Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kilábalni ebből (8 db)

Hogyan lehet kilábalni ebből?

életem kb 90 % szar ! és szenvedés, és nem csak mentális hanem fizikális is , ugy érzem a gödör alján járok, ilyen szar életet teremtett nekem a jó isten?

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül! Vannak akiknek rosszabb. Harcolj, küzdj, élj, ne add fel, ne legyél mártír! Légy kemény és céltudatos.

Nem vagy egyedül! Vannak akiknek rosszabb. Harcolj, küzdj, élj, ne add fel, ne legyél mártír! Légy kemény és céltudatos.
Én is így érzem körülbellül. Aztán, hogy miképpen lehet ebbõl kilábalni? Szemléletváltoztatás. Minden azon múlik. Persze ez az elmélet. Gyakorlatba átvinni más dolog.
Amúgy az Isten megajándékozott az élettel. Az már csak rajtad múlik, hogy hogyan alakítod. Kezdj el edzeni legyen az a kezdet, mert a mondás szerint épp testben épp lélek. Kifog rajtad az élet? Tegyél érte hogy ne !
Mivel mindennek 2 oldala van, eszre kene venni a jot is, es arra koncentralni. Persze kozben nem kene elfutni a gondok elol sem (a tul pozitiv emberek ezt teszik). De mikor ennyire atbillen vki a negativ oldalra, ahogy most te is, akkor a legjobb ha a jora koncentral. Gondolj a maradek 10% ami jo az eletedben, orulj annak, hogy legalabb annyi van, es bizz abban, hogy lesz is tobb meg. Persze bizni sem eleg csak ugy magaban, tenni is kene vmit a valtozasert.
tanulj! tõlem kérdezhetsz. semmi sem véletlen
A kérdező hozzászólása: ugy érzem mintha szándékosan szivatna az élet

Ebből a helyzetből hogy lehet kilábalni?

Szóval.. Elég rossz helyzetbe kerültem. Mondhatnám, hogy a bőség zavara, de nem. Van egy fiú, barátnője van. Szereti, nincs közöttünk semmi. Talán lenne, ha nem az adott körülmények lennének. Nem is lesz köztünk semmi, pont. A másik... Régi ismerős, aki a érzelmi hullámvölgyben van, azt mondta nem tudna velem komoly kapcsolatot kialakítani, és én nem érdemlek komolytalant. De reméli lesz közöttünk idővel valami. A harmadik egy olyan fiú aki irtó érdekes. Nem tudok rajta eligazodni. De azt mondta, nem beszél csak úgy lányokkal. Viszont ő most van túl egy szakításon. Felejtős egyenlőre ez is, akárcsak az előző. A negyedik az exbarátom.. Akire vágyom, de csak testileg. Érzelmileg elszakadtam tőle. Õ viszont még sehogy. Nem fogom kihasználni, ezért egy falat húztam kettőnk közé. 19 éves vagyok, és borzasztó tanácstalan. :)

Legjobb válasz: 2. és 3. idõvel kiderül, hogy mi lehet. 1. és 4. felejtõs.

2. és 3. idõvel kiderül, hogy mi lehet. 1. és 4. felejtõs.
De most mi is a kérdés? :D:D
CSináljátok 5öbe b*zmeg ennyi.
Szerintem vagy várd meg amíg szakít a lánnyal, hiszen türelem rózsát terem, vagy várd amíg a másik képes komoly kapcsolatra. Ez szerintem már az emberektõl függ, hogy ki milyen, és hogy viszonyulsz hozzájuk. ;) Legjobb lenne a 3, mert abba jövõt is látok én legalábbis, és a szakitás nem jelenti h nem csajozhat.!
Gruppen parti! Az a faja
A kérdező hozzászólása: Mit lehetne tenni? Várjak amíg valami történik? Vagy felesleges? De nem lennék képes egy 5. személyt is a sztoriba fonni. A másodiknak nagy esélye lenne... Csak õ azt mondta most képtelen. De reméli, hogy késõbb lesz valami.. Hát ez kicsit kiábrándító. A 3-ba régen nagyon szerelmes voltam. Reménytelenül.
A kérdező hozzászólása: Érdekes lenne 4 pasival hmm:) na de most komolyan, köszönöm az eddigi válaszokat!
Az elsõ teljesen felejtõs. A negyedik csak rövid távon jó, ha hosszútávon gondolkozol, akkor õ is felejtõs. A másodikra valószínûleg sokat kell várnod, de ha úgy érzed menne, és neki lenne a legnagyobb esélye, akkor hajrá! A harmadik tûnik szerintem a legjobbnak, a szakítás sebei idõvel úgyis elmúlnak, míg lehet, hogy az elõzõnek megmarad a véleménye, miszerint nem tudna komoly kapcsolatot kialakítani.

Ebből, hogy lehet kilábalni? Teljesen elvagyunk már keseredve!

Semmi pénzünk,persze err?l van szó :( Én gyesen vagyok a kisfiunkkal(39.000 Ft),páromnak van munkahelye,de csak ritkán fizet,mert nem tudják a kisvállalkozók felhajtani a nagyokat...vagy mindig kitalálnak valamit. mondtam páromnak mennyen el máshova,de hogy?,hisz hova vennék föl 8általánossal?

Legjobb válasz: Gyes mellett egyáltalán nem tudsz munkát vállalni? 4órásra gondolok, de nem értek hozzá... Vagy ha mást nem próbálj meg takarítást vállalni valami idõs embernél. 2órára csak el tudsz szabadulni hetente. nem sok pénz de a semmitõl több. párod meg másik munkát kellene hogy vállaljon.8általánossal simán felveszik tescoba.nem fogja halálra keresni magát de legalább minden hónapban fixen megkapja.a lopás butaság.a legkevésbé hiányozna még egy priusz nektek.úgy már tényleg nem találna munkát.ha te csinálnal törvénytelen dolgot akkor meg mi lenne a kicsivel.. Na a lényeg hogy azt ne.

Gyes mellett egyáltalán nem tudsz munkát vállalni? 4órásra gondolok, de nem értek hozzá... Vagy ha mást nem próbálj meg takarítást vállalni valami idõs embernél. 2órára csak el tudsz szabadulni hetente. nem sok pénz de a semmitõl több. párod meg másik munkát kellene hogy vállaljon.8általánossal simán felveszik tescoba.nem fogja halálra keresni magát de legalább minden hónapban fixen megkapja.a lopás butaság.a legkevésbé hiányozna még egy priusz nektek.úgy már tényleg nem találna munkát.ha te csinálnal törvénytelen dolgot akkor meg mi lenne a kicsivel.. Na a lényeg hogy azt ne.
Ha kertes házban laktok, elgondolkodhattatok volna azon, hogy a kertben lehetne krumplit termeszteni, de most télen már úgysem lehet. Nem tudom, hogy cigarettáztok-e, csak azért jutott eszembe, mert sok olyanról hallottam már, hogy valakinek kenyérre nincs pénze, de a cigi az lóg a szájából. Szóval ha van cigi, akkor ne legyen, ha nincs, akkor nem szóltam. Az illegális pénzszerzést meg felejtsétek el. A boltból ha lopsz, azt a pénztárosokon verik el, akik szintén nem állnak sokkal jobban, ha betörsz egy házba, lebuksz, mész a sittre, gyerekkel mi lesz?
azok a bunkók, akik a lopást javasolták, hagyják el ezt az országot és menjenek egy lakatlan szigetre.
Szerintem az internetet mondjátok föl.
És arra, hogy a párod munkája szar, máshova nem tud menni, nem fizetnek neki, te meg bar listás vagy és nem tudtok megélni nem gondoltatok, mielõtt csináltatlok egy gyereket? Bírom az ilyet, mikor nem csoda, hogy ilyen helyzetben van, aztán csak tátják a szájukat.
Szerintem ti már jobb ha elfelejtitek a törvényes legális pénzszerzési formákat... A helyetekben én már lopnék rabolnék amit csak lehet aztán adnám el... Idegeskedni semmi értelme, pénzt kell szerezni, bárhogyan!! Azért egy zsák krumplira meg hagymára még csak futja hogy éhen ne haljatok... Aztán tessék kigondolni valamit és megcsinálni!! Senki sem fog segíteni ha ti nem oldjátok meg a dolgot. 1 munkanelkuli.
En is lopnek ahonnan lehet!Leginkabb a multiktol, azoknak nem faj.Probaltatok torvenyesen, ez lett a vege.Most itt az ido lopni!Buheralja meg a ferjed a meroorakat.Ne fizess semmiert!A gyereked a fontos nem a sok kocsog multi.
Hát ha nincs pofád lopni akkor jó nyavajgást meg éhenhalást!! A hitelek azt hiszed kihuznak majd bármibõl is? Ugyanoda vezetnek ahova a szuleidék jutottak!!! Árverezés.... Aztán te mehetsz az utcára meg a férjed is a gyereketeket meg elveszi és bedugja a gyámhivatal az állami gondozottakhoz... Sok Sikert hozzá!!!
Akkor kellemes nyomorgast!
01:37 vagyok Igen, én is szívesen segítek, írd meg miben lehetne??? Ha valahogy bizonyítani tudod, hogy nem kamu a beírásod és valóban igaz, amit leírsz, akkor biztosan több segítõkész emberre is számíthatsz majd! :) Hátha valaki akad itt, aki szívesen elvinné hozzátok a gyûjtésünket... :D
Én vállalom a pénzközvetítést :P HAvat lapátolni??? :D:D:D:D EMBER!! Évek óta nem volt már komoly hó sehol!! Januárig itt se nagyon számíts lapátolni valóra!! Az építkezésen amit lehet gépesítenek, ahol meg nem ott nem is nagyon fizetnek. Tanuljatok meg lopni, csalni, hazudni - ahogy a nagyok!
A gyereket amúgy is el fogják szedni ha nem lesznek megfeleõek az életkörülmények neki, alultáplált lesz vagy nem lesz fütés a házba vagy víz stb..
Miért erõlteted a lopást?? Azért mert te tolvaj vagy nem kell másnak is annak lenni...nem mindenki olyan paraszt, hogy lopjon másoktól...
Providentes hitel, graulálok... Minek a gyerek, ha nem tudod még magadat sem fenntartani? Hazsnáld csak a hitelkártyádat, ne gondolkozz. IDIÓTA.
02:09-es mekkora ostoba vagy mar!Masok lopnak??Ember itt mindenki lop, aki meg nem az vagy csoro vagy hulye/vagy mindketto/A parlamentben lehet??A kisember meg ehezzen?Nekem ilyen peldat mutattak a miniszterek, ezt kovetem.A kerdezo meg lakjon jol a becsuletevel.
11.09-nek. Én vagyok a 02.09-es.Azért mert te magadból indulsz ki és tolvaj vagy , nem mindenki az.Én sem loptam, és nem is fogok.Nem panaszkodom , mert anyagi gondjaim nincsenek. rendesen, becsületesen dolgozom, és minden este nyugodtan alszom.nem kell félnem attól, hogy a sitten végzem egy lopás miatt.Engem sem támogat senki, mert nem gazdagok a szüleim.Gyerekem is van, de mégis megtudunk élni becsületesen..Tudod abban azért igazat adok neked, hogy a miniszterek is lopnak(nem is keveset)de van egy apró gond evvel.Ha egy miniszterrõl tudod, hogy sikkaszt, az legfeljebb lemond, vagy kifizeti a pár milliós büntetés, majd tovább csinálja a játékát.Ha téged kapnak el, akkor egy piti kis tolvaj vagy, és utána más dolgod nem lesz , csak az, hogy a börtönben óvjad, védjed a seggedet!!! Ha te lopsz az a te dolgod, de ilyen tanácsot adni, egy olyan embernek aki elkeseredett nem kéne..Egyrészt mert ha eddig nem lopott, nem is fog(talán mert szegénynek szegény, de becsületes), és mindig van megoldás!!De nem az, hogy bûnözõ legyen az ember!!
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a hideget meleget is...mit is vártam??? Valami kis bizatató szavakat, ötleteket(amit köszönök is!). Leszögezem, hülye leszek lopni!!! aki pedig felajánlotta a segítséget ill, kérdezte mibe tudna segíteni:én nem pénzre, ruha-, ill. élelmiszer adományokra gondoltam, hanem mint fentebb említettem biztató szavakra, ötletekre gondoltam. Isten õrizz, hogy én valaki másnak a gyerekétõl vegyem el a zsebpénzt, ruháit, a család hûtõjébõl egyek, stb. Nagyon elvagyok szomorodva, a lelkem szétszakadva a fiam miatt, sírtam egész éjszaka. Ebbõl úgy érzem nincs kiút, ha van is:nem találom! :, ((((((
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:09 ha vki más a dunába ugrik, akkor te is azt csinálod?
mindenbõl van kiút, még akkor is, ha azt nem azonnal fedezed fel. és biztos, hogy megfogjátok találni. sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Ilyeneket várok, BIZTATÁST! Nem lehordást...így is rosszul vagyok magamtól.
Kérdezõ, mi van veletek? Nem írtál, változott valamit a helyzet?
A kérdező hozzászólása: ua. Kaptunk hitelt boltban, azt azóta rendeztük is!! De mivel hogy így megcsúsztunk nálunk, így a bizalom elveszett, több hitelt nem kapunk :(( pedig nagy segítség volt. Most vmelyik nap kaptam meg a levelet, hogy leghamarabb január 5.-én kikapcsolhatják a villanyunkat. (75 Ft!) :((((((
Szia! Milyen segítséget vársz??? Hátha tudunk segíteni.
01-39-es vagyok.Bocsánat elírtam..nem 6 általános hanem 8 általános...
A kérdező hozzászólása: Pofám nem lenne lopni. azért ide még nem jutottuk el, viszont tényleg kb. 30Ft-unk van most is :(((((
Ostoba GÓJOK !!
teljesen le vagyok döbbenve, hogy itt mennyi a bûnözõ :(
Én is teljesen le vagyok döbbenve hogy mennyi a magatehetetlen szerencsétlen gyerekfejjel gondolkodó ostoba GÓJ !! Azért vagy cselekvõképes hogy megoldjad a problémáidat!!! Vagy te ütsz vagy téged ütnek!!!
Jaja, sok a bunozo plane a parlamentben...
És köszi nem hagyom el az országot! De ha el is hagynám is megélnék úgy ahogy most!!! De nekem jó itt!! Olcsó a munkaerõ és 12 egy tucat a gójokból!!!
A gójokat törvény nem védi és Isten a pénzüket "Izraelnek szánta". - talmud
Szerintem nem kellene leszúrni õket a helyzetük miatt. Nem tudhatjuk mi áll a háttérben... Azt nem lehetne megcsinálni, hogy leadd a kicsit minden nap pár órára a nagyszülõknek vagy barátoknak, hogy addig vigyázzanak rá amíg te elmész egy 4 órásra dolgozni? Vagy csak egy, két órára...takarítani például. Tudom hogy nem a legkellemesebb munkahely de ilyen helyzetben szerintem sok választás nincs. Sürgõsen kellene keresned valamit, és a férjednek is egy másodállást. Ne addjátok fel, ha kitartotok menni fog, én bízom benne:) Sok-sok-sok szerencsét:)
Senki sem õket szúrja le, én pedig megmondom neked mi áll a háttérben!! Az ostoba becsületes gondolkodásuk amivel ide jutottak!! Mert aki képes gyesre meg alkalmi munkára 8 általánossal hitelt felvenni, az egyszerüen hülye!!
A hitel dolgot meg úgy alapból a pénz kezelését szúrták el, nagyon. Nem a becsületességgel van baj. Mi becsületesek vagyunk és jól élünk. Aztán ismerek olyat is, aki menõ volt, csalt, lopott, ment a habzsi-dõzsi, most meg sír a börtönben. Te valami belvárosi zsebtolvaj vagy, vagy mifene?
:) :) :) :) :) :) Nem éppen :)
Zsidó uzsorás vagyok, és az olyanokból építettem a Budai villám mint ez itt!!
Nem tudom, hol laktok (ez is számít), mert pl. kõmûvesek mindig alkalmaznak segédmunkásokat a betonozáshoz, malterkeveréshez, téglahordáshoz, alapásáshoz... Ehhez elég a 8 általános is. Te is elmehetnél takarítani, vagy konyhai dolgozónak 4 órában (konyháról ennivalót is kaphatnátok!)... Ha mindjárt a Gyes átvételekor szigorúan beosztanátok azt a kis pénzt (napokra elosztani, zsák krumplit, zsírt, lisztet venni, stb.) akkor valahogy ki lehetne jönni hónapról hónapra... Menjetek be az Önkormányzatba és kérjetek segélyt, támogatást!!! Ha bejelentkeztek munkanélkülinek, akkor valamennyi ideig innen is kaphattok pénzt... Amit biztosan nem szabad megcsinálni : a LOPÁS! Ezzel még rosszabb helyzetbe hoznátok magatokat, rendõrségi ügy lenne belõle, utána még nehezebb lesz elhelyezkedni! (Még a gyereket is elvehetik tõletek.)
A kérdező hozzászólása: A villanyunk azóta már ki volt kötve január közepétõl május közepéig, szóval 4hónapig! Nem laktunk itthon el kellett költöznünk, aztán májusba jöttünk vissza. Szeptembertõl ovis lesz a fiam, vagy dolgozhatok majd én is, csak HOL???? Családsegítõ kérlek annyit segített, hogy július-november hónapokban kapok még plusz 5800Ft-t!! :DD Vicc, azt hiszik ez rajtunk segít?? Semmi másban nem tudnak segíteni(kis falu).

Hogy lehet ebből kilábalni? Bővebben lent

Az a helyzet,hogy van egy nagyon jó "haverom" aki többet szeretne,mint barátság,én is hasonló képen vagyok vele,de nem "merek" belemenni a dologba,mert sajnos 7 hónapja halt meg az volt barátom,és még mindig nem tudtam kiheverni teljesen...Szeretnék összejönni a sráccal,de még mindig bennem van az el?z? elvesztésével járó "fájdalom" és attól félek,ha vele is komolyabban összejönnék akkor ?t is elveszítem....

Legjobb válasz: egyszer meg kell tenni azt a lepest,vagy most vagy kesobb,nem varhatsz orokke,es lehet hogy most jol is jarsz,utanna meg fogod banni,itt csak te dontessz 22/F

egyszer meg kell tenni azt a lepest, vagy most vagy kesobb, nem varhatsz orokke, es lehet hogy most jol is jarsz, utanna meg fogod banni, itt csak te dontessz 22/F
Szerintem vágjatok bele, mert a haveri kapcsolatnak már úgyis annyi.
Szerintem próbálkozzatok meg! Segítséget adhat a feledésben és esélyt adsz egy új szerelemnek!. :) A barátod miatt részvétem! :(
A kérdező hozzászólása: az elsõnek annyit, h nem td érdekelni a hülyesége... a többieknek köszönöm a válaszokat:) az utolsónak duplán is:)
A kérdező hozzászólása: *tud
A kérdező hozzászólása: thx, h volt annyid, h kitörlöd a komid....xP

Hogy lehet mielőbb kilábalni ebből a hányásos vírusból?

Legjobb válasz: Erõsíteni kell az immunrendszert, nagyon szuper minõségû gyógynövénykészítményekkel! Mi már évek óta használunk ilyeneket, és soha semmi bajunk, akkor biztosan te sem kapnál el ilyen nyavajákat. Ha érdekel, hogy miket használunk, írj privit. Üdv.

Erõsíteni kell az immunrendszert, nagyon szuper minõségû gyógynövénykészítményekkel! Mi már évek óta használunk ilyeneket, és soha semmi bajunk, akkor biztosan te sem kapnál el ilyen nyavajákat. Ha érdekel, hogy miket használunk, írj privit. Üdv.

Eléggé ki vagyok akadva mit gondoltok erről az állapotról? Hogy lehet ebből kilábalni? 19/F

Az a helyzet ,hogy nagyon *zarul vagyok. Eléggé ömmm, illúzió vesztett helyzetben vagyok ,hogy így mondjam a dolgokat nem így terveztem. Úgy érzem semminek sincs értelme, semmi sem érdekel. Lehetséges ,hogy valami szerotonin átviteli problémám van vagy nemtudom de régen mindig motivált egyvalami , bármilyen helyzetben mégpedig a nők/lányok. Bármit amit csináltam mindig rá tudtam fogni ,hogy ha más nem a lányok miatt , vagy ha *zarul voltam ,ha rossz kedvem volt egy szép lány látványa mindig fel tudott pörgetni , inspirálni. Most meg... Semmi Látom őket, élőbe , képeken naponta több százat de csak idegesítenek. Mert tudom ,hogy ostobák , idegesítőek felszínesek , értéktelenek. Már bocs de ha az ismerőseim közül öt normális lány van akkor sokat mondtam. Már ahhoz sincs kedvem ,hogy becserkésszek valami szép csajt, már nem is jár olyanokon az agyam ,hogy de jó lenne megdugni stb. Mint a többi embernek... Az egyetemet elhalasztottam , munkát még nem találtam , vidéken lakok tisztára életunt lettem. Semmi sem inspirál semmire. Elmehetnék sétálhatnák a városban de csak kínzó érzés gyötörne ,hogy minden tök értelmetlen. Nem is tudom , régen mindig voltak úgynevezett céljaim de csak ilyen semmilyenek mint az átlag tizenéveseknek ,hogy menő akar lenni , vagy hogy ebbe a buliba el akar menni ezt a csajt fel akarja szedni csak ilyenek. Nem tudom mit kezdhetnék az életemmel. Már mentálisan sérültnek tekintem magam...

Legjobb válasz: Így érzem magam: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/10/article-2201147-05..

A kérdező hozzászólása: Így érzem magam: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/09/10/article-2201147-05..
rendesen kielted magad teso
A kérdező hozzászólása: Hát tökre nem még egy csomó mindent nem valósítottam meg amit régen szerettem volna
Felnõttél srác. :-) Ilyenkor már csak reflexbõl mozdulujo a pinára, nem azért mert érdekel. Sokan vannak így. Nem ártana azért vmi hobbi neked. Meg munka.

Hogyan lehet ebből kilábalni?

Tiszta szívemből szeretem,de ebből már nem lesz semmi,nem lesz folytatás.:( Másokkal nem éreztem ilyeneket,amiket vele.Nagyon fáj.Nem érdekel semmi,nem dob fel semmi,ez természetes ilyenkor?Hogyan tovább?Sosem voltam így.

Legjobb válasz: Igen, természetesn, próbálj meg olyan dolgokat keresni amik valamennyire lefoglalnak például olvass, rajzolj, vagy éppen írd ki magadból mi bánt.

Igen, természetesn, próbálj meg olyan dolgokat keresni amik valamennyire lefoglalnak például olvass, rajzolj, vagy éppen írd ki magadból mi bánt.
inkább te vagy szánalmas utolsó... És ne aggódj most még így van és nem aztmondom hogy mostanában el fog múlni ez az érzés de enyhülni fog jobb lesz minden:) csak addig is barátkozz vagy akár csak találj valami hobbit ami lefoglal hogy minél kevesebbet gondolj rá
Alkohol bácsi, morfium kolléga és prostik segítségével
úgy hogy nem sajnáltatod magad mert SZÁNALMAAAAAAS VAGY
Nem nemtõl függ az hogy szánalmas-vegy-e hanem azon hogy hogy állsz a helyzethez. Mert könnyü leülni a sarokba sirni azon ami szar. De ha teszel érte akkor már nem lesz olyan szar. És ahogy modntad, nõ vagy, fiatal vagy, biztosan jol is nézel ki, tehát egy kis megerötletéssel szerzel 10 külömb pasit :)
A kérdező hozzászólása: Könnyen találhatna bárkit.
Mert tudja , hogy te szereted és szórakozik mert egyenlõre sajnos nincs jobb és úgy gondolja ne vedd sértésnek , ha nincs ló jó a szamár is :( Sajnos nekem is volt ilyen párom és amint talált valakit már nem is érdekeltem:(
A kérdező hozzászólása: Akkor miért akar találkozgatni és beszélgetni?
Másik fél nem akarja, akkor már nincs értelme. Magamról tudom mert az én volt párom se akarta rendbe hozni . Az idõ majd meg enyhíti semmi más .
A kérdező hozzászólása: De te próbálod menteni, és én is.De ez kevés, ha csak az egyik fél akarja.:(
én pasi vagyok, és ugyanígy vagyok mint te. szakítófélben vagyunk a barátnõmmel. bármit megteenék érte, és tettem , tezsem is, de egyszerûen ahogy reagál a dolgokra látom, hogy elveszítettem. én is totál ki vagyok, fogalmam sincs hogyan tovább, hogy folytatodik az életem nélküle. fáj belegondolni. én a saját hibám miatt veszítettem el, így most mégrosszabb nekem az egész. (nem megcsalás) én éltem már át ugyanezt régebben is. megfogadtam sosem leszem többé szerelmes. de mégis lettem. és most megint totál szétcsúsztam és magam alatt vagyok. anyira hiányzik a csókja, ölelése, hogy megfogjama kezét...de ennek már alighanem vége... 22/F
A kérdező hozzászólása: Egyszer azt mondja, egyszer nem tudom, másképp beszél.
Ez engem is érdekelne
De mi a baj?Mibõl gondolod, hogy nem lesz folytatás?
A kérdező hozzászólása: Nõ vagyok.Nem sajnálatom magam, nem tudok kihez fordulni, nincs kinek elmesélnem, nincs, aki megértsen.
A kérdező hozzászólása: Alapban erõs ember vagyok, de ebben a helyzetben nem tudok az lenni.Az, hogy hogyan esik és miként élem meg, az ellen nem tudok tenni, de ha kiadom magamból, akár sírással, utána csak könnyebb lesz.Mindenki másképpen él meg dolgokat.Nekem idõ kell ahhoz, amit írtál, hogy keressek mást, mert per pillanat úgy gondolom csak õ kell, csak õt látom mindenben, csak az õ hangját hallom.

Mit tegyek? Hogy lehet ebből kilábalni?

Még télen volt egy, egy hónapos kapcsolatom, ez volt életem els? kapcsolata egy olyan lánnyal, aki nem sok embernek tetszik. Ez a kapcsolat hazugság volt, csak az én érzéseim voltak valódiak, a lányé nem. Elváltak útjaink és ? hamar egy másik fiúval járt.

Legjobb válasz: keress mást

keress mást
Próbálj meg ismerkedni, emberek közé járni és elterelni a gondolataidat. Szerintem nem igazán van olyan ember, vagy tényleg nagyon kevés aki soha nem csalódik.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!