Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kideríteni a (99 db)

Hogyan lehet kideríteni a nem bejelentett lakókat egy családi házban? Furfangos ötleteket várok. Párom lehet, hogy kettős életet él.

1:Arra egyszerűen úgy érzem,hogy KÉPTELEN vagyok,hogy oda menjek.... 2:Szomszédok előtt sem szeretnék égni,tehát Õket SEM akarom megkérdezni. 3:Páromtól SEM szeretnék még rákérdezni... Ezért 4: MINDENKÉPPEN arra várok ötleteket miként lehetne kideríteni, hogy a házunkban, (ami ki van adva albérletbe és ahol a Párom már túl sűrűn megfordul - ezt nem tudja,hogy tudom és elég új infó) kik "laknak" még. Azért az idézőjel,mert azt gondolom nem életvitelszerűen él ott egy csaj,ha egyáltalán ott él vagy egyáltalán van. Vezetékes telefon nincs. A 4 pontot kérlek vegyétek figyelembe és aszerint kérek szépen tanácsot. Köszi.

Legjobb válasz: szerintem csak követni tudod. Ennyire kevés infóból nem tudom, mihez kezdhetnél. Kamerázd be a bejárati ajtót... ez csak vicc.

szerintem csak követni tudod. Ennyire kevés infóból nem tudom, mihez kezdhetnél. Kamerázd be a bejárati ajtót... ez csak vicc.
Az albérlõk mellett él még ott egy csaj? Vagy magukra az albérlõkre vagy kíváncsi?
Kicsit több infó?
Magánnyomozó! Drága, de 100%ra kiderít mindent!
én inkább a közvélménykutatós verzióra szavaznék. az ilyen nyereményjátékos papírokat az emberek 90%-a kidobja azzal a lendülettel, ahogy megkapta.
a 7-es ötlete jó, de ha ki van adva, akkor biztosan nem vinne oda holmit esetleg átnézhetnéd a kukát. ha valaki rákérdez, te vagy a tulaj, és valami fontos papír véletlenül kikerült pl. ezt mondhatod a kukában látszik, ha nõ van a lakásban. esetleg nézd meg, a párdonál nincs-e óvszer. az enyémnél volt, a tárcája titkos rekeszében :( tudom, ne kutassunk. de igen. jogunk van tudni, megcsalnak-e
Ha az ate lakásod is és üres, akkor pakolj össze egy dobozba pár cuccot, majd amikor elmegy a férjed rá egy fél órával menj a lakáshoz a dobozzal és nyiss be. Mond azt neki hogy itt szeretnéd tárolni egy ideig, mert nem tudtad eldönteni kidobd-e vagy még hordani fogod. Ha meg ott van a nõvel akkor vágd a fejéhez és add be a válást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 93, kedves vagy! 94-re: Azt mondja - "addig nem beszélhet róla". Mintha valami nagy sumák dolog lenne. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: *93 - ez lemaradt, hogy: igen jól érted, nem vagy Te lemaradva!:)
Szerintem a két hét arra kell neki, hogy egy frappáns, hihetõ kifogást találjon, amit addigra alá is tud támasztani. Én megkérdezném tõle, hogy az igazság miért lesz jobb vagy rosszabb két hét elteltével. Vagy mondja most, vagy nem érdekel. Az igazság az igazság. Arra nem kell várni. Már így is több napja nem mond semmit, sõt...
Hû, lemaradtam. Most küldtél egy sms-t annak a nõnek, akire gyanakodtál, hogy õ a harmadik a házasságotokban? És õ visszaírt, hogy nem, hanem egy másik? Szépen bonyolódik a dolog. Ja, légy higgadt, józan fejjel hozzál döntést, lehet, hogy még minden menthetõ, ne kapkodd el idegbõl. Inkább számolj 3-ig, mielõtt bármit is mondasz, ha hazajön a férjed. Okos legyél, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:) Addig is míg nem tudok semmit, ha tudsz segíthetnél találgatni....tudom, hogy elõrébb nem vagyok vele, de legalább telik az idõ....
Huh ez már engem is érdekel. Minden fejleményt kérek!
Nem lehet, hogy valami olyan tiltott dolgot mûvelnek (termesztenek) a házban, amirõl nem szeretné ha tudnál? Láttunk már ilyet a híradókban.
Ez egyre bonyolultabb:(
A kérdező hozzászólása: A csaj van ott valamiért ez nem biztos, de szerintem ebbõl induljunk ki.Ezért is emeltem ma ki a kérdést és írtam a 87-es kommentet.
És ha belülrõl újítják fel a házat és azért kell még várni két hetet mert akkor lesz kész? Na? Lehet, hogy meglepinek szánja... Mert ez is lehet!
A kérdező hozzászólása: Mert a csaj biztos profi éjjel-nappal dolgozó festõ-mázoló mi!!??:D Na jólvan mindegy köszi azért, hogy írtál.:)
Ez a felújítás hülyeség, akkor bevallott volna mindent a pasas, max ugrott volna a meglepi, de nem dobott volna el sok-sok évet...azóta vmi újság?
A kérdező hozzászólása: Semmi konkrét...:(
És ma történt valami ? :/ most kapcsolódtam be, nagyon sajnálom, remélem hogy rendezödik a kapcsolatotok! :)
A kérdező hozzászólása: 88! Nem értem ezt az abortuszos dolgot. Nyár óta csinálja ezt. 89! Dehogy hagyom! Te nem szeretnéd tudni az igazságot? Ehhez hogy jön hogy hány éves vagyok? De köszi, hogy egyáltalán írtok!:)
Hát szerintem hagyd a fenébe ezt az egészet. Még fiatal vagy!
csomagold össze a cuccát. tedd a bejárathoz, és mondd neki h 2 napon belül szállítsa el vagy kidobod. Bár nem tudom jól értettem-e, h most a lakás amiben laktok közös?! ÉS az amit kiadtatok? Mert ha közös a lakás, amiben vagy, már macerásabb kidobni õt
A kérdező hozzászólása: Nálunk papír nélkül is minden közös, az teljesen mindegy melyik ház kinek a nevén van. Nálunk sosem volt ilyen hogy "Én házam" + "Te házad" éppen ezért ezt nem is tudnám megtenni.Én nem vagyok ilyen, de azért köszi a javasolt alternatívát. Igazából azzal kapcsolatban filózom, hogy felkutassam-e az igazságot.Egy telefonomba kerülne csak, hogy amire gyanakszom, kiderítsem igaz-e.De tényleg nem tudom nem-e jobb a tudatlanság!? Nemtudom... Köszi.
Hát szerintem jobb tisztán látni. gondolunk itt mindenféle bonyolult dologra (ufok), aztán lehet, h az igazság egy tök egyszerû dolog. Derítsd ki most már magad miatt is, (meg én is már kíváncsi lettem) :-D
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem tudom, jó döntés-e.Nyilván nõügyre gondolok.1 bizonyosra.Egyrészt még néha mindig kérdéses tudni akarom-e, másrészt jó lenne megvárni, míg újra hív (de hogy az mikor lesz?) és akkor írnék a nõnek sms-t, mert valószínûleg akkor nincsenek együtt.Csak ez meg azért szar, mert legszívesebben már most elküldeném.Mit csináljak?:(
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem, ha bele gebedek is megvárom míg felhív és rögtön utána küldöm el az illetõnek az SMS-t, amit már megfogalmaztam és elmentettem.Ez valószínûleg csak hétfõn lesz, mert mostanában nem hív hétvégén a "sok meló miatt", de kivárom akkor is, mert nem merem megkockáztatni, hogyha igaz ez a borzalom amire gondolok, akkor épp együtt olvassák az SMS-em.Szóval várok....és próbálok bízni a legjobbakban.:(
A kérdező hozzászólása: Úristen felhívott és most meg úgy érzem, hogy nem akarok írni, jobb a tudatlanság.... Jézusom mekkkkkora szerencsétlen vagyok!!!!!
A kérdező hozzászólása: A francba is elküldtem azt a fránya SMS-t, végülis az adott erõt, hogy a Párom azt mondta a telefonba, hogy úgyis Velem fogja leélni az Életét...stb. Így még ha alaptalan bizalmatlan dög is vagyok, akkor is meg fog bocsátani és most nagyon várom a jó hírt, miszerint rosszul gondolom, hogy van köztük valami. Éééééééssss meg is jött a válasz!:D Huh, azt hiszem megnyugodhatok, bár azt írta nincs köztük semmi de késõbb felhív és ez annyiban aggaszt, hogy kérdeztem azt is, hogy esetleg tud-e másvalakirõl.Hát azért remélem hogy nem kapok egy váratlan pofont.Egyáltalán felvegyem, vagy elég ennyi?Szerintem mostmár úgyis felveszem.... A fenébe is remélem hogy nincs más....
A kérdező hozzászólása: Na ebbõl POFON LETT! JÓKORA! Megvan a név, mindjárt kapom a képet is és beazonosítom ki az. Elvileg tudni fogom. Innentõl kezdve nem tudom mit csináljak, még az is lehet, hogy csak szóbeszéd, de nagyobb rá az esély, hogy nem.:(
valahol lemaradtam: honnan szeded ezeket az információkat? felbéreltél egy magánnyomozót? :/
A kérdező hozzászólása: Akire gyanakodtam attól tudtam meg ki a delikvens, akire már korábban egy másik ismerõsöm is mondta, hogy látta Õket egy asztalnál, egy helyen, többször. Már azóta ide is jött a Párom és azt mondja, nincs semmi köztük és várjak két hetet és akkor mindenrõl beszámol mi volt ez az egész. Én nem értem, ha összejött ezzel a "delikvenssel" akkor miért nem hagy békén? Mi ez az egész? Köszönöm.:(
A kérdező hozzászólása: Most megírtam, hogy nem kapja meg azt a két hetet. Nekem bõven elég az is, hogy a tudtomon kívül itt-ott van...:( Amúgy teljesen kivagyok idegileg ebbe az egészbe...:(
annyira nem szeretem az ilyen kérdéseket, mindig ez a vége :( asszonyka gyanakszik, kutakodik és kiderül, hogy a férje évek óta csalja. sajnálom...elhiszem, hogy szar, de nem ér ennyi könnycseppet az a féreg!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan szerintetek milyen okból kifolyólag rejtegetheti ott ezt a csajt? Illetve úgy kérdem milyen más okot tudnátok erre azon kívül, hogy viszonyuk van? Köszönöm!
Szia! Most kapcsolódtam be a sztoriba, végigolvastam. Nem lehet, hogy terhes a nõ? Vagy épp abortusza volt, és ezt intézte a párod? Most arra nem emlékszem már, hogy írtad-e, mióta csinálja ezt a párod?
egyébként velem is volt 1 hasonló szitu, bár más szemszögbõl. vettem a barátomnak 1 telefont születésnapja alkalmából. rögtön kipróbáltam, ahogy megvettem (nem új volt, 1 hetes, alig használták). amíg játszottam vele, õ felhívott, én automatikusan kinyomtam és visszahívtam (számlás vagyok). azonnal rákérdezett, hogy miért nem mutatja ki a számomat (ugye az új telefonokban ez van beállítva...)? hebegtem-habogtam, errõl teljesen megfeledkeztem. a meglepit meg nem akartam lelõni. én is két hetet kértem tõle a válasz megadásáig, mert még ennyi idõ volt hátra a születésnapjáig. nagy nehezen kivárta :) remélem, hogy nálatok is valami hasonló dolog van a háttérben és jól sül el minden!
A kérdező hozzászólása: 104:Még mindig semmi nagy kaliberû dolog nem történt, köszönöm kérdésed és a jókívánságod is!:) 105:Neked is köszönöm, igaz, hogy szeptember elején van a szülinapom, de kétlem, hogy ennek bármi köze is lenne az egészhez.:( Azért köszi a sztorit is.
Most sincs semmi hor kedves kerdezo? :(
hahó!:) Keresünk téged mindenfele!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm az érdeklõdést! Azt nem tudom, hogy hogy érted a 125-öst!?:) De jól esik az érdeklõdés. Igazából sok új infóm nincs.Csak megerõsödtem abban az elmúlt hetekben, hogy nem volt köztük semmi, illetve ha netán volt is valami nagyon jelentéktelen dolog lehetett....Lényeg, hogy ezt illetõen a "nyomozásom" eredménye negatív.Még 2 napja is efelõl kaptam megerõsítést. Viszont azt nem értem, hogy akkor tulajdonképpen mi tartja pontosan vissza attól, hogy haza jöjjön.Tehát még mindig itt tartunk, hogy sehol.Illetve van közeledés, de nincs haladás és ebbe lassan belebolondulok.Csak mivel erõltetni nem szeretném, meg a "ha menni akar had menjen" elvet követem, így úgy érzem nem tehetek semmit, csak azt, hogy várok, csak ebbe bele õszülök, dehát ez van, úgy látszik ez jutott Nekem.
A kérdező hozzászólása: Most elolvastam ezt a röpke 13 oldal "naplózást" és hát húh, és ez csak az utóbbi 1-2 hónap története...felidézõdtek a dolgok részleteiben....Én csodálom, hogy ezt még így bírom. Látom, hogy elég sokszor írtam, hogy talán jobb a tudatlanság.Ez azóta átfordult és intenzíven kiderítettem mindent, de mindent és mindenhogy ahogy csak tudtam és "nem féltem" (dehogynem) az igazságtól.De szerencsénkre mindig olyan információhoz jutottam közvetlen, vagy közvetlenül, amivel megbizonyosodtam a töretlen szerelmérõl és arról, hogy az érzéseink Egymás iránt tényleg az örökkévalóságba nyúlnak.Ez ad erõt ehhez az egészhez.Csak tényleg nagyon nehéz és szeretnék tenni valami nem erõszakosat azért, hogy haza találjon.Nektek meg köszi minden bátorítást vagy bármit amit adtatok.
Én most olvastam végig ezt az egész sztorit és kíváncsi lennék, hogy most mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Dettó ugyan az mint 127-ben.
tehát már hónapok óta nem megy haza hozzád, de te elhiszed h töretlen a szerelmetek?
És jelentkezett azóta?
A kérdező hozzászólása: Kicsoda? Ne haragudj de nem értem ezt a kérdést.:) Viszont szeretnék segíteni, ha tudok valamiben. Biztos nem hiába érdeklõdsz.
Kicsoda? Hát a /volt/ párod! :) még az utolsó kommentedben vártad, hogy hazataláljon.
A kérdező hozzászólása: Mi egy pár vagyunk, nem is voltunk külön.Én nem tudom, hogy mit olvastál.Illetve azt érthetted félre, hogy jelenleg nem lakik itthon életvitelszerûen.De ez nem jelenti azt, hogy a párkapcsolatunk ne mûködne.Rendszeresen találkozunk meg persze napi szinten beszélünk, mint mindig...stb.
Akkor tényleg félreérthettem valamit, de nagyon. Na de köszi a felvilágosítást :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy miért érdeklõdtél? Egyébként igazán nincs mit.
Persze! Olvastam ezt az egész sztorit és szerettem volna tudni, hogy alakult a sorsod, mi lett veletek.
Na szia megint, miujság azóta? Történt valami?
Remélem minden jóra fordul.
Lehet, hogy abban reménykedik, hogy a megadott határidõre kitalál valami jó kifogást. De lehet, hogy az elõttem szólónak van igaza, és valami disznóságon töri a fejét. Ha tényleg nagy a baj, menj el egy ügyvédhez, ne cselekedj meggondolatlanul. De remélem, hogy ez csak alaptalan borúlátás. Kitartás.
Hir*
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy aki elvileg ott lakott csaj, már nem lakik ott és nagyon valószínû, hogy nem is volt köztük semmi.Aki korábban mondta Nekem, hogy többször egy asztalnál látta Õket, most beközölte, hogy de SOHA SEMMI olyan szituációt nem látott, hogy többek lennének szimpla havernál, se egy puszit semmit.Akire meg gyanakodtam valószínûleg szintén ebbõl kifolyólag, csak egy pletykaáradatot adott Nekem tovább. VISZONT, akire gyanakodtam, az közben beközölte azt is, hogy bár nincs köztük semmi, de a Párom hívogatja, szóval elvileg nem alaptalanul gyanakszom.Kivagyok... köszi az érdeklõdést.
Az szep.. es megfogod varni a ket hetet? Vagy mar nem is igazan erdekel, nem leszel tobbet a paroddal ha ugy alakul hogy megcsal, vagy tenyleg csak valami meglepit szervez?
A kérdező hozzászólása: Ezzel kapcsolatban azt tudom mondani, amit a 85-ös kommentemben már leírtam.Azóta nem is beszéltem Párommal, tehát még ha meggondolnám is, sem tudtam volna a tudtára adni, de szerintem jobb is így, hogy ebben a tudatban van. Közben meg megöl a kíváncsiság amúgy, hogy mégis mit mondana. De úgyis keresni fog, ez fix. De ez a meglepi dolog tárgytalan, ilyenre nem is gondolok.
letelt már a 2 hét? ne haragudj, de nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi volt az a nagy rejtegetnivaló...
A kérdező hozzászólása: Még nem. Köszönöm az érdeklõdést.
Sziaaa, miujság azóta? :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Számomra tegnap bebizonyosodott, hogy a "nagy rejtegetni való" az volt, hogy együtt vannak. Hát ez van így jártam...:(
Nagyon sajnálom, hogy így történt. Bár ha rám hallgatsz nem sajnálod, hogy vége. Milyen gerinctelen ember, aki ilyet tesz, és mellette még hiteget is heteken keresztül. Fel a fejjel, jön majd a nagy Õ, és hidd el õ nem fog átverni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az együttérzést, de ez a "Nagy Õ" mese habbal.Én nem tudom, hogy miért kaptam ezt, de nem is tudom, hogy hogyan tudnám kideríteni.... Most kiemeltem a kérdést, de hogy minek? Talán, hogy akik eddig ismerik a történetem visszatérjenek, nemtudom.... Teljesen kivagyok egyébként.... Ma már megint a tagadásban voltunk, nem tudom mit akar még ebbõl az egészbõl kihozni, de olyan, mintha Õ sem tudná.Olyanokat mondd, amivel elbizonytalanít, pl.: hogy majd ha megtudom mi volt, akkor rájövök, hogy nem is volt köztük semmi....stb holott az eszemmel mást gondolok, mégis meg tud kavarni.... Köszi...
:( sajnálom, de hidd el Õ nem érdemel meg Téged ! nem érdemli meg hogy sírj miatta!!!
Most nem értem, akkor még mindig azt mondja, hogy majd pár nap múlva elmesél mindent? De mikor? Kíváncsi lennék, mert már nem nagyon értek semmit :)
Attól tartok, hogy valamit addig el akar intézni, s csak azért húzza-halasztja a kettõtök kapcsolatának végleges tisztázását és lezárását, hogy ne tudd azt megakadályozni. A dolog vagyoni oldala sem mindegy. Nem érdektelen, hogy melyik ingatlan kinek a nevén van. A szakítás pillanatától kezdve kizárólagos tulajdonosa mindkét fél a sajátjának, valamint a közösen szerzett javak felének. Ha a "kiadott" ház jogilag közös tulajdon, akkor nézd meg a tulajdoni lapot, mert bármit el tudok képzelni. Végül is az ingatlant nem kiadta, hanem úgy néz ki, hogy helybõl odaköltöztette a szeretõjét, akit neked mint albérlõt nevezett meg. Aztán nekem mondhatná a férjem, hogy "sokat dolgozik, ezért nem alszik otthon". Olyan nincs. A házastársnak otthon a helye. Kivéve, ha közösen megállapodtunk, hogy olyan munkaszerzõdést ír alá, de viszont akkor megyek oda, maikor akarok. Végig a nõi megérzésed ellen küzdöttél, és irracionálisan nem akartál szembenézni a valósággal. Ezért szenvedtél már hónapok óta. Attól tartok, hogy az idõhúzásnak komoly oka van, és még fognak érni nem kívánatos meglepetések. Sok erõt kívánok neked, hogy mindezt emelt fõvel, méltósággal tudd végigcsinálni.
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönöm az érdeklõdést.Minden jót kívánok Neked!:) 130-ra: Mondhatnám, hogy a kérdésed a válasz a kérdésedre.:) Mert épp ez is egy bizonyíték a sok közül, hogy igen, hosszú ideje külön élünk, az érzéseink mégis mit sem változtak.És nem "elhiszem", hanem érzem.Jó éjszakát!
A kérdező hozzászólása: 2-es! Nem tudom, hogy csak az albérlõ szokott-e ott tartózkodni és ahhoz jár-e a Párom (aki egy haverja egyébként), vagy esetleg valaki máshoz.Így is írtam "kik "laknak" még" /szokott-e ott lenni esetleg egy nõ. Teljesen kivagyok amúgy.Csak remélem, hogy az fog kiderülni, hogy alaptalanul féltékenykedem. 3-as válaszában lévõ mappás ötlet már eszembe jutott, pont ezért tettem fel a kérdést, van-e még más ilyesmi is. Magánnyomozó mondjuk 1 napra mennyire "drága"? Olyan morbid ez az egész.:( Köszönöm a válaszokat!
küldj oda egy csajt, hogy avon/oriflame tanácsadókat keres. egyébként szerintem nem csal meg. valszeg a haverjával x-boxozik, ahogy az egyik válaszadó írta. gondold csak végig: ott lakik a haverja és egy csaj. gruppenben nyomják? esetleg a haver csaját keféli a párod? vagy a haver húgát? (ezt meg már melyik bátyó nézné jó szemmel?)
Annyit azért tegyél, hogy figyeled a szavait, mozdulatait, tekintetét. Kiadásokat, ha 1 számlátok van. M ilyen az ágyban, elutasít-e, pl egy szeretkezést. Ha nem akkor milyen másodszorra vagy harmadszorra. Ilyenek. Ha SMS-t kap milyen arcot vág. Vagy elvonul-e telózni. Ilyenekre gondolok.
A kérdező hozzászólása: "milyen másodszorra vagy harmadszorra" - ezt kifejtenéd bõvebben? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Azért hogy haverozik - haverral bármit csinál, kétlem hogy többször ott kéne aludnia, miközben itthon azt mondja a munkája miatt nem tud hazajönni. Úgyhogy sajnos kevés esélyt látok arra, amiben reménykedem, hogy nincs baj.:(
Tehát rendszeresen azt mondja, hogy munka miatt nem tud hazajönni, de ehelyett a havernak kiadott lakásban aludt? Ezzel kellett volna kezdened; ne nyomozgass, pakold össze annak a cuccát, aki nem tulajdonosa a jelenlegi lakásotoknak és annyi. Nem tökmindegy, miért hazudik neked rendszeresen? Egész életedben lesegetni és gyanakodni akarsz, mert ilyen ember mellett ilyen nõvé fogsz válni..
Ott is alszik? Mikor ér véget a munkája és mennyivel van közelebb ez a lakás, mint a tiétek?
A kérdező hozzászólása: 30:Dehát már a kérdés legelején az aláírásban írtam, hogy nem tudja hogy tudom hogy ott van (jó mondat).Én abban reménykedem még, hogy összefügg a munkájával az ottalvás és azért nem mondja el, mert nem teheti.Ez az egy esély van arra, hogy itt most ne legyen baj. 31:Változó és egy községgel van közelebb. Jó lenne kideríteni mi van, de félek is az igazságtól.Megbántani sem akarom a nyomozgatásommal, de tudatlanságban sem szeretnék élni.Köszi.
Hát ha nem jár haza éjszakára, és mondjuk nem éjszaka jár dolgozni, az elég gáz. Szerintem egyik éjjel amikor "a munkája miatt nem tud hazamenni" az autóból vagy taxiból hívd föl, kérdezd meg tõle hogy hol van, és lepd meg. Ha nem lesz ott pakold a cuccait, és integess. Ha ott lesz, akkor mond el neki, hogy meg akartad lepni, mert hiányzik amikor nincs veled. Ennyi. Járj utána, ne gondolkodj.
33. :) en is ezt tennem :) ez egyenes hozza allas.. Kerdoiv meg a tobbi annyira snassz...
A kérdező hozzászólása: Én gyenge vagyok ehhez. Egyébként szoktak éjszaka is dolgozni és volt már rá precedens, hogy mondtam egyszer késõ este, hogy odamennék, mert hiányzott, mire Õ mondta, hogy ne, mert még dolgozniuk kell.Bár ez esetben nem tudom, hogy hol volt, de az új infóim birtokában nyilván már ez is gyanús.:(
A kérdező hozzászólása: Furfangokról meg mint már írtam is, letettem. Most egyenlõre összezavarodtam, nem tudom mit csináljak. Egyik verzió sem tetszik.
És ha nem félrelép, hanem valamelyik hírszerzési, vagy elhárítási szervezetnél fedett, vagy kettõs ügynök? Mondjuk ezt az életben nem fogod megtudni, mert inkább bevállalnak egy válást, meg az azzal járó hercehurcát, mintsem, hogy a valódi énjükrõl lehulljon a lepel.
Ti egyébként együtt is laktok?Mit dolgozik a párod?
A kérdező hozzászólása: Szerintem leteszek errõl az egészrõl és kivárom a végét, majd kiforrja magát a dolog, már ha van minek kiforrni, remélem nincs. Azért köszi mindent!
A kérdező hozzászólása: Egyébként már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi tévõ legyek....
5000-ért elmegyek én és kikérdezem. Jo színész vagyok, és engem tuti nem ismer :D N24
A kérdező hozzászólása: Mappás sztorit továbbgondolva kitaláltam egy elég jót.Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá: Nyomtatnék egy nyereményjátékos szórólapot, mely célzottan nõknek szól, eleve "Tisztelt Hölgyem!" megszólítással vagy ilyesmi, amiben garantált ajándékot ígérnék "ha elküldi a nevét és a címét az alábbi nem emeltdíjas telefonszámra" és egy barátnõm számát írnám rá, amit a Párom sem ismer és ezt csempészném a postaládába.Nagyon tré, fõleg ha a Párom majd hazahozza Nekem ezt a papírt, bár ha így lenne, akkor szerintem elnevetném és akkor õszintén elmondanám hogy átment egy teszten és miért.Vagy ez nagyon gáz? Köszi!
a szórólap jó ötlet, de lehet, hogy kidobják a tesztes mondatot felejtsd el! nehogy ezt mondd. egy életen át fogod hallgatni.
9 Ha a társad átmegy a teszten, és te közölted vele, a társad helyébe, abban a szent pillanatban azonnal összecsomagolnék tõled és úgy otthagynálak mint eb a szaharát. Az Isten mentsen meg ilyen nõnek nem nevezett egoista kutakodó embertõl. Akár férfi, akár nõ az ilyen tipus.
12-es, látom, téged sose csaltak meg, vagy sosem voltál szerelmes
Ez nem jó szerintem, mert az emberek 99%-ának a töke tele van a kihagyhatatlan nyereményjátékokkal, és ha lakik is ott csaj, lehet, hogy fütyül rá és ezért passzolja le neked. Én is a magánnyomozót javaslom, illetve mondhatod azt is a férjednek, hogy csak bejelentett albérlõi legyenek, mert "képzeld, a Béláékat is megizélte a NAV", és akkor ajánlkozol tanúnak a szerzõdéshez, azon látni fogod, ki a lakó. Azt nem javaslom semmiképpen, hogy közöld vele, ha "átment a teszten", gondolj bele, neked is mennyire rosszul esne, ha alaptalanul gyanúsítanának és a hátad mögött nyomozgatnának utánad.
Magánnyomozó vagy a kérdõíves.Szerintem.
1. Miért vagy erre képtelen? Ha akarod, megcsinálod. 2. Miért foglalkozol a szomszédokkal? Vagy úgy hiszed, hogy azok egy cseppet is foglalkoznak veled, hogy hol vagy és mit csinálsz? Leginkább ezt szeretnéd, ugye? :) 3. Miért nem? ha kettõs életet él, azt egyszerû beszélgetéssel ki lehet deríteni. Figyelj oda, hogy hogyan beszél, és hacsak nem vagy dumm ostoba ember, õ pedig nem egy profi szélhámos, akkor elõbb-utóbb magad is rájössz, hogy mi a VALÓDI helyzet. 4. Szóval neked mindenképpen kell, de úgy, hogy mésok oldják meg a te helyzetedet, mert neked aaaaaanyira ciki ... :( Ember, nõj már fel, az Isten áldjon meg! Azért van a két lábod, hogy arra támaszkodj a bajban, ne másokra.
Vesd be mind a kettõt. Közvélemény-kutatást is és a szórólapot. Csak a lap ne tûnjön gagyinak, nem szabad kiszúrniuk, hogy házi. Szerkesztesd meg valami nagyon hozzáértõvel és véletlen se ratyi lapra nyomtass, fõleg ne otthon! Szomszédok. Vagy. Másik ismidet megkéred, hogy kopogjon be olyan indokkal, hogy házat keres, nem tud-e a környéken valami jó kis kecót. És akkor látja, hogy ki nyit ajtót, esetleg be is engedi azaz albérlõ. :)
Héhéhé, stop. Csak nekem tûnt fel, hogy egy havernak van kiadva??? Nem lehet együtt x-boxoznak? Miért gondolsz egyáltalán nõre?
"KÉPTELEN vagyok, hogy oda menjek" Pedig az a legegyszerûbb, ha odamész és Te magad jársz utána a történéseknek. Ne dobozzal, ne mappával, hanem õszinte érdeklõdéssel. Ha nincs ott a párod akkor jó, ha ott van akkor is jó. Maradjon is ott. Ha trükközöl, semmivel se leszel jobb nála, és semmi alapod nem lesz az õszintétlensége miatt kérdõre vonni a késõbbiekbe. Soha többet. Ha Te is becsapod nem mondhatsz utána semmit, ha észre is veszed, hogy a kijátszik téged. Ugyanis nem lesz jogod hozzá, mert már te is kijátszottad Õt, és Te is becsaptad. Vigyázz mit lépsz, az emberi kapcsolatok a legbonyolultabbak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Próbálnám úgy megfogalmazni a papírt, hogy figyelemfelkeltõ legyen és pénzt vagy valami kecsegtetõ dolgot ígérnék.Ezt még nem tudom, de igyekeznék nem "kukás papírt" gyártani. De ami az elsõ ötletem volt, amit itt a 3-asom is leírt, ahhoz erõteljesen be kéne vonnom egy 3.személyt, ráadásul községrõl van szó, ahol nehéz lenne "ismeretlen arcot" találnom.... Én tehát ezért tartom jobb ötletnek a lapot. Jöhet még bármi! Köszi!
12 Ez nem szerelem ami a kérdezõnél van, hanem egoista, féltékenységgel tarkított bírtoklás. Semmi köze sem a szeretethez, sem a szerelemhez.
A kérdező hozzászólása: Pedig a 13-asnál a pont!:)
A kérdező hozzászólása: Persze hogy együtt, csak manapság alig jár haza a munkájára hivatkozva, amirõl nem is szeretnék beszélni, mindegy is.
Nincsen semmiféle pont a 13-s hozzászólónál. Az ilyen csajokat, mint te kérdezõ, meg a 13-s, mindig meg fogják csalni. A stílusotok, gondolkodásotok miatt.
A kérdező hozzászólása: Nem is ismersz, sem a 13-ast.
"Lényeg, hogy számtalanszor kijelentettük már, hogy csak és kizárólag Egymással tudjuk és akarjuk elképzelni az Életünket " Húhúúúú, h ezt nekem mennyi ffi a szemembe hazudta! Nem kell elhinni sajnos, egy szavát sem, azt kell nézni mit cselekszik. Lehet, h a pasid visszakönyörgi majd magát hozzád, mert te is kellesz neki, meg a másik is, de az ilyentõl jobb az elején megszabadulni, mert késõbb is félre fog menni sajnos.
Sajnálom, hogy így alakult! Légy büszke, és ha vissza is akar menni, ne engedd. Az a gond, hogy az igazságot még mindig nem mondta el, inkább szakított telefonon 6 év után. Szóba nem állnék vele többet. Legalábbis addig biztos nem, amíg az õrületbe nem kergetem a közönyömmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtok, sajnos nincs is kivel kibeszélnem ezt az egészet, ezért is sokat jelent az ide vetett pár szó is. Azért 60, azt nem állítanám, hogy az "elején" tartottunk, a ~20-as éveink több mint felét együtt éltük le (úgy, hogy elõtte Mindketten "kiéltük" magunkat rendesen - tehát nem tapasztalatlan fiatalokként állapodtunk meg), házat vettünk már rég, szinte az ~elején és jelenleg telekre gyûjtöttünk, építkezést terveztünk...stb. 61, igazad van! Bár csekély esélyt látok arra, hogy teperni akarna, nem úgy hangzott tegnap.De ha valamiért (miért is?) így lenne, akkor ebben a közöny dologban elkélne pár gyakorlati tanács, mert bár tudom, hogy ezt kell tennem (legalább addig, amíg Te 61 mondod) csak azt nem igazán tudom, hogy ezt hogy kell, bele kéne "tanulnom".Számomra már ez a "ne engedd" rész is ismeretlen és fejtörést okoz, ha úgy alakulna.
Jézusom! Itt valami nagy sumák van. Inkább eldobott telefonon (???) 6 évet, minthogy elmondja az igazat, vagy legalább hazudjon valami megnyugtatót (persze nem lett volna jobb). Honnan tudta meg, hogy oda akarsz menni? Te honnan tudtad, hogy mikor van ott? Ha tényleg férfi lakik ott, akkor szerintem meleg. Valamit tuti nagyon elrontott, ha szabályosan megtiltotta, hogy odamenj. Fõleg azután, amiket az elõbb írtál. Én nem így képzelek egy olyan kapcsolatot, ahol a felek együtt akarják leélni az életüket. Ha a helyedben lennék, akkor csak akkor hallgatnám meg esetleg a mondandóját, ha mindent elmond, minden kérdésemre válaszol. És akkor sem azért, mert vissza akarnám fogadni, hanem mert úgy érzem, hogy az elmúlt 6 év miatt tartozik ennyi õszinteséggel.
Ha ennyi év után nincs bizalom és úgy érzi nincs mit elmondania neked...inkább fejezzétek be, akkor ez a kapcsolat nem sokat ér. Sajnállak nagyon.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
61 vagyok. Közönyben gyakorlati tanácsok? Én úgy szoktam, hogy a borzasztó nagy közönyömben... - nem veszem fel a telefont - nem hívom - nem nyitok ajtót neki - ha találkozok vele véletlenül max visszaköszönök, de a hangsúlyt nem teszi zsebre. Persze ezt nõiesen csinálom... amíg csörög a telefon telebõgöm a párnám. Úgy érzem megõrülök hogy nem hívhatom föl. Ha csönget a szobámban bõgök, ha találkozok vele erõt veszek magamon /tudod a hangsúly/ és otthon bõgök :D
A kérdező hozzászólása: Éééés igazatok volt (de miért?), többen írtátok, hogy keresni fog, annak ellenére, hogy leírtam, hogy tulajdonképpen Õ "dobott ki". Ha jól számoltam már 13-szor hívott (pedig eddig átlag napi 1× beszéltünk), ebbõl kb 2× 3× vettem fel, de mostmár lehet, hogy nem fog hívni, mert az elõbb megírtam Neki megint (mert az estit elvileg nem kapta meg), hogy ne keressen.
Talán találtak egy Ufót és ott rejtegetik. :-D
A kérdező hozzászólása: Ezek a képtelenségek is, amiket írtok is olyan jól esnek egyébként:) (pl.: meleg, meg ufórejtegetõ, meg titkosügynök /egyébként Õ inkább az érem másik oldala/) de tulajdonképpen teljesen mindegy mi van ott és mint írtam talán jobb nem is tudni, a lényeg úgy is az, hogy ami ott van fontosabb és ennyi.:( Vagy még az is eszembe jutott, hogy nem fontosabb, de inkább megelõzte azt, amit szerinte tettem volna. Ez utóbbi esetben érteném meg, hogy miért keres még.Amúgy nem értem. Köszi!
Azt amúgy nem értem, ha közös a kiadott ház, mi az, hogy te ne menj oda?
A kérdező hozzászólása: Végignéztem a Válaszolóim és 86%-os csak 1 volt, a 2.Ha Te vagy mindkettõ, akkor akarsz is valamit tanácsolni, vagy csak értetlenkedni jársz ide?Ha meg ez az elsõ hozzászólásod az egészhez, akkor is elég lényegtelen dolgon akadtál fönt szerintem.Szóval erre ezért nem reagálnék, de többiek javítsatok ki, ha nincs igazam.
Mi újság? Történt azóta valami?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az együttérzést!
Basszus :( sajnálom :( :(
A kérdező hozzászólása: ~6 de ez nem oszt nem szoroz szerintem, lényeg, hogy számtalanszor kijelentettük már, hogy csak és kizárólag Egymással tudjuk és akarjuk elképzelni az Életünket és ezt nem tudom temetni, úgyhogy a múlt idõ még szerintem erõs megfogalmazás illetve amint mondtam kétlem, hogy ennyiben hagyja a dolgot, most is hívott egyébként. Én nem akarok erre gondolni, hogy volt vagy van vki, elég bajom van így is.Amúgy meg teljesen mindegy, hogy miért nem akar már, a lényeg, hogy nem akar ha télleg nem akar.Köszi!
Figyelj, eszembe jutott vmi! Lehet, h képtelenségnek fog tûnni, de volt már ilyen ! Nem lehet, h a pasid homokos is? És a haver egyben a szeretõje is? Mielõtt felháborodsz, 2 éve egy bnõm férje így bukott le. Évekig nem volt gyanús, mert haverral ment sörözni, haverral ment meccsre, haverral ment hétvégére horgászni. Közben ott volt a felesége, 2 gyerekkel. Kiderül, csak falból nõsült. És egyszer a neje rájuk nyitotta az ajtót, 2 pasi egymás karjában, nem félreérthetõ helyzetben.
szerintem is járj utána ha érdekel. Szedd össze magad, menj oda, mikor ott van
A kérdező hozzászólása: Hallottam, hogy most is ott van, hívtam de nem vette fel. Több ok is visszatart, hogy odamenjek....
ne csináld már, mintha letépnéd a sebtapaszt odamész és kész.
A kérdező hozzászólása: Ez jó hasonlat. Már ha akarnék se mennék, mert már hívott ahogy útra kélt, persze azt nem mondta, hogy honnan és õszintén szólva nemtudom jót teszek-e azzal, hogy visszatartom amit gondolok.... Tehát hogy nem mondom amit tudok. Illetve azt sem tudom ha jól teszem, hogy meddig bírom visszatartani.
ilyen kapcsolatról álmodtál korábban? Most ne arra gondolj h szereted blabla, hanem h amikor régen elképzelted életed férfiját olyan volt, akivel nem mered megbeszélni a félelmeid? Biztos h megéri magad megalázva érezni, mellette aludni de rettegni h megcsal? Ennyit érsz? Állj a sarkadra, akárhogy is de derítsd ki h mi van, ha meg nem mered kideríteni akkor hagyd el így. nehogy már rápazarolj éveket, mikor meg se tudsz bízni benne
Menj kocsival, de valamelyik barátnõd kísérjen el. Odafele is tud nyugtatni, meg visszafele is.
majd meséld el mi volt!hajrá
Ha van kocsi avval. Ne dudálj. Mássz át a kapun, és sztem este menj. Valaki menjen veled, ha van lehetõség olyan akinek van jogsija. vagy ha esetleg abban a szomszédos községben van bnõd az is jó, mert akkor tudsz oda is menni arra az éjjelre míg megnyugodsz, hogy hazavezess. Mondd neki, hogy mos tmár nagyon hiányzott és unod, hogy a munka fontosabb stb szöveget mond evvel nem is hazudsz. Hm?
A kérdező hozzászólása: Ja és várjatok, ez a filó még csak az átjutási mód és idõ.Abba bele sem gondoltam még, mit kéne ott mondanom és hogyan (már amennyire tudom majd irányítani a viselkedésem)!? Hogy nyugodt hangon, kedvesen kezdjem el faggatni mit csinál ott, semmi hátsó gondolat - gyanúsítgatás nélkül (amilyen mindig is vagyok - de lehet, hogy épp ezért a szeretetteljes hangvételemért meri ezeket Velem megcsinálni) vagy ha nem így, akkor hogyan (mert másmilyen nem nagyon szoktam lenni, max. ha "elgurul a gyógyszer")? Barátnõs sztori, egyféleképpen kivitelezhetõ. Ma este és csak odafele és 7 óra fél 8-kor.Mert ekkor megy innen haza a munkahelyérõl.Ez a verzió is eszembe jutott, csak ez elég korán van nem? Bár tegnap is ott volt már ilyenkor, de utána el is ment. Jajj, nem tudom.... Mindenesetre köszi és írjatok a viselkedésre - szövegre is kérlek, próbálok felkészülni.
A kérdező hozzászólása: Ja arra hogy ne dudáljak meg másszak át a kapun nem is reagáltam, mert nem értem miért kéne így tennem!? Köszi!
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy megtudta, hogy át akarok menni....erre felhívott, elõször mindenhogyan próbált róla lebeszélni....így szóba hoztam azt, hogy tudok az ottléteirõl, elõször tagadta, majd mikor ezt nem hagytam, akkor közölte hogy akkor vége.Úgyhogy ennyi, nem kell már átmennem, nincs kivel már megbeszélnem semmit.Fel még nem fogtam és valahogy kétlem, hogy ennyi évet így akar - meg egyáltalán el akar dobni, de ha igen, akkor majdcsak elér ez is a tudatomig valamikor - valahogyan. Köszi a válaszokat.
Mennyi ideig voltatok együtt?Így akkor sajnos valószínû hogy volt valakije:(
A kérdező hozzászólása: Eddig az van, amit 68-ban is írtam, hogy lesz, tehát azóta csönd van. Nekem meg csak folyamatosan jár az agyam, hogy mit csináljak.... Köszönöm az érdeklõdést!

Hogy lehet kideríteni a családfámat?

A lehet? legrégibb személyekig!

Legjobb válasz: ez engem is nagyon érdekelne!

ez engem is nagyon érdekelne!
engem is
Figyelj, ezt a kérdést eddig itt már bõ ezerszer feltették, van jobb fent egy keresõ, kiad marha sok találatot, tele van jobbnál-jobb tippekkel.
Megyei levéltár!
Szülõktõl és nagyszülõktõl szájhagyomány útján érdeklõdhetsz. Aztán olyan helyeken tudsz kutakodni, ahol õrzik a keresztelési iratokat (régen a papok "anyakönyveztek"). Illetve temetõkben is tudsz nézelõdni, ha megvannak a régi fejfák. Ha nagyon ráérsz, helytörténeti krónikák leírásában is találhatsz információkat.
Azoknak a felmenõidnek az adataiból indulj ki, akiknek születési anyagkönyvi kivonatát, keresztlevelét még be tudod szerezni. Aztán következnek a születési anyakönyvek, plébániák keresztelési anyagkönyvei, a levéltárakban õrzött keresztelési anyakönyvek. Nagyon munkaigényes, mert csak lépésrõl lépésre, már ismert nevek, születési és házasságkötési idõpontok alapján tudsz továbblépni.
ezt az oldalt nemrég találtam, még nem tudtam nagyon belemenni, de haha van neked idöd :) http://www.familysearch.org

Hogyan lehet kideríteni a bővebb leírásomban leírt fénykép-linkn hozzá tartozó profil adatlapot?

A helyzet a következ?.A svájci unokahugom fenn van ezen a meinbild.com oldalon. írnom kell neki levelet, de elfelejtettem a nick nevét a közösségi oldalon,és csak így tudnám megkeresni.(az oldalon a részletes keres? megszünt) csak ez a link van meg: itt a fényképe. ennek a link-forrásnak a segítségével vajon meg lehet e nyitni valahogyan az ? profilját? íme a link:

Egy Ip címet szeretnék lenyomozni hogy kié, azt már tudom hogy t-mobil a szolgáltató és azt is hogy a keleti pályaudvarnál léptek be. Hogy lehet kideríteni a tolajdonost?

Legjobb válasz: Általában az IP-címet az internet szolgáltatótól kapod, és ez általában dinamikus, tehát idõnként megváltozhat. A szolgáltatónál ez gondolom tárolva van, de ehhez rendõrségi végzés kell hogy legálisan hozzáférj.

Általában az IP-címet az internet szolgáltatótól kapod, és ez általában dinamikus, tehát idõnként megváltozhat. A szolgáltatónál ez gondolom tárolva van, de ehhez rendõrségi végzés kell hogy legálisan hozzáférj.
A kérdező hozzászólása: A program nevét sajnos nem, nekem pontos helyet kirajzolt térképen hogy hol használták azt az ip címet ahonnan beléptek
Nem tudod megmondani esetleg ennek az oldalnak a címét? És milyen adatokat sikerült megtudni ezzel? Nekem csak várost és szolgáltatót írt ki, azzal sokra nem megyek... Köszi!
A kérdező hozzászólása: Beírtam goggleban hogy ip cím ellenörzõ kidobott valamit és otrt volt valami térképes rész ahol elõhozta hogy pontosan hol található az illetõ. és igen sikerült kideríteni ki volt az :)
Szia! Sikerült megtudni az IP tulajdonosát? Ha igen, hogyan? Én is hasonló cipõben járok.
A kérdező hozzászólása: nincs Torrent oldalam egyáltalán
Talán a te pistike torrent oldaladat is feltörtem??
Mire az neked?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Akkor mázlid volt, nekem csak várost dob ki...nem tudom mitõl függ:( Azért, ha megtalálnád a progit, szívesen várom. Köszi a segítséget:)

Hogyan lehet kideríteni a számhordozhatóság korában egy mobiltelefonszámról, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik?

Legjobb válasz: a UPC-s vonalas számok pl máshogy csengenek ki direkt ezért.(kicsit jobban búg) a mobilokat pedig a fent írt számon tudod megkérdezni.

a UPC-s vonalas számok pl máshogy csengenek ki direkt ezért.(kicsit jobban búg) a mobilokat pedig a fent írt számon tudod megkérdezni.
*126*körzetszámtelefonszámmal# és hívásindítás Pannon és T-mobil hálózatán így is mûködik
állitolag bemondja hiváskor hogyha másik szolgáltanonál van min amit a szám jelez.
Hívd fel a 1748-as számot, ott le lehet kérdezni díjmentesen! 24 óránként frissül.
IMEI
tudakozót ha felhívod akkor megmondják neked.
A neten is utána lehet nézni: http://www.telenor.hu/ugyintezes/tudakozo
tudakozó

Ha egy lány nagyon akar találkozni és beszélgetni egy sráccal, akkor hogyan lehet kideríteni a szándékait?

Korábban is jóban voltunk, de inkább csak haverilag, akkor nem jött el velem, ha hívtam. Aztán amikor jobban megnyíltam a lánynak, elcsodálkozott, hogy mennyi nehézséget kibírtam, dicsérgetett stb., és rögtön mondta, hogy ha itthon lesz (viszonylag nagyobb a földrajzi távolság), akkor találkozzunk és beszélgessünk (valószínûleg a korábbi problémáimról, dolgaimról is). Azóta mindig õ mondogatta, hogy feltétlenül találkozzunk, de most már odáig fajult a dolog, hogy szinte a számba rágta, hogy hová és mire hívjam meg (fagyi/süti), és volt egy számomra kétértelmûnek tûnõ megjegyzése arról, hogy jó, ha egyszerre több ember izgatja valakinek a fantáziáját. A gond az, hogy van barátja, így nem értem õt, viszont én is vonzódom hozzá (bár ezt nem tudja), és bevallom, mindig úgy álmodom meg a találkozót, hogy õ kezdeményez, csókolózunk, simogatom a testét, és esetleg több is történik, közben meg utálom magam amiatt, hogy én ilyenre gondolok. Nem tudom, mi lenne a helyes megoldás, félek felvetni, hogy akkor mit is akar, megcsalni nem akarom a barátját, és beégni sem szeretnék. Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Bevallanátok a lánynak, hogy nem csak barátként néztek rá, és tisztáznátok a dolgot? Elõre is köszönöm a válaszokat, és bocs, ha kicsit hosszabban írtam.

Legjobb válasz: Elõszõr is hany evesek vagytok? Aztan szerintem az lenne a jo megoldas ha tisztaznatok a dolgokat de elotte puhatolozz egy kicsit,kerdezz ra a baratjaval valo kapcsolatara vagy mondd neki h ugy erzed mintha tobb lenne reszerol mint baratsag es ha azt mondja h nem erez tobbet es akkor neked el se kell mondanod h mit erzel ha nem akarod:) l/16

Elõszõr is hany evesek vagytok? Aztan szerintem az lenne a jo megoldas ha tisztaznatok a dolgokat de elotte puhatolozz egy kicsit, kerdezz ra a baratjaval valo kapcsolatara vagy mondd neki h ugy erzed mintha tobb lenne reszerol mint baratsag es ha azt mondja h nem erez tobbet es akkor neked el se kell mondanod h mit erzel ha nem akarod:) l/16

Ezekből az adatokból hogyan lehet kideríteni a lakcímet?

Nem kevés pénzt küldtem egy személynek de Õ nem küldi a terméket. Megvan a bankszámlaszáma, az email-je és a neve. Hogyan tudhatom meg hogy hol lakik vagy a telefonszámát hogy elbeszélgethessek vele?

Legjobb válasz: A neve és még valami adata kéne (személyi adat), és akkor mehetsz a KEKKH lakcímkutatóhoz - ha tudod igazolni a jogosultságot, tehát pl. egy szerzõdést felmutatni, ami alapján tartozik neked.

A neve és még valami adata kéne (személyi adat), és akkor mehetsz a KEKKH lakcímkutatóhoz - ha tudod igazolni a jogosultságot, tehát pl. egy szerzõdést felmutatni, ami alapján tartozik neked.
Ezt benézted, ha nincs semmi igazolásod akkor a pénznek annyi. Am attól is függ, hogy melyik aukciós oldalról vetted, ha a teszvesz vagy vatera akkor, tudsz valamit tenni, de, ha jófogás vagy aprod akkor annak a pénznek annyi.
Az szerintem még nem elég. Bár nem értek hozzá, de sok mindent ki lehet erre találni "fedõsztorinak". Expressz azt nem ismerem ilyen szempontból, de, ha ingyenes akkor nem hiszem, hogy felelõsséget vállalna az utalásokért.
mondhatja hogy õ bizony elküldte a terméket szerintem menj a rendõrségre és jelentsd fel, õk le tudják nyomozni plussz lehet rendszeresen ezzel szórakozik és lenyúlja az emberek pénzét csak épp senki nem jelenti fel ezért megússza
Lakcímkutatáshoz ez nem elég sajnos.
A kérdező hozzászólása: Van egy Pénztári bizonylatom amit a bank adott ki, miután átutaltam a pénzt. Amúgy az expressz-en találtam meg ezt az "úriembert".
A kérdező hozzászólása: A közleménybe beírtam a termék nevét és hogy vétel ár, és ez szerepel is a bizonylaton.
Ha megkérdezhetem mit vettél, és hogy hívják az illetõt? Én is most akarok vásárolni, de gyanús az eladó.
A kérdező hozzászólása: Egy játék konzol tartozékot akartam vásárolni a Neve Kacsa Gábor és az imailcíme pitbullbolo(kukac)citrom ail . hu

Hogy lehet kideríteni valahogy a rejtett telefonszámon hívó számát?

Ha rendszeresen zaklatnak mobiltelefonon, és nem tudom ki az hogy lehet kideríteni hogy ki volt?

Legjobb válasz: Kideríteni nem fogod, túl körülményes vagy költséges... Blokkolni viszont tudod, androidos telefon esetén például: [link]

Kideríteni nem fogod, túl körülményes vagy költséges... Blokkolni viszont tudod, androidos telefon esetén például: [link]

Hogy lehet kideriteni, ki regisztrált a myvipen az én nevemben? Aki tud segitsen

Legjobb válasz: Személyigazolvány-másolattal kell igazolnod, hogy te te vagy, és kérni, hogy töröljenek, mert kamureg volt. Lehet, hogy ehhez ténylegesen regisztrálnod kell, de utána mindekettõt törlik.

Személyigazolvány-másolattal kell igazolnod, hogy te te vagy, és kérni, hogy töröljenek, mert kamureg volt. Lehet, hogy ehhez ténylegesen regisztrálnod kell, de utána mindekettõt törlik.
regisztrálj be írj a üzemeltetõnek levelet. igazold magad hogy te vagy az igazi. és kérd õket töröljék a hamisat. de utána bármikor regizhet valaki a nevedben ismét. szóval gondolkozz el kivel vesztél össze és persze vele is próbálj beszélni hogy tegyen le errõl a szokásáról... de ne feledd sokan vannak ugyanolyan nevekkel mint te vagy bárki más. nem lehet ez??? vagy személyes dolgot is tett fel rólad??? akkor abból indulj ki kinek adtad át a személyes dolgaid/fényképek egyebek/ és azzal beszélj..

Hogyan lehet kideriteni hogy ki a gazdája egy lónak?

szóval van egy ló és rajta tanultam meg lovagolni ? a kedvencem de ahol lovagoltam a tulajdonos eladta és nem tudom most hol van és hogy kinél ezért ki akarom deriteni

Legjobb válasz: megkérdezed, hogy kinek adta el

megkérdezed, hogy kinek adta el
én is pont így vagyok, és az én edzõm nem emlékszik a nevére.
Kérdezd meg a tulajt, hogy hova és kinek adta el.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nem bántásnak, csak érdekel, ha megtudod a nevét akkor mit csinálnál? Elmennél az új tulajhoz vagy valami? Elég furán néznék, ha valaki beállítana hozzám, hogy én megvettem a kedvenc lovát és eljött megnézni :) (egyébként én nekem is volt egy kedvencem a lovardában, de sose jutott eszembe, hogy utána nézzek, hogy ki vette meg)
A kérdező hozzászólása: nem csak szeretném tudni hogy hol amugy meg a tulaj nem tudja a nevét annak aki megvette
Azt nem tudod, hogy hová került? Mert akkor felhívhatnád a környezõ lovardákat, hátha valaki ismeri a lovat. Esetleg kitehetnéd a képét és az adatait lovas fórumokra (már találkoztam ilyenekkel).
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!