Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kutyát és egy macskát (2 db)

Hogy lehet egy kutyát és egy macskát összeszoktatni?

Van egy 6hónapos Yorkshir terrierem és most kaptam melé egy 4hónapos cicát. Ha a macska meglátja a kutyát akor fuj, morog.Viszont a kutya nem is figyel a macskára!

Legjobb válasz: Nem éppen válasz a kérdésre, nekem is inkább kérdésem lenne. De talán , ha megbeszéljük a tapasztalatainkat, lehet hogy megyünk valamire az összeszoktatásban. Azt szeretném kérdezni, sikerült-e már összeszoktatni a kutyust és a macsekot. Nekem ugyanis, most aktuális ez a kérdés, ráadásul nem is fiatal állatokról van szó. Két hete van egy lakásban a kutyus és a macsek, de még nem barátkoztak össze. A kutyust nem érdekli a macsek, illetve nem bántja, a cica visszont nagyon fél, elbújt a lakás legtávolabbi szobájába és csak ott hajlandó lenni, illetve onnan lesegeti a kutyust. kÖSZÖNETTEL: ALICE

Nem éppen válasz a kérdésre, nekem is inkább kérdésem lenne. De talán , ha megbeszéljük a tapasztalatainkat, lehet hogy megyünk valamire az összeszoktatásban. Azt szeretném kérdezni, sikerült-e már összeszoktatni a kutyust és a macsekot. Nekem ugyanis, most aktuális ez a kérdés, ráadásul nem is fiatal állatokról van szó. Két hete van egy lakásban a kutyus és a macsek, de még nem barátkoztak össze. A kutyust nem érdekli a macsek, illetve nem bántja, a cica visszont nagyon fél, elbújt a lakás legtávolabbi szobájába és csak ott hajlandó lenni, illetve onnan lesegeti a kutyust. kÖSZÖNETTEL: ALICE
Ha a kutya nem kergeti a macskát, akkor nincs gond. Ha bántani akarná, akkor már nem élne a macsek. Összeszoktatni? Hm... Nem igazán értem ebben a vonatkozásban. Azt akarjátok, hogy egymáson fekve aludjanak, vagy mi? A macska idõvel meg fogja szokni a kutyát, nem fog fújni rá, de ha már ennyi idõsen fúj, akkor késõbb is nagy ívben el fogja kerülni. Ha lakásban vannak, akkor a zárt hely miatt elõfordulhat, hogy még össze is ölelkeznek, annyira megszokják egymást, egyébként nem valószínû. Kicsi koruktól kellene az ilyet elkezdeni.

Kislányomon egyik pillanatról a másikra a fülén, teljesen a halló járatig hólyagos kiütések keletkeztek. Lehet az miatt hogy simogatott kutyát és macskát?

Kislányom 2,5 éves és az egyik nagymamánál a lakásban vannak a cicák, tehát nem most találkozott velük el?ször.

Legjobb válasz: Nekem gyerekem van,úgyhogy tudom hogy van olyan,hogy GYEREKÜGYELET. Vagy gyerekkoriba,vagy az orvosnál. Nem basztatjuk,de nem a net elõtt kéne válaszra várni,hanem menni...

Nekem gyerekem van, úgyhogy tudom hogy van olyan, hogy GYEREKÜGYELET. Vagy gyerekkoriba, vagy az orvosnál. Nem basztatjuk, de nem a net elõtt kéne válaszra várni, hanem menni...
Felmerült bennetek, hogy azt írta: egyik pillanatról a másikra, és az, hogy szombat van? Ha a kislánynak fáj is a füle, ez nem vészhelyzet így nem fog neki ugrani egyetlen egy orvos sem. Csak valami extra lelkiismeretes, de én olyannal még nem találkoztam. Biztos elfogja vinni dokihoz, de miért baj ha addig is informálódik!? Azt se egészen értem, miért kell bántani egy aggódó anyukát?
Nem biztos, hogy nem vinném el dokihoz...
És az már felmerült benned, hogy elviszed orvoshoz?
Voltatok vele velamerre? Hogy van a kiscsaj?
A kérdező hozzászólása: Kedves Emberek! Még szombat reggel voltam vele ügyeleten de nem tudta az orvos se meg mondani, hogy mitõl lehet. Ezért gondoltam, hogy vannak nálam okosabb és intelligensebb emberek akik tudnak segíteni. Bocsánat a kivételnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az érdeklõdést. Már sokkal jobban van. A Bõrgyógyászhoz csak péntekre kaptunk idõpontot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!