Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet lányt szavakkal felizgatni (2 db)

Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni? Vagy milyen szavakkal?

Sziasztok! 14 éves vagyok ( fiú ), és miel?tt az lenne hogy ne szexeljek, nem is akarok. De szeretek flörtölni és csajozni, és az érdekelne hogy ha pl egy csajjal találkozok, és beszélgetek vele, miket lehet mondani amit?l mondjuk beindul. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: mond neki, hogy "Gyurcsány Ferenc", tutira begerjed.

mond neki, hogy "Gyurcsány Ferenc", tutira begerjed.
A célozgatás mindig jó dolog szerintem :) Amúgy, nem tudom milyen találkára gondolsz... Mert ha például nálatok, akkor sokkal könnyebb, nem is muszáj beszélgetnetek.. fõleg egy idõ után. Szóval én csak megpróbálom beleképzelni magam a helyzetbe, engem az izgatna fel, legalábbis azt látom magam elõtt, hogy beszélgetünk az ágyon, egymássaln szemben ülünk, õ nevet, de úgy nevet, és úgy csillog a szeme, és úgy néz a szemembe, mintha ha vmi rosszra gondolna.. (átvitt értelembe) olyan csíntalanul, érted. Esetleg célozgat és olyan témáról kezdünk el beszélgetni, ami mindkettõnket felizgat. Sok ilyen téma van, csak gondolj bele. "Te miben alszol legszívesebben?" Hajráá! De ha sok ember van körülöttetek, akkor inkább ne izgasd fel õt se, meg magadat se, mivel ha õt sikerül majd felizgatnod, te is felfogsz, ne aggódj :)
bókolj és legyezgesd a hiúságát. ne ess túlzásokba, legyen hihetõ, õszintén ható és mégis nagyon hízelgõ. sztem ez tuti recept ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Lányok hogyan lehet titeket (ha lehet) szavakkal felizgatni?

Legjobb válasz: Engem iszonyatosan feltud izgatni a kicsit "mocskosabb" beszéd! Most nem irnék példát:D De amugy ez mindenkinél más:)

Engem iszonyatosan feltud izgatni a kicsit "mocskosabb" beszéd! Most nem irnék példát:D De amugy ez mindenkinél más:)
hát neem is a mocskosabb beszéd jön be:D pl ha azt mondja h most jól megb*szlak, v szétk*rom a pinád, és nem ellenezhetsz! Közben hajtépés lefogás hmmm:D 22L
Tessek itt egy limit nelkuli bankkartya XD
Én a kemény szeretkezést favorizálom. Akárcsak az utolsó elõtti válaszoló. Bár mi a párommal elég "betegek" vagyunk, mi durvábban szeretjük, kb. félúton a mocskosság és a szado között. Engem pl. így lehet felizgatni: "Most szétk***rom a pici p***cid, aztán színig verem g***vel azt a cseresznye szád. Közben pedig szépen tûröd, amíg nem végzek."
Pl. mocskos a konyha? :D
Tudom, hogy nem nekem szolt a kerdes, de ha pl. szex kozben azt mondod neki, hogy a munkatarsnod is ezt a pozt szereti legjobban, biztos felizgul!
Úristen... (utolsó) Én nem tûrném el h velem a párom így beszéljen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!