmány a pozitiv megerõsítéshez: http://neurobodyfit.eu/?p=N2126
Gyújtsa meg, aztán, ha ég, vegye be fordítva a szájába, vagy nyomd bele a szûrõt a [email protected] Nekem bevált :D Viccet félre téve: AKARAT! Más csak pénzkidobás (tapasz, rágó..) feleslegesek.Akarni kell, én abbahagytam fél éve már, majd meglátom meddig sikerül, remélem sokáig.De azt tudni kell, hogy aki egyszer rászokik örökre a rabja marad, mindig kísérti, csak a kérdés, hogy meg bírja állni? Sok sikert anyudnak! :)
Hallottam egy ojat h ha belemártod a cigarettát egy csésze tejbe, kiveszed, hagyod megszáradni majd másnap meggyujtod soha többett nem lessz kedved rágyujtani annyira elundorodsz tõlle!És ez egy bevált modszer!garantálni merem a leszokást!Én husz év dohányzás után igy szoktam le!És bátran merem ajánlani!

Hogyan lehet leszokni a cigiről?

A 18-at töltöttem tavasszal, de már lassan 5 éve cigizek és már nagyon megbántam. Napi 1 dobozzal elszívok, de annyira erős dohányosnak érzem magam, hogy egyszerűen nem tudom letenni. Valakinek valami ötlet? Esetleg valakinek sikerült már? és ha igen akkor milyen módszerrel?

Legjobb válasz: Nekem a nikotin tapasz vált be. Néha még le is kellett vennem, mert folyamatosan adagolja a szervezetbe a nikotint, így elõfordult, hogy megszédültem tõle. Egy hét múlva már azt is megéreztem, ha valaki az út túloldalán cicizett. Másrészrõl olyan drága, hogy tuti sajnálnád a cigire a pénzt mellette, amikor mégis késztetést érzel. Dobj ki mindent a lakásból, ami a dohányzásra emlékeztet, ha van a családban aki szívja, akkor kérd meg, hogy ne is kínálgasson és pirítson rád, ha kérnél tõle. 17 év után sikerült leszoknom vele, már fél éve nem gyújtottam rá.

Nekem a nikotin tapasz vált be. Néha még le is kellett vennem, mert folyamatosan adagolja a szervezetbe a nikotint, így elõfordult, hogy megszédültem tõle. Egy hét múlva már azt is megéreztem, ha valaki az út túloldalán cicizett. Másrészrõl olyan drága, hogy tuti sajnálnád a cigire a pénzt mellette, amikor mégis késztetést érzel. Dobj ki mindent a lakásból, ami a dohányzásra emlékeztet, ha van a családban aki szívja, akkor kérd meg, hogy ne is kínálgasson és pirítson rád, ha kérnél tõle. 17 év után sikerült leszoknom vele, már fél éve nem gyújtottam rá.
Én 15 éves koromtól cigiztem, és 20 évesen szoktam le. A legolcsóbb, de talán a legnagyobb akaraterõt igényló módot választottam: elszívtam az utolsó szál cigit a dobozból és nem vettem. Az elsõ héten nagyon kellemetlen (konkrétan [email protected]). Szerintem az volt a legnehezebb, pláne hogy a baráti körömben egyedül szoktam le. Utána már maga a nikotin nem hiányzott, de reggel azért sokszor jólesett volna, és hétvégén egy sör mellé is meg-meg kívántam, ha nem is a cigit, a mozdulatokat. Aztán szép fokozatosan elmúlt a dolog. Már két éve, hogy nem dohányzom, és azt mondom megérte leszokni. Szerintem ennyi idõsen bõven van benned annyi erõ, hogy letedd :) Sok sikert és kitartást hozzá!
*cigizett :D :D :D
Lehet, hogy rossz megoldás, de nekem bevált kezdõlöketnek. Jól bepiálsz egy bulin és másnap annyira másnapos leszel, hogy undorodsz a cigitõl. Ha nincs szerencséd, akkor már délután vagy ébredés után rágyújtasz, de az is lehet hogy ad annyi erõt, hogy kidobd a megkezdett csomag cigit, a gyújtókat és a hamutálakat.
ez így nem pontos... az e cigi nikotin nélkül ártalmatlan... nikotinnal továbbra is a világ 2. legerõsebb mérgével fertõzöd magad...
Allan Carr könyve sokat segít... de legyen akármilyen módszer, egy nagy adag elszántság nélkül egyik sem mûködik... én 13 évet dohányoztam, volt, hogy napi 2-3 dobozzal is elment, egy házibulin egy haverom egyszer csak eldõlt 23 évesen, már nem tudtunk vele mit kezdeni, meghalt... én pedig másnap reggeltõl nem dohányzom...
Próbáld ki az e-cigit. Megmarad a mozdulat, a nikotin, és az egészségedre ártalmatlan. Szívhatod bárhol. Nem büdös, sokféle ízt választhatsz hozzá. http://www.ecigionline.com/ Minõségi e-cigiket árulnak, van nikotinos utántöltõ folyadék is, fórumuk is van ha kérdezni akarsz, a szállítás se drága (600 ft). Egyszer kell nagyobb összeget rákölteni egy készletre, utána jóval olcsóbb, mint a cigi. Egy 1000 ft-os e-liquid utántöltõ folyadék kb. 5 napig is elég.
Sperseus: A nikotin nem okoz rákot. Nem okoz érszûkületet. Semmit nem okoz csak függõséget. Nagyon nagy mennyiségben megöl, de ezt az alkoholról is el lehet mondani. Persze a nikotin mérgezésnek, ahogy az alkoholnak is, vannak tünetei. Nikotin nélkül az e-cigi sem szoktat le, az a lényeg.
Nem kellett volna elkezdeni...xD

Hogyan lehet leszokni a körömrágásról?

eddig nem rágtam annyira mint mostanába és ez tény hogy nem szép hogy lehetne leszokni róla?

Legjobb válasz: gyógyszertárba lehet kapni valamilyen rossz izû körömlakkot és ha próbálod rágni megundorodsz tõle :)

gyógyszertárba lehet kapni valamilyen rossz izû körömlakkot és ha próbálod rágni megundorodsz tõle :)
azt a keserû lakk szerûséget én is próbáltam már, de attól még ugyanúgy rágtam a körmöm!!Nem segit semmit!!!Én ugy szoktam le, hogy rakattam fel mûkörmöt, igy esélyem sincs a rágásra!!
lekkozd ki (színes körömlakkal)és akkor nem fogod lerágni én is így szoktam le :)
4éves korom óta rágom.. 17vagyok.. nagyon sok akarattal le lehet szokni a kence egy igazi körömrágóson nem segít.
Nyulj be a szarba és higgy nekem nem fogod többet rágni
sok idõ lesz !! semmi szarság nem használ ne dõlj be ilyeneknek én amiót az eszemet tudom rágtam a körmöm én is rájöttem hog yha fiú lennék mennyire undoritó lenne egy lányon a csoka köröm szenvedtem egy darabig egyszerûen nem rágtam mert elhatároztam hogy megnövesztem mikor végre megnõtt akkor is kivántam lerágni ez ment úgy kb. fél évig aztán szép lassan észrevettem hogy nem is kvánom hanem undorito mostmár nagyon szép körmöm van mindenki azt hiszi mõ nagyon dicsérik . Kitartás!!
bocsi, utolsó vagyok: de rágtam át helyett, de NEM rágtam át :) Utalhat arra is, de szerintem nem minden esetben. Én pl. kiskoromban szoktam rá, mert a tesóm is rágja.
A kérdező hozzászólása: nem lehet hogy ez valami lelki állapotra utal?
Szia! Vérbeli körömrágós VOLTAM.... Mindennel próbálkoztam. Keserû körömlakk, színes körömlakk, rágó, minden... Semmi nem használt. Aztán eszembe jutott, hogy egy pasinak biztos nem tetszene. És amikor tövig lerágtam, és már sebes lett, az csúnya volt:( Én úgy szoktam le, hogy mikor a számba vettem elkezdtem rágcsálni, de rágtam át, csak a számban volt. (ezt most is csinálom, van mikor lerágok belõle, fõleg mert zongorista vagyok, és nincs ollónk, vagyis mindig eltûnik) Próbáld ezt! De nagyon nagy akarat kell hozzá!
*a második növeszteni helyett rágni
Minden nap lereszeled tövig, így nem lesz mit rágnod. Ezt csinálod addig, amíg már nem jut eszedbe rágni. Akkor kezdd el egy kicsit növeszteni. Ha megint elkezded növeszteni, akkor tovább reszelgeted. Én így hagytam abba, ezzel a módszerrel meg is erõsödtek a körmeim. Ma már csak akkor rágom/tépem le, ha bereped, és nincs nálam körömreszelõ. Rajtam a színes lakk nem segített, a keserût nem próbáltam, de szerintem azzal sem ment volna. Végsõ esetben tényleg mûköröm.
én amióta az eszemet tudom rágtam a körmöm 14 éves koromig, aztán anyum beiratkozott ilyen körmös tanfolyamra és engem vitt modellnek. csak elõtte 2 hétig nem volt szabad rágnom a körmöm. nem kell mondanom két hétre való rágót kellett vennie.:D:D aztán csinált nekem francia manikûrt mindenkinek tetszett.:) és utána megint kilakkozta és megint. és annyira szép volt, hogy nem akartam lerágni. most is szép és erõs a körmöm. szval sztem menj el manikûröshöz vagy csináld meg magadnak és rágózz..:)
hát vagy veszel egy olyan körömlakkott ami keserû én véletlen vettem meg és nagyon rossz íze volt pf...:S miss sporty Tech Care Brush meg még az van rá írva kis betûvel h körömrgás elleni ápoló lakk kb 500ft körül van v a drágább megoldás a mûköröm:) reméelm tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: köszi, am nekem sem jöttek be ezek a tanácsok de le kell szokni róla komolyan mondom rosszabb mint a drog:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!