Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kocsiban (275 db)

A GTA San Andreas-hoz hogyan lehet kocsit csinálni?

Legjobb válasz: GGMM nevû programmal lehet kocsikat berakni a GTA-ba.

GGMM nevû programmal lehet kocsikat berakni a GTA-ba.
A kérdező hozzászólása: [email protected]
Sehogy. Minden játékhoz teljesen eltérõ módon programozzák le az elemeket. Még az azonos motorra építõ játékok elemei sem feltétlen kompatibilisek, legfeljebb csak könnyebb úgy átírni, hogy mûködjön.
Dehogynem lehet! Csak kell hozzá egy kis tudás. Megvan az eredeti .txd és .dff fájl, ezekkel kell babrálni, én nem tudok, de tudom, h lehetséges. Ha babráltál velük, már csak át kell tenni a két fájlt a játék mappájába. De általában neten mminden fajta kocsit megtelálsz letölthetõ modként.
"Megvan az eredeti .txd és .dff fájl" A probléma ott kezdõdik, hogy csak a Renderware motoros GTA-k használják ezt a *.txd+*.dff fájlos megoldást, ha másfajta játékból akar kocsit áttenni, ahogy én a kérdésbõl érzem (ha másik GTA-ból akarna, szerintem egyértelmûbben fogalmazott volna), akkor ott az alapjaitól kell újraírni.
A kérdező hozzászólása: ja gyakoriválasznak igaza van nem gta-bol akarok kocsit kiveni , pl a Ned For Speed Shift-böl , vagy a Dirt 2-böl

A Need for Speed The Run -ban, hogyan lehet kocsit váltani? Nekem még mindíg a kezdő van.

Szóval amikor kezd?dik, van az a kocsi amivel elmenekkülök, és aztán az a csaj ad kocsit. Lehet választani. Aztán elindul a verseny, és még mindíg ugyanazzal vagyok... Már 139. helyen vagyok, de még mindíg a kezd? kocsival! Ebben segítsetek!

Legjobb válasz: Verseny közben néha látsz benzinkútakat. Oldalt a képen ki is jelzi egy kút ikonnal, ha közeleg. Oda kell kiállnod és akkor tudsz váltani (meg venni is). Menübõl én még nem találtam meg az opciót, pedig a 80. hely környékén vagyok.

Verseny közben néha látsz benzinkútakat. Oldalt a képen ki is jelzi egy kút ikonnal, ha közeleg. Oda kell kiállnod és akkor tudsz váltani (meg venni is). Menübõl én még nem találtam meg az opciót, pedig a 80. hely környékén vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ahaaa! Egyik haverom is azt mondta, hogy mutatja azt a Benzinkút jelet, de én még nem láttam! 139. helyen vagyok :)
Nem minden pályán van sajnos, kb. minden 2-3.-on. Addig ki kell húznod a régivel. Amúgy ha eljutsz odáig, ajánlom a Nissan 370Z-t, fantasztikusan jól megy az a kocsi.
A kérdező hozzászólása: Köcce :3 Remélem találok olyan pályát...


GTA 4-be hogy lehet kocsikat tölteni?

a san andreasba lehet,ebbe hogy kell?

Legjobb válasz: szerintem próbáld meg ggmm-el

szerintem próbáld meg ggmm-el
vagy img tools-al
A kérdező hozzászólása: megpróbáltam de nem tudom telepíteni, meg nem is értek ehhez nagyon

A GTA San Andreas-ban kocsiknak, hogyan lehet lehúzni azt a tetőt vagy mit, hogy kabrió legyen belőle? Melyik gomb lenyomásával? És a cementes kocsinak mi a kódja?

Legjobb válasz: egyik gombbal sem lehet lehúzni a tetõt, és az nem cementes kocsi, egyébként szerintem annak nincs kódja, hanem trainerrel kell meinvitálni

egyik gombbal sem lehet lehúzni a tetõt, és az nem cementes kocsi, egyébként szerintem annak nincs kódja, hanem trainerrel kell meinvitálni

Hogyan lehet a margit szigetre kimenni kocsival újpestről ha pedig nem lehet kocsival, akkor hol parkoljak le vele a közelben?

hol van a margit szigethez legközelebb parkoló, vagy a margit szigeten? ha van mennyibe kerül , fizet?s? egy óra mennyi?

Legjobb válasz: kimész az újpest központig, felugrasz a metróra és azzal ki a nyugatiig, ott át a 4-es 6-os villamosra és az a sziget felett tesz ki. ennyi. minek mindenhova kocsival menni....

kimész az újpest központig, felugrasz a metróra és azzal ki a nyugatiig, ott át a 4-es 6-os villamosra és az a sziget felett tesz ki. ennyi. minek mindenhova kocsival menni....
A kérdező hozzászólása: azért mert a találkozóm után rögtön kell indulnom tárgyalásra , ezért lenne fontos hogy a kocsim közelben legyen
akkor menj a nyugatiig. ott tuti találsz valami parkolót és onnan villamossal tovább pár megállót.
A kérdező hozzászólása: lehet az lessz ha nem találok jobb , vagy okosabb megoldást:) , margit szigeten nem lehet parkolni?

A GTA San Andreas-ban kocsiknak, hogyan lehet lehúzni azt a tetőt vagy mit, hogy kabrió legyen belőle? Melyik gomb lenyomásával? És a cementes kocsinak mi a kódja?

Legjobb válasz: Erõsen kétlem hogy ez még nem volt kérdés... De ha jól emlékszem ott leírták hogy: Nyomj space -t ez után alt + F4. (a "cementes kocsi")

Erõsen kétlem hogy ez még nem volt kérdés... De ha jól emlékszem ott leírták hogy: Nyomj space -t ez után alt + F4. (a "cementes kocsi")

A vállalkozásnak lehet saját autója? Ha igen, akkor, h. lehet beszerezni azt, és mien követelmények tartoznak hozzá? Ha bajban a vállalkozásom, akkor elveszik a kocsit is? Hogyan lehet leirni az adóból a gépjármüvet?

Legjobb válasz: Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Természetesen minden vállalkozásnak lehet autója. A beszerzés lehet adásvételi szerzõdés, vagy számla. Errõl hogy mik a követelmények, hosszan lehetne sorolni, személy-e, teher-e, menetlevelet vagy útnyilvántartást vezetsz. Értékcsökkentéssel lehet ugymond kifuttatni az autót, leírhatod költségként a kötelezöjét, a javíttatást, az alkatrészeket stb.De a vállalkozásból csak értékesítéssel lehet kivonni, ami bevételt jelent neked. Ha baj van? Igen jól mondod, vihetik a kocsit is.De ha van könyvelõ ismerõsöd, személyesen jobban érthetõbben elmagyarázza ezeket az autóval kapcsolatos dolgokat.

Sims 2-ben vettem kocsit, de nem tudok semmit csinálni vele, pedig normális garázsbeállón van. Ha ráviszem az egeret nem jelenik meg semmi, magyarul nem lehet vele semmit csinálni. Hogy lehet vele menni? Vagy csak éjszaka lehet, esetleg jogsi kell?

Legjobb válasz: Semmit nem lehet vele csinálni csak ha megvan a Sims2 Éjszakák kiegészítõ. Különben csak dísznek jó. Ha megvan a szabadidõ akkor tudsz csinálni kocsit de azzal sem tudsz semmit sem csinálni.

Semmit nem lehet vele csinálni csak ha megvan a Sims2 Éjszakák kiegészítõ. Különben csak dísznek jó. Ha megvan a szabadidõ akkor tudsz csinálni kocsit de azzal sem tudsz semmit sem csinálni.
A kérdező hozzászólása: de megvan az éjszakák!!
Rákattintasz és semmit nem csinál? Felnõtt sim tud vezetni csak.
Jézusom! Ha hiszed ha nem ma UGYANEZ történt velem!!!!! Vettem kocsit, de nem tudtam vele mit csinálni! Annyira elkseredtem hogy ledózeroltam az egész házat! Nem tudom mi lehetett a gond! :(
A tinik is tudnak vezetni egyébként!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!