Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet lakást venni (16 db)

GTA4-ben hogy lehet lakást venni?

Legjobb válasz: Nincs rá lehetõséged maximum 5 apartman áll rendelkezésedre: 1.Ami ugye alapból megvan mikor kezdesz Romannal Brokerben. 2.Roman 2. apartmanja Bohanban ez is alapból meglesz. 3.Szintén Romannal Algonquinben szintén alapból meglesz. 4.Playboy X lakása ami csak akkor lesz a tied ha õt ölöd meg nem a másik niggert (Dwayne Forge-ot). 5.Alapból meglesz Alderney-ben.

Nincs rá lehetõséged maximum 5 apartman áll rendelkezésedre: 1.Ami ugye alapból megvan mikor kezdesz Romannal Brokerben. 2.Roman 2. apartmanja Bohanban ez is alapból meglesz. 3.Szintén Romannal Algonquinben szintén alapból meglesz. 4.Playboy X lakása ami csak akkor lesz a tied ha õt ölöd meg nem a másik niggert (Dwayne Forge-ot). 5.Alapból meglesz Alderney-ben.
2. vagyok miért lettem lepontozva?
Sehogy. Majd kapod õket ahogy haladsz a játékkal.
Neked milyen a géped mert akkor én is olyat veszek hogy fusson rajta a GTA4 mert már nagyon régóta várom
A kérdező hozzászólása: nekem intel pentium dualcore e5200 procim és ati HD4850em van. ha van rá pénzed, vehetsz egy jobb procit, mert az 5200as nem hajtja ki rendesen. pl: e8200 vagy amd platformon egy hárommagosat
A kérdező hozzászólása: nem én voltam
Van vkinek 100% vagy ahhoz közeli mentése ? Ha igen akkor küld már el légyszi és mond meg h hova tudom berakni! Köszike !!
Sziasztok!Hanyadik kuldetesben kapod a masodik lakast! az elsot mar meguntam kerlek segitsetek!
Szerintetek melyik jobb jatek?:A gta 5 vagy a gta 4?

Szocpolból hogyan lehet lakást venni?

Van mar 2 kiskoru gyermekem, de mar nem az apjukkal vagyok. Mostani parommal nagyon szeretnenk egy kozos hazat, szoba kerult az eskuvo is. Ha jol olvastam, a meglevo gyerekek szamatol fuggetlenul ha 2 gyermeket meh bevallalunk 8 even belul akkor 1,2 milliot adnak. Ebbol nem tudunk lakast venni. Van bankk amelyik erre az osszegre ad annyi hitelt h egy 11-13 millios hazat meg tudjunk venni? mindkettonknek atlagkeresete van b havi 90 fejenkent. Plusz a problema meg az h lassan egy eve probalkozunk babaval, es meg nem jott ossze. Felek hogy nem tudnank "teljesiteni a kiszabott ratat" a 2 gyermeket. Olyankor mi tortenik? egyaltalan hogy is mukodik ez az egesz???? Gondolom a lakasvasarlas altalaban nem ugy zajlik h egy osszegben kifizetem az arat, hanem bizonyos reszletekben. Nem?

Legjobb válasz: Még kettõt terveztek, az már négy lenne. Ha eddig nem tudtatok félretenni, jó esély van rá, hogy a hitelt se tudnátok fizetni.

Még kettõt terveztek, az már négy lenne. Ha eddig nem tudtatok félretenni, jó esély van rá, hogy a hitelt se tudnátok fizetni.
Szerintem senki nem engedné, hogy a házába költözz, amíg meg nem kapja a teljes vételárat, te se, gondolj csak bele. Úgy tudom, hogy ha önhibádon kívül, pl. egészségügyi okokból nem tudod teljesíteni a tervet, akkor nem kell visszafizetni a támogatást. Viszont 10-12M hitelt vállalni havi 2 X 90.000 bruttóból, 4 gyerek mellett elég öngyilkos vállalkozás. Egyikõtök sem rendelkezik semmi beugró vagyonnal?
A kérdező hozzászólása: Nincd 4 gyerek, csak ketto...es hat egy eve proballkozunk de meg nem jott ossze baba. Sajnos mi is a "csorok" vilagat eljuk mint meg nagyon sokan rajtunk kivul... :( Nem igen volt lehetosegunk fellretenni. De alberletbe nem akarunk menni hiszen az is pont annyira "ongyikos" valalkozas lenne... Sajnos mindketten a szuleinknel lakunk de igy sem tudjuk megoldani az egyutt lakast pedig nagyon szeretnenk

Lehet lakást venni önerő nélkül mostanában? Hogyan?

2 gyerek mind a ketten dolgozunk rendesen fizetnénk is rendesen lehetséges a jelenlegi szabályok szerint?

Legjobb válasz: Ez engem is érdekelne, mert én úgy tudom, hogy ha nincs önerõ, akkor nem elég fedezetnek az az ingatlan amit megveszel, hanem kell egy másik is, mondjuk a szüleid háza. Megjegyzem nem tudom így hogy lesz otthonunk, mert a szüleim házára nagyon nem szívesen rakatnék jelzálogot, sõt egyáltalán nem. Mert ha baj van legyen elég hogy én kerülök bele, ne sodorjam veszélybe õket is :( Sose lehet tudni. :(

Ez engem is érdekelne, mert én úgy tudom, hogy ha nincs önerõ, akkor nem elég fedezetnek az az ingatlan amit megveszel, hanem kell egy másik is, mondjuk a szüleid háza. Megjegyzem nem tudom így hogy lesz otthonunk, mert a szüleim házára nagyon nem szívesen rakatnék jelzálogot, sõt egyáltalán nem. Mert ha baj van legyen elég hogy én kerülök bele, ne sodorjam veszélybe õket is :( Sose lehet tudni. :(
Keress fel bankokat, õk fognak neked maximálisan felvilágosítást adni! Szerintem ingatlanfedezettel lehetséges!
Én is úgy tudom, hogy a vásárolt plusz még egy ingatlan kell fedezetnek!
És akié a jelzálogozott ház muszáj, hogy biztosítva legyen, ha eddig nem volt kötniük kell rá. Nõvéreméknek anyuék voltak a jelzálog adói!!! 3 havonta 6-7 ezer ft fizettek, nem ennyivel kezdték, de évente emelkedett!!!
Mi így csináltuk: vettünk fel személyi kölcsönt, az volt elég az elõlegre meg a közjegyzõ díjára, foglalóra, átírásra (párszázezer forint), jelzálog szülõk lakására (felajánlották férjemnek, én nem is tudtam róla egy ideig), és a megvásárolt lakásra is. Egy 8 és fél milliós panelt vettünk meg, havi 60 ezer körül törlesztünk a banknak, nem vészes, ennyibe kerülne az albérlet is, csak épp ez a sajátunk..... Mi albérletben laktunk és akkor számoltunk utána hogy igazából sajátért is kb ennyit fizetnénk. Ugyanis az albiért 50 ezret fizettünk.
Elsõ vagyok. Igen, közben nekem is eszembe jutott az ingatlanfedezet, ami nem muszáj, hogy saját tulajdonú legyen, a tulajdonos lehet szülõ, testvér, vagy más hozzátartozó, viszont a tulajdonosoknak is részt kell venniük a hitelügyletben adósként vagy zálogkötelezettként.
Biztos megoldható, de gondolj bele, ha nem tudtál eddig se félretenni, hogy fogsz havonta 70 ezreket kifizetni egy törlesztõre?
Én meggondolnám. Nincs önerõ = nincs megtakarításotok. Ha nincs megtakarítás, hogy akarjátok a részleteket fizetni? Ha eddig nem tudtatok félretenni, ezután se marad "felesleges" pénz. Ha nem fizettek, úszik a lakás és a fedezet (ami esetleg a szüleitek lakása??) is. + Bármi jöhet, betegség, baleset, munkanélküliség. A törleszõrészlet pedig nem vár. Megmenteni meg senki nem fog, állam bácsi és Viktor sem.
Sajnos nem.
Azért vergõdik minden második ember a hitel hálójában, mert ilyen felfogásuk van.
Te meg értsd már meg hogy az elõbb-utóbb a tied lesz, míg az albérlet a büdös életbe se!!!!
Milyen házat?Meg mit fizetett?Az albérletet?Értsétek már meg, hogy hiába vesztek házat hitelre, az addig, amíg ki nem fizetitek, - és ez 20-30 év- az nem a TIÉTEK!
Nyilván azért vesznek fel annyian hitelt mert soha senki nem kapta még meg a házat amit fizetett
Ilyen feltételekkel, mint ami a kérdezõnek van, meg Magyarország 90%-ának, itt is minek szépítgetni???Az sem lesz soha az övé, mert úgysem fogja tudni fizetni, és pár év múlva az utcán találja magát.Ennyi.
Csak ami az albérlet soha nem lesz a tiéd. Gondoljatok már bele. Fizeted x évig az albérletet és még mindig ugyanott tartasz, mert nem tudsz félretenni az albérletben, fõleg ha minimálbéres vagy. Vagy 5000 forintjával teszel félre? Akkor eltart egy darabig mire otthonod lesz. Plusz egy tetû albérletet nem tudsz kedvedre szépíteni, mert minek?
és az elég hosszú idõ...és a fõbérlõnél csúszhatsz is akár (jó, a mi fõbérlõnknél legalábbis- bár még nem volt rá példa) de a bank keményen büntet érte...nekem a fõbérlõm nem olyan félelmetes mint a bank :D
Addig NEM a sajátja, amíg ki nem fizeti.Addig a BANK a tulajdonos!!!
Dehát emberek! Pont arról van szó, hogy nem az albérletet akarja fizetni, hanem a sajátot, amit szépíthet is közben. Nem ugráljatok már a törlesztõn, mert most is ki tudja mennyit fizet, csak másnak. Azt is fizetni kell ha nem akar utcára menni. Én a magam részérõl, szivesebben fizetném a hitelt, mint hogy ennek a tetû b.nkó tulajnak fizessek.
Annak sincsen igaza, aki azt írta, hogy jobb most a hitelt fizetni, mint egy albérletet.Mert az albiból max. kirak a fõbérlõ, de ha a hitelt nem tudod fizetni, akkor a nyakadon marad a sok adósság, kikeveredni belõle az életben nem fogsz.Más országokban az emberek egy életet leélnek bérelt lakásban.Én személy szerint nem adnék 8 millát egy [email protected] panelért, akkor sem, ha kp-ra venném, nem még hitelre.
most én semmiképp nem ugranék bele egy hitelbe, amiatt amit az egyik elõzõ hozzászóló írt: eddig sem tudtam annyit megtakarítani, a fizetésem és a páromé is fix. Mi albérletben lakunk, és jó is ez így. Itt legalább tudom, hogy havonta ennyi és pont. Szerintem ez a legjobb megoldás ilyen helyzetben. Véleményem szerint a magyarok tipikus birtoklási mániások, még ha beledöglenek, akkor is belehajszolják magukat egy lehetetlen helyzetbe, csak mert az majd egyszer 50 év múlva az övé lesz. Addig meg a banké.
Igazuk van azoknak akik arra figyelmeztetnek hogy a hitelt vissza is kell fizetni, nem az égbõl pottyan az összeg. Sokan nem veszik figyelembe, hogy amikor megérkezik mondjuk 120 ezer fizetés a számládra, abból a bank mindjárt levesz 60-70 ezret a hitelre. Marad 50-60 ezer a számládon, amibõl egész hónapban meg kellene élni rezsivel, étkezéssel, háztartási költségekkel, közlekedéssel, ne adj isten némi szórakozással és nem várt költségekkel számolva. Elárulom, már hónap közepén mínuszban lesz a számlád...
Egy jó kapcsolat szilárd, bárhogyan is. Szüleim évekig a szülõkkel, és apu testvérével laktak, igaz, 35 évvel ezelõtt, de kibírták, házat vettek, és azóta is házasok.
A kérdező hozzászólása: Ebben a megtakarítás dologban igazatok van csak a mostani helyzet fel õrli a kapcsolatunkat sajnos és ezt nagyon nem szeretném
Szerintem az õ részükrõl logikus, tegyük fel felvettél 8 milliót, netán devizában, és mondjuk 5 év múlva nem tudod fizetni - csakhogy a hitel azalatt 10 millióra emelkedett. Ha elárverezteti a lakásod, akkor is bebukott 2-3 milliót. Márpedig a bankok nem szoktak ilyeneken bukni. Maximálisan bebiztosítják magukat, ezért kell a pótfedezet.
Pár hete hallottam a híradóban, de sajnos konkrétomot nem tudok, esetleg ennek utánanézhetnél a neten. A kormány januártól indítja a valamilyen koonstrukció által legkedvezményesebb "családbarát" feltételûlakáshitelprogramját.Az ingatlanosok azt nyilatkozták, hogy akkor addig ismét kivárnak, és addig biztosan be lesz még állva a piac.Ebbe gondolom valahol obeépítik az államot is, mert eddig ugye láttuk mi történt.de sajnos tényleg csak ennyire emlékszem.
A kérdező hozzászólása: A probléma az, hogy nincs pót ingatlan fedezet.Egyébként nem értem , hogy miért raknak ilyenkor 2 lakásra jelzálogot holott õk 1 lakás árát adják.Ha bukta van õk rögtön kettõt kapnak.Csak én látom ezt furcsának?
Csak azt szeretném tudni, hogy kinek tartott a bank pisztolyt a fejéhez, hogy vegyenek fel hitelt.Aki meg mégis beleugrott, - mert nehogy már nekünk ne legyen olyan házunk, mit a szomszédnak!felkiáltással, - az aláírta, hogy vállalja az árfolyamkockázatot.Hogy nem gondolta végig, mi lesz x év múlva, az miért a bank hibája???


Hogy lehet új lakást venni vagy építeni, és a szocpolt is igénybe venni úgy, hogy van egy lakás a nevünkön, amit persze el szeretnénk adni, de úgy, hogy ne kelljen közben albérletbe költözni, amíg beköltözhetünk az új lakásba?

A jelenlegi lakásunkon van hitel, amit el?törlsztenénk (lehet?leg a befolyt vételárból), és az új lakáshoz is szükségünk lenne lakáshitelre. Két kisgyermekünk van.

Legjobb válasz: vannak erre külön lakáshitel fajták. Most hírdetik is az egyik (az állatorvosos, hogy ne legyen reklám) banknál. Ha jól emlékszem 2 év türelmi idõ van a hitelhez. A szocpol az nem függ össze ezzel. keress rá itt, az utóbbi idõben sok szocpol kérdés volt. vannak linkek a szabályokhoz.

vannak erre külön lakáshitel fajták. Most hírdetik is az egyik (az állatorvosos, hogy ne legyen reklám) banknál. Ha jól emlékszem 2 év türelmi idõ van a hitelhez. A szocpol az nem függ össze ezzel. keress rá itt, az utóbbi idõben sok szocpol kérdés volt. vannak linkek a szabályokhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem majd az "orvosos" hitelt. :) A szocpollal kapcsolatban már elolvastam a jogszabályt, és sajnos nem vehetünk fel szocpolt addig, amíg a nevünkön van egy másik lakás. Tehát csak az a lehetõség marad, hogy elõbb el kell adnunk azt a lakást, amiben lakunk. Legalábbis én még nem látok más lehetõséget. :(
pontosan nem lehet a lakás a neveteken. ha tellyes szocpolt akarjátok akkor újépítésü kell vagy építeni. el kell adnotok. vagy lehetséges hogy valami olyan hitelt vesztek fel ami kimondottan azoknak van akik amíg a ház elkészül nem akarják eladni a lakást. ha eljuttok öneröböl egy ideig akkor eladjátok a lakást és mivel ilyenkor a ház még csak telek szinten van így felvehetitek a szocpolt.
a szocpol nem elõre jár. hanem a szerzõdés, átvétel, nézd meg törvényt pontosan, UTÁN. ha jó emlékszem 120 nappal utána lehet még beadni. Tehát megveszitek vagy felépítitek és utána még van 120 nap (kb 4 hónap) eladni az elõzõt és lehet igényelni. magyarország.hu-s linkeket keress a korábbiakban (az is én írtam) ott van ez a rész rendesen leírva.
Ha van ingatlan a neveteken és az mellet szeretnétek szocpolos házat venni az csak ugy lehetséges ha a háznak van haszonélvezöje, ha nem vetted hanem ajándékozás cimén jutott a tulajdonodba, és ha a haszonélvezö is a házban lakik.Amugy meg vigyázz ezzel az egésszel mert olvastam, hogy hitel van a házon.Ha szabadfelhasználásu az gáz mert akkor az eladott ingatlan teljes vételárát bele kell forditanod abba az ingatlanba amit szocpolra veszel.Tehát ha a házadon van mondjuk 2 millio tartozás és te el tudod adni mondjuk 5 millioért akkor mind az 5 milliot bele kell forgatnod a z ingatlanba amit szocpolra akarsz venni.Ez csak abban az esetben van ha szabadfelhasználásu hitel terheli a házad.Ha tatarozási, felujitási kölcsönt vettél fel akkor elég a maradék összeget beleforgatni miután visszafizetted a tartozásod.Tudom hülyén hangzik de sajna igy van.Amikor elöször hallottam erröl én sem hittem el, ráadásul még a bankok sem tudtak teljes mértékben tájékoztatni erröl, ezért felhivtam a MÁK ot ök biztosra tudták...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Hogyan lehet a vizesedés problémáját megoldani és mennyibe kerülhet 20-30 nm-re vonatkozólag? Lakást akarok venni Budapesten, de sajnos csak általában a földszintiek vannak olyan helyen, ahova szívesen költöznék és meg tudok fizetni.

Legjobb válasz: Attól, hogy egy lakás földszinti, még nem fog feltétlenül vizesedni. Ha normális a lábazat és a talajnedvesség elleni szigetelés, akkor nem lehet probléma. Esetleg próbálj magasföldszintet nézni. Ha tényleg vizes lakást találsz, azt nem érdemes megvenni, mert az utólagos vízszigetelés milliókba is kerülhet, ha egyáltalán lehetséges megoldani. Ahhoz, hogy akár közelítõ árat is lehessen mondani, tudni kellene, hogy mi okozza a vizesedést. Ha a lábazatról felcsapódó esõ, akkor kívülrõl kell szigetelni, az nem olyan hatalmas összeg. De ha kapillárisan felszívódó, akkor át kell vágni a falat, na az már húzós. De tudni kellene a külsõ terep és a padló szintkülönbségét is. Tehát csak okosan.

Attól, hogy egy lakás földszinti, még nem fog feltétlenül vizesedni. Ha normális a lábazat és a talajnedvesség elleni szigetelés, akkor nem lehet probléma. Esetleg próbálj magasföldszintet nézni. Ha tényleg vizes lakást találsz, azt nem érdemes megvenni, mert az utólagos vízszigetelés milliókba is kerülhet, ha egyáltalán lehetséges megoldani. Ahhoz, hogy akár közelítõ árat is lehessen mondani, tudni kellene, hogy mi okozza a vizesedést. Ha a lábazatról felcsapódó esõ, akkor kívülrõl kell szigetelni, az nem olyan hatalmas összeg. De ha kapillárisan felszívódó, akkor át kell vágni a falat, na az már húzós. De tudni kellene a külsõ terep és a padló szintkülönbségét is. Tehát csak okosan.

Hogyan lehet ÁRVEREZETT lakáshoz jutni (csak kp-ban vagy kp+hitelre is meg lehet venni) Budapesten?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem tudom milyen árverésre gondolsz. Az APEH-nél vannak ingatlanok rendszeresen, de azok többnyire nem lakások, valamint nem olyan nagyon olcsók. Valójában sehol nincs nagyon olcsó árverezett ingatlan. Ennyi pénzbõl valahol vidéken érdemes próbálkozni. Budapesten semmit nem kapsz ennyiért.

Nem tudom milyen árverésre gondolsz. Az APEH-nél vannak ingatlanok rendszeresen, de azok többnyire nem lakások, valamint nem olyan nagyon olcsók. Valójában sehol nincs nagyon olcsó árverezett ingatlan. Ennyi pénzbõl valahol vidéken érdemes próbálkozni. Budapesten semmit nem kapsz ennyiért.
Semmi esélyed nincs rá. Ezeknek lakásoknak szerintem már ugyanúgy megvannak a tulajdonosai, mint a banki lefoglalt autóknak.
Írj privátban, tudok segíteni.

Hogy lehet árverezett lakást venni, mi a menete?

Budapesten szeretnék panel lakást venni.Érdekelne, hogy hogyan mûködik az árverezett lakás vásárlás mikre kell nagyon odafigyelni és vigyázni.Hogyan kezdjek bele és ki tud ebben segíteni?

Legjobb válasz: A bankok átadják a lefoglalt lakásokat az ingatlanos cégeknek. Barátaim is az Otthon Centrumtól vettek így Horányban félkész házat, nagyon olcsóért. Nézz körül a neten, sok oldalon hirdetnek, de az nincs megjelölve, hogy azt már elvették. [link] [link] [link]

A bankok átadják a lefoglalt lakásokat az ingatlanos cégeknek. Barátaim is az Otthon Centrumtól vettek így Horányban félkész házat, nagyon olcsóért. Nézz körül a neten, sok oldalon hirdetnek, de az nincs megjelölve, hogy azt már elvették. [link] [link] [link]
[link]

2-4 millióig lehet valahol vidéken lakást venni? Legalább 1, 5 szobásat? Tudnátok küldeni linkeket hogy árulnak ennyiért?

Legjobb válasz: Faluban szerintem biztos van 1-2 lepukkant ház ennyiért a keleti országrészben, de nálunk például Gyõrben ennyiért még telket se tudnál venni.

Faluban szerintem biztos van 1-2 lepukkant ház ennyiért a keleti országrészben, de nálunk például Gyõrben ennyiért még telket se tudnál venni.
Itt nézegess: http://www.expressz.hu
Szabolcs megye...Nyírlugos, vagy esetleg Szakoly, Balkány, Geszteréd..ezek és környékük szépek is, Lugos pl fejlett város is..ingatla.com on nézzkörül Nálunk, a Dunakanyarban a telkek is ennél drágábbak sajnos:( Házak meg 15 millánál kezdõdnek.
Úr Isten! Pécsen ennyire lementek a lakásárak, vagy ezek nagyon lepukkant lakások?
Dunaújvárosban is ilyen árban vannak mint Pécsen
Szolnokon lehet panelt.De inkább 3, 5-4 millió.Széchenyi városrész 10 emeletesekben.
Itt a környékünkön a barátnõmék nemrég vettek egy 5. emeleti lakást (panel) 3 millió ft-ért. 1 nagy szoba van benne, és egy kis szoba (nem félszoba) gyönyörûen felújított fürdõvel, wc-vel, konyhával (bútorozottan). Szóval szép a lakás! A környék pedig egyáltalán nem rossz. Ez persze vidéken, egy kis városban. Nagyobb városokban sztem 4 millióért nem fogsz kapni jó állapotban lévõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Ha már van egy 6 honapos babám és 3év mulva steretnénk kistesot, mekkora lakást érdemes venni, 2 vagy 2, 5 szobást? Milyen a 4 emeleten lakni pici gyerekekkel, ha már nagyobbak fel tunak jönni gyalog vagy hogy lehet 2 gyerekkel felmenni?

Most állunk lakásvéel elött ésAZ ADILLEMA HOGY 2 VAGY 2,5 SZOBÁSAT VEGYÜNK,mert a 2,5es drágább és nem tudom ér e annyit az a fél szoba vagy el lehete férni 2 gyerekkel(késöbb is) a2 szobásban?! Illetve a 4 emeleten vannak a lakások és hogy lehet birni 2 gyerekkel oda felmenni,mert ha meglessz a kicsi akkor a nagyot már nem birom felvinni fel fog jönni,terhesen nehéz felmenni,akik ilyen helytetben vannak,voltak irják meg a tapasztalataikat!Köszönöm!!!

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen 2 és fél szobásat. Vagy 1 +2 félszobásat. A gyereknek is egészségesebb ha külön szobában "lakhatnak". :-) Mi is a 4.en lakunk, és már a babaprojekt közepében vagyunk, de még nem sikerült. de én is cipelni fogom felfele a babakocsit. :-(

Szerintem mindenképpen 2 és fél szobásat. Vagy 1 +2 félszobásat. A gyereknek is egészségesebb ha külön szobában "lakhatnak". :-) Mi is a 4.en lakunk, és már a babaprojekt közepében vagyunk, de még nem sikerült. de én is cipelni fogom felfele a babakocsit. :-(

Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tengerimalackának, akik nem lesznek kiengedve a lakásba? (azaz hogy futkosni is tudjanak) Linket kérnék hol lehet venni használtan

Legjobb válasz: Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.

Hát olyan lakás méretû. Olyan nincs, hogy nem lesznek kiengedve. Ez így sajnos nem megoldható. Inkább tarts akkor hörcsögöt, nekik kisebb hely kell, és kézbe tudod venni.
A kérdező hozzászólása: Ismerõseim is malackatartók és nekik sincsenek kiengedve a malakckák a lakásba, de ha tényleg ki kell õket, akkor csinálok nekik valami nagy beltéri futtatót.... Akkor átfogalmazom: Mekkora ketrec az ideális 2 olyan tergerimalackának, akiknek a gazdija azt szeretné, hogy legyen akkor is helyük futkározni, ha éppen nincsenek kivéve.
Hát én olyan 140*70-eset mondanék, abban kényelmesen elférnének, de minél nagyobbat tudsz venni/csináltatni annál jobb! :) és persze nem árt ha emeletes :D
Én meg továbbra is azt mondom, hogy ilyen ketrec nincs. Akkor vegyél egy ilyet: http://img03.aprod.hu/images_aprodhu/14628259_1_644x461_kisa.. Ez eredetileg kutyáknak való karám, bármikor szétszedhetõ és összerakható. De miért nem akarod kiengedni szerencsétlen állatokat?
Amit 3. válaszoló mond méretet az a ketrec jó, de csak akkor, ha naponta kiengeded õket 1-2 órára futkározni.
Miért nem lesznek kiengedve? :(
A kérdező hozzászólása: Padlószõnyeges házban lakunk :( De nézelõdtem kicsit az oldalon és láttam, hogy lehet ilyen benti futtatót is csinálni, úgyhogy szabad az út. A gemon.ro-n is nézelõdtem és tényleg nem gondoltam végig eléggé ezt a nem engedem ki dolgot.
100-as a minimum, vagy nagyobb, a 120-as jobb, és 10 ezerért vettem (szállítással együtt, ami magában 2100...), de szerencse is kell, hogy jó ajánlatot fogj ki. Egy kis kifutó kellene nekik, illetve a ketrecbe tegyél egy kis emeletet (Darab bútorlap, akármi), nálunk azon van p. a kajájuk, tehát muszáj felmászni/ugrani. Van mellé egy kis bújó csövük, ezt mi Praktikerben vettük, Y alakú, tán szennyvíz csõ, hivatalosan...?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!