Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet legkisebb (29 db)

Hogy lehet az hogy anyukámék 3-an vannak testvérek és mindent a legkisebb huga örökölt?

Készült végrendelet.

Legjobb válasz: Úgy, hogy a nagyszülõd a legkisebb gyerekét szerette a legjobban valamiért. Lehet, hogy a másik kettõvel konfilktusai voltak. Meg lehet támadni a végrendeletet, ez az országban nem szent és sérthetetlen. De akár meg is egyezhettek a legkisebb testvérrel, hogy adjon valamennyit az örökségbõl a testvéreinek... de ezt csak õ döntheti el, hogy akar-e valamit adni. Nem szabad azért haragudni senkire, mert így alakult az örökösödés. Vannak lehetõségek, hogy mindenki jól járjon.

Úgy, hogy a nagyszülõd a legkisebb gyerekét szerette a legjobban valamiért. Lehet, hogy a másik kettõvel konfilktusai voltak. Meg lehet támadni a végrendeletet, ez az országban nem szent és sérthetetlen. De akár meg is egyezhettek a legkisebb testvérrel, hogy adjon valamennyit az örökségbõl a testvéreinek... de ezt csak õ döntheti el, hogy akar-e valamit adni. Nem szabad azért haragudni senkire, mert így alakult az örökösödés. Vannak lehetõségek, hogy mindenki jól járjon.
Lehet hogy a legkisebb foglalkozott vele, ápolta, bevásárolt neki stb., ilyenkor "szokták" erre a gyerekre hagyni.
Ha nem tagadta ki öket, akkor a köteles rész is jár! http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/..
Minden végrendeletet meg lehet támadni, csak a rendesen megírt papíroknál a bíróság nem ad helyt a panasznak. Amúgy az örökségbõl van köteles rész, amelyet mindenképpen meg kell hogy kapjon a leszármazott, ebbõl csak akkor lehet kizárni, ha az örökhagyó bizonyítja, hogy méltatlanná vált az örökségre. Ha ilyen nem történt, valamit mindenképpen kell kapnia.
Mert szokás. És gondolom a haldokló bízik annyira az örökösökben, hogy betartják. De ez ma már tényleg megtámadható, az ügyvéd nem tudom miért mondta, hogy nem. Kérdezzetek meg egy másik ügyvédet, remélem segíteni fog. De ha meg tudtok egyezni, az sokkal költségkímélõbb és gyorsabb is.
Igen meg lehet támadni egy végrendeletet vagy tényleg próbáljatok meg megegyezni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: De ha meglehet tényleg akkor minek irnak végrendeletett?
A kérdező hozzászólása: Ha kitagadta a végrendeletben a másik két gyereket?
A kérdező hozzászólása: Meglehet támadni egy végrendeletett?Ez szerintem nem, igaz nekünk az ügyvéd mondta hogy nem lehet.Amugyis ha meglehetne akkor minek irták volna?
kitagadni nem lehet csak indokkal. nem kelhetek fel reggel és nem mondhatom, hogy akkor mától te édes fiam nem örökölsz semmit, mert én így döntöttem. Jogi feltételei vannak a kitagadásnak pl. hogy a gyerek megpróbálja megölni a szülõjét. Lehet végrendelkezni, de a köteles rész az jár a gyereknek, ezen felüli vagyonról viszont szabadon dönthet az örököl hagyó. Ha nincs venne a végrendeletben a köteles rész, akkor a végrendelet minden további nélkül megtámadható.

Hogy lehet c++ - ban megcsinálni azt hogy egy véletlen számokkal feltöltött tömb-ből kiválaszuk a legkisebb számot és kiiratjuk? A lényeg az lenne hogy ha több kisebb szám van akkor mindet irassa ki egymás után? !

Legjobb válasz: a legkisebb érték mellett egy másik változóban rögzíted, hogy hányszor szerepel a tömbben. Ezután annyiszor iratod ki, ahányszor megtaláltad

a legkisebb érték mellett egy másik változóban rögzíted, hogy hányszor szerepel a tömbben. Ezután annyiszor iratod ki, ahányszor megtaláltad
int min = INT_MAX; int count; for(int i = 0; i < size; ++i) { if(randarray[i] < min) { count = 1; min = randarray[i]; } else if(randarray[i] == min) { ++count; } } min-ben a minimum értéke, count-ban, hogy hányszor szerepel a tömbben.
Nekem az nem tiszta, hogy a te kódod mit csinál, vagy egyáltalán megtalálja-e a legkisebb elemet. Az amit leírtam, mûködik, csak nem tárolja el a megtalált minimum indexeit, de kicsit átírva magyarázattal remélem már érthetõ lesz: int size = 75; int* tomb = new int[size]; srand(time(NULL)); char b = (char)219; /* *Tömb feltöltése 1-50 közötti számokkal, közben kiíratás */ for(int i = 0; i < size; ++i) { tomb[i] = (rand() % 50) + 1; cout << i+1 << ". " << tomb[i] << "\t"; for(int j = 0; j < tomb[i]; ++j) { cout << b; } cout << "\n"; } /* *Most akkor jöjjön a minimum(ok) megkeresése, kiíratása indexekkel együtt */ int min = INT_MAX; /*Tegyük fel, hogy ez a minimum*/ int *idx = new int[size];/*Ebbe a tömbbe kerülnek majd az indexek*/ int count = 0; /*Ebben tároljuk, hogy hányszor szerepel a megtalált minimális elem*/ /*Nna akkor kezdjünk el keresgélni*/ for(int i = 0; i < size; ++i) { if(tomb[i] < min) { /*Találtunk egy elemet, ami az eddigi legkisebb, gyorsan jegyezzük fel*/ count = 1;/*Eddig egy van belõle*/ idx[count - 1] = i;/*idx tömbbe belerakjuk, hogy hol találtuk, csak ennyivel bõvült az elõzõ kód*/ min = tomb[i]; /*Megjegyezzük az értékét.*/ }else if(tomb[i] == min) { /*Nos találtunk az eddigi minimummal megegyezõt, hát írjuk fel ezt is a kéménybe korommal*/ ++count;/*A talált minimumok számát meg kell növelni*/ idx[count - 1] = i;/*idx tömbbe belerakjuk, hogy hol találtuk*/ /*Az értéket felesleges megjegyezni, mert már megvan...*/ } } /* *Akkor most irassuk ki, hogy mit is találtunk: *min --> ez a minimális elem *count --> ez mondja meg, hány darabunk van belõle *idx --> ebben a tömben van [0-count-1] között az, hogy melyik indexeken volt az adott elem */ cout << "A tömb legkisebb eleme: " << min << " és találtam belõle " << count << " darabot.\n"; for(int i = 0; i < count; ++i) { cout << idx[i] + 1 << ". " << tomb[idx[i]] << "\t"; for(int j = 0; j < tomb[idx[i]]; ++j) { cout << b; } cout << "\n"; } cout << "Nyomj entert a folytatáshoz."; char c; cin >> c;
A kérdező hozzászólása: fhúúúú! naggyon jóóó! naggyon széépen köszönöm! :)

Ganyas a legkisebb melltartomeret? Es hogyan lehet megtudni h hanyas a meretem?

Legjobb válasz: 65A, ennél kisebbet én még nem láttam, de ez is ritka, ehhez nagyon vékonynak kell lenni. Kosárméretben az AA a legkisebb, utána, A, B, C, D.... stb. (70AA, 75AA létezik). A mell alatt megméred a testkörfogatot cm-ben, ez adja ki a számot. Majd utána a mell méretét (kosárméret), ezt mutatják a betûk. Ha elõször vennél melltartót magadnak, akkor fehérnemû szaküzletben segítenek biztosan az eladók, fel kell próbálni többet is, nem minden márkát méreteznek egyformán. Anyukád nem tud amúgy segíteni? Nekem ez olyan furcsa, hogy itt a GYK-n ilyen kérdések merülnek fel. Hány éves vagy?

65A, ennél kisebbet én még nem láttam, de ez is ritka, ehhez nagyon vékonynak kell lenni. Kosárméretben az AA a legkisebb, utána, A, B, C, D.... stb. (70AA, 75AA létezik). A mell alatt megméred a testkörfogatot cm-ben, ez adja ki a számot. Majd utána a mell méretét (kosárméret), ezt mutatják a betûk. Ha elõször vennél melltartót magadnak, akkor fehérnemû szaküzletben segítenek biztosan az eladók, fel kell próbálni többet is, nem minden márkát méreteznek egyformán. Anyukád nem tud amúgy segíteni? Nekem ez olyan furcsa, hogy itt a GYK-n ilyen kérdések merülnek fel. Hány éves vagy?


Hogyan lehet C nyelvben megkeresni tömbökben a második legkisebb/legnagyobb, második legkisebb páratlan elemet, stb?

Elõre is köszönöm a segítséget! Már próbálkoztam többféleképpen, eddig sikertelenül.

Legjobb válasz: Egy próbálkozást másolj be, valószínûleg könnyen kijavítható.

Egy próbálkozást másolj be, valószínûleg könnyen kijavítható.
Jól értem? A rendezett tömb elsõ, tehát garantáltan legkisebb elemét töltöd be indulásként a második legkisebb helyére is, és azt várod, hogy valami majdcsak lecseréli, mert még kisebb lesz?
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltál az elsõ megoldásban: for (i=0; i<100; i++) { min=t[0]; if (t[i]<min) { min=t[i]; } } for (i=0; i<100; i++) { min2=t[0]; if (t[i]<min2 && (!(min2=min))) { min2=t[i]; } } Ez nem lett jó, mert a min2-ben is a legkisebb elemet tölti be.
És ezzel pontosan hol akadtál el?
A kérdező hozzászólása: Nem egészen, pár sorral leírtam a teljes feladatot. 100 elemû tömböt kell feltölteni páratlan számokkal 100-tól visszafelé (pipa). Meg kell keresni a legnagyobb értékû elemet a tömbben (pipa). Meg kell keresni a második legkisebb elemet a tömbben (ez a kérdésem). Ezeket kell megjeleníteni watches ablakban.
Most nézem, maximummal írtam minimum helyett, de gondolom ez nem jelent problémát.
Én döntõen két megoldást látok erre, kezdjük elõször a butábbal. Elõször megkeresed a legnagyobb elemet, ugye ez megy. Aztán megint végigmész a tömb elemein, és csak akkor rakod be a teszemazt maxB elembe a számot, ha az nagyobb, mint maxB addigi értéke ÉS nem egyenlõ a maximummal. Ennél talán okosabb, ha fogod az elsõ két elemet, a nagyobbat berakod a max1-be, a kisebbet a max2-be, majd elkezdesz végigmenni a tömbön harmadik elemtõl kezdve egy for ciklussal. Ha a t[i] nagyobb, mint max1, akkor max1-et berakod max2-be, ellenkezõ esetben megnézed, hogy max2-nél nagyobb-e, és ha igen, cseréled.
A kérdező hozzászólása: Nem egészen, a pontos feladatot leírtam pár sorral feljebb. Elõször is fel kell tölteni a tömböt páratlan számokkal 100-tól növekvõ értékkel (pipa). Másodszor meg kell keresni a legnagyobb értékû elemet a tömbben (pipa). Harmadszor meg kell keresni a második legkisebb értékû elemet a tömbben (ez a kérdésem). Ehhez gondolom elõször a legkisebbet kell megkeresni.
Akkor az ablakozásnak kell nekiveselkedni, és a második legkisebb második legnagyobb akart lenni.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ez a feladat elsõ két része: int main() { int t[100], i, j, max=0; for (i=0, j=100; i<100; j++) { if (j%2) { t[i++]=j; } } for (i=0; i<100; i++) { max=t[0]; if (t[i]>max) { max=t[i]; } } return 0; }
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm az eddigi válaszokat. #4: Nem egészen értem, azt hittem hogy a maximum ugyanaz marad. #5: Nagyon is jól látod a feladatot. Nem azzal van a baj, hogy megmondjam, hogy melyik a második legkisebb értékû elem a tömbben, hanem, hogy azt megjelenítsem watches ablakban. #6: Igen, ez egy kandós feladat:D
Nekem nyóc, a többibe jobb, ha nem ártom bele magamat, de szvsz adott esetben lehetõleg add be mindkét megoldást. Lehet, hogy máshol meg épp azon csúszol el, hogy egy ilyen ordító lehetõséget nem veszel észre -- nyilván nem elemezted kellõen a feladatot, csak ráhúztál valami bebiflázott, bonyodalmas szokványmegoldást.
#5: feladat leírása alapján valóban ez lenne a logikus. Ugyanakkor tudom, hogy vannak helyek (pl Kandó), ahol feladatot kiadó nem szereti az eféle élesszemû meglátásokat - öcsém legalábbis mondta, hogy anno nem fogadták el neki.
Én értem félre a feladatot? A leírás alapján nekem úgy jön le, hogy eleve rendezett tömböt hozol létre, mégpedig csupa páratlan számmal feltöltve. Akkor viszont nincs szükség a kérdésben megfogalmazott általános megoldásra. A második legkisebb a sorban a második, a második legnagyobb meg az utolsó elõtti. Mondjuk t[100] tömb esetén t[1] a második legkisebb, t[98] a második legnagyobb, nem? Mondom, lehet, hogy én vagyok hülye, meg késõ van, meg nem is ismerem a C-t...
Egy ciklusban menjél végig, és mindig a régi maximum értékét add át a második legkisebb elemnek, mielõtt átállítod az értékét az új maximumra.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Inkább leírom ide az egész feladatot: Töltsön fel egy egész típusú 100 db elemet tartalmazó tömböt páratlan számokkal 100-tól növekvõ értékkel! Keresse meg a legnagyobb értékû elemet a tömbben! Keresse meg a második legkisebb elemet a tömbben! A legnagyobb értékû elemig megtudom csinálni. Legutóbbi próbálkozásomez volt: for (i=0; i<100; i++) { min=t[0]; if (t[i]<min) { min=t[i]; } } for (i=0; i<100; i++) { min2=t[0]; if(t[i]<min2 && min2!=min) { min2=t[i]; }
Szerintem ez attól függ. Ha kicsi a tömböd, olcsó rendezni, akkor megrendezed a kívánt irányba, és értelemszerûen utána megindexeled. Ha nagy, esetleg nem lehet módosítani, átmásolni meg drága lenne, akkor az n-edik legnagyobbat, legkisebbet n-db lineáris kereséssel tudod megtalálni. Azokat az elemeket, amik nem érdekelnek, gyûjtöd közben, és úgy keresel maximumot, minimumot, hogy kihagyod.
A kérdező hozzászólása: :S Oké, most már értem mi volt a baj... Most már jó a programm, köszönöm a segítséget!

BMX kormányom lehajlott, hogyan lehet visszahajlítani úgy hogy a lehető legkisebb legyen a kockázata annak hogy javíthatatlan lesz?

http://kepfeltoltes.hu/view/130716/72503_540804045968947_128..

Legjobb válasz: Puhafa alátétekkel (persze a kalapács alá is) meg lehet próbálni visszaütögetni (vagy a csõbe/re egy felfekvõ fém szerszámot tolva), de sanszos, hogy a csõ valahol behorpad, és akkor rosszabb lesz, mint ez a csekély torzulás.

Puhafa alátétekkel (persze a kalapács alá is) meg lehet próbálni visszaütögetni (vagy a csõbe/re egy felfekvõ fém szerszámot tolva), de sanszos, hogy a csõ valahol behorpad, és akkor rosszabb lesz, mint ez a csekély torzulás.

Hogyan lehet pontosan kimérni 3 illetve 4 deka valamit, ha hagyományos mérlegemen a legkisebb beosztás 2, 5 deka?

Sajnos az is pontatlannak t?nik, ilyen kis egységeknél hol kimozdul a mérleg nyelve, hol nem, milyen kedve van.

Legjobb válasz: a) Egy evõkanál liszt nem túl púposan kb. 2 deka. b) Vegyél digitális mérleget, ma már nem olyan luxuscikk. c) Jusson eszedbe, hogy ehhez hasonló feladatokat adtak fel matekból annak idején, csak ott talán mérõedények voltak, amikbõl át kellett töltögetni, meg súlyok a mérlegen... :-DDD (Pl. lemérsz a 2,5 dekás osztású mérlegeden 7,5 dkg lisztet, amit meg tudsz csinálni, majd utána szemmértékre elfelezed. Ezt nagyon elrontani nem lehet. A fele 3,75, ami konyhai használatra kielégítõ pontossággal közelíti a 4-et. Ennél nagyobb pontosságra nincs szükség a sütésnél!) d)Süssél normális adagot, mondjuk 4 deka helyett 40 dekából, és nincs ilyen problémád.

a) Egy evõkanál liszt nem túl púposan kb. 2 deka. b) Vegyél digitális mérleget, ma már nem olyan luxuscikk. c) Jusson eszedbe, hogy ehhez hasonló feladatokat adtak fel matekból annak idején, csak ott talán mérõedények voltak, amikbõl át kellett töltögetni, meg súlyok a mérlegen... :-DDD (Pl. lemérsz a 2, 5 dekás osztású mérlegeden 7, 5 dkg lisztet, amit meg tudsz csinálni, majd utána szemmértékre elfelezed. Ezt nagyon elrontani nem lehet. A fele 3, 75, ami konyhai használatra kielégítõ pontossággal közelíti a 4-et. Ennél nagyobb pontosságra nincs szükség a sütésnél!) d)Süssél normális adagot, mondjuk 4 deka helyett 40 dekából, és nincs ilyen problémád.
Az elsõ vagyok. És hidd el nekem, hogy a liszt és liszt közötti különbség sokkal nagyobb eltéréseket fog okozni a tésztád állagában, mint a 2, 5 deka meg még egy kicsi és a 3 deka közötti különbség! Biztos nem ezen múlik.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ha kedved van, kóstold meg, irtó finom! http://kicsivu.hu/archives/2010/12/02/Bethmnnchen_a_frankfur..

Hívtak az ORGANO GOLD-hoz, hogy lépjek be. Nagyon tetszik a dolog csak az a baj. Hogy a legkisebb induló csomag 80000. -ft, én pedig minimál bért keresek. Nem tudom tényleg lehet vele pénzt keresni?

Legjobb válasz: Csak egy kérdés: Te adnál 7.000 Ft-ot 20 db instant kávéért, így elsõ hallásra? Akkor kb. tudod mi lesz a minimálbéres kollégáid válasza is az ajánlatodra, szerintem. Hacsak nem más körökben tervezed azt értékesíteni...

Csak egy kérdés: Te adnál 7.000 Ft-ot 20 db instant kávéért, így elsõ hallásra? Akkor kb. tudod mi lesz a minimálbéres kollégáid válasza is az ajánlatodra, szerintem. Hacsak nem más körökben tervezed azt értékesíteni...
Szakmán kívüliek nem szoktak ilyen témában értelmeset hozzászólni, de most a válaszoló kitett magáért. Ha szerinted megéri a termék az árát, akkor jó helyen vagy, valószínûleg fogsz tudni vele pénzt keresni. Ha viszont úgy gondolod, hogy ha a jövõben senki nem fog regisztrálni hozzád, akkor már inkább neked sem éri meg csatlakoznod, akkor rossz hírem van... Bukni fogsz az ügylettel. Erkölcsileg és/vagy anyagilag.

Használtan kb ugyanannyi egy A6-os újfajta (C6) Audi mint egy BMW E90 320d, évjárata mindkettőnek 2005, az Audi legkisebb felszereltsége is 5x annyit nyújt, mint a BMW, mégis azt mondják jobbnak, hogy lehet ez?

Az A6-ban fedélzeti computer van, audi parking system meg minden bizbasz amit csak el lehet képzelni LCD kijelzővel... minden extra, fényűzés.. A BMW-ben van egy műszerfal meg klíma és kész.. full fapad. az audi belülről ezerszer tágasabb, 5felnőtt is kényelmesen elfér benne, mégis a BMW a menőbb, a jobb... de most miért? nemértem..

Legjobb válasz: - Nincs szériában az A6-ban semmiféle LCD kijelzõ, parking system meg egyéb "bizbasz". Ez mind extra - Az A6 azért tágasabb, mint egy 3-as BMW, mert nem egy kategória! Az A6 konkurense az 5-ös széria. Amúgy az ezerszer tágasabb relatív, kb. alig van különbség. Az A6 1874 mm széles, a 320-as bmw pedig 1811 mm széles. 6 centire rámondani, hogy 1000x tágasabb kicsit meredek. Maximum más benne a térérzet. - Az, hogy mi a "menõbb" ill. mi a "jobb" az egyéni ízlés és igények kérdése. Nekem a városba közlekedni egyedül jobb lenne a 320D, de egy 4 tagú családnak inkább egy A6-ost választanék.

- Nincs szériában az A6-ban semmiféle LCD kijelzõ, parking system meg egyéb "bizbasz". Ez mind extra - Az A6 azért tágasabb, mint egy 3-as BMW, mert nem egy kategória! Az A6 konkurense az 5-ös széria. Amúgy az ezerszer tágasabb relatív, kb. alig van különbség. Az A6 1874 mm széles, a 320-as bmw pedig 1811 mm széles. 6 centire rámondani, hogy 1000x tágasabb kicsit meredek. Maximum más benne a térérzet. - Az, hogy mi a "menõbb" ill. mi a "jobb" az egyéni ízlés és igények kérdése. Nekem a városba közlekedni egyedül jobb lenne a 320D, de egy 4 tagú családnak inkább egy A6-ost választanék.
A kérdező hozzászólása: http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/a6/audi_a6_2.0_tdi-6982.. ez a legkisebb felszereltség.. mindegyikben van ilyen, össze-vissza beszélsz..
15 évesen miért olcsóbb egy full extrás 750i mint egy fapados 316i? Azért mert a használtan vásárló tulajok tisztában vannak vele, hogy minél több minden van benne, annál több dolog tud elromlani lépten nyomon. Ezen felül, a BMW-nél méregdrágán adják az extrákat, ezért az árát is jobban tartja ilyen korban 1-1 kitömött példány, késõbb aztán pont emiatt fog sokat bukni, mikor már elõjönnek az elektronikai problémák. Sokan a BMW-t a hátsókerék hajtás miatt szeretik, és azért 160 lovas 340 Nm-es 3-assal lehet élvezkedni, az Audi meg összkerékkel az igazi, nem kopasz elsõ kerék hajtással, és általában a quattro rendszer nem alapfelszereltség, ha megnézed a jó állapotú, nem 300 ezer felett futott quattrokért bõven elkérnek annyit mint a 320d-ért.
Micsoda költõi kérdések, összehasonlítottad az almát a körtével, nem is egy kategória az A6 és a BMW 3-er. Még szép hogy felszereltebb az Audi. A BMW magasabb elismertségnek örvend ezért mondják rá, hogy jobb, egyébként mindkét kocsival bele lehet szaladni jó nagy pofonba.
A linkelt autó közel sem alapfelszereltség. Az lehet, hogy a hahun szûrt autók közül ennek a tulaja ikszelte be a legkevesebb extrát, de attól még elég sok feláras cucc van benne. Az Audi egyszerûen jobban veszíti az értékét, mint a BMW. Amennyivel kevesebbért veszed, valószínûleg késõbb annyival kevesebbért is tudod eladni. A két autó egyébként tényleg nem egy kategória.
# 2 Ebben az autóban olyan 1, 5 milliónyi extra van - csak, hogy tudd... Csak így elsõ ránézésre: Multifunkciós kormány (nem alap) támaszos elsõ ülés (szintén nem alap) motoros ülésállítás (szintén nem alap) Tetõablak (marhára nem alap, sõt, elég drága) LCD kijelzõs navi (ez csak navival együtt kérhetõ, kb. 800e...) Kétzónás klíma Ez mondjuk tökre érthetõ, mert nincs olyan spúr állat, aki egy fapados A6-ost vesz... Tudd már mirõl beszélsz ember.

Hogyan lehet simsonra a legkisebb alapjáratot beállítani? A levegőt hogyan tekergessem meg stb.

tehát 16n1-8-as karburátor, simson star blokk és eléggé kicsi az alapjárat így is, de még kisebb biztos alapjáratot akarok beállítani... a leveg? az most 2 fordulatot van nyitva, így nagyjából jól megy, meg így bírtam beállítani a legkisebbet, 35-ös alapjárati fúvóka van benne, mert azt olvastam hogy ekkora való bele, 72-es f?fúvóka, ja és így is olyan kicsi alapjárat hogy ha berakom egyesbe de a kuplungon nem engedek, akkor is leáll, csúszik egy kicsit a kuplung, de nem tudom hogy hogyan állítsak rajta, ha a kormánynál tekerek rajta, akkor nem áll le ha beteszem sebességbe, de akkor meg mikor indítom akkor leszalad a berúgókar, ja és cseréltem benne olajat, és többször is van olyan hogy kidobja a sebességet, tehát mondjuk felteszem kettesbe megyek vele 4-5 métert és egyszer csak elkezd pörögni, üresbe, kidobja a sebességet, mit lehet vele csinálni? esetleg azért dobja ki mert sok benne a hajtóm?olaj?

Legjobb válasz: Vedd fentebb az alapjáratot ha a kuplungolást sem bírja, az ilyen motoroknál természetes hogy "fékezi" a kuplung (benyomásakor) a motort"

Vedd fentebb az alapjáratot ha a kuplungolást sem bírja, az ilyen motoroknál természetes hogy "fékezi" a kuplung (benyomásakor) a motort"

Hogyan lehet ollóval elől ilyen kicsire levágni a hajat? Amikor én kérem a fodrászomat, hogy ollóval a legkisebbre vágja le elől, mindig hosszabbra tudja csak.

http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=en&sa=X&biw=1280&bih=933..

Legjobb válasz: ollóval sehogy mert kézzel nem tudja megfogni a hajat mert túl rövid...géppel nyirasd

ollóval sehogy mert kézzel nem tudja megfogni a hajat mert túl rövid...géppel nyirasd
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. De géppel azon a fokozaton nyírattam nyáron le, amelyik a leghosszabb hajat hagyja meg, és hát mit mondjak, nagyon rövid lett ehhez képest.
Hogy a fenébe ne lehetne ollóval is?:D Persze , hogy lehet.Elmagyarázni nehéz lenne a folyamatot így neten keresztül, de keress egy másiki fodrászt, vidd Messit is vagy ki ez...legalábbis a fotóját és mond, hogy ilyet akarsz. Én is fodrász vagyok, nem nagy kunszt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!