Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet legjobban kijönni (2 db)

Ebből hogy lehet a legjobban kijönni? (nagyon fontos bővebben lent)

Van 3 nagyon jó barát. 1 lány 2 fiú. Mind a két fiú szerelmes a lányba. Az egyik 1 éve ismeri udvarol stb. de nemet kapott. A másik alig 1 hónapja ismeri és ismerkednek de lehet belole valami. A lány nemtudja eldönteni hogy mi legyen. (én vagyok az els? aki 1 éve barátjaa csajnak). Hogy tudnák ebb?l a legjobban legfájdalommentesen kibújni ? (az se számít ha lekell mondanom 2 barátságról)

Legjobb válasz: Ha nem számít, hogy le kell mondanod a barátságukról, akkor egyszerûen szakítsd meg mindkettõvel a kapcsolatot, és próbáld elfelejteni õket!

Ha nem számít, hogy le kell mondanod a barátságukról, akkor egyszerûen szakítsd meg mindkettõvel a kapcsolatot, és próbáld elfelejteni õket!
Ha jól vettem ki te vagy az aki már egyszer kosarat kapott, és ezek szerint a másik srác bejön neki. Sztem meg kéne várni, hogy mi lesz a kapcsolatukból. Bár nem lesz könnyû, de lehet nem lesz belõle semmi, és akkor újra próbálkozhatsz, és ha mindketten csõdöt mondtatok nála, talán 3an még barátok lehettek. De ne kavarj be nekik, várj egy kicsit mi sül ki "belõlük"
szerintem "vonulj háttérbe"mármint tartsd meg öket barátnak, de hagyd hogy ha akarnak eggyütt legyenek!igy megmarad neked mint jo barát:(elötte azért talán mégegy utolso probálkozás a lánynál??és ha akkor is kosár, akkor keress egy csajt, ök meg legyenek boldogok!
A kérdező hozzászólása: Na igen csak azért végignézni még a háttérbõl is kegyetlen fájdalmas lenne :((((

Hogy lehet a legjobban kijönni ha a terhesség alatt hamar szeretnék táppénzre menni?

Nem szeretnék a terhességem alatt sokáig dolgozni, (még csak 2 hónapos vagyok), hogyan tudom ezt úgy megoldani hogy anyagilag se járjak rosszuk? Munkahely, aránylag jó fizetés van lassan 3 éve. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ha hamar mész táppénzre kevesebb lesz a pénz..vagy nem értem mit szeretnél.De ha bírod,és nem veszélyes a babára a munkád,akkor szerintem felesleges.A 36. héttõl jár a szülési szabadság,akkor teljes fizetést kapsz. Én majdnem a 39. hétig dolgoztam,és én is jobban éreztem,mint amikor otthon ültem,és vártam,h nah mikor jön ki.Az nagyon idegtépõ volt.

Ha hamar mész táppénzre kevesebb lesz a pénz..vagy nem értem mit szeretnél.De ha bírod, és nem veszélyes a babára a munkád, akkor szerintem felesleges.A 36. héttõl jár a szülési szabadság, akkor teljes fizetést kapsz. Én majdnem a 39. hétig dolgoztam, és én is jobban éreztem, mint amikor otthon ültem, és vártam, h nah mikor jön ki.Az nagyon idegtépõ volt.
A táppénz lehúzza a gyedet, amíg bírod dolgozz, de arra figyelj, hogy bejelentett munkahelyed meglegyen a szüléskor, mert csak így kapsz gyedet.Munkanélkülivel nem adnak.Szülési szabir-tgyásra, csak a szülés kiírását megelõzõ 28nappal lehet elmenni és az betöltött 36hét kb.De a legtutibb ha egy tb kirendeltségbe elmégy és édeklõdsz , nekem ott mondtak el mindent az aktuális jogszabályokkal együtt.Sokan sokmindent nem jól tudnak!ÉS ez nem vicc és nem bántás másokra, én 7hónapja magamnak intézek mindent a tbnél , kicsit bonyolultabb a helyzetem mint neked sztem.és még így is ér néha meglepi mik változnak egyik pillanatról a másikra.Szval érdeklõdj hivatalos szerveknél.36hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!