Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kiszedni a (246 db)

Hogyan lehet kiszedni a farmernadrágból a pillanatragasztót?

Jégkockával próbáltam, de semmi =(

Legjobb válasz: Hát az szívás! Ragasztót ruhából kiszedni LEHETETLEN! Nekem sehogyse sikerült.

Hát az szívás! Ragasztót ruhából kiszedni LEHETETLEN! Nekem sehogyse sikerült.
Elvileg ha beteszed a fagyasztóba akkor le lehet szedni. De nem tudom sajnos. :(
A pillanatragasztó oldószerével próbáld kiszedni.
A kérdező hozzászólása: már mindegy, azonnal kellett volna, 2naposat ugysem szed ki :S

Hogyan lehet kiszedni a házából a remeterákot?

Legjobb válasz: Miért akarod kiszedni?

Miért akarod kiszedni?
egyszerû... Rakj a terráriumába egy kicsivel nagyobb csigaházat, és abba költözik(pár nap múlván...) ;)
A kérdező hozzászólása: Horvátország, tengerpart, és már nincs sok idõm és szeretnék 1pár csigaházat. /de gyönyörüek/ Szóval ezért!
most láttam a discovery-n az ultimate survivalba, a srác csak megfogta és kihúzta a rákot, simán kijött, csak gyorsnak kell lenni :D

Fehér műszálas asztalterítőből hogyan lehet kiszedni a ráfolyt piros gyertyát? Tenyérnyi nagyságú.

Legjobb válasz: Leginkább sehogy. Ráadásul egy vadiúj fehér mûszálas asztalterítõ kevesebbe kerül, mint azok a tisztítószerek, amikkel hiába próbálnád kiszedni a foltot.

Leginkább sehogy. Ráadásul egy vadiúj fehér mûszálas asztalterítõ kevesebbe kerül, mint azok a tisztítószerek, amikkel hiába próbálnád kiszedni a foltot.
Több módszer is van, ami mûködhet. 1, szoríts hozzá a folthoz egy zacskó jégkockát. Ha megkeményedett, pattintsd le. 2, tegyél rá egy védõruhát, majd nyomj rá forró vasalót, és húzd le a szennyezõdést. 3 (ha van Amway-es ismerõsöd), Fújd be a foltot PRE-WASH elõmosó sprayvel, majd húzd le. Jó próbálkozást. Természetesen bármelyik módszer vezet sikerre, utána mosd ki mosógépben a terítõt.
A legegyszerûbb rátenni egy újságot (hagyományosat, nem a fényes fajtából) és az újság tetejét vasalni. Az újságpapír felszívja a felolvadt viaszt, ha átüt, akkor cseréld és úgy folytasd. Maximum olyan fokozaton vasald, amit a terítõ kibír, az én vasalómon ez a kettes.
Elsõ vagyok. Tapasztalatból mondom, hogy lehetetlen. A viasz kijönne a terítõbõl, de egyrészt a mai gyertyák már paraffinból vannak, másrészt maga a piros színezõanyag makacsul benne marad a terítõben.
Én meg harmadik, és azért javasoltam, mert pont ma (azaz már tegnap) szedtem így ki egy gyertyát. Bár az tény, hogy fehér volt, így a színt nem tudom, de egy próbát megér, vesztenivalója meg nincs a kérdezõnek, ha nem sikerül, még mindig kidobhatja a terítõt :)
Harmadik: Igen, újságpapírral is jó, bár szerintem ronggyal jobb. Elsõ: Logikai ellentmondás van abban, amit írsz. Nem lehet megtapasztalni azt, hogy lehetetlen. Legfeljebb azt, hogy neked sehogy sem sikerült.
A vasalás mûködhet a viasszal, de mivel mûszálas terítõrõl van szó, valószínûleg tönkremenne a terítõ. Ha túl alacsony hõfokon vasalja, akkor meg nem jön ki rendesen a viasz. Ha pedig esetleg mégis sikerülne, a piros szín pedig szerintem is ott fog maradni, szinte biztos. :D Forró, ecetes olló...vagy új terítõ, és legközelebb jobban vigyázni, ennyi. :) Vagy vágd ki valami régi pólóról a mintát, és varrd rá a viaszos foltra. :D A viasz ugyan ott marad, de legalább nem látszik, és dizájnos lesz a terítõd. :D

Turis vászonkabátból hogyan lehet kiszedni a fekete olajcsíkokat?

kimosta, kisebbek lettek a foltok, de még ott van

Legjobb válasz: Probaltad mar mosogatoszerrel mosni?

Probaltad mar mosogatoszerrel mosni?
ultra dermmel dörzsölt be mosás elõtt
A kérdező hozzászólása: eszembe nem jutott volna, köszönöm megpróbálom az ultradermet
Jahm és ha lehet akkor ultraderm után 60 fokos mosás, apukám autószerelõ, mostam már ki elég olajfoltot :D

Wargame: Airland Battle Hogyan lehet kiszedni a csatákon belüli idõkorlátot?

Az is jó lenne, ha állíthatóvá válna, hogy több idõt lehessen beállítani. Engem személy szerint nagyon idegesít a dolog, mert sok csatát emiatt buktam el...

Hogyan lehet kiszedni a fennmaradt tampont?

véletlenül zsinórral együtt helyeztem fel és most nem tudom hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: Várd meg, amíg fullosan tele lesz, utána guggolva próbáld kinyomni. Én még nem voltam hasonló helyzetbe, de így próbálnám meg.

Várd meg, amíg fullosan tele lesz, utána guggolva próbáld kinyomni. Én még nem voltam hasonló helyzetbe, de így próbálnám meg.
Nem éred el ujjal a zsinórt? Egyébként pedig ki kell "nyomni".
Porszívó kiveszi.
13 éves korom óta menstruálok, most 27 vagyok, de ez az, amit soha a büdös életben nem bírtam ép ésszel felfogni, hogyan lehet valaki ennyire kretén, hogy fordítva helyez fel egy tampont. Bocsánat, tudom nem válasz volt, de ez most valahogy kibukott. Egyébként nyomni kell, de ha tudsz olvasni, le van írva a tampon dobozában is.
Guggolj le és nyomj, mintha kakilnál. Az ujjaddal is segíthetsz.
Ha megtelik, akkor majd könnyen kijön.
Egyértelmûen orvoshoz menj
A zsinórt ki tudod piszkálni.
Máskor ki szoktad külön szedni belöle a zsinort? Ha olyan szép körmöcskéd van ami mindenféle normális dologban akadályoz, akkor nögyogyász. Ha használhato a kezed akkor szépen felrakod székre a bal lábadat, terpesztesz, felnyulsz magadnak és kikanalazod az ujjacskáddal.
Horgolótû?

Hogyan lehet kiszedni a PSP-ből az analog-ot?

De nem az egészet, csak amit mozgatni lehet. Ki cserélném arra ami az Extra button kit-ben található.
Sajnos sehogy.
Körömlakklemosóval próbáltad? Nekem cipõrõl lehozta. Az mondjuk lutri, hogy nem szedi-e ki a textilbõr színét is. Bár sokat nem veszíthetsz vele, legfeljebb lila folt helyett fehér lesz rajta. Még mindig kevésbé feltûnõ.
Ecetes olló :-)

Hogyan lehet kiszedni a Renault Fluence hátsó üléseit?

Megérkezett hozzá a megrendelt méretpontos üléshuzat, az els? ülésekre felment pikk-pakk, de a hátsó üléseket ki kell szedni. a 2/3-1/3 ülések 2/3-osa az simán kicsavarozható, de az 1/3-ossal nem boldogulok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!