Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kocsiban h (8 db)

Hogyan lehet kiszámolni, h kb mennyibe kerül kocsival (Opel Corsa) "A"-ból "B"-be eljutni?

A következőket szeretném tudni: Nyíregyháza-Nyírbátor Nyíregyháza-Bécs mennyibe kerül a benzin rá?

Legjobb válasz: google térképen írd be az útvonalat, alul kiírja kékkel hogy becsült üzemagyagköltség, kattints rá, írd be mennyiért veszed a benzint, és kiírja azt ami talán valós lehet. számolj rá + 1000 forintot a biztonság kedvéért.

google térképen írd be az útvonalat, alul kiírja kékkel hogy becsült üzemagyagköltség, kattints rá, írd be mennyiért veszed a benzint, és kiírja azt ami talán valós lehet. számolj rá + 1000 forintot a biztonság kedvéért.
Fogyaszt az autó kb. 7 litert, amit beszorzol a benzin árával, ezt pedig beszorzod az út hosszával, és megkapod.
Tudtommal hasonló feladatokat elég kicsiknek tanítanak már az iskolában.
Ez a kérdés komoly volt? Most tényleg? És adtak neked jogosítványt????
A kérdező hozzászólása: Nem, nekem nincs jogsim. És szerintem nem tanítanak általánosban ilyesmit... xD Köszönöm a használható válaszokat!! :)

A vállalkozásnak lehet saját autója? Ha igen, akkor, h. lehet beszerezni azt, és mien követelmények tartoznak hozzá? Ha bajban a vállalkozásom, akkor elveszik a kocsit is? Hogyan lehet leirni az adóból a gépjármüvet?

Legjobb válasz: Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Hogy lehet szeretkezni kocsiban h mindkettőnknek kényelmes legyen?

melyik a legjobb pozitúra?

Legjobb válasz: A barátom is kocsiban akarja velem :D De eddig még ellenáltam a kísértésnek.Ha az elsõ két ülésnek a támláját hátra lehhet hajtani akkor ideiglenes ágynak pont megfelene. amugy meg próbálkozzatok hogy nektek hogy lenne a kényelmes :)

A barátom is kocsiban akarja velem :D De eddig még ellenáltam a kísértésnek.Ha az elsõ két ülésnek a támláját hátra lehhet hajtani akkor ideiglenes ágynak pont megfelene. amugy meg próbálkozzatok hogy nektek hogy lenne a kényelmes :)
na az pont nem kényelmes. ami kényelmes a hátsó ülésen az ölébe ülsz. mi sokat csináltuk pedig felnöttek voltunk saját lakásokkal, de ez csak a nagyobb terü autokban jó. pl egy 206 peugeot már kicsi hozzá, vagy is nem annyira kényelmes. ha eldönötd az ülést az nem jó mert vékony és hiába mászik rád a térde meg a lába mindig beakad valahova. igazábol mozogni sem tudtok nagyon.
Hmmm...kocsi....az jó dolog:D Én már nem egyszer voltam együtt a barátommal a kocsijába. Na szóval pontosan az elsõ két ülést huzzátok teljesen elõre és utána döntsétag meg hátra.Ha elfér az ülés nyert ügyetek van mert egy kisebbfajta ágy kijön belõle.(csak vigyázzatok a sebváltóra nehogy gond legyen)Ha viszont nem megoldható így a helyzet akkor sincs gond mert akkor szépen átmásztok a hátsó ülésre a pasid leül kényelmesen te meg belecsüccsensz az ölébe.Ennyi az egész!Hidd el az se rossz dolog.Mi az utóbbit tudjuk alkalmazni a kocsiba...
Hátsó ülés! Ugy h a pasid ölében ülsz! És nagyon jo! tapasztalat :)
Menjetek elhagyatott helyre és a motorháztetõ pont megteszi!:-)
motorháztetõre hanyatt fekszel. csomagtartóba bepucsítasz úgy, h nyitva van az ajtó...egyszerû
A hátsóülésen, szerintem, és olyan pózba, ami még lehetséges.. :) A kocsitól is függ szerintem.


Valahol lyukas a csõ.
Valahol szivárog. Nehéz meglátni, csak hideg motornál lehet. Figyeld a talajt hová csepeg esetleg. Sok esetben a bilincselések a hibásak. Kihült motornál tapogasd meg a vizpumpa alját, nedves-e. Ott sok motornál szokott lenni egy kis lyuk, ahol ha csapágyas a vizpumpa/valószinûleg a tiéd is/ megjelenik a fagyálló. Csapágyasságát csak ogy tudod megnézni ha tehermentesited az ékszijtárcsát, és úgy megmozgatod, kottyan-e.
Én a helyedbe megnézném az olajbeöntõ sapkát mennyire "kávés", meg a kartergázcsövet. Nem árt, ha számításba veszünk jó esetben egy hengerfejtömítés cserét.
Lyukas hûtõ, lyukas csõ, lyukas fûtõradiátor, hengerfejtömítés, hengerfej. Ha 3000 km alatt megy le, simán lehet, hogy csak könnyezik a hûtõ egy kicsit, ha nem keresed, észre sem veszed, olyan kis mértékben.
Hengerfejtömítés?!? Vagy maga az egész hengerfej..
esetleg valahol szivárog a fagyid és amíg távozik a levegõ a rendszerbõl azt hallod
Szakadt a hengerfejtömítésed és kidolgozza a vizet. Rosszabb esetben repedt a hengerfej, vagy valamelyik henger és becsorog a víz.
Hengerfej is lehet de szerintem máshol ereszt a rendszer.Vizpumpa, valamelyik csõ, vagy müanyag rész van megrepedve, hûtõ.Zsemlámpával át kell nézni a motort alulról felülrõl megtörülgetni ha vizes valahol hogy megtudd honnan ereszt pontosan.Itt csak tippelgetni tudunk.A pontos okot nem mondja meg.Ha nemtudod megkeresni a hibát vidd el szervizbe, nehogy nagyobb gond legyen a dologból!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat! Egy valami biztos, hogy a tömítést kicseréltettem , mert azzal a hibával vittem a kocsit a szerelõhöz, hogy összefolyt a víz az olajjal.Most már megszûnt az a fehér trutyi vagy hab amit eddig láttam a nívópálcán.Amikor még frissen volt cserélve akkor elõször 600km/l majd 800km/l és így egy hónap elteltével már 1700km után kell egy litert utánatöltenem.Nem lehet hogy valamikor helyre fog állni?Olyan idegesítõ dolog mert a fagyállónak a szagát sehol nem érzem.Szerencsére az idõ is mindig vizes és pont nem látni semmit :)
Ha MOST hallottad, akkor már biztos nem úgy van mint 2 napja...
jah, csak személygépjármûre nincs rutinvizsga..
" 2 éve van jogsim, és ez idõ alatt több mint 15 ezer km-ert vezettem le" Ez aranyos volt. :)
Leírom neked a menetét, mert tudod nekem már 2 éve van jogsim, és ez idõ alatt több mint 15 ezer km-ert vezettem le, emellett kb 40 autóval volt már dolgom, menet közben, szóval nem vagyok kezdõ. 16, 5 évesen azaz tizenhat és fél évesen kezded a KRESZ-t, meg leteszed az elsõsegély-t, aztán 17-dik születésnapod napján teszed le a Rutin vizsgát. 17 évesen már lehet jogosítványod.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszoka
Utolsónál a pont.
Nem vitték sehova, és egy darabig nem is fogják. 17.
Neked felvitték a többieknek nem.
Ezt google is megmondaná.
Nekem ez másfél hónap.

Hogy lehet eljutni kocsival a Horvát Rab szigetre? Magyarból. Igaz h csak egy darabig és onnan komppal? Az mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mivel egy sziget, nyilván csak komppal. :) Amúgy szép hely, én már kétszer is nyaraltam ott. Arra viszont készüljetek fel, hogy több órát kell várni a kompra... Az árát nem tudom, nem figyeltem.

Mivel egy sziget, nyilván csak komppal. :) Amúgy szép hely, én már kétszer is nyaraltam ott. Arra viszont készüljetek fel, hogy több órát kell várni a kompra... Az árát nem tudom, nem figyeltem.
A kérdező hozzászólása: Milyen sûrûn járnak a kompok, vagy hogy lehetne ennek utána járni???
2004 ben voltam a Rab-szigeten, akkor kb 5-6 ezer ft volt a komp, ha jól emlékszem 50 percenként járnak.A kompút is megvan annyi.Egyébként jó hely , csak a szállás volt várakozáson aluli.:S
47fok 47 perc 12 másodperc É 20 fok 35 perc 44 mp K
tálcán ne vigyük oda a csajt neked? vagy helyetted ne tankoljuk tele az autót? hiába, akinek kocsija van, nem hogy a budida nem tud elmenni már gyalog, de annyira elkényelmesedik, h az internetezõket is szobapincérnek gondolja, akik kiszolgálják abban, h a szexuális tevékenységében jól érezze magát.
ja, meg neked az is természetes, h mindenki, aki erre jár, rendelkezik GPS-szel is, és majd pont a te kedvedért utána fog nézni a dolgoknak.
Mezõkövesd és Szihalom, Mezõkövesd és Eger között 100 hely van ahol kefélhetsz, akár a kocsin is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!