Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet lánynak (2532 db)

Milyen oldalon lehet úgy ismerkedni lányokkal, hogy abból szex is lesz? Meg, hogy lehet egyáltalán odáig eljutni? Hogy lehet lányokkal ismerkedni és eljutni az ágyig? MÁsok hogy csinálják?

Tutu,hogy vannak olyanok aki hozzám hasonlóan nulla önbizalommal rendelkeznek,de van kivel játszani.

Legjobb válasz: Nyugi találhatsz:DDD Szervekre mindig szükség van és a nyugdíjas nénik sem egyformák! Get a life, Change your style!

Nyugi találhatsz:DDD Szervekre mindig szükség van és a nyugdíjas nénik sem egyformák! Get a life, Change your style!
A kérdező hozzászólása: Gondoltam már rá, hogy a szerveimbõl lehet pénz csinálni. A környékbeli nyugdíjasotthonokat meg már figyelik arendõrök. Az már nem jó. Angolul meg nem tudok. de köszi
Szerintem használd a markod vagy fizess azokért a szolgáltatásokért, amiket szeretnél az ezzel hivatásszerûen foglalkozó hölgyeknél.
Az a gond, hogy akiknek nincs önbizalmuk, azok is majdnem akkora igényekkel rendelkeznek, mint mindenki más. Magyarán a fehér herceget várják, szõke lovon. Másrészt önbizalom növelésére remek módszer, ha ezren írnak neki levelet, aztán jót nevet mindegyiken. Harmadrészt meg ha egybõl szexre vágysz, akkor ugorj le az utcasarokra vagy menj el egy hirdetésre tele pénztárcával. Ott megkapod, bár drága lesz és rövid. Van egy csomó ilyen szexoldal, de azok a lányok mind fizetõsek. Onnan ismered meg, hogy az arcát eltakarja (ha nem, akkor az nem az õ képe). Szégyellned nem kell, de az írásod alapján normális lányban ne reménykedj.
Gazdagodj meg, ha van pénz [email protected] amelyiket csak akarod!
Azért nem ír vissza senki, mert nem nézel ki jól. A lányoknak csak ez számít, szexnél is és párkapcsolatnál is.
A kérdező hozzászólása: Szomorú, hogy akülsõ ilyen túlhangsúlyozott szerepet kap. Valljuk be mi pasik is ilyenek vagyunk. Valószínû jobban is. Igazából nem tudom, hogy az írásom alapján, miért ne kellhetnék normális lánynak. Az én verzióm megvan, hogy miért nem, de lehet, hogy csak a kishitûségem mondatja velem. Úgyis lesz! csak addig.....??
Hát, azért mert nem jösz be néhány vagy sok lánynak, én nem arra gondolnék egybõl, hogy te ronda vagy, de nem is arra, hogy a nõk hülyék...Még gondolkodni fogok rajta...
Nem, mi pasik nem vagyunk ennyire ilyenek. Lehet h sokan igen, de nõk közül meg mindenki.

Hol és hogyan lehet lányokkal ismerkedni?

Normális helyekre gondolok, jobban szeretem a nyugodtabb helyeket és utálom a diszkókat meg ilyeneket.

Legjobb válasz: Ezt már annyiszor leírtuk itt. Bocs. Na mindegy. Akkor kb. ezredszerre is leírom: keress valamilyen sportolási lehetõséget, járj közösségbe (tánc, szakkör), ott nagyobb esélyed van egyrészt válogatni, másrészt megmutatni az értékeidet. Hamarabb kialakulhat a bizalom/vonzalom olyanokkal, akikkel gyakrabban találkozol, és szimpatikusak lehetnek a megnyilvánulásaid (pl. van humorod, határozott vagy, mered vállalni a véleményed stb.). De akár utazás közben is lehet beszélgetni, csak ne légy tolakodó.

Ezt már annyiszor leírtuk itt. Bocs. Na mindegy. Akkor kb. ezredszerre is leírom: keress valamilyen sportolási lehetõséget, járj közösségbe (tánc, szakkör), ott nagyobb esélyed van egyrészt válogatni, másrészt megmutatni az értékeidet. Hamarabb kialakulhat a bizalom/vonzalom olyanokkal, akikkel gyakrabban találkozol, és szimpatikusak lehetnek a megnyilvánulásaid (pl. van humorod, határozott vagy, mered vállalni a véleményed stb.). De akár utazás közben is lehet beszélgetni, csak ne légy tolakodó.
könyvtár?
Paaark. Kedvencem.:D
SÖR!
Patológia.
temetõ? halottasház?

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Mi az az eszköz, mi az a lehet?ség amib?l lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.

Legjobb válasz: Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..

Ha te nem vagy valami helyes, akkor miért várod el hogy a barátnõd nagyon szép, csinos legyen? Az elsõ válaszolónak pedig igaza van. Az intelligencia és a humor nagyon fontos. Elõnyhöz juthat az, akinek van. Minden nõ más, ezért mások az elvárásaik. Nem lehet általánosságokban beszélni. Ha egy plázacica kinézetõ nõt akarsz magadnak akkor elég ha gazdag, sármos, jól öltözött vagy, egyáltalán nem kell okosnak lenned, se viccesnek. Ha egy normális lányt akarsz, aki okos és szép is (természetes adottságai miatt) akkor nehezebb a dolgod. Ezek a lányok a legelérhetetlenebbek. Õket meg kell fogni a külsõvel, le kell õket nyûgözni azzal hogy okos, tanult, mûvelt vagy. Tehát szinte tökéletesnek kéne lenned. Egy átlagos, "kedves" arcú lányt könnyebben kapsz meg magadnak, szóval én azt tanácsolom hogy felejtsd el a modell szépségû, playmate testû lányokat és koncentrálj a saját képességeiddel, adottságaiddal azonos lányokra. Nagyobb esélyed van... Igaz-e az, hogy a nõk és a férfiak is elsõsorban arc-centrikusak? Nem is tudom. Olvastam kutatást, hogy a férfiak egy nõnél elõször a mellét, aztán az arcát, majd a testalkatát, fenekét nézik meg. A nõk kicsit számítóbban a férfi kiállását, testmagasságát, arcát, fenekét, ápoltságát stb. veszik sorba. Tehát sehol sincs elsõ helyen az arc. Úgy gondolom, hogy az arcnak és a mimikának a következõ ismeretségi fázisban lesz kitüntetett szerepe. Amikor már egy „pár” elkezd beszélgetni egymással. Feltehetõen az arcnak nem csak a formája, hanem mozgása, kifejezõ ereje a fontosabb. Egyáltalán hasonló szempontok vezérlik a nõket és a férfiakat? Ez nagyon általános kérdés, ezért nehéz erre válaszolni. A partnerválasztásnál a nõk gyakrabban gondolnak hosszútávra. Milyen lenne ez a fiú társnak, férjnek, apának? A férfiakban párválasztásnál ritkábban fordulnak meg ilyen hosszú távú gondolatok. A vágy, a megkívánás, a szimpátia náluk általában erõsebb. Miért tetszik az egyik nõnek a kisportolt férfi, a másiknak inkább a vékonyabb, de okos, intelligens férfi? Értékrend kérdése. És mibõl alakul ki az értékrend? Hogy szüleim, tanáraim, TV, média mit közvetít, mit tart fontosnak. Van ahol a testi felépítettség, van ahol az intellektus fontosabb. Belsõ fejlõdésen is keresztülmegy ez az értékrend, mely idõvel részben függetlenedik a külsõ elvárásoktól. http://www.mypin.hu/j-hu-mypin/index.php?option=com_content&..
ne búslakodj, én helyes vagyok nagyon ( korosztálytól függetlenül minden nõ, lány megnéz, bárhol vagyok, bármit csinálok). de én se tudok csajozni. Sose tudtam. Hát ez van :) Szóval nem hinném, hogy ez az irányvonal a nõkhöz, lányokhoz.
Sokat kell próbálkozni. Nagy számok törvénye.
Nagyon sok férfi ismerõsöm van akit a sors nem áldott meg szépséggel. Mégis nõi szemmel is (a nõk eléggé kritikusak egymással) gyönyörû barátnõjük vagy feleségük van. Hogyan lehetséges?? A férfiaknak hatalmas szívük van. Nagyon jó a humoruk, és van köztük okos is. Az én férjem sem egy Delon típus. Mégis imádom mert nagyon okos, és nagyon jó humora van.. Nem unatkozom mellette, és jó hogy mindig meg tud nevettetni. Ezért egy jó tanács: Ha nem vagy jóképû, akkor legyél tiszta, ápolt, és legyen a belsõ kisugárzásod erõs. Legyen humorod, legyél okos vagy csak egyszerûen legyél normális.
Ha okos vagy és jó a humorod, az rengeteget segít!
Kell egy határozott kisugárzás. Aki úgy áll hozzá, hogy úgyse kellek senkinek, annak nem is lesz csaja. Aztán intelligencia is fontos, legyen okos mûvelt, de okoskodó (az ilyenek irritálóak). Fontos a jó humor és a lazaság (azért szétesni nem kell) és tudni kell bókolni. Az emberek imádnak magukról beszélni, ezért tessék okosakat kérdezni és beszéltetni a lányt, mutass érdeklõdést iránta. egy jól irányított beszélgetéssel szerintem elérhetõ a randi. Sokan tévesen azt mondják, hogy hú a pénzzel lehet lányokat fogni: aha de akkor a pénzed fog neki kelleni és nem te. Mondjuk nem árt, ha nem vagy csóringer, mert illik ezt azt fizetni fõleg az elején, de azért nem árt tisztázni majd a játékszabályokat (nálunk hol egyikünk fizet, hol a másik vagy közösen, sztem így normális). És nem minden a külsõ! A szép lány lehet okos is, de a külsõ akár egy üresfejû buta libát is takarhat. Szóval a nem túl szép lányok közt is találhatsz olyat, aki hozzád illik, kellõképp okos, esetleg azonos érdeklõdési körötök van, veszi a poénokat.
Az elõnytelen külsõt pénzzel lehet kompenzálni. Mással nem.
Hát persze...
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
És szexelnél vele, utolsó?
Az egyik tanáromat hoznám fel példának. Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik. Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.
Írtam, hogy 0-s emberbõl kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belsõ értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízbõl nem?
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és mûvelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínûleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belsõ értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezõkrõl van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberbõl kevés van.
A kérdező hozzászólása: Hát nem úgy veszem észre, hogy az okos pasikért, de egyben elõnytelen külsejûekért nagyon kaparnának a csinos lányok. Én sem vagyok kövér és giliszta sem, egy átlagosan csinos lánnyal kiegyeznék.
Most nem azért, de ha neked nem kellenek a csúnya lányok, akkor a szépeknek miért kellene csúnya fiú? ;)) Hol ebben a logika?
Ja, hát ez 14-16 évesen még kevésbé mûködik, mert a lányok ítélõképessége még... nem alakult ki.
Küldj képet ;)

Hogyan lehet jól kinyalni egy lányt, mindenki vélemény érdekel?

Most csinálnék ilyet először úgyhogy részletesen írjátok le légyszíves.

Legjobb válasz: Kb 30 alkalommal csináltam anno, nem mostanában. Csak a csikló ingerlésrõl van orális tapasztalatom, ezt leírom. De persze kísérletezhetsz máshol is, ám ügyelj, a fertõzésveszély orálisan is adott, bár enyhén, azonban a hüvely nedve fokozza a fertõzés veszélyt! Jobb a csikló nyalásánál maradni csupán. Röviden a bakimról, hátha te is beleesnél infó híján: 19 évesen még összetévesztettem a csiklót fedõ bõrt a csiklóval. Nem tudtam eleinte miért élvez kevésbé és jut el a csúcsra csak sokára a lány. Szóval ALÁ (is) nyalj (fõleg alá), és ha kézzel csinálod, akkor is számít! A csikló tehát nem az a 3 centis, hosszú virágbimbó szerû képzõdmény, az a fedõ bõr. Alatta a csikló van, akinek nem is látszik nyugalmi állapotban. Általában (izgalmi állapotban) egész fekete bors (1-3 mm) nagyságú, SIMA szerv, de vannak centissel rendelkezõ lányok is. Be is kaphatod a csiklót olykor, akár a fedõ bõrrel együtt, arra általában felszisszen/sikolt a lány. :) Bár nem feltétlen hagyja, mert túl éles az élvezete, vannak lányok, akik azért tolják el ilyenkor a fiú fejét, mert hosszan akarnak élvezni, de ettõl túl közel kerülnek a csúcshoz. Kísérletezz, a partnerednek mi jó és mikor, hogyan. :) Lehet, hogy ha nem kapod be, mégis orgazmus közelben van, esetleg ekkor bekaphatod, utólag kérdezd, jó volt így neki, vagy túl rövid (de éles) orgazmusa lett-e. Én inkább még a folyamat közepén csináltam 1-2 pillanatra. Javaslom, nyalás elõtt pettingeljetek. Õrjítsd meg egy picit avval, hogy amikor száddal a punci közelébe érsz, pár percig kerülgeted azt, és elõször a nagy-, majd kisajkakat puszilgatod, csókolgatod. ;) Kísérletezz, a változatosság gyönyörködtet elven is: a csiklót csókolgathatod, máskor nyelved hegyével ingerelheted, különbözõ sebességgel. Általában rendesen belenyalok, közepes tempóval, de élvezetes a lánynak, ha olykor változtatsz tempót, módot.

Kb 30 alkalommal csináltam anno, nem mostanában. Csak a csikló ingerlésrõl van orális tapasztalatom, ezt leírom. De persze kísérletezhetsz máshol is, ám ügyelj, a fertõzésveszély orálisan is adott, bár enyhén, azonban a hüvely nedve fokozza a fertõzés veszélyt! Jobb a csikló nyalásánál maradni csupán. Röviden a bakimról, hátha te is beleesnél infó híján: 19 évesen még összetévesztettem a csiklót fedõ bõrt a csiklóval. Nem tudtam eleinte miért élvez kevésbé és jut el a csúcsra csak sokára a lány. Szóval ALÁ (is) nyalj (fõleg alá), és ha kézzel csinálod, akkor is számít! A csikló tehát nem az a 3 centis, hosszú virágbimbó szerû képzõdmény, az a fedõ bõr. Alatta a csikló van, akinek nem is látszik nyugalmi állapotban. Általában (izgalmi állapotban) egész fekete bors (1-3 mm) nagyságú, SIMA szerv, de vannak centissel rendelkezõ lányok is. Be is kaphatod a csiklót olykor, akár a fedõ bõrrel együtt, arra általában felszisszen/sikolt a lány. :) Bár nem feltétlen hagyja, mert túl éles az élvezete, vannak lányok, akik azért tolják el ilyenkor a fiú fejét, mert hosszan akarnak élvezni, de ettõl túl közel kerülnek a csúcshoz. Kísérletezz, a partnerednek mi jó és mikor, hogyan. :) Lehet, hogy ha nem kapod be, mégis orgazmus közelben van, esetleg ekkor bekaphatod, utólag kérdezd, jó volt így neki, vagy túl rövid (de éles) orgazmusa lett-e. Én inkább még a folyamat közepén csináltam 1-2 pillanatra. Javaslom, nyalás elõtt pettingeljetek. Õrjítsd meg egy picit avval, hogy amikor száddal a punci közelébe érsz, pár percig kerülgeted azt, és elõször a nagy-, majd kisajkakat puszilgatod, csókolgatod. ;) Kísérletezz, a változatosság gyönyörködtet elven is: a csiklót csókolgathatod, máskor nyelved hegyével ingerelheted, különbözõ sebességgel. Általában rendesen belenyalok, közepes tempóval, de élvezetes a lánynak, ha olykor változtatsz tempót, módot.
Ne kapkodj vele, az ujjad dugd be, nyald a csiklóját, játszadozz rajta a nyelveddel. De õ is segíteni fog szerintem ha megkéred ;)
Ami lemaradt beírásomból: figyeld mindig a visszajelzést. :) Milyen hangokat ad ki (sóhajtása, nyögése), nézése, mikor és hogyan feszíti meg testét, milyen a mimikája, nézése, stb. , és reagálj rá, vagy van, amikor az fokozza az élvezetet, ha direkt nem módosítasz, ha a lány élvezete fokozódik, vagy akár hirtelen felszökik. :) Mikor hogyan. Kísérletezz, de nem célszerû össze-vissza. ;) Csak pár tempót próbálj és pár fogást. Legközelebb meg (részben) mást. De nem javaslom, hogy 50 féle sebességet, technikát egyetlen orális aktus során bevessél. Szétszórtságot okozhat, na meg nem fogod tudni, mikor mi jó a partnerednek ebbõl, esetleg sajnos ezáltal függõvé teheted partnered élvezeti fokát a bevetett technikák számától. Tehát ne bonyolítsd túl. És érezz rá! :) Nem jó a szexet túl agyalni. ;) Viszont sokat számít az egymásra figyelés. :)
Ja, és az 1-es és 3-as voltam. :) A kettes beíró is jókat ír: de javaslom, NE A HAB A TORTÁN legyen az elsõ. ;) Eleinte csak egyszerûbb élvezetekkel halmozd el. :) 4. / 5. alkalomtól már kombinálhatod a csiklónyalást avval, hogy közben G-pontját is ingerled - az ujjaddal, ahogyan a kettes is írja. :)

Hogy lehet egy lányt rá venni arra hogy szexeljen? Pl:az utcán oda megyek mit mondjak? :D

Privi-be vagy kommentálj pls

Legjobb válasz: Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet,akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!

Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet, akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!
Mondd neki, hogy a farkad helyén béka van és ha pár percig szopogatja, királyfivá változol! :D
Ha ilyennel oda jönne egy pasi, tudod mit kapna...... Nem hinném hogy sok csajt fel fogsz tudni szedni az utcán rögtön szexre.... Buliban annál inkább.
Szia kislány, én vagyok a város csõdöre, szeretnélek meghágni. Tuti befutó leszel.
Szerintem minimum 1 millióval, ha nagyon jó, akkor kétmillával! Általában ennyibõl ki szokott jönni egy tisztességes szex! És egyetértek nagyon is az elõzõ, kioktató és felnövést javasló válaszadóval! Ahhoz, hogy meghódíts és ágyba vigyél egy nõt, kevés a "rávevés"! Szerinted nem is kell teljesítened csak kérni? Tényleg azt hiszed, hogy a lányok dugni akarnak és alig várják, hogy valaki felajánlja a farkának legnagyobb méretét? Volt már barátnõd? Mert képzeld el, az én párom nem akart minden percben dugni, mint én és még csak véletlenül sem azon járt az esze, amin nekem! Nagyon egyszerû a magyarázat: õ NÕ, én meg FÉRFI! Igen furcsa elmélet keringhet a fejedben, ha ilyeneket kérdezel! 42/F
1. Told le a bugyit, te nõstény! 2. Most hipnotizálni foglak. Szexelni akarsz velem... 3. Gratulálok, Ön nyert egy ingyenes szexmaratont. Itt a kupon, nálam váthatja be.
Jövök, lövök! :)
Amúgy szerintem a mai Magyarországon amennyi nehéz helyzetben élõ ember van, köztük én is, nem elképzelhetetlen hogy az utcán egy nem k+rvát csupán laza erkölcsû lányt be lehetne fûzni egy szexre némi pénzért. Nem is kéne ide a millió, lehet akár pár tízezerrel, vagy egy százassal.. Ha hétvégén ingyen is oda adja magát egy vadidegennek, miért mondana nemet annak hogy kiegészítse hétközbe a minimálbérét? Elgondolkodtató gondolat, nem szép de biztos vannak ilyen lányok.
Utolsó, sajnos egyet kell, hogy értsek veled. Én már nem fûzöm a lányokat, de amit manapság látok/hallok ... Elhiszem, hogy így van. Persze a millió csak poén akart lenni, ha biztosra akar menni. Valójában tényleg az az igazi, hogy meg kell hódítani és utána elcsábítani. Hogy manapság ez egy este alatt is megy, az sajnos a lányok hibája is, de inkább a szüleiké, mert elmaradt a felvilágosítás! Ma-holnap én is készülhetek rá, mert a legnagyobb lányom 9 éves ...
Ha nem fizetõs a hölgy, akkor semmivel. Úgysincs nála esélyed, ha ilyeneken töröd a fejed...
Bölcs vagy igazságos utolsó 80%-os pacsi! :) ) Egyetértek.
Az elõzõben a szexet ksz-el írtam, Bocsi.
A "szia, dugunk?"50%-os hatékonyságú..vagy bejön-vagy nem.
hát ha egy pasi odajönne azzal hogy dugni szeretne, mondjuk éppen velem..az arc jó nagy szerepet játszana 2 funkcióba:elõször: kb pofánröhögném :D másodszor:ha erõsködne meg pofonvágnám :D :)
Sörmennn
"szükségem van a ruháidra" "engem azért küldtek vissza a jövõbõl h megakadályozzam h ma orgazmus nélkül maradj" napszemcsi + bõrkabát elengedhetetlen kellék :)
Sajnos... De nem mindegy a nevelés hogy milyen mintát kap otthonról azért vannak ma is rendes gyerekek! :) Remélhetõleg a lányoddal se lesz gond, de tény elõbb kezdik a pasizást ma már egyre gyakoribb hogy 13, 14!! éves korban. Én annyi idõsen még fociztam a parkban játszottam a haverokkal..

Neten hogyan lehet ismerkedni, miről lehet beszélni egy lánnyal?

Pl.: HotDog chaten ,,Szia! Mizu?" ez unalmas? Mivel lehet nyitni egy beszélgetést? Ha már elkaptam a lányt egy beszélgetésre, mivel lehet vagy érdemes folytatni a beszélgetést? Aki esetleg szokott netem ismerkedni, főleg vmilyen chaten, hogyan, miről szokott beszélgetni? Ötletek?

Legjobb válasz: Hát...A szia! Mizu-t hanyagold, mert az ilyen chat oldalakon egy lányra jut kb. 20 fiú és abból a 20-ból több mint 15 tuti így kezdi szóval baromi unalmas:D Talán kérdezd meg, hogy mi járatban van itt, vagy olvasd el az adatlapjára mit írt ki, és ha olyat akkor kérdezz arról. Szabadidejébe miket szeret csinálni, ha felsorol pár dolgot konkrétan kérdezz rá, mit, mikor, hogy...De a kérdéseket se úgy tedd fel, hogy igen, nemmel lehessen válaszolni rá, hanem csak kifejtendõ választ tudjon adni rá. Az elején valahogy megnyugtathatod, hogy nem vagy olyan idióta chatsexes mint a többség aki ír neki, ezt is viccesen de érthetõen fogalmazd meg. Ja és ne rövidíts, ne használj netes szlenget, normálisan írj, ne rakj minden mondat végére XD hangulat jeleket, nagybetûvel kezd a mondatot, ponttal, kérdõjellel, esetleg felkiáltó jellel fejezd be...stb. Nem nagy dolog, de azt elárulja rólad az elején,hogy nem vagy tanulatlan hülye gyerek. Chaten nem nehéz jobbnak lenni a többinél mert idiótákkal van tele, sokkal nehezebb olyat találni aki vissza is ír, mert tényleg 20-an írnak egyszerre egy lánynak, és csak két keze van... Amúgy meg ne feltétlen kapcsolatot és találkozást akarj velük, hanem az elején csak beszélgetést. Ja és a legfontosabb! Ne a net legyen az elsõ számú hely ahol ismerkedsz lányokkal. Élõbe is próbálkozz lányokat leszólítani, ismerkedni. Hidd el ha élõbe ismerkedsz, és kezdeményezel egy lánynál az ezerszer többet ér mint akármelyik interneten megismert lány, még akkor is ha élõbe 1-2 van, neten meg 50 akivel megismerkedtél.

Hát...A szia! Mizu-t hanyagold, mert az ilyen chat oldalakon egy lányra jut kb. 20 fiú és abból a 20-ból több mint 15 tuti így kezdi szóval baromi unalmas:D Talán kérdezd meg, hogy mi járatban van itt, vagy olvasd el az adatlapjára mit írt ki, és ha olyat akkor kérdezz arról. Szabadidejébe miket szeret csinálni, ha felsorol pár dolgot konkrétan kérdezz rá, mit, mikor, hogy...De a kérdéseket se úgy tedd fel, hogy igen, nemmel lehessen válaszolni rá, hanem csak kifejtendõ választ tudjon adni rá. Az elején valahogy megnyugtathatod, hogy nem vagy olyan idióta chatsexes mint a többség aki ír neki, ezt is viccesen de érthetõen fogalmazd meg. Ja és ne rövidíts, ne használj netes szlenget, normálisan írj, ne rakj minden mondat végére XD hangulat jeleket, nagybetûvel kezd a mondatot, ponttal, kérdõjellel, esetleg felkiáltó jellel fejezd be...stb. Nem nagy dolog, de azt elárulja rólad az elején, hogy nem vagy tanulatlan hülye gyerek. Chaten nem nehéz jobbnak lenni a többinél mert idiótákkal van tele, sokkal nehezebb olyat találni aki vissza is ír, mert tényleg 20-an írnak egyszerre egy lánynak, és csak két keze van... Amúgy meg ne feltétlen kapcsolatot és találkozást akarj velük, hanem az elején csak beszélgetést. Ja és a legfontosabb! Ne a net legyen az elsõ számú hely ahol ismerkedsz lányokkal. Élõbe is próbálkozz lányokat leszólítani, ismerkedni. Hidd el ha élõbe ismerkedsz, és kezdeményezel egy lánynál az ezerszer többet ér mint akármelyik interneten megismert lány, még akkor is ha élõbe 1-2 van, neten meg 50 akivel megismerkedtél.
A hüvelygombáról!
disznóvágásról.
Kérdezd õket a Higgs-bozonról.
A kérdező hozzászólása: Ne már, ez nekem fontos! Nem jutok a csajokkal egyrõå a kettõre! Ne trollkodjatok már!
És azon még nem gondolkodtál, hogy talán azért nem, mert a neten lógsz?
A kérdező hozzászólása: Nem, élõben én nem tudok ismerkedni, csak neten és aki HotDogon fent van, ismerkedni akar, csak nem tudom hogyan kell!!!!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Köszi! :)
"Ja és a legfontosabb! Ne a net legyen az elsõ számú hely ahol ismerkedsz lányokkal. Élõbe is próbálkozz lányokat leszólítani, ismerkedni. Hidd el ha élõbe ismerkedsz, és kezdeményezel egy lánynál az ezerszer többet ér mint akármelyik interneten megismert lány, még akkor is ha élõbe 1-2 van, neten meg 50 akivel megismerkedtél." Na igen, persze, hogy élõben jobb lenne, csak ott se lehet nyomulni, fõleg, ha a csaj kicsit szégyelõsebb természetû, de még a bevállalós csajoknál se mindig nyerõ a nyomulás. Meg kell várni, hogy szépen lassan alakuljon a dolog, amihez az kell, hogy rendszeresen összefuss, találkozz vele. Ha ez nem történik meg, akkor élõben nem igazán van esély. Szóval én is a chat-en próbálkozok. Csak én a chat.hu-n, meg a gyaloglo chat-en. Ott vannak közös szobák, ahol van jó pár ember és együtt elcsevegünk. Ha már privát kettesben kéne ott nálam is szokott akadozni a dolog. :] A csajok sose kérdeznek, mindig várják, hogy te tedd fel a kérdést, és legtöbbször csak 1-2 szóban válaszolgatnak csak. :S Ez is azt bizonyítja, hogy egyszerre többel is csevegnek...Szóval nehéz olyan témát találni, ahol bõvebben kifejtik a véleményüket. Néha adódik a téma magától, tehát pl. a közös témát folytatjuk privátban, vagy találok valami érdekeset az adatlapján és arról. De van amikor én is elakadok, és nem tudom hogyan folytassuk. Szóval nálam is ilyen hullámzó, van akinél 5 perc után beállt a csönd, van akivel órákig eltudtam csevegni. :)

Hogy lehet hogy egy lánnyal bunkó a fiú amikor udvarol neki? :O

Többen írták egy bizonyos kérdésre ezen az oldalon hogy nem jönnének össze olyan fiúval aki bunkó. Volt olyan aki találkozott ilyennel?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló valamit kapisgál, de a lényeget nem érti. A nõknél tényleg úgy vagy érdekes és kívánatos, ha nem érdekel, hogy mit gondol rólad. Mert aki elkezdi bizonygatni, hogy õ mennyire jó, az világos, hogy balfäsz. Hisz ha tényleg olyan menõ, fäszacsávó lenne, akkor nem kell senkit meggyõznie errõl. DE A LÉNYEG, HOGY EZ NEM TAKTIKA. AKKOR MÛKÖDIK HA TÉNYLEG LESZäROD MIT GONDOL RÓLAD. Nagyon érzõdik a kettõ közötti különbség. Ezért nem vesz pl. virágot egy lánynak és nem hívja meg italra a ,,bunkó" fiú. Tudja, hogy úgyis tetszik neki és még értékesebb lesz a lány számára, ha egy kicsit a lánynak is meg kell küzdenie érte. Aki teljesen odaadja magát, abban nem lesz kihívás és unalmas lesz a csaj szemében. Ha valamiben nem ért egyet a csajjal, azt megmondja neki, ha olyan kedve van viccesen pimaszkodik vele, ahogy akár a barátaival szokott. Sokaknál látom, hogy a barátaival szokott ilyet csinálni, de a barátnõjével nem, mert õ valami istennõ... A gond csak az, hogy így nem önmagát adja és ez a legveszélyesebb dolog. Ezt mindig megérzik a lányok. De nem feltétlenül kell beszólogatni. Ennek az egésznek csak az a lényege, hogy a nõ érezze, hogy a férfi akarja ugyan, de SZÜKSÉGE az nincs rá. És ha a nõ hülye, bármelyik pillanatban otthagyhatja. Ha ez így van, akkor a nõ is sokkal jobban megbecsüli a kapcsolatot. Ezt a ,,bunkóságot" tehát nem lehet megjátszani. De nem is feltétlenül, A lényeg csak annyi, hogy mindig õszinte legyen az ember, mondja ki amit gondol és éljen teljes életet. Ne egy fél ember legyen, aki a nõben leli meg a másik felét, hanem egy egész és akkor a nõ érzi megtiszteltetésnek, hogy az õ világába tartozhat. 18/F

Az elsõ válaszoló valamit kapisgál, de a lényeget nem érti. A nõknél tényleg úgy vagy érdekes és kívánatos, ha nem érdekel, hogy mit gondol rólad. Mert aki elkezdi bizonygatni, hogy õ mennyire jó, az világos, hogy balfäsz. Hisz ha tényleg olyan menõ, fäszacsávó lenne, akkor nem kell senkit meggyõznie errõl. DE A LÉNYEG, HOGY EZ NEM TAKTIKA. AKKOR MÛKÖDIK HA TÉNYLEG LESZäROD MIT GONDOL RÓLAD. Nagyon érzõdik a kettõ közötti különbség. Ezért nem vesz pl. virágot egy lánynak és nem hívja meg italra a , , bunkó" fiú. Tudja, hogy úgyis tetszik neki és még értékesebb lesz a lány számára, ha egy kicsit a lánynak is meg kell küzdenie érte. Aki teljesen odaadja magát, abban nem lesz kihívás és unalmas lesz a csaj szemében. Ha valamiben nem ért egyet a csajjal, azt megmondja neki, ha olyan kedve van viccesen pimaszkodik vele, ahogy akár a barátaival szokott. Sokaknál látom, hogy a barátaival szokott ilyet csinálni, de a barátnõjével nem, mert õ valami istennõ... A gond csak az, hogy így nem önmagát adja és ez a legveszélyesebb dolog. Ezt mindig megérzik a lányok. De nem feltétlenül kell beszólogatni. Ennek az egésznek csak az a lényege, hogy a nõ érezze, hogy a férfi akarja ugyan, de SZÜKSÉGE az nincs rá. És ha a nõ hülye, bármelyik pillanatban otthagyhatja. Ha ez így van, akkor a nõ is sokkal jobban megbecsüli a kapcsolatot. Ezt a , , bunkóságot" tehát nem lehet megjátszani. De nem is feltétlenül, A lényeg csak annyi, hogy mindig õszinte legyen az ember, mondja ki amit gondol és éljen teljes életet. Ne egy fél ember legyen, aki a nõben leli meg a másik felét, hanem egy egész és akkor a nõ érzi megtiszteltetésnek, hogy az õ világába tartozhat. 18/F
majd rájösz pubi
Dehogy nincs. A csapból is ez folyik, hogy a lánnyal bunkózni kell, ha azt akarod, hogy férfinak nézzen. Bunkózás alatt most nem azt értem, hogy minden szavát ugasd le, gáncsold el és vedd el a pénzét, hanem kicsit lehet csipkelõdni, nem válaszolni minden kérdésre, néha nemet mondani, ha akar tõled valamit. Szóval, hogy érezze hogy független vagy, és nem igazán törõdsz vele, hogy tetszel-e neki vagy sem. A részemrõl hányingerem van ettõl a taktikázástól és utálom is csinálni, de ha teljes mértékben magamat adom akkor valahogy minden lánynál a barát kategóriában kötök ki. Mondjuk akkor is, ha taktikázom, szóval mindegy :D
Azért azt is beleszámítják, hogy néha beszólogat neki. De azt sem úgy szokták azért, hogy a csaj két hétig depressziós legyen utána. :D
A kérdező hozzászólása: jaaaaa, akkor az a bunkó aki nem visz virágot meg nem nyitja ki a csajnak a kocsiajtót mielõtt beszáll hanem megvárja amíg a csaj önállósítja magát?:D
minek kérdezõsködsz ennyit? inkább kapd össze magad és az életben gyûjts tapasztalatokat, ne a képernyõ elõtt!
Lehet, de rossz úton jár.
A kérdező hozzászólása: Sztem te vmit félreértesz:D Fiú vagyok és azt azt nem értem hogy egy lánnyal hogy lehet vki bunkó ha tetszik neki. Én nem szoktam bunkózni senkivel fõleg nem olyannal aki tetszik.
Aki meg bunkózik az nyilván nem akar frászt se tõled max egyszer megrakni azt csók! Hülyékkel te minek állsz le, kisanyám? Azzal bunkó a marhája aki megengedi, te váltod ki belõlük...
A kérdező hozzászólása: De az csak poénkodás hogy kicsit csipkelõdsz, a bunkózás az pont az ami alatt te nem azt érted:D xD
Nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de nekem a bunkók nem jönnek be. Ha valaki szórakozik (csipkelõdik, nem válaszol a kérdéseimre), akkor automatikusan én is bunkózok és csipkelõdök...persze a pasi sértõdik be rá.... szóval nekem eddig a tisztelettudó, rendes fiúk jöttek be, a bunkókkal én is az voltam. Nálam ez a dedó-bunkózás nem jön be, de lehet, hogy a kislányoknak igen. L/27

Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja, ellenben nekem fiúként már lassan olyan érzéseim vananak, hogy ultra ronda vagyok (pedig ez nem igaz fiúk szerint átlagos vagyok), csak, mert nem vagyok tökéletes arcra meg testre?

De tényleg elismerem, hogy nem vagyok adonisz meg nincs tökély arcom sem, nincs tökéletes arcszerkezetem, de érzem, hogy nem vagyok én olyan ronda, csak a csajok foylton ezzel támadnka, hogy ronda vagyok, ezt főleg a szép lányoknál vettem észre, pedig én csak ismerkedni szeretnék, nem is járni velük egyből, hiszen honnan tudhatnám előre, melyik lány felel meg nekem. Erre a szép csajok elkezdenek bunkózni velem meg sértegetni csak, mert nekik nem jöttem be külsőre. Az a durva, hogy annyi nem szép lányt ismerek és még nekik is van párjuk, ellenben egy fiú, ha csak átlagos is külsőre, akkor már el van ásva az élete, esélytelen egy párkapcsolatra. Annyira fáj már ez enkem, hogy hiába szeretnék egy rendes barátnőt, akivel kölcsönös a vonzalom, nem találok sehol és sehogy sem. Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(

Legjobb válasz: Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.

Azért elég a lányoknak csak lánynak lenni mert õk lányok. Viszont a fiúk nagy részével az a baj hogy õk is "lányok" és a lányoknak nem lányok kellenek hanem férfiak... Szóval amíg itt sírsz mint egy lány ne várj csodát.
"Miért van az, hogy egy lánynak elég lánynak lennie és lehet párja" 1. Nem picsognak itt a GYK-n. 2. P*na, az p*ina, akad majd elég aki vállalkozik, hogy betömje.
A kérdező hozzászólása: Amíg nem nyavalyagotam, addig sem kellettem a csajoknak, sõt mindig úgy csinálok, mintha minden rendben lenne, szégyellem, hogy ennyire utálnak a csajok a külsõm miatt.
Hány ilyen kérdés lesz még????!!! már kezdem unni... -.- Egyetértek azzal aki azt mondja, hogy ne itt nyavajogj...Ha így állsz hozzá, soha az életben nem lesz senkid. Azokkal a csajokkal meg ne foglalkozz, akik beszólnak, vagy szólj vissza te is.
jaja, kort! Meg a bepróbált lányok korát. Esetleg belinkelhetnél direkt linkként(!!!) egy képet magadról, akár FB-ról is.
Kort irhatnál mert ha 20 alatt vagy akkor én eltolom a biciglit, mivel ott nincs mirõl beszélni.
hát öcsém ilyen az élet ahelyett hogy itt sírsz-rísz menny aztán csajozz be minden nõt meg lehet kapni csak türelem és kitartás kell vannak olyan csajok akiknél pénz másoknál elég ha humoros vagy de legyen jó beszélõkéd nem mindig az ideálokat kell keresni mert az nem mindig a legjobb és kicsi rá az esély hogy ideállal jössz össze
"Hát nem igaz, hogy tényleg ennyire ronda vagyok, nem bírom ezt már feldolgozni sem. :(" Remek...
"tökély" Most meg ez a szó ragadt be, mint az elõzõ kérdésnél látható... Hány reged van neked, amit párhuzamosan használsz?
Neeeeem, ma már nem fogok hozzá elmagyarázni, hogy idióta vagy. Majd holnap. De legyen elég így elsõre annyi, hogy nincs igazad.
sírjál csak ettõl biztos jobb lesz.
barátom teljesen igazad van, egy cipõben járunk, tudom ez nem válasz a kérdésedre de muszáj volt lerírnom
dehát elvileg átlagos vagy, nem? Nem öltözködsz esetleg valami szubkultúrának megfelelõen? (pl rokker, nadrág közepét bokáján hordó repper, stb) Mutass már egy képet!

Mostanában egyre többször gondolok arra hogy milyen lehet lányokkal, senki ne értse félre a fiukat szeretem, de erdekel! Hol ismerkedhetnek ilyen lányokkal akik benne vannak az ilyenekben? 18/L

Legjobb válasz: Bi vagyok mégis pasim van:) nagyon vonzanak a lányok, 2x volt is barátnõm, többször nem barátnõ és voltak dolgok:)) hidd el melletted is van legalább 1 ilyen lány! A kíváncsiság sose baj, és inkább lányokat gyüjts, mint pasikat... Én csak ajánlani tudom a dolgot;) Ismerkedéssel az a baj, hogy senkinek nincs a homlokára írva semmi, nehéz szerezni lányokat. 19L

Bi vagyok mégis pasim van:) nagyon vonzanak a lányok, 2x volt is barátnõm, többször nem barátnõ és voltak dolgok:) ) hidd el melletted is van legalább 1 ilyen lány! A kíváncsiság sose baj, és inkább lányokat gyüjts, mint pasikat... Én csak ajánlani tudom a dolgot;) Ismerkedéssel az a baj, hogy senkinek nincs a homlokára írva semmi, nehéz szerezni lányokat. 19L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!