Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet lefordítani magyarra: come come (1 db)

Hogy lehet ezt lefordítani magyarra: come come fly into my palm and collapse?

Legjobb válasz: nyers fordításban: gyere, repülj a tenyerembe és összeroppansz (összeroppantalak) ez csak a szó szerinti fordítás, valószínûleg anglicizmusról van szó.

nyers fordításban: gyere, repülj a tenyerembe és összeroppansz (összeroppantalak) ez csak a szó szerinti fordítás, valószínûleg anglicizmusról van szó.
lehetséges egy másik fordítás is: gyere, gyere legyecske, repülj a markomba- összeroppantalak
hiába, az angol nyelv már csak ilyen :) (azt mondják, annak az angol szónak, amelyiknek nincs legalább tíz jelentése, nem is igazi angol szó :)
A kérdező hozzászólása: na okés:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent az, hogy pitákoló?

Egy gyerek mindig ezt mondogatja, de sosem mertem megkérdezni.

1

SOS! Csak nyelviskolánál lehet jelentkezni nyelvvizsgára vagy lehet a nyelvvizsgaközpontnál? (BME)

Az a gondom hogy ha ott jelentkezek ahová jártam előkészítőre (és előtte tanfolyamra) akkor ott fogok írásbelizni meg szóbelizni. De finoman szólva gyomorideget kapok a helytől és a tanártól (tett érte) szóval az nem tenne jót az eredményemnek. Már megpróbáltam meg is buktam szóbelin is meg írásbelin is.
Szóval a következő próbálkozást inkább a központban tenném. Vagy bárhol máshol.

1

Mit jelent ez magyarul? I wouldn’t rule out dating a fan or a contestant.

1

Hogyan fordítanád le angolra? "Az íz, amit nem lehet elfelejteni! "

7

Valaki fordítani, Németről-Magyarra, egy régi dokumentumot?

Ha valaki igen akkor írojon rám priviben vagy ide :D:D
Olyan kellene aki perfekt ..
Lécci :D

0

Valaki le tudná nekem fordítani ezt a "kis" részletet?

As we move upward from the plant world towards the animal kingdom we gradually pass over into a new level, the "animal" level, characterized by increased mobility, teleological behavior and self-awareness. Here we have the development of specialized 'information receptors (eyes, ears, etc.) leading to an enormous increase in the intake of information; we have also a great development of nervous systems, leading ultimately to the brain, as an organizer of the information intake into a knowledge structure or "image." Increasingly as we ascend the scale of animal life, behavior is response not to a specific stimulus but to an "image" or knowledge structure or view of the environment as a whole. This image is of course determined ultimately by information received into the organism; the relation between the receipt of information and the building up of an image however is exceedingly complex. It is not a simple piling up or accumulation of information received, although this frequently happens, but a structuring of information into something essentially different from the information itself. After the image structure is well established most information received produces very little change in the image - it goes through the loose structure, as it were, without hitting it, much as a subatomic particle might go through an atom without hitting anything. Sometimes however the information is "captured" by the image and added to it, and sometimes the information hits some kind of a "nucleus" of the image and a reorganization takes place, with far reaching and radical changes in behavior in apparent response to what seems like a very small stimulus. The difficulties in the prediction of the behavior of these systems arises largely because of this intervention of the image between the stimulus and the response.

0

Az amerikai vagy az angol angolt könnyebb megérteni ha beszélnek?

nagyon hamar tanulom a nyelveket írásban és beszédben, de a megértés, hogy mit dumálnak, ettől kifekszek..még egy ilyen sokak által beszélt nyelvnél is

11

A "Kivel" kérdésnél az angolban a "With whom. " és a "Whom. With" elrendezések között van valami érdemi különbség, vagy csak annyi, hogy a with-et lehet a kérdő mondat elejére és a végére is rakni?

Például; "With whom are you going for a walk?" és a "Whom are you going for a walk with?" ugyanazt jelenti és akkor kényem kedvem szerint használhatom ezt- is azt- is, amelyik jól esik, vagy van valami amire oda kell figyelni?

4

Hogy kell kiejteni?

Nagyon fontos lenne meg tudnom hogy kel ezt kiejteni Het Arresthuis??

3

Lefordítaná valaki nekem ezt az ANGOL szöveget?

Hawking - In theathers Now

"Hawking" is the name of the documentary who tells the story of this amazing man, for the first time, by his own words and of those closest to him. In this movie documentary, you will be able to know the story of Stephen, from his struggles since being diagnosed with Motor Neuron Disease to his amazing discovers that change the world of Science forever.

Jim Carrey is one of the people who participates in the documentary and talks about Hawking.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!