Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet lánynak nagy örömöt (4 db)

Hogy lehet egy lánynak nagy örömöt szerezni? H mutassam ki neki h menyire is szeretem?

Legjobb válasz: nekem azal szerzett nagy oromot a baratom h hozott nekem egy szal vorosrozsat nem volt semmi alkalom csak amikor jott nalunk hat en anyira orultem neki XD!

nekem azal szerzett nagy oromot a baratom h hozott nekem egy szal vorosrozsat nem volt semmi alkalom csak amikor jott nalunk hat en anyira orultem neki XD!
Igen, kis figyelmességekkel amikre nem számít... Eszetleg gyertya fényes vacsi... Lényeg hogy sokat foglalkozz vele
Aki meglepit akar a barát/barátnõjének annak ajánlom a következõ linket:http://gigaupload.extra.hu/101_romantikus_otlet.pdf
A figyelmesség, nagyon sokat számít...bár azért nem ilyen sablonosak a nõk...képzeld csak el ha olyan virágot viszel neki amire allergiás... Tudd meg mit szeret, és olyasmivel lebd meg...van, méf a felnött nõknél is, hogy megtetszik egy prlüssjáték, vagy vágyik valamilyen állatkölyökre, amit "felnevelhet", esetleg valami ruhadarab, kiegészítõ (egy sál, hajbavaló, nyaklánc, de a legromantikusabb egy gyûrû, pár szép szóval)

24 hónapos lányom nagyon horkol éjszaka. Az orra tiszta. Nemrég volt megfázva, lehet hogy még taknyos egy kicsit? Mit tehetnék még?

Adom a nyákoldót, sinupret cseppet. Ez elég kell hogy legyen nem? Olyan rossz hallgatni.

Legjobb válasz: Nagy az orrmandulája. Vidd el egy jó fül-orr-gégészhez!

Nagy az orrmandulája. Vidd el egy jó fül-orr-gégészhez!
Lehet, hogy orrsövényferdülés. Én a helyedben elvinném orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: 4 napja nem szívom az orrát. Nem lehet hogy még nem tiszta? Hörghurutja volt
nálunk is elõ szokott fordulni nátha után. az orrsprayt szoktam használni orrszívás nélkül is, meg orrcsepp használata után hamarabb elmúlik

Mitől lehet, hogy a 17 hónapos lányom orra hallhatóan nagyon el van dugulva, de semmi nem jön az orrából? Jó pár napja tart, amúgy semmi baja, nem lázas, nem köhög, nem tüsszög, nem is folyik az orra.

Hiába próbáljuk sós vizes spray-vel lazítani, csak nagyon ritkán jön pici cucc az orrából. Gyerekorvost ma hívom, addig is érdekelnének tapasztalatok.

Legjobb válasz: Lehet, h az orrmandulája van megduzzadva.

Lehet, h az orrmandulája van megduzzadva.
A fiam volt ilyen, orrmandulája volt nagy, meg is kellett mûteni, mert a végén "megsüketült".....


Napok óta átalussza az éjszakát a lányom, aminek nagyon örülök, de a melleim nagyon fájnak, és folyamatosan begyulladnak attól, hogy 7-8 órán keresztül nem szoptatok. Meddig tart ez, ill. van valami tippetek, hogy mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Így van, fejj ki belõle tedd el "nehezebb idõkre" A leányka meg hagy aludjon. Pár nap után könnyebb lesz. A cici "veszi a lapot" és tudja a dolgát. :-)) Jó babázást!

Így van, fejj ki belõle tedd el "nehezebb idõkre" A leányka meg hagy aludjon. Pár nap után könnyebb lesz. A cici "veszi a lapot" és tudja a dolgát. :-)) Jó babázást!
Nincs mese, ha nem ébred, fejd le. Vagy legalábbis fejj le belõle, h nem feszüljön annyira. Lefagyasztod, a kis mennyiség jó lesz, késõbb, mikor fõzeléket csinálsz neki.
Kb egy hét alatt beáll a melled is az új igényhez. Egy picit fejj ki belõle, ha nagyon feszül már, tehetsz rá vizes borogatást éjszakára... Ha továbbra is kifejed az egész mennyiséget, akkor nem fog a melled az új helyzethez igazodni. Mennyi idõs a lányod? - ez sem mindegy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!