Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet koptatni (4 db)

A hajmosásnál hogy lehet legjobban "koptatni" a festéket?

Amikor elkezdem megmosni a hajam és leöblítem el?ször vízzel akkor látom a vízben a festék színét és nem a hajmosás utáni öblítéskor. Tehát a kérdésem,hogy hatékonyabb úgy a hajmosás hogyha sokáig áztatom a vízbe a hajamat? Jobban kopik?

Legjobb válasz: Ha színezõ akkor mindenképpen! ha festék akkor nem nagyon. A színezõ jól kopik, ha jól megmosod és gyakrabban, esetleg teszel rá citromos levet, bár lehet hogy a sötét hajon nem hat.

Ha színezõ akkor mindenképpen! ha festék akkor nem nagyon. A színezõ jól kopik, ha jól megmosod és gyakrabban, esetleg teszel rá citromos levet, bár lehet hogy a sötét hajon nem hat.

Hogy lehet mintát koptatni ha pl egy nevet szeretnék?

Legjobb válasz: A klasszikus a tégla vagy kõ. A gond, hogy elvékonyítja az anyagot. Festéssel is megoldhatod, ha festhetõ az anyag. Folyékony viasszal megírod a nevet (jól szívódjon be) megfested és utána itatóssal meg vasalóval kiszeded a viaszt.

A klasszikus a tégla vagy kõ. A gond, hogy elvékonyítja az anyagot. Festéssel is megoldhatod, ha festhetõ az anyag. Folyékony viasszal megírod a nevet (jól szívódjon be) megfested és utána itatóssal meg vasalóval kiszeded a viaszt.
A kérdező hozzászólása: Hipóval... felveszel egy tönkretehetõ ruhát, hogyha rádcseppen a hipó ne egy drága ruhának legyen annyi... az anyagot egy kemény falécre teszed vagy valamire amin nem üt át..... fültisztitó pálcát mártsd bele bele egy kis tálkába amibe elõtte hipót tettél... és azzal rajzold óvatosan a mintát... hagyj neki idõt és kész^^... igy csináltam haveromnak mikor vesztesnek érezte magát fekete pólóra egy olyan mintát hogy NEM VAGYOK LOOSER^^
XDlol magadnak írsz commentet


Megbeszéltünk egy találkozót egy régi ismerősömmel ( lehet hogy randi) de nekem muszáj lesz lemondanom. Mit csináljak hogy ne azt érezze hogy le akarom koptatni?

Legjobb válasz: Mondd el neki, hogy sajnos közbejött valami, de attól még a késõbbiekben szívesen találkozol vele, esetleg rögtön úgy kérdezd, hogy mikorra tudnátok elhalasztani.

Mondd el neki, hogy sajnos közbejött valami, de attól még a késõbbiekben szívesen találkozol vele, esetleg rögtön úgy kérdezd, hogy mikorra tudnátok elhalasztani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!