Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet lenni (2348 db)

nem...
A kérdező hozzászólása: Asszem olyantól kérdeztem aki tuddna segyíteni nem aki NEM tudja kösz

Nem tudom. Hogyan lehet? (lennt)

Sok kérdésre az a válasz hogy keress egy pszichológust... De hol??Hogyan?? A régi sulimnak volt...jártam is hozzá...de mit nem mondjak nem túl sokat ért... De a mostaniban még az sincs...És nem akarom hogy bárki megtudja hogy dokihoz járok mert nincs rendben az agyam... Szóval hogy lehetne? És úgy hogy senki ne tudja...Meg hogy ne kelljen neki fizetni...mert azt nem tudom... Kórházban? vagy hol? Kérlek segítsetek! 16/L

Legjobb válasz: Hát nekem most kezdett e ljárni az egyik barátom,de énis nagyon szeretnék:]. Hát itt nálunk van egy kórházhoz tartozó külön kis épület (és ingyenes). Próbáld meg ott,nézz körül neten.

Hát nekem most kezdett e ljárni az egyik barátom, de énis nagyon szeretnék:]. Hát itt nálunk van egy kórházhoz tartozó külön kis épület (és ingyenes). Próbáld meg ott, nézz körül neten.
Pszichológushoz vagy "dokihoz", vagyis pszichiáterhez szeretnél járni? Sztem érdemes megkérdezni a háziorvostól(tudom, h nem szeretnéd, ha mindenki tudna róla, de nekik kötelezõ a titoktartás), mert csak õ írhat beutalót a kórházba egy pszichiáterhez, hiszen csak a kórházban dolgozók ingyenesek és biztos ismer a városotokban egy pszichológust is, ha arra van szükséged.

A Minecraft Pocket Editionnal kapcsolatosan szeretnék kérdezni vmit. Az egyik az lenne h hogyan lehet skint változtatni ha a pocket tool nem működik. A másik az lenne hogy hogyan lehet kemencében égetni?

Legjobb válasz: égetni ugy lehet hogy alulra beraksz valaami éghetõ anyagot pl.:fa deszka szén.felülre meg az égetni valokat pl.:vas arany hús aztán majd magátol elindul másik kérdésedre azt válaszolom h vagy tölcs le valamit androidrol vagy számitogépen van egy oldal planetminecraft.com pályákat skineket modokat lehet letölteni keresõbe ird be h pocket edition skin válassz ki eggyet nyomj a világ mentésre az automatikusan letölti a letöltött fájlt csomagold ki a winraral aztán dugd fel a gépre az eszközt és rakd a games mappán belül a com. mojangon belül a minecraft wordbe rakd a skint kész

égetni ugy lehet hogy alulra beraksz valaami éghetõ anyagot pl.:fa deszka szén.felülre meg az égetni valokat pl.:vas arany hús aztán majd magátol elindul másik kérdésedre azt válaszolom h vagy tölcs le valamit androidrol vagy számitogépen van egy oldal planetminecraft.com pályákat skineket modokat lehet letölteni keresõbe ird be h pocket edition skin válassz ki eggyet nyomj a világ mentésre az automatikusan letölti a letöltött fájlt csomagold ki a winraral aztán dugd fel a gépre az eszközt és rakd a games mappán belül a com. mojangon belül a minecraft wordbe rakd a skint kész
A kérdező hozzászólása: letöltöttem a skint de a com.mojangon belül nem értem hova kell rakni

Hogy lehet, ha lehet egy szobát egy oldali nyílással úgy szellőztetni, mintha több oldalon lenne nyílás?

Szóval, pl. K-re van egymás mellett 2 kétszárnyú ablak. Ha a kettő közé tennék függőlegesen, a fallal merőlegesen egy lemezt, akkor az egyik ablakon beterelné a levegőt, és a másikon ki?

Legjobb válasz: Nem lehet. A kereszthuzat alapja, hogy a ház egyik felén melegebb van, eltér a légnyomás (egy kicsit), ezért megindul a levegõ. De azért édesen naiv az a gondolat, hogy egy fix terelõlemeztõl a levegõ majd tudni fogja, hogy meg kell indulnia, és megindul. De most képzeld el, hogy a terelõlemezedet elkezded csökkenteni, vajon hol van az a határ, ami már nem készteti mozgásra a levegõt? Vajon ha csak egy partvisnyelet állítasz az ablakba, vagy egy függõleges vérnát kifeszítesz a keretben, az elég lenne? És vajon honnan kéne tudnia a levegõnek, hogy a lemez melyik fele a belépõ ág és melyik a kilépõ?

Nem lehet. A kereszthuzat alapja, hogy a ház egyik felén melegebb van, eltér a légnyomás (egy kicsit), ezért megindul a levegõ. De azért édesen naiv az a gondolat, hogy egy fix terelõlemeztõl a levegõ majd tudni fogja, hogy meg kell indulnia, és megindul. De most képzeld el, hogy a terelõlemezedet elkezded csökkenteni, vajon hol van az a határ, ami már nem készteti mozgásra a levegõt? Vajon ha csak egy partvisnyelet állítasz az ablakba, vagy egy függõleges vérnát kifeszítesz a keretben, az elég lenne? És vajon honnan kéne tudnia a levegõnek, hogy a lemez melyik fele a belépõ ág és melyik a kilépõ?
Én végig azt hittem, hogy azt a lemezt a szobán belülre akarod tenni. :) ) Ha kívülre rakod, akkor mûködhet, de ne merõlegesen, hanem hogy az egyik ablakon beterelje a szelet. És csak az egyiken, mert csak úgy lesz nyomáskülönbség a két ablak között. Nem is kell a két ablak közé, hanem konkrétan az egyik ablakhoz. Sõt, ha a másikhoz fordítva teszed, hogy elterelje a szelet az ablaktól, akkor ott meg leesik a nyomás, ami növeli a huzatot. De nem kellenek nagy lemezek, csak kis fülek. Viszont ez tényleg csak megfelelõ széliránynál mûködik jól. :(
A kérdező hozzászólása: Az már mindjárt kihasználhatja a D-i, és É-i szelet is. K, és NY felõl ez nem változtatna, de ez is valami. A vízszintesen középre helyezett lemez semmit nem befolyásolhatna? Akkor sem, ha mondjuk befelé meg lenne döntve 45°-ba?
Ha a kinti szélmozgás nem pont szembe jön az ablakra (sõt legjobb ha a homlokzattal párhuzamosan fúj), akkor az egyik ablakon beterelheted a levegõt egy "elefántfüllel", és a keletkezõ benti túlnyomás a másik ablakon fogja kitolni a szoba levegõjét. De ha a szél a másik oldal felõl fúj, akkor ez nem nagyon fog mûködni, mert akkor jó eséllyes az ablak elõtt csak örvénylések lesznek, nem egyirányú mozgás. :(
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy lemez nélkül is megtörténik, de gondoltam, ha a nyílásnál külön van választva, akkor kevésbé lassítja egymást a közepénél az ellentétes irányú szél, és így alul több levegõ megy be, és fent több jön ki.
A kérdező hozzászólása: Te nem érted, mert a megoldás helyett azt nézted, mibe köthetsz bele, mint pl. honnan tudja a levegõ, merre menjen... Szövegértési problémáid vannak, ugyanis nem azt írtam, hogy egy oldali nyílással kereszthuzatot, hanem olyan légcserét, mintha kereszthuzat lenne, illetve a kint idõnként fellépõ különbözõ irányú szelek befogása erre.
#2: A kérdezõ kereszthuzatot akar csinálni egy ablakkal, amirõl te beszélsz, az persze igaz, csak messze nincs a kereszthuzattól. Szegény kérdezõ annyira butácska, hogy nem érti, hogy mi a baj a felvetésével...
Ehhez nem kell lemez. Egy nagyobb ablak alsó és felsõ széle között van némi hõmérséklet-különbség, és ha kint hidegebb van, alul bejön a hideg, felül kimegy a szoba melege. Ha melegebb van kint, akkor is ugyanígy mûködik, csak a meleg jön be. Csak ennek rossz a hatásfoka, de mûködik. A hatásfok bizonyos növelése a szobalevegõ keringetésével érhetõ el, azaz egy alkalmasan felállított, mûködõ ventilátorral.
A kérdező hozzászólása: A lemez az lemez, és nem kéne tudnia, hogy melyik ablakon merre megy, csak menjen. Alapvetõen amúgy is jelenlévõ légmozgások kihasználására gondoltam, de ha a hõkülönbséggel is meg lehet indítani, akkor azon szerintem az ablakok közepére belülrõl vízszintesen felrakott lemezek segítenének, és ebben az esetben valószínûleg fent kifelé menne a levegõ.
A kérdező hozzászólása: Amihez nem kell szél, azt vízszintesen középre bentre, vagy az ablak síkjába gondoltam, és akkor fele kint, fele bent lenne. Ami a szeleket fogná fel, az kint lenne az ablakok közt, hogy ha balról fúj akkor a bal ablakon jöjjön be, ha jobbról, akkor a jobb oldalin jöjjön be. De a belsõnél, ahol alul be, felül ki megy a levegõ, vagyis egymással szembe fúj a két irányú szél, nem oltja ki egymást középtájon? Ha a kinti levegõ középrõl direkt befelé, lefelé lenne irányítva, és a benti direkt felfelé, kifelé, akkor kevésbé oltanák ki egymást, vagyis jobb lenne a hatásfok nem?

Ideiglenes lakcímkártya igényléséhez szükségünk lenne a Földhivatalból kikért tulajdoni lapra. Hogyan lehet ezt a legolcsóbban elintézni?

A helyzet a következ?: a testvérem felköltözött Budapestre, és szeretne ottani orvoshoz bejelentkezni, mert nem szeretné minden egyes alkalommal átutazni az egész országot.

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy ottani orvoshoz bejelentkezzen, nem kell ottani lakcímének, tartózkodási helyének lennie. A võm is úgy volt, hogy Bp-n lakott albiban, de nem jelentkezhetett be. Elment a legközelebbi rendelõbe, kiválasztott egy orvost, megkérdezte, hogy fogadná-e a betegkártyáját (lenne-e a háziorvosa) Simán elvállalta, nem kellet Bp-i címének lennie. Az asszisztens kikérte az elõzõ háziorvostól, a võnek semmit nem kellett intéznie.

Ahhoz, hogy ottani orvoshoz bejelentkezzen, nem kell ottani lakcímének, tartózkodási helyének lennie. A võm is úgy volt, hogy Bp-n lakott albiban, de nem jelentkezhetett be. Elment a legközelebbi rendelõbe, kiválasztott egy orvost, megkérdezte, hogy fogadná-e a betegkártyáját (lenne-e a háziorvosa) Simán elvállalta, nem kellet Bp-i címének lennie. Az asszisztens kikérte az elõzõ háziorvostól, a võnek semmit nem kellett intéznie.
Ma már nem biztos hogy járható út amit az elsõ leírt.A fõbérlõd beleegyezése nélkül nem fog menni.Esetleg ha van valaki ismerõs BP-en oda is be lehet jelenteni.Egyébként régebben jó volt az ingatlan adásvételi szerzõdés is, okmányirodában megmondják.
A bérbeadó nem tudja megakadályozni a bejelentkezést. A bejelentõlapon a "szállásadó aláírása" szerepel. A törvény szerint ez "a tulajdonos vagy a lakás használatára egyébként jogosult" személy (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200066.TV ). A bérlõ a lakás használatára bérlés jogcímen jogosult (http://www.nepszamlalas2001.hu/hun/kotetek/fogalmak/039.html), és õ maga írja alá a bejelentõlapot, mint szállásadó: https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyintezes/okmanyi.. . Ezt még az okmányirodákban is sajnos sokszor rosszul tudják. Fel kell õket világosítani. A gyakorlatuk nem állhat ellentétben a törvénnyel.

Tudjae valaki hogy a resident evil 5 be a story-ban lehet lenni wesker meg jill meg mert a mercenaries lehet lenni velük?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Mar vegig vittem a legnehezebb fokozaton is es a mercenariesben is megvan a Jill es a Wesker is. Ettol fuggetlenul eddig ilyenre nem volt lehetoseg. Azt hozza kell tennem, hogy meg sok unlockable cucc van amit nem csinaltam meg, szoval lehet, hogy tevedek. Menj fel egy walkthrough site-ra, ott biztos tudjak. Sok szerencset!

Szerintem nem. Mar vegig vittem a legnehezebb fokozaton is es a mercenariesben is megvan a Jill es a Wesker is. Ettol fuggetlenul eddig ilyenre nem volt lehetoseg. Azt hozza kell tennem, hogy meg sok unlockable cucc van amit nem csinaltam meg, szoval lehet, hogy tevedek. Menj fel egy walkthrough site-ra, ott biztos tudjak. Sok szerencset!
PS3 változatban nem, viszont a PC verzióban ha van olyan hack akkor lehet vele játszani sztorimódban is

Most kezdem a 10. terhességi hetet. Kinek milyen tünetei voltak ebben az idõben? Ha baj lenne, azt hogy lehet észrevenni?

Köszönöm

Legjobb válasz: nem kötelezö különösebb tünet egyik barátnömnek ilyenkor jött az elsö tünet az hogy kezd szák lenni a nadrágja. Rzen kivül smemi nem volt pedig lombikos volt és sok hormont kapott ami általában azért okoz tüneteket. Ha baj lenne abból tudnád ha véreznél vagy elviselhetetlenül görcsölnél. Persze elöfordul olyan is hogy nem fejlödik tovább de nem indul be spontán a vetélés és csak az uh-o derül ki hogy nincs már szivhang. de ez azért ritka és ez nem a tünetek meglétén vagy nem létén mulik.

nem kötelezö különösebb tünet egyik barátnömnek ilyenkor jött az elsö tünet az hogy kezd szák lenni a nadrágja. Rzen kivül smemi nem volt pedig lombikos volt és sok hormont kapott ami általában azért okoz tüneteket. Ha baj lenne abból tudnád ha véreznél vagy elviselhetetlenül görcsölnél. Persze elöfordul olyan is hogy nem fejlödik tovább de nem indul be spontán a vetélés és csak az uh-o derül ki hogy nincs már szivhang. de ez azért ritka és ez nem a tünetek meglétén vagy nem létén mulik.
Erõs görcsök, vérzés, barnázás! Szedj magnéziumot és ne parázz ilyesmin nem lesz baj! Nekem mell fájdalom, égés ami még most is tart, hanyinger, voltak napok amikor nem birtam fel kelni annyira szédültem, kivántam mindent ami édes:-) 21 hetes kismama
Nagyon erõs hányinger, émelygés, ételundor, kevés étvágy, mellfájdalom, de nem mindenkinél vannak ilyen tünetek. Baj van veled miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: Nem volt baj, viszont ma reggel, ahogy keltem ki az ágyból így egy kis görcsöt éreztem, utána elmúlt. Megijedtem.
azért kis görcstöl nem kell megijedni sokan nem is kicsit görcsölnek igy az elején, nagy változások vannak bent telejsen természetes, kászülj fel késöbb mégtöbb kellemetlen tönet lesz amikor nyulnak a szalagok, tágul a medencéd, amikor beákelödik a baba ez a legtöbb kismamának igenis fájdalommal jár.
Nekem ekkorra már elmúltak a görcsök meg a mellfájdalom. Kb egy tünetem volt, az állandó orrdugulás. Ha nagy baj van, akkor azt az erõs, nem múló görcsökrõl és erõs vérzésrõl ismered meg.

Farmerama játékról lenne szó. Hol lehet barátokat keresni? Ha szomszédja vagyok valakinek az előnyt jelent? Tudok vele kereskedni? Hol látom kik a szomszédaim? Hogy lehet egymást segíteni?

Legjobb válasz: Jobb oldalt a képernyõn van egy fülecske,ha rákattintasz,akkor kijönnek a lófejek.12-nk kell lennie.Na kimész a piacra,és nézel onnan neveket,akiket meghívhatsz szomszédnak,ha rákattintasz a lófejekre.Ha ezek visszajelölnek,akkor a 17. szinttõl belépve a szédült szántóra,gaztalannak találod a telkedet.A sz.szántó,egy ugyan olyan méretû farm,mint az eredeti.A szomszédjaidnak küldhetsz,és kaphatsz is ajándékot,valamint ha szintet lépsz,vagy lépnek akkor tapasztalatpontokat kaptok egymástól.Nem is keveset,így könnyebben fogsz szintetlépni.Külön kereskedni nem lehet a szomszédokkal.

Jobb oldalt a képernyõn van egy fülecske, ha rákattintasz, akkor kijönnek a lófejek.12-nk kell lennie.Na kimész a piacra, és nézel onnan neveket, akiket meghívhatsz szomszédnak, ha rákattintasz a lófejekre.Ha ezek visszajelölnek, akkor a 17. szinttõl belépve a szédült szántóra, gaztalannak találod a telkedet.A sz.szántó, egy ugyan olyan méretû farm, mint az eredeti.A szomszédjaidnak küldhetsz, és kaphatsz is ajándékot, valamint ha szintet lépsz, vagy lépnek akkor tapasztalatpontokat kaptok egymástól.Nem is keveset, így könnyebben fogsz szintetlépni.Külön kereskedni nem lehet a szomszédokkal.

Házújításban is vagyunk, és be is kellene a babának vásárolni, de kb 300ba lenne, másnak hogy megy 100 bol kijönni? Hogy lehet?

mert már csak azt számlom hogy kis ágy 25 ezer,

Legjobb válasz: Ne vegyél meg mindent csak ami fontos.Szerintem van kiskád sokkal olcsóbban is mint 8000ft,a szivhang hallgató nélkül is el lehet lenni,légzésfigyelõt lehet bérelni is pl.Mikorra várod a babát?Ha van idõd még akkor apránként is megveheted majd.

Ne vegyél meg mindent csak ami fontos.Szerintem van kiskád sokkal olcsóbban is mint 8000ft, a szivhang hallgató nélkül is el lehet lenni, légzésfigyelõt lehet bérelni is pl.Mikorra várod a babát?Ha van idõd még akkor apránként is megveheted majd.
Szia! Úgy lehet sprórolni, hogy ha nem mindenbõl veszel újat, hanem használtat de újszerû állapotút. Babaszoba, teszvesz, vatera stb. Sok sikert!!
kád 1200 újonnan, nem kell hiper-szuper.szívhang hallgató helyett vehetsz olyan légzésfigyelõt ami bébiõr is egyben( újonnan a miénk 26000volt, de én pl továbbadom a rokonságba baráti körbe.)a babakocsit használtan vettem a gyerekhordozóval, autósüléssel (kifogástalan állapotban!) 35000-ért. a melltartóim (3 db)darabja 1200ft volt. a kiságy használtan kókusz matraccal 10000. miért kellene erre a pár évre mindenbõl új?
Szia! Hát így nagyon sok! De nézz használtat mindenbõl! Pl: Mi mindenbõl újjat vettünk és, ha már nem lessz szükségem a kiskádtól kezdve a badyk, ruhák, mellszívó, mérleg stb, akkor én egyben fogom eladni. Természetesen minden nagyon szép újszerû állapotban van és vigyázok is mindenre. Ezt csak azért írom le, mert sok kismama ugyan ezt csinálja, továbbadja. Érdemes lenne utánajárnod, megspórolnál egy csomó rohangálást és negyed annyiba kerûlne. Még én sem tudom hól fogom hírdetni, úgyhogy ebben talán másnak több gyakorlata van hól is lehetne így vásárólni.Ez engem is érdekelne.
Elõttem már mindent leírtak. :o) Talán csak annyi, hogy ruha ügyben fõleg, de mással kapcsolatban is érdemes körbekérdezni rokont (távolit talán), barátokat is merõsöket és szomszédokat is, ahol tudod, hogy van nagyobbacska gyerek, mert sokan örülnek neki, ha "megszabadulhatnak" néhány dologtól, és szívesen odaadják, én is így kaptam sok mindent...
Egy csomó "felesleges" dolog van a listádon! Kezdjük a kisággyal, amit 10-12ezerért lehet venni, jó minõségû, tömör fából. Baldachin-légzésfigyelõ-magzati szívhallgató-párásító-elõkék-termosz-ételmelegítõ-melltartó 6000ért-biztos hogy ezekre mind-mind szükségetek van?! Mi ezek közül egyiket sem használtuk, pedig megtehetnénk hogy megvesszük, de teljesen feleslegesek voltak számunkra. Ami a gyermeknek kell szerintem: kiságy-jó matrac, autósülés-hordozó, cumik, ágynemû, kis kád, ruhák, gyógyszertári kenõcs és fürdetõ, lázmérõ, pelenka, babakocsi. Ez kijön 100ezerbõl hidd el! Ezekbõl egyedül a babakocsi húzós, ha azt tudtok kölcsönkérni v használtan venni, akkor tényleg nem olyan "nagy beruházás" a babaproject:) Kicsit ésszerûsíts! 40 hetes + 2 éves
A kérdező hozzászólása: 13:52 ha még olvasod érdekelne ha van eladó baba dolgod.
Ezek is olyan dolgok, hogy nekem például a szívhanghallgató 10000-ért sokkal többet ért, mint hogy vegyek 15 ezerért mellszívót (ezt 1500-ért vettem használtan)vagy 6000-ért melltartót vegyek (kínaiban 600 ft, és tök jó)mint ahogy az utolsó írta. Én szerettem hallgatni a babát és Apukája is. Mindig megtaláltuk., és megnyugtatott. De ez megint olyan dolog, hogy kinek mi a fontos.
En a kisagyat, matracot, pelenkazo asztalt, baldachint, lepedoket, takarokat, parnakat, kadat IKEA-ban vettem. Abszolut nem draga es uj. En egy picit kenyes vagyok a hasznalt dolgokra, kiveve a kisruhakat. Szivhang hallgato szerintem felesleges, doki mindig megnezi, kivancsi lennek hany anyanak van otthon. Babakocsit is vehetsz kb 30 ezerert ujonnan, a mienk nagyon jo, megvagyok vele elegedve. Etelmelegito is haszontalan, van mar mikro vagy gaz/villanytuzhely. Nem oktatni akarlak, de azert felsoroltal par dolgot, amik feleslegesek. Boldog babavarast!
Sok mindenben bõven elég a használt cucc, mint azt már sokan leírták elõttem. Auchanban most szoptatós melltartót 450ft-ért lehet venni, igaz csak fehér színben.Ikeaban a gyerekkád 1290FT, 120x60 rácsoságy SNIGLAR 7990Ft, bele való VYSSA SLAPPNA matrac 2.990 Ft (szivacs). Érdemes elézni még a Bippa KFT.-be, és a Mária nagykerbe. http://www.bebibolt.hu http://www.vatera.hu és http://www.teszvesz.hu minden megvehetõ használtan.
Nem érdemes mindent megvenni újonnan, ahogy már elõttem is sokan leírták. Egy kisbaba nem teszi tönkre a dolgait, érdemes körülnézni a használt dolgok között, pl vatera, teszvesz, babaapro, de mi rengeteg dolgot szedtünk össze babaruhabörzéken is, babakocsitól kezdve a járóka, kiságy, szinte minden megtaláható a börzéken, álltalában jók, sok jó minõségû van, bár tény, hogy körül kell nézni, mert van olyan is, amit már nem érdemes megvenni. Kiskádból is jó a használt, csak ki kell alaposan mosni, fertõtleníteni, kiságyból szintén jó a használt. Érdemes körbenézni tényleg a rokonságba, ismerõsi körben is, ki mit tudna adni, nekem pl a kiságyam van párom munkatársáéktól, õk nem terveznek több gyereket, így kölcsönadta nekünk, mikor kiderült, hogy baba lesz, mert náluk a rokonságba majd csak jópár év múlva lehet rá szükség, addig meg miért ne adta volna kölcsön? Így egy fillérbe sem került, csak majd vissza kell adni, ha nekünk már nem kell. Azaz lehet ingyen is összeszedni sokmindnet rokonoktól, barátoktól. Na meg nem kell mindent megvenni, amiról hallasz. Két gyerekem van, 6 éves és 2 éves, de egyiknél sem használtam légzésfigyelõt, és a bébiõrt is csak megvettük az elsõ gyereknél, aztán alig kapcsoltam be, mert nem kellett. Etetõszék, elõke, ételmelegítõ nem kell majd csak amikor már szilárd táplálékot kap, és nekem s amásodik gyerekkel cumisüvegem se igazán volt, csak 2-3 darab, amiben a lefejt tejet elvitték tõlem, a lányom azt sem tudja mi is az. Egy rendesen szopizós gyereknek nincs is rá szüksége. Inni meg hamar megtanulnak a gyerekek pohárból is, ha már ittatni kell õket, de ez is csak fél éves kor körül várható. Ha meg mégis kell valami ilyesmi, a cumisüveg is filléres dolgo, ételmelegítõ felesleges, vagy egy kicsi edényben melegíted meg, a kaját (szilárd étel), vagy a mikróba teszed be egy pohárban, én azt csináltam. Ha meg tápszerezni kell, ahoz úgyis meg kell venni a cumisüveget, és ahoz leht, hogy érdemes a cumisüvegmelegítõ is, de érdemesebb és határozottan jobb szoptatni, ahoz meg nem kell egyéb felszerelés, esetleg a szoptatós melltartó, de nekem abból is összesen 2 volt. Gondold át mi az ami tényleg kell, és mi az ami ráér még bõven késõbb is. Tapasztaltabb anyukákat érdemes még megkérdezni, kinek mire volt szüksége, mire nem, mert nem vagyunk egyformák. Ja igen, a babakocsit is érdemesebb használtat, de jó állapotút venni, ahogy a kocsiba való gyerekülést is lehet már olcsón jót kapni, mert egy egy gyerek nem teszi tönkre.
13.52-es vagyok. Mindenem meg van a babáról és ami a babához kellett, kivéve a légzésfigyelõ, azt nem használtam. Még nem foglalkoztam az eladással. Nekem kisfiam van.

Hogyan lehet egy bunkó fiúval jóban lenni?

Van egy osztálytársam aki háát....nem a legaranyosabb belsőleg. Általánosságban jófej, sokat tudok nevetni rajta, de néha elszalad a ló vele. Már régebb óta bejön, de ő még barátként sem tekint rám. Nem álompasi, teljesen átlagos, senkinek sem tetszik. . . Serdül és ugye most érdeklik őt a lányok, csak én későn érő vagyok és magasról tesz rám. A többieket simogatja engem meg nem.. és ez rosszul esik. Meg én tudom, hogy akik neki tetszenek, azoknak ő nem tetszik. Ja és még valami. Sokszor elküldöm az anyukájába de nem tehetek róla mert egyszerűen úgy felidegesít..De mégis tetszik. 15/L

Legjobb válasz: Hogyan lehet egy bunkó lánnyal jóban lenni? engem érdekelne am nem tom

Hogyan lehet egy bunkó lánnyal jóban lenni? engem érdekelne am nem tom
Lehet, hogy ha valakinek megnyílik, akkor megenyhül és kedves lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!