Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet legjobb (222 db)

A Sims2-ben hogyan lehet legjobb barát kapcsolat az állatokkal? Konkrétan a macskát szeretném, hogy a legjobban ragaszkodjon a gazdihoz.

Legjobb válasz: háát ez elég hosszas folyamat :) sokat kell vele játszani szeretgetni és trükköket tanítani :D sztem csak ezek szükségesek

háát ez elég hosszas folyamat :) sokat kell vele játszani szeretgetni és trükköket tanítani :D sztem csak ezek szükségesek
simogatod és játszol vele, meg adsz neki jutalomfalatkát, sok idõ.
A kérdező hozzászólása: De már majdnem idõssé válik a macska és mindig sokat jétszom vele, de neki csak simán barát a gazdája, semmi több.

Oblivion: Mi a legjobb könnyű páncél? Hogy lehet megszerezni?

Szisztok! Kérlek titeket ha valaki tudja hol lehet könny? páncélokat szerezni az oblivionban akkor segítsen. egy részletes leírás jól jönne milyenek léteznek és hogy lehet elérni hogy vehessek pl üveg páncélt vagy hol lehet beszerezni. ha ez számít akkor hetes szint? a karakterem. el?re is köszi

Legjobb válasz: Hát hetes szinten még nem lehet megszerezni a legjobb páncélt ami az üveg (könnyû) és a deadrikus (nehéz) páncél. De pl nekem a paplovag páncélszett van meg ami nagyon jó (könnyû páncél),a knight of the nine kiegészítõben találod. Hetes szint körül talán a sötét testvériségben megszerezhetõ könnyû páncél a legjobb.

Hát hetes szinten még nem lehet megszerezni a legjobb páncélt ami az üveg (könnyû) és a deadrikus (nehéz) páncél. De pl nekem a paplovag páncélszett van meg ami nagyon jó (könnyû páncél), a knight of the nine kiegészítõben találod. Hetes szint körül talán a sötét testvériségben megszerezhetõ könnyû páncél a legjobb.

Melyik magánnyugdíjpénztárnál a legjobb? Hogyan lehet kiszámolni? És mit is jelent ez? Ha nyugdíjas leszek akkor hogyan kapom meg a már befizetett összeget?

pályakezd? volnék és semmit nem konyítok hozzá. Elolvastam néhány pénztári akármit, de nem értettem...

Legjobb válasz: Csak az elmúlt idõszakok eredményeit láthatod, mert ez nem olyan, mint egy kamatozó betétlekötés egy banknál, ezeknél negatív hozam is lehet (pl. legutóbb az OTP mutatói nagyon mély negatívban jártak, és ebbõl nem is verekednek ki egyhamar). A PSZÁF weboldalán lekeresheted az aktuális kimutatásokat, ha rákeresel a magánnyugdíjpénztárakra. Legjobb tudomásom szerint jelenleg az AXA pénztár dolgozik a legjobb hozamokkal.

Csak az elmúlt idõszakok eredményeit láthatod, mert ez nem olyan, mint egy kamatozó betétlekötés egy banknál, ezeknél negatív hozam is lehet (pl. legutóbb az OTP mutatói nagyon mély negatívban jártak, és ebbõl nem is verekednek ki egyhamar). A PSZÁF weboldalán lekeresheted az aktuális kimutatásokat, ha rákeresel a magánnyugdíjpénztárakra. Legjobb tudomásom szerint jelenleg az AXA pénztár dolgozik a legjobb hozamokkal.
Jelenleg az AXA a legjobb magánnyugdíjpénztár. Az adatokat amiket megadnak az elmúlt 10 év eredménye és a tavalyi év eredményét szokták megmutatni. 3 portfólió van. Elsõben csak kötvény van, másodikban több kötvény kevesebb részvény, harmadikban pedig több a részvény. Ezek közül neked kell választani. http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/penztarak/nyugdijpenztar/m.. Itt utána tudsz nézni 1-2 dolognak. http://magannyugdijpenztaram.hu Ha nyugdíjas leszel egy összegben veheted ki vagy járadék formájában. Ez meghatározott idõre szól és havonta fogod kapni.


Van olyan akit esetleg a legjobb barátja/barátnője vagy gyerekkori barátja csapott be vagy vágott át? Ha igen, hogy lehet át vészelni az ilyesmit?

Legjobb válasz: az ilyen szánalmas ember akinek fontosabb egy k.öcsög pasi mint a SAJÁT gyereke meg a legjobb bnõje aki jóban rosszban kitartott mellette, az meg is érdemli h szana-szét csalják a fejét. majd mikor egy kiégett vénlányként sírva könyörög a pasijának aki persze lecserélte õt egy tõle 20 évvel fiatalabb p.icsára akkor lehet h elgondolkozik h teljesen elcseszte az életét. Erre mondom én h aki hülye az megérdemli h a maga által megteremtett sz.arban lubickoljon.

az ilyen szánalmas ember akinek fontosabb egy k.öcsög pasi mint a SAJÁT gyereke meg a legjobb bnõje aki jóban rosszban kitartott mellette, az meg is érdemli h szana-szét csalják a fejét. majd mikor egy kiégett vénlányként sírva könyörög a pasijának aki persze lecserélte õt egy tõle 20 évvel fiatalabb p.icsára akkor lehet h elgondolkozik h teljesen elcseszte az életét. Erre mondom én h aki hülye az megérdemli h a maga által megteremtett sz.arban lubickoljon.
huh végig olvastam. na szerintem ismét az idõ fogja megoldani ezt a problémádat, szerencsére én nem jártam így de tanulságos volt mindenképp.szóval várj türelemmel és ismét kopogtat majd az ajtódon. annyit viszont leszûrhetsz belõle még ha igazad is volt nem volt jó ötlet beavatni bizonyítékok nélkül a barátnõdet abba , hogy mit mûvelt veled a pasija.ilyenkor vagy hallgasson az ember vagy kész tervel ténnyel állj elé. Ugyanis a szerelem vakká, süketté, hülyévé tesz néhány embert a barátnõdet már nem elõször......
Hiába akarnád húzni a barátnõde, ha õ még kapaszkodni sem akar. Hagyd a fenébe, megérdemli a sorsát. Téged mindig cserbenhagy, mindenérttéged hibáztat. MIt akarsz még ?
ez aztán az igazi barátnõ.. te igaz barátja vagy, mert azok után hogy leb.szott és 2 évig nemvolt hajlandó szóba állni veled egy hülye pasi miatt, majd 2 év után sírva panaszkodik h pofára esett, és te még kiállsz mellette. ez az igazi barátság. de amit õ csinál? hát álljon meg a menet. ez nagyon durva. kihasználja a jószívûségedet, mindig csak kapni akar, adni soha. 18 évesen nem volt elég esze, sajnálatra méltó. na de hogy mit csinálj? szerintem. ha legközelebb megkeres, mert elõbb-utóbb meg fog, ha szüksége lesz valakire, akkor kérdezd már meg tõle mit képzel magáról.mit gondol ki vagy te? hû és alázatos szolgája? mit képzel magáról hogy ennyi kedvesség és megbocsátás után (mert gondolom nem volt könnyû neked csak úgy 2 év után ez az egész megbocsátás dolog) még neki áll feljebb? örülnie kéne hogy van egy ilyen barátnõje aki jóban és rosszban kitart mellette, önzetlenül, legyen akármi is. bocsi h szidom de ez a csaj egy önzõ ... .kérdezd meg tõle mit akar kezdeni az életével?mikor akarja elkezdeni a gyereknevelést?ha már 14 éves lesz a gyerek?akkor már késõ lesz ám és sírhat hogy eddig elfelejtette és fontosabb volt neki a pasizás. áá, hogy ilyen emberek is vannak..Istenem... szerintem ha elmondtad neki a véleményed, és kibírod, ne foglalkozz vele (tudom h könnyû mondani) mondd meg neki h gondolkozzon el h miért távolodnak el tõle az emberek.. elõbb gondolkodni kell azután cselekedni. 17/L
Jaj!Velem is volt hasonló! Még 5. osztályban megismerkedttem 1 tõk jó fej heverommal!Egyût voltunk mindig mindenhol4Mindent elmondtunk egymásnak és megigértük nem mondjuk!Erre õ minden csask ugy elmondot elvárta hogy a csicskással legyek és a barátságbol a végén valahogy zsarnokság lett!

Legjobb barátnőket hogyan lehet szétszakítani? -ugyanis a barátnőmnek a barátnőjét utálom, és mindenféle rosszal tömi a barátnőm fejét, és nem szeretném hogy rossz vége legyen

Legjobb válasz: Ha szét akarod õket szakítani, akkor a barátnõd látni fogja, hogy a legjobb barátnõjének milyen igaza van, hogy rosszat mondott rólad. Inkább próbálj meg vele jóban lenni. Tudod a barátokat közel kell tartani, az ellenségeket még közelebb :)

Ha szét akarod õket szakítani, akkor a barátnõd látni fogja, hogy a legjobb barátnõjének milyen igaza van, hogy rosszat mondott rólad. Inkább próbálj meg vele jóban lenni. Tudod a barátokat közel kell tartani, az ellenségeket még közelebb :)
Ezt hogy értetted, hogy 'az ellenségeket még közelebb kell tarani'? Én próbálom távol tartani az ellenségeimet, mint mindenki, szóval ezt nem igazán értem..:)
Teljesen egyetértek az elsõvel... Még annyit, hogy a legaljasabb dolog 2 jó barátot szétszakítani, csak mert neked nem szimpi az egyik fél.Milyen "barát" az ilyen?
1-es vagyok 2-nak: Nem mindig tudsz mindenkit távol tartani. Például munkában. És ha már így van, akkor jobb, ha a közeledben vannak és tudod, hogy mit csinálnak, mit terveznek, jobban kiismered õket :)
Így már értem.:)
A kérdező hozzászólása: Vannak olyan helyzetek, amikor már nem lehet jóban lenni valakivel. És tippeket kértem a szétszakításra, nem atya intelmeket, hogy helyes-e ezt tenni, vagy nem. Köszönöm.

Van úgy, hogy a legjobb baráttal elhidegültök? Meg próbálnád helyrehozni vagy elfelejtenéd inkább? Hogy lehet feldolgozni a legjobb barát, , elvesztését"?

Évekig az tartotta össze a barátságunk,hogy mindketten rosszul éreztük magunkat a bőrünkben. Ez azóta megváltozott irányomban, mert mára boldog vagyok, szeretem,tisztelem és elfogadom magam. Ez nem tetszik a legjobb barátnőmnek. Megpróbálom Õt minden pozitív irányba történő lépéssel támogatni,de nem tesz semmit magáért. Randizni hívtak,erre cikinek nevezte, mások dicsérnek a változásom kapcsán, ő pofákat vág és egy jó szót nem mondott még, sőt ahol tud, aláz és elvárja,hogy rendeljem alá magam neki. Teljesen azt érzem,hogy elsiklunk egymás mellett. Én tényleg,tényleg megpróbálom őt támogatni,de nem vívhatom meg helyette a saját csatáit. Lassan elértem arra a pontra, hogy akármennyi emlék kötődik hozzá...el kell engednem, mert nem vagyunk ,,egy szinten" (semmilyen értelemben). Te mit tennél a helyemben? Helyrehoznád vagy felejtés? Előre is köszönöm a válaszokat!

Berugás után, hogyan lehet a legkönyebben eltávolítani a szervezetből az alkoholt? Vagy mi a legjobb másnaposan, hogy az alkohol ne okozzon "odabennt" bajt?

Legjobb válasz: másnaposan az alkohol már bajt okozott odabent. a legjobb praktika az, hogyha ésszel iszol, ill rengeteg vizet letolsz lefekvés elõtt+eszel.

másnaposan az alkohol már bajt okozott odabent. a legjobb praktika az, hogyha ésszel iszol, ill rengeteg vizet letolsz lefekvés elõtt+eszel.
Lefekvés elõtt fél liter ásványvíz minimum, másnap meg egy nagy kefir jó hidegen. Tuti recept!

Internetes fiók feltörésének hogyan lehet a tőlünk telhető legjobb módon elejét venni?

Mennyire reális egyáltalán a félelem a fiókjaink feltörését illetően?

Legjobb válasz: Mivel te is egy olyan névtelen kis macskajancsi vagy mint én -nem nagyon kell attól tartani, hogy valaki is energiát, pénzt, idõt áldozzon arra, hogy a privát leveleinket olvasgassa. Ha viszont annyira félsz, akkor: - Sose lépj be megbízhatatlan géprõl ( pl internetkávézó ). - Ha saját géppel lépsz be, de nyilvános neten ( pl WiFi) akkor olyan fiókod legyen amivel biztonágosan ( https, ssh/ssl ) lehet kommunikálni - Ha nyilvános hálózatra lépsz saját cuccoddal, lehetõleg olyan platform fusson rajta ami kevésbé "népszerû". Windows helyett linux valamelyik disztribúciója.

Mivel te is egy olyan névtelen kis macskajancsi vagy mint én -nem nagyon kell attól tartani, hogy valaki is energiát, pénzt, idõt áldozzon arra, hogy a privát leveleinket olvasgassa. Ha viszont annyira félsz, akkor: - Sose lépj be megbízhatatlan géprõl ( pl internetkávézó ). - Ha saját géppel lépsz be, de nyilvános neten ( pl WiFi) akkor olyan fiókod legyen amivel biztonágosan ( https, ssh/ssl ) lehet kommunikálni - Ha nyilvános hálózatra lépsz saját cuccoddal, lehetõleg olyan platform fusson rajta ami kevésbé "népszerû". Windows helyett linux valamelyik disztribúciója.
elõzõ hozzászóló: valahogy mondjuk ellopják, na ezt kell megelõzni és mondjuk mikor belép, ne álljon mögötte senki aki láthatja, vagy eleve ne regisztráljon csak megbízható oldalakra (SSL). A tûzfal képes arra hogy ezeket kiszûrje. Azzal hogy regisztrálsz egy oldalra azzal már jogokat adsz az adataid felhasználásához.(mondjuk Magyar színvonal, hogy biztonságos ssl -el nem tudtam fellépni az APEH oldalára, mert 2009 -ben lejárt, arról nem is beszélve , hogy fel is törték) Ezért is írtam olyat ami megvalósítható (tûzfal, proxy, biztonságos oldalak, személyes adatok, jelszavak mik nem köthetõek a személyhez) Ennél többet nem tehet egy átlag felhasználó.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de azért szerintem az elsõ érv nem teljesen igaz.Mert tényleg nem vagyok valami szaftos célpont semmilyen szempontból, de -amennyire én tudom- manapság egy önjelölt hacker is akár órácskák alatt képes megtenni, ha valakinek a rosszakarója lesz.Bár valóban nem igazán szoktam azt hallani, hogy valakire berágtak és másnap már egybõl fel is volt törve a fésze , de azért van ilyen, nem igaz?
Én hangsúlyoznám az elsõ által mondott https, ssh/ssl-es titkosított kapcsolatokat. A jelszó is fontos persze, de a legegyszerûbb módszer a jelszavak ellopása. Ez pedig nem órák, hanem másodpercek alatt megtörténhet. :) Ugyanis a sima HTTP kapcsolat szöveg alapú egy sima hálózat figyelõ programmal ki lehet olvasni belõle az elküldött adatokat. (Azt is, hogy mit pötyögött be valaki egy belépési form-ba!) A https már titkosított, azt "csak úgy" nem lehet olvasni. Még egy lényeges dolog, hogy lehetõleg minden oldalra más jelszót kell használni. (Illetve minden fontos oldalhoz.) Ugyanis hiába van egy szuper jelszavad, ha azt megadod 40 helyen, elég lesz 1 helyen ellopni és máris mindenedhez hozzáférnek! (Sokan ezt hibázzák el. Simán ellopják valahogy mondjuk a facebook jelszavukat a "gonosz emberek" és puff, máris megvan az e-mail fiók, ahonnan akár a netes számlákhoz is hozzá lehet férni, stb...)
100%-os biztonság nincs.Ember készítette, ember töri fel.Ha a Pentagon rendszerét, a Fehér Ház adatait is feltörte egy román hacker, akkor bárki facebookjat, e-mail stb címét is feltörik.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ezt tudom.Csak kíváncsi voltam, hogy az én viszonylatomban mik a lehetõségek.(Magyarul ha átlagember akar védekezni átlagosnak vélt hackerek ellen, nem olyanok ellen, akik a Pentagon ellen készülnek mert azok ellen úgysincs biztos védekezési mód :)

Hogyan lehet parabolát egyszerűen beállítani satfinderrel? Ha műholdat találok, és a legjobb pozíciót be is állítom, még nem tudom melyik műholdon vagyok. :- (

Legjobb válasz: Azt csak tudod, hogy melyik transzponderen vagy? 1. Pl. 11054 V 28000 3/4 Ilyen adatokat kell látnod csatornaváltáskor. 2. Ott a csatorna logója, keress számodra ismertet. 3. Csatorna kereséskor csak az FTA (szabadon vehetõ) adókat kerestesd le, mert pillanatok alatt tele lehet a tárhely. 4. http://en.kingofsat.net/satellites.php Ezen a linken megtalálod az összes szóbajöhetõ mûholdat, nézd õket sorba, keresd azt transzpondert, amelyiket adót veszed. +- 1MHz eltérés lehet pl.11054 helyett a vevõd 11053-nak találta. És akkor tudod, melyik holdon vagy, és azt remélem, innen mát tudod, merre kell mozdítani a tükröt. A mûholdvevõt meg kell tanulni kezelni, ebben nem segíthetek...

Azt csak tudod, hogy melyik transzponderen vagy? 1. Pl. 11054 V 28000 3/4 Ilyen adatokat kell látnod csatornaváltáskor. 2. Ott a csatorna logója, keress számodra ismertet. 3. Csatorna kereséskor csak az FTA (szabadon vehetõ) adókat kerestesd le, mert pillanatok alatt tele lehet a tárhely. 4. http://en.kingofsat.net/satellites.php Ezen a linken megtalálod az összes szóbajöhetõ mûholdat, nézd õket sorba, keresd azt transzpondert, amelyiket adót veszed. +- 1MHz eltérés lehet pl.11054 helyett a vevõd 11053-nak találta. És akkor tudod, melyik holdon vagy, és azt remélem, innen mát tudod, merre kell mozdítani a tükröt. A mûholdvevõt meg kell tanulni kezelni, ebben nem segíthetek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót. Én is ezen az úton indultam el. A gond az, hogy Telektronik boxom van, és ragaszkodik a kereséskor, hogy adjam meg a mûholdat is. Egyébként nem keres... A Humax CR 5000-es ebbõl a szempontból egyszerûbb volt...
Hát akkor add meg, amelyiket venni szeretnéd, és kerestess vele. Ha nem talál, akkor add meg a mellette lévõt és kerestess.. És így tovább, egyszer csak talál?

Hogyan lehet egyszerre a legtöbb és legjobb orgazmust okozni egy nõnek?

Legjobb válasz: én nem tudom, mert a fiuk tetszenek (25 F vagyok) de a fiuknak is ugy lehet, hogy am,ikor kielégülsz akkor mondent bele adsz csak a gummid ne sakadjon el mert akkor nagy bajod lesz a

én nem tudom, mert a fiuk tetszenek (25 F vagyok) de a fiuknak is ugy lehet, hogy am, ikor kielégülsz akkor mondent bele adsz csak a gummid ne sakadjon el mert akkor nagy bajod lesz a
Én nem tudom, de ha megtudtad, akkor mond el nekem is.
Szerelmesnek kell lenned és neki is, régóta járni, ismerni egymást, és sokat pettingelni. Végigszagolgatni, végignyalogatni és végigcirógatni minden négyzetcentimétert a bõrén - elõször a NEM nemi jellegû testfelületeket - minden alkalommal egyre intimebb területeket is bevonni ebbe. És kikapcsolni az agyadat és élvezni, nem gondolkodni, hanem ösztönbõl mozdulni. Lehet ezt érezni. Ha csönd van és elmélyültek vagytok. A kebleket is kell simogatni, finoman nyomogatni, az arcodat belefúrni. Ezek általában már elegendõk a gyönyörhöz. Csak nehogy irigy légy aztán rá!!:) Mert férfi nem tud akkora gyönyört átélni, mint a nõ.
Úgy hogy kinyalod. [link]
3-as nagyjából elmondta a lényeget. Emellé tanulj és tapasztalj. Keresd meg az erogén zónáit, és tartsd be a fokozatosság elvét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!