Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kilábalni ebből a (2 db)

Ebből a helyzetből hogy lehet kilábalni?

Szóval.. Elég rossz helyzetbe kerültem. Mondhatnám, hogy a bőség zavara, de nem. Van egy fiú, barátnője van. Szereti, nincs közöttünk semmi. Talán lenne, ha nem az adott körülmények lennének. Nem is lesz köztünk semmi, pont. A másik... Régi ismerős, aki a érzelmi hullámvölgyben van, azt mondta nem tudna velem komoly kapcsolatot kialakítani, és én nem érdemlek komolytalant. De reméli lesz közöttünk idővel valami. A harmadik egy olyan fiú aki irtó érdekes. Nem tudok rajta eligazodni. De azt mondta, nem beszél csak úgy lányokkal. Viszont ő most van túl egy szakításon. Felejtős egyenlőre ez is, akárcsak az előző. A negyedik az exbarátom.. Akire vágyom, de csak testileg. Érzelmileg elszakadtam tőle. Õ viszont még sehogy. Nem fogom kihasználni, ezért egy falat húztam kettőnk közé. 19 éves vagyok, és borzasztó tanácstalan. :)

Legjobb válasz: 2. és 3. idõvel kiderül, hogy mi lehet. 1. és 4. felejtõs.

2. és 3. idõvel kiderül, hogy mi lehet. 1. és 4. felejtõs.
De most mi is a kérdés? :D:D
CSináljátok 5öbe b*zmeg ennyi.
Szerintem vagy várd meg amíg szakít a lánnyal, hiszen türelem rózsát terem, vagy várd amíg a másik képes komoly kapcsolatra. Ez szerintem már az emberektõl függ, hogy ki milyen, és hogy viszonyulsz hozzájuk. ;) Legjobb lenne a 3, mert abba jövõt is látok én legalábbis, és a szakitás nem jelenti h nem csajozhat.!
Gruppen parti! Az a faja
A kérdező hozzászólása: Mit lehetne tenni? Várjak amíg valami történik? Vagy felesleges? De nem lennék képes egy 5. személyt is a sztoriba fonni. A másodiknak nagy esélye lenne... Csak õ azt mondta most képtelen. De reméli, hogy késõbb lesz valami.. Hát ez kicsit kiábrándító. A 3-ba régen nagyon szerelmes voltam. Reménytelenül.
A kérdező hozzászólása: Érdekes lenne 4 pasival hmm:) na de most komolyan, köszönöm az eddigi válaszokat!
Az elsõ teljesen felejtõs. A negyedik csak rövid távon jó, ha hosszútávon gondolkozol, akkor õ is felejtõs. A másodikra valószínûleg sokat kell várnod, de ha úgy érzed menne, és neki lenne a legnagyobb esélye, akkor hajrá! A harmadik tûnik szerintem a legjobbnak, a szakítás sebei idõvel úgyis elmúlnak, míg lehet, hogy az elõzõnek megmarad a véleménye, miszerint nem tudna komoly kapcsolatot kialakítani.

Hogy lehet mielőbb kilábalni ebből a hányásos vírusból?

Legjobb válasz: Erõsíteni kell az immunrendszert, nagyon szuper minõségû gyógynövénykészítményekkel! Mi már évek óta használunk ilyeneket, és soha semmi bajunk, akkor biztosan te sem kapnál el ilyen nyavajákat. Ha érdekel, hogy miket használunk, írj privit. Üdv.

Erõsíteni kell az immunrendszert, nagyon szuper minõségû gyógynövénykészítményekkel! Mi már évek óta használunk ilyeneket, és soha semmi bajunk, akkor biztosan te sem kapnál el ilyen nyavajákat. Ha érdekel, hogy miket használunk, írj privit. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!