Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kideríteni (190 db)

Hogy lehet kideríteni egy titkos számról, hogy kié?

Folyamatosan zaklatnak egy bizonyos számról, ha felveszem nem szól bele leteszi!

Legjobb válasz: sehogy nem tod kideriteni ha igy tod hogy hétfõnként 11és 12 közt csörget akk erre az idõszakra kapcsold ki a telefonod 1xrû nem ??

sehogy nem tod kideriteni ha igy tod hogy hétfõnként 11és 12 közt csörget akk erre az idõszakra kapcsold ki a telefonod 1xrû nem ??
A telefonodban nem lehet letiltani a kiválasztott hívószámot???...
Válts számot.
A kérdező hozzászólása: Igazad van!! Az élet ilyen egyszerû!
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ választ az elsõ hozzászolónak írtam! Nem lehet letiltani a hívót, az én telem nem olyan! A számom meg ezer év óta ugyan az nincs kedvem váltani! Azért köszi!
Más csengõhangot be tudsz egy számnak állítani??? Mert én azt csinálnám, hogy egy jellegzetes csengõhangot állítanék be neki, errõl azonnal tudnám, hogy a kretén telefonál és nem venném fel! :D Elõbb-utóbb csak megunja, ha nem veszed fel.
menj be a rendõrségre és ott fognak segíteni. ismerõsöm így derítette ki, hogy ki hivogatja

Hogy lehet kideríteni valahogy a rejtett telefonszámon hívó számát?

Ha rendszeresen zaklatnak mobiltelefonon, és nem tudom ki az hogy lehet kideríteni hogy ki volt?

Legjobb válasz: Kideríteni nem fogod, túl körülményes vagy költséges... Blokkolni viszont tudod, androidos telefon esetén például: [link]

Kideríteni nem fogod, túl körülményes vagy költséges... Blokkolni viszont tudod, androidos telefon esetén például: [link]

Hogyan lehet kideríteni, ha valakinek PCOS betegsége van? Milyen vizsgálatokat kell elvégezni?

A nõgyógyászom mondta,hogy lehetséges hogy ez a bajom, mert több apró hólyagot látott a petefészkemben.

Legjobb válasz: A PCOS-nnél 3 kritérium közül 2-nek kell teljesülnie az alábbiak közül: 1. oligo vagy anovuláció (ez ritka vagy hiányzó peteérést jelent): Ezt sok esetben már az anamnézisfelvétellel ki lehet deríteni, mert sok nõ, akinek nincs rendesen ovulációja, az nem is menstruál rendszeresen. Mondjuk ha vkinek csak 2-3-4 havonta jön meg a vérzése, akkor az már egy jel. Ha vkinek rendszeresen van vérzése, akkor UH követéssel, vagy akár szimpla alaphõ méréssel is ki lehet deríteni, hogy van-e ovulációja. Illetve 21. napon mért progeszteronszint is megmondja. 2. Magas androgénszint klinikai és/vagy biokémiai jelei. A klinikai jeleket látja az orvos (vagy a beteg elmondja), pl. erõs szõrösödés, férfias kopaszodás, olyan helyeken szõrnövekedés, ahol nõknél nem jellemzõ, acnés, pattanásos, zsíros bõr. A biokémiai jeleket meg nyilván vérvétellel lehet megállapítani, amikor is megmérik, hogy pontosan mennyi a vérben az androgének koncentrációja (tesztoszteron, DHEA, androszténdion + SHBG, ami egy androgénkötõ fehérje). Tehát 2 kritériumnak kell meglenni, de elõbb ki kell zárni az összes olyan egyéb betegséget, ami a tüneteket okozhatja. 3. Policisztás petefészek. Ezt nyilván UH-val lehet látni. Emellett egyéb eltérések is lehetnek PCOS-ben, amik nem szükségesek a diagnózis felállításához, de nagyon gyakoriak PCOS-ben. Ilyen az inzulinrezisztencia, amit terheléses vércukor és inzulinszint méréssel lehet igazolni. De lehet már súlyosabb is, amikor nem csak IR, hanem csökkent glükóztolerancia vagy akár cukorbetegség áll fenn (az elõbbi terheléses vércukorvizsgálattal is, az utóbbit meg éhgyomri vércukorvizsgálattal is ki lehet deríteni). Jellemzõ még a betegségre a magas LH/FSH arány a ciklus 3. napján. Ezt szintén vérvételbõl lehet megnézni. Normálisan az arányuk 1:1-hez, PCOS-ben az LH magasabb (többszöröse az FSH-nak). És elõfordul még magasabb prolaktinszint, esetleg alacsonyabb ösztrogénszint is. Gyakori még az alacsony D-vitamin szint is. Szóval ha vki korrekten ki szeretné vizsgálni a betegséget, akkor: - meghallgatja a panaszokat, rákérdez a ciklusra, szõrnövekedésre stb. - elküld (vagy megnéz) UH-val (hüvelyi) - kér egy hormonpanelt (LH, FSH, prolaktin, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, DHA, androszténdion, SHBG, cortisol, TSH, esetleg T3 és T4, 17-OH-progeszteron) - esetleg D-vitamint szint mérés (de mivel különösen nehéz túladagolni, nem mindig küldenek el mérésre) - terheléses vércukorvizsgálat és inzulinszint mérés (minimum 3 pontos, de nekem pl. 4 pontosat kértek)

A PCOS-nnél 3 kritérium közül 2-nek kell teljesülnie az alábbiak közül: 1. oligo vagy anovuláció (ez ritka vagy hiányzó peteérést jelent): Ezt sok esetben már az anamnézisfelvétellel ki lehet deríteni, mert sok nõ, akinek nincs rendesen ovulációja, az nem is menstruál rendszeresen. Mondjuk ha vkinek csak 2-3-4 havonta jön meg a vérzése, akkor az már egy jel. Ha vkinek rendszeresen van vérzése, akkor UH követéssel, vagy akár szimpla alaphõ méréssel is ki lehet deríteni, hogy van-e ovulációja. Illetve 21. napon mért progeszteronszint is megmondja. 2. Magas androgénszint klinikai és/vagy biokémiai jelei. A klinikai jeleket látja az orvos (vagy a beteg elmondja), pl. erõs szõrösödés, férfias kopaszodás, olyan helyeken szõrnövekedés, ahol nõknél nem jellemzõ, acnés, pattanásos, zsíros bõr. A biokémiai jeleket meg nyilván vérvétellel lehet megállapítani, amikor is megmérik, hogy pontosan mennyi a vérben az androgének koncentrációja (tesztoszteron, DHEA, androszténdion + SHBG, ami egy androgénkötõ fehérje). Tehát 2 kritériumnak kell meglenni, de elõbb ki kell zárni az összes olyan egyéb betegséget, ami a tüneteket okozhatja. 3. Policisztás petefészek. Ezt nyilván UH-val lehet látni. Emellett egyéb eltérések is lehetnek PCOS-ben, amik nem szükségesek a diagnózis felállításához, de nagyon gyakoriak PCOS-ben. Ilyen az inzulinrezisztencia, amit terheléses vércukor és inzulinszint méréssel lehet igazolni. De lehet már súlyosabb is, amikor nem csak IR, hanem csökkent glükóztolerancia vagy akár cukorbetegség áll fenn (az elõbbi terheléses vércukorvizsgálattal is, az utóbbit meg éhgyomri vércukorvizsgálattal is ki lehet deríteni). Jellemzõ még a betegségre a magas LH/FSH arány a ciklus 3. napján. Ezt szintén vérvételbõl lehet megnézni. Normálisan az arányuk 1:1-hez, PCOS-ben az LH magasabb (többszöröse az FSH-nak). És elõfordul még magasabb prolaktinszint, esetleg alacsonyabb ösztrogénszint is. Gyakori még az alacsony D-vitamin szint is. Szóval ha vki korrekten ki szeretné vizsgálni a betegséget, akkor: - meghallgatja a panaszokat, rákérdez a ciklusra, szõrnövekedésre stb. - elküld (vagy megnéz) UH-val (hüvelyi) - kér egy hormonpanelt (LH, FSH, prolaktin, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, DHA, androszténdion, SHBG, cortisol, TSH, esetleg T3 és T4, 17-OH-progeszteron) - esetleg D-vitamint szint mérés (de mivel különösen nehéz túladagolni, nem mindig küldenek el mérésre) - terheléses vércukorvizsgálat és inzulinszint mérés (minimum 3 pontos, de nekem pl. 4 pontosat kértek)
A "Tehát 2 kritériumnak kell meglennie.... részt a 3. pont után akartam, de remélem így is érthetõ azért:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információkat. Sokat segítettél.. :) Minden jót!

Hogyan lehet kideríteni, hogy ki a bérlő a szomszédban?

Tulaj nem fogja elmondani, nem hiszem, hogy még valaha fel fogja venni nekem a telefont, mert 2x hívtam már az elmúlt fél évben, hogy a bérlői hangosok, de ő csak azt tudta mondani nekik, hogy álljanak ki magukért, habár nekem csak azzal van bajom, hogy a házirendet nagyívben le... és hangoskodnak hajnalban is. Közölték velem, hogy [email protected]ák a házirendet. A tulaj meg lekoptatott. Úgyhogy beadnék egy birtokvédelmi kérelmet, de azt sem tudom, milyen nevet írjak rá, mert nem tudom a bérlők nevét. Ill. azt hol tudnám kideríteni, hogy van-e szerződésük és a tulaj bejelenti-e a NAV felé a bérlést? Mármint adózik-e utána. Előre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Önkormányzattól jött ki nálunk nem olyan régen valaki, hogy feljelentette névtelen valaki a szomszédomat, hogy a lépcsõházba pisilnek. Valaki meg kijött és megkérdezett szinte minden lakót, hogy van-e panaszunk a feljelentett szomszédra. Sajnos nem tudom, hogy hogy történt a feljelentés és az önkormányzatis azt se mondhatta el, hogy ki tette a feljelentést. Szóval valami módon csak lehet panaszt tenni. A szomszéd tulajt jelented föl, az õ nevét tudod, azt meg nem kell tudnod, hogy õk hangosak-e vagy albérlõk. Egy másik családot meg azért jelentett a házból valaki, mert "drogot árulnak". Szóval valami módja akkor is van ennek. De csak ötleteltem..

Önkormányzattól jött ki nálunk nem olyan régen valaki, hogy feljelentette névtelen valaki a szomszédomat, hogy a lépcsõházba pisilnek. Valaki meg kijött és megkérdezett szinte minden lakót, hogy van-e panaszunk a feljelentett szomszédra. Sajnos nem tudom, hogy hogy történt a feljelentés és az önkormányzatis azt se mondhatta el, hogy ki tette a feljelentést. Szóval valami módon csak lehet panaszt tenni. A szomszéd tulajt jelented föl, az õ nevét tudod, azt meg nem kell tudnod, hogy õk hangosak-e vagy albérlõk. Egy másik családot meg azért jelentett a házból valaki, mert "drogot árulnak". Szóval valami módja akkor is van ennek. De csak ötleteltem..
kopogj be és kérdezd meg...
ez az utolsó lesz a jó taktika. simán betelefonálsz név nélkül és jelented a navnak. a besúgás reneszánszát éljük amúgy is neked meg jól ez most. a nav meg az utóbbi pár évben keményebb, mint a maffia, rá fognak nézni abban biztos lehetsz.
Nem mindegy neked, hogy ki a bérlõ? Ha hangoskodnak, hívd a rendõrséget, nekik majd bemutatkoznak. Sehol nem deríted ki, hogy van-e szerzõdésük. Tudod, ismeretlen tettes ellen is lehet feljelentést tenni. A szomszéd, meg hát helyben van. Amúgy meg nyomj fel mindenkit, össznépi játék lett a besúgás! Gratula!
A kérdező hozzászólása: Elolvastam a kitöltési útmutatóját a birtokvédelmi kérelemnek, ott írják, h ismeretlen tettes ellen nem tudnak eljárást indítani, de a tulajt sem írhatom be, ha bérlõi vannak és azok okozzák a problémát. És igen, ilyen rosszindulatú embereknek meg fogom pendíteni, hogy kíváncsi lennék, adózik-e utánuk, mert igenis zavar, hogy nem tudok tõlük aludni és tojnak a fejemre.
A lakás a tulajé, tehát nyugodtan nevezd meg õt, a többit majd õ kimagyarázza, ez már nem a te dolgod. ha pedig este hangoskodnak, akkor bátran hívd rájuk a rendõrséget csandháborítás miatt, akár minden nap. A NAVnak is jelentheted, hogy azt gondolod, nem jelentette be az illetõ a bérlõit, mert ha tévedsz, akkor sincs semmi, te jóhiszemûen csak az államnak akartál segíteni, csak mindezt ne név nélkül, mert az sunyi dolog. Állj ki magadért, intézkedj, de tökösen! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Sikerült?
A kérdező hozzászólása: Amióta utoljára összezördültünk, azóta csend van :) Amíg csend van, én is boldog vagyok :)

Hogyan lehet kideríteni a nem bejelentett lakókat egy családi házban? Furfangos ötleteket várok. Párom lehet, hogy kettős életet él.

1:Arra egyszerűen úgy érzem,hogy KÉPTELEN vagyok,hogy oda menjek.... 2:Szomszédok előtt sem szeretnék égni,tehát Õket SEM akarom megkérdezni. 3:Páromtól SEM szeretnék még rákérdezni... Ezért 4: MINDENKÉPPEN arra várok ötleteket miként lehetne kideríteni, hogy a házunkban, (ami ki van adva albérletbe és ahol a Párom már túl sűrűn megfordul - ezt nem tudja,hogy tudom és elég új infó) kik "laknak" még. Azért az idézőjel,mert azt gondolom nem életvitelszerűen él ott egy csaj,ha egyáltalán ott él vagy egyáltalán van. Vezetékes telefon nincs. A 4 pontot kérlek vegyétek figyelembe és aszerint kérek szépen tanácsot. Köszi.

Legjobb válasz: szerintem csak követni tudod. Ennyire kevés infóból nem tudom, mihez kezdhetnél. Kamerázd be a bejárati ajtót... ez csak vicc.

szerintem csak követni tudod. Ennyire kevés infóból nem tudom, mihez kezdhetnél. Kamerázd be a bejárati ajtót... ez csak vicc.
Az albérlõk mellett él még ott egy csaj? Vagy magukra az albérlõkre vagy kíváncsi?
Kicsit több infó?
Magánnyomozó! Drága, de 100%ra kiderít mindent!
én inkább a közvélménykutatós verzióra szavaznék. az ilyen nyereményjátékos papírokat az emberek 90%-a kidobja azzal a lendülettel, ahogy megkapta.
a 7-es ötlete jó, de ha ki van adva, akkor biztosan nem vinne oda holmit esetleg átnézhetnéd a kukát. ha valaki rákérdez, te vagy a tulaj, és valami fontos papír véletlenül kikerült pl. ezt mondhatod a kukában látszik, ha nõ van a lakásban. esetleg nézd meg, a párdonál nincs-e óvszer. az enyémnél volt, a tárcája titkos rekeszében :( tudom, ne kutassunk. de igen. jogunk van tudni, megcsalnak-e
Ha az ate lakásod is és üres, akkor pakolj össze egy dobozba pár cuccot, majd amikor elmegy a férjed rá egy fél órával menj a lakáshoz a dobozzal és nyiss be. Mond azt neki hogy itt szeretnéd tárolni egy ideig, mert nem tudtad eldönteni kidobd-e vagy még hordani fogod. Ha meg ott van a nõvel akkor vágd a fejéhez és add be a válást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 93, kedves vagy! 94-re: Azt mondja - "addig nem beszélhet róla". Mintha valami nagy sumák dolog lenne. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: *93 - ez lemaradt, hogy: igen jól érted, nem vagy Te lemaradva!:)
Szerintem a két hét arra kell neki, hogy egy frappáns, hihetõ kifogást találjon, amit addigra alá is tud támasztani. Én megkérdezném tõle, hogy az igazság miért lesz jobb vagy rosszabb két hét elteltével. Vagy mondja most, vagy nem érdekel. Az igazság az igazság. Arra nem kell várni. Már így is több napja nem mond semmit, sõt...
Hû, lemaradtam. Most küldtél egy sms-t annak a nõnek, akire gyanakodtál, hogy õ a harmadik a házasságotokban? És õ visszaírt, hogy nem, hanem egy másik? Szépen bonyolódik a dolog. Ja, légy higgadt, józan fejjel hozzál döntést, lehet, hogy még minden menthetõ, ne kapkodd el idegbõl. Inkább számolj 3-ig, mielõtt bármit is mondasz, ha hazajön a férjed. Okos legyél, szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:) Addig is míg nem tudok semmit, ha tudsz segíthetnél találgatni....tudom, hogy elõrébb nem vagyok vele, de legalább telik az idõ....
Huh ez már engem is érdekel. Minden fejleményt kérek!
Nem lehet, hogy valami olyan tiltott dolgot mûvelnek (termesztenek) a házban, amirõl nem szeretné ha tudnál? Láttunk már ilyet a híradókban.
Ez egyre bonyolultabb:(
A kérdező hozzászólása: A csaj van ott valamiért ez nem biztos, de szerintem ebbõl induljunk ki.Ezért is emeltem ma ki a kérdést és írtam a 87-es kommentet.
És ha belülrõl újítják fel a házat és azért kell még várni két hetet mert akkor lesz kész? Na? Lehet, hogy meglepinek szánja... Mert ez is lehet!
A kérdező hozzászólása: Mert a csaj biztos profi éjjel-nappal dolgozó festõ-mázoló mi!!??:D Na jólvan mindegy köszi azért, hogy írtál.:)
Ez a felújítás hülyeség, akkor bevallott volna mindent a pasas, max ugrott volna a meglepi, de nem dobott volna el sok-sok évet...azóta vmi újság?
A kérdező hozzászólása: Semmi konkrét...:(
És ma történt valami ? :/ most kapcsolódtam be, nagyon sajnálom, remélem hogy rendezödik a kapcsolatotok! :)
A kérdező hozzászólása: 88! Nem értem ezt az abortuszos dolgot. Nyár óta csinálja ezt. 89! Dehogy hagyom! Te nem szeretnéd tudni az igazságot? Ehhez hogy jön hogy hány éves vagyok? De köszi, hogy egyáltalán írtok!:)
Hát szerintem hagyd a fenébe ezt az egészet. Még fiatal vagy!
csomagold össze a cuccát. tedd a bejárathoz, és mondd neki h 2 napon belül szállítsa el vagy kidobod. Bár nem tudom jól értettem-e, h most a lakás amiben laktok közös?! ÉS az amit kiadtatok? Mert ha közös a lakás, amiben vagy, már macerásabb kidobni õt
A kérdező hozzászólása: Nálunk papír nélkül is minden közös, az teljesen mindegy melyik ház kinek a nevén van. Nálunk sosem volt ilyen hogy "Én házam" + "Te házad" éppen ezért ezt nem is tudnám megtenni.Én nem vagyok ilyen, de azért köszi a javasolt alternatívát. Igazából azzal kapcsolatban filózom, hogy felkutassam-e az igazságot.Egy telefonomba kerülne csak, hogy amire gyanakszom, kiderítsem igaz-e.De tényleg nem tudom nem-e jobb a tudatlanság!? Nemtudom... Köszi.
Hát szerintem jobb tisztán látni. gondolunk itt mindenféle bonyolult dologra (ufok), aztán lehet, h az igazság egy tök egyszerû dolog. Derítsd ki most már magad miatt is, (meg én is már kíváncsi lettem) :-D
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem tudom, jó döntés-e.Nyilván nõügyre gondolok.1 bizonyosra.Egyrészt még néha mindig kérdéses tudni akarom-e, másrészt jó lenne megvárni, míg újra hív (de hogy az mikor lesz?) és akkor írnék a nõnek sms-t, mert valószínûleg akkor nincsenek együtt.Csak ez meg azért szar, mert legszívesebben már most elküldeném.Mit csináljak?:(
A kérdező hozzászólása: Úgy döntöttem, ha bele gebedek is megvárom míg felhív és rögtön utána küldöm el az illetõnek az SMS-t, amit már megfogalmaztam és elmentettem.Ez valószínûleg csak hétfõn lesz, mert mostanában nem hív hétvégén a "sok meló miatt", de kivárom akkor is, mert nem merem megkockáztatni, hogyha igaz ez a borzalom amire gondolok, akkor épp együtt olvassák az SMS-em.Szóval várok....és próbálok bízni a legjobbakban.:(
A kérdező hozzászólása: Úristen felhívott és most meg úgy érzem, hogy nem akarok írni, jobb a tudatlanság.... Jézusom mekkkkkora szerencsétlen vagyok!!!!!
A kérdező hozzászólása: A francba is elküldtem azt a fránya SMS-t, végülis az adott erõt, hogy a Párom azt mondta a telefonba, hogy úgyis Velem fogja leélni az Életét...stb. Így még ha alaptalan bizalmatlan dög is vagyok, akkor is meg fog bocsátani és most nagyon várom a jó hírt, miszerint rosszul gondolom, hogy van köztük valami. Éééééééssss meg is jött a válasz!:D Huh, azt hiszem megnyugodhatok, bár azt írta nincs köztük semmi de késõbb felhív és ez annyiban aggaszt, hogy kérdeztem azt is, hogy esetleg tud-e másvalakirõl.Hát azért remélem hogy nem kapok egy váratlan pofont.Egyáltalán felvegyem, vagy elég ennyi?Szerintem mostmár úgyis felveszem.... A fenébe is remélem hogy nincs más....
A kérdező hozzászólása: Na ebbõl POFON LETT! JÓKORA! Megvan a név, mindjárt kapom a képet is és beazonosítom ki az. Elvileg tudni fogom. Innentõl kezdve nem tudom mit csináljak, még az is lehet, hogy csak szóbeszéd, de nagyobb rá az esély, hogy nem.:(
valahol lemaradtam: honnan szeded ezeket az információkat? felbéreltél egy magánnyomozót? :/
A kérdező hozzászólása: Akire gyanakodtam attól tudtam meg ki a delikvens, akire már korábban egy másik ismerõsöm is mondta, hogy látta Õket egy asztalnál, egy helyen, többször. Már azóta ide is jött a Párom és azt mondja, nincs semmi köztük és várjak két hetet és akkor mindenrõl beszámol mi volt ez az egész. Én nem értem, ha összejött ezzel a "delikvenssel" akkor miért nem hagy békén? Mi ez az egész? Köszönöm.:(
A kérdező hozzászólása: Most megírtam, hogy nem kapja meg azt a két hetet. Nekem bõven elég az is, hogy a tudtomon kívül itt-ott van...:( Amúgy teljesen kivagyok idegileg ebbe az egészbe...:(
annyira nem szeretem az ilyen kérdéseket, mindig ez a vége :( asszonyka gyanakszik, kutakodik és kiderül, hogy a férje évek óta csalja. sajnálom...elhiszem, hogy szar, de nem ér ennyi könnycseppet az a féreg!
A kérdező hozzászólása: Most komolyan szerintetek milyen okból kifolyólag rejtegetheti ott ezt a csajt? Illetve úgy kérdem milyen más okot tudnátok erre azon kívül, hogy viszonyuk van? Köszönöm!
Szia! Most kapcsolódtam be a sztoriba, végigolvastam. Nem lehet, hogy terhes a nõ? Vagy épp abortusza volt, és ezt intézte a párod? Most arra nem emlékszem már, hogy írtad-e, mióta csinálja ezt a párod?
egyébként velem is volt 1 hasonló szitu, bár más szemszögbõl. vettem a barátomnak 1 telefont születésnapja alkalmából. rögtön kipróbáltam, ahogy megvettem (nem új volt, 1 hetes, alig használták). amíg játszottam vele, õ felhívott, én automatikusan kinyomtam és visszahívtam (számlás vagyok). azonnal rákérdezett, hogy miért nem mutatja ki a számomat (ugye az új telefonokban ez van beállítva...)? hebegtem-habogtam, errõl teljesen megfeledkeztem. a meglepit meg nem akartam lelõni. én is két hetet kértem tõle a válasz megadásáig, mert még ennyi idõ volt hátra a születésnapjáig. nagy nehezen kivárta :) remélem, hogy nálatok is valami hasonló dolog van a háttérben és jól sül el minden!
A kérdező hozzászólása: 104:Még mindig semmi nagy kaliberû dolog nem történt, köszönöm kérdésed és a jókívánságod is!:) 105:Neked is köszönöm, igaz, hogy szeptember elején van a szülinapom, de kétlem, hogy ennek bármi köze is lenne az egészhez.:( Azért köszi a sztorit is.
Most sincs semmi hor kedves kerdezo? :(
hahó!:) Keresünk téged mindenfele!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm az érdeklõdést! Azt nem tudom, hogy hogy érted a 125-öst!?:) De jól esik az érdeklõdés. Igazából sok új infóm nincs.Csak megerõsödtem abban az elmúlt hetekben, hogy nem volt köztük semmi, illetve ha netán volt is valami nagyon jelentéktelen dolog lehetett....Lényeg, hogy ezt illetõen a "nyomozásom" eredménye negatív.Még 2 napja is efelõl kaptam megerõsítést. Viszont azt nem értem, hogy akkor tulajdonképpen mi tartja pontosan vissza attól, hogy haza jöjjön.Tehát még mindig itt tartunk, hogy sehol.Illetve van közeledés, de nincs haladás és ebbe lassan belebolondulok.Csak mivel erõltetni nem szeretném, meg a "ha menni akar had menjen" elvet követem, így úgy érzem nem tehetek semmit, csak azt, hogy várok, csak ebbe bele õszülök, dehát ez van, úgy látszik ez jutott Nekem.
A kérdező hozzászólása: Most elolvastam ezt a röpke 13 oldal "naplózást" és hát húh, és ez csak az utóbbi 1-2 hónap története...felidézõdtek a dolgok részleteiben....Én csodálom, hogy ezt még így bírom. Látom, hogy elég sokszor írtam, hogy talán jobb a tudatlanság.Ez azóta átfordult és intenzíven kiderítettem mindent, de mindent és mindenhogy ahogy csak tudtam és "nem féltem" (dehogynem) az igazságtól.De szerencsénkre mindig olyan információhoz jutottam közvetlen, vagy közvetlenül, amivel megbizonyosodtam a töretlen szerelmérõl és arról, hogy az érzéseink Egymás iránt tényleg az örökkévalóságba nyúlnak.Ez ad erõt ehhez az egészhez.Csak tényleg nagyon nehéz és szeretnék tenni valami nem erõszakosat azért, hogy haza találjon.Nektek meg köszi minden bátorítást vagy bármit amit adtatok.
Én most olvastam végig ezt az egész sztorit és kíváncsi lennék, hogy most mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Dettó ugyan az mint 127-ben.
tehát már hónapok óta nem megy haza hozzád, de te elhiszed h töretlen a szerelmetek?
És jelentkezett azóta?
A kérdező hozzászólása: Kicsoda? Ne haragudj de nem értem ezt a kérdést.:) Viszont szeretnék segíteni, ha tudok valamiben. Biztos nem hiába érdeklõdsz.
Kicsoda? Hát a /volt/ párod! :) még az utolsó kommentedben vártad, hogy hazataláljon.
A kérdező hozzászólása: Mi egy pár vagyunk, nem is voltunk külön.Én nem tudom, hogy mit olvastál.Illetve azt érthetted félre, hogy jelenleg nem lakik itthon életvitelszerûen.De ez nem jelenti azt, hogy a párkapcsolatunk ne mûködne.Rendszeresen találkozunk meg persze napi szinten beszélünk, mint mindig...stb.
Akkor tényleg félreérthettem valamit, de nagyon. Na de köszi a felvilágosítást :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem, hogy miért érdeklõdtél? Egyébként igazán nincs mit.
Persze! Olvastam ezt az egész sztorit és szerettem volna tudni, hogy alakult a sorsod, mi lett veletek.
Na szia megint, miujság azóta? Történt valami?
Remélem minden jóra fordul.
Lehet, hogy abban reménykedik, hogy a megadott határidõre kitalál valami jó kifogást. De lehet, hogy az elõttem szólónak van igaza, és valami disznóságon töri a fejét. Ha tényleg nagy a baj, menj el egy ügyvédhez, ne cselekedj meggondolatlanul. De remélem, hogy ez csak alaptalan borúlátás. Kitartás.
Hir*
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy aki elvileg ott lakott csaj, már nem lakik ott és nagyon valószínû, hogy nem is volt köztük semmi.Aki korábban mondta Nekem, hogy többször egy asztalnál látta Õket, most beközölte, hogy de SOHA SEMMI olyan szituációt nem látott, hogy többek lennének szimpla havernál, se egy puszit semmit.Akire meg gyanakodtam valószínûleg szintén ebbõl kifolyólag, csak egy pletykaáradatot adott Nekem tovább. VISZONT, akire gyanakodtam, az közben beközölte azt is, hogy bár nincs köztük semmi, de a Párom hívogatja, szóval elvileg nem alaptalanul gyanakszom.Kivagyok... köszi az érdeklõdést.
Az szep.. es megfogod varni a ket hetet? Vagy mar nem is igazan erdekel, nem leszel tobbet a paroddal ha ugy alakul hogy megcsal, vagy tenyleg csak valami meglepit szervez?
A kérdező hozzászólása: Ezzel kapcsolatban azt tudom mondani, amit a 85-ös kommentemben már leírtam.Azóta nem is beszéltem Párommal, tehát még ha meggondolnám is, sem tudtam volna a tudtára adni, de szerintem jobb is így, hogy ebben a tudatban van. Közben meg megöl a kíváncsiság amúgy, hogy mégis mit mondana. De úgyis keresni fog, ez fix. De ez a meglepi dolog tárgytalan, ilyenre nem is gondolok.
letelt már a 2 hét? ne haragudj, de nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi volt az a nagy rejtegetnivaló...
A kérdező hozzászólása: Még nem. Köszönöm az érdeklõdést.
Sziaaa, miujság azóta? :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Számomra tegnap bebizonyosodott, hogy a "nagy rejtegetni való" az volt, hogy együtt vannak. Hát ez van így jártam...:(
Nagyon sajnálom, hogy így történt. Bár ha rám hallgatsz nem sajnálod, hogy vége. Milyen gerinctelen ember, aki ilyet tesz, és mellette még hiteget is heteken keresztül. Fel a fejjel, jön majd a nagy Õ, és hidd el õ nem fog átverni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az együttérzést, de ez a "Nagy Õ" mese habbal.Én nem tudom, hogy miért kaptam ezt, de nem is tudom, hogy hogyan tudnám kideríteni.... Most kiemeltem a kérdést, de hogy minek? Talán, hogy akik eddig ismerik a történetem visszatérjenek, nemtudom.... Teljesen kivagyok egyébként.... Ma már megint a tagadásban voltunk, nem tudom mit akar még ebbõl az egészbõl kihozni, de olyan, mintha Õ sem tudná.Olyanokat mondd, amivel elbizonytalanít, pl.: hogy majd ha megtudom mi volt, akkor rájövök, hogy nem is volt köztük semmi....stb holott az eszemmel mást gondolok, mégis meg tud kavarni.... Köszi...
:( sajnálom, de hidd el Õ nem érdemel meg Téged ! nem érdemli meg hogy sírj miatta!!!
Most nem értem, akkor még mindig azt mondja, hogy majd pár nap múlva elmesél mindent? De mikor? Kíváncsi lennék, mert már nem nagyon értek semmit :)
Attól tartok, hogy valamit addig el akar intézni, s csak azért húzza-halasztja a kettõtök kapcsolatának végleges tisztázását és lezárását, hogy ne tudd azt megakadályozni. A dolog vagyoni oldala sem mindegy. Nem érdektelen, hogy melyik ingatlan kinek a nevén van. A szakítás pillanatától kezdve kizárólagos tulajdonosa mindkét fél a sajátjának, valamint a közösen szerzett javak felének. Ha a "kiadott" ház jogilag közös tulajdon, akkor nézd meg a tulajdoni lapot, mert bármit el tudok képzelni. Végül is az ingatlant nem kiadta, hanem úgy néz ki, hogy helybõl odaköltöztette a szeretõjét, akit neked mint albérlõt nevezett meg. Aztán nekem mondhatná a férjem, hogy "sokat dolgozik, ezért nem alszik otthon". Olyan nincs. A házastársnak otthon a helye. Kivéve, ha közösen megállapodtunk, hogy olyan munkaszerzõdést ír alá, de viszont akkor megyek oda, maikor akarok. Végig a nõi megérzésed ellen küzdöttél, és irracionálisan nem akartál szembenézni a valósággal. Ezért szenvedtél már hónapok óta. Attól tartok, hogy az idõhúzásnak komoly oka van, és még fognak érni nem kívánatos meglepetések. Sok erõt kívánok neked, hogy mindezt emelt fõvel, méltósággal tudd végigcsinálni.
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönöm az érdeklõdést.Minden jót kívánok Neked!:) 130-ra: Mondhatnám, hogy a kérdésed a válasz a kérdésedre.:) Mert épp ez is egy bizonyíték a sok közül, hogy igen, hosszú ideje külön élünk, az érzéseink mégis mit sem változtak.És nem "elhiszem", hanem érzem.Jó éjszakát!
A kérdező hozzászólása: 2-es! Nem tudom, hogy csak az albérlõ szokott-e ott tartózkodni és ahhoz jár-e a Párom (aki egy haverja egyébként), vagy esetleg valaki máshoz.Így is írtam "kik "laknak" még" /szokott-e ott lenni esetleg egy nõ. Teljesen kivagyok amúgy.Csak remélem, hogy az fog kiderülni, hogy alaptalanul féltékenykedem. 3-as válaszában lévõ mappás ötlet már eszembe jutott, pont ezért tettem fel a kérdést, van-e még más ilyesmi is. Magánnyomozó mondjuk 1 napra mennyire "drága"? Olyan morbid ez az egész.:( Köszönöm a válaszokat!
küldj oda egy csajt, hogy avon/oriflame tanácsadókat keres. egyébként szerintem nem csal meg. valszeg a haverjával x-boxozik, ahogy az egyik válaszadó írta. gondold csak végig: ott lakik a haverja és egy csaj. gruppenben nyomják? esetleg a haver csaját keféli a párod? vagy a haver húgát? (ezt meg már melyik bátyó nézné jó szemmel?)
Annyit azért tegyél, hogy figyeled a szavait, mozdulatait, tekintetét. Kiadásokat, ha 1 számlátok van. M ilyen az ágyban, elutasít-e, pl egy szeretkezést. Ha nem akkor milyen másodszorra vagy harmadszorra. Ilyenek. Ha SMS-t kap milyen arcot vág. Vagy elvonul-e telózni. Ilyenekre gondolok.
A kérdező hozzászólása: "milyen másodszorra vagy harmadszorra" - ezt kifejtenéd bõvebben? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Azért hogy haverozik - haverral bármit csinál, kétlem hogy többször ott kéne aludnia, miközben itthon azt mondja a munkája miatt nem tud hazajönni. Úgyhogy sajnos kevés esélyt látok arra, amiben reménykedem, hogy nincs baj.:(
Tehát rendszeresen azt mondja, hogy munka miatt nem tud hazajönni, de ehelyett a havernak kiadott lakásban aludt? Ezzel kellett volna kezdened; ne nyomozgass, pakold össze annak a cuccát, aki nem tulajdonosa a jelenlegi lakásotoknak és annyi. Nem tökmindegy, miért hazudik neked rendszeresen? Egész életedben lesegetni és gyanakodni akarsz, mert ilyen ember mellett ilyen nõvé fogsz válni..
Ott is alszik? Mikor ér véget a munkája és mennyivel van közelebb ez a lakás, mint a tiétek?
A kérdező hozzászólása: 30:Dehát már a kérdés legelején az aláírásban írtam, hogy nem tudja hogy tudom hogy ott van (jó mondat).Én abban reménykedem még, hogy összefügg a munkájával az ottalvás és azért nem mondja el, mert nem teheti.Ez az egy esély van arra, hogy itt most ne legyen baj. 31:Változó és egy községgel van közelebb. Jó lenne kideríteni mi van, de félek is az igazságtól.Megbántani sem akarom a nyomozgatásommal, de tudatlanságban sem szeretnék élni.Köszi.
Hát ha nem jár haza éjszakára, és mondjuk nem éjszaka jár dolgozni, az elég gáz. Szerintem egyik éjjel amikor "a munkája miatt nem tud hazamenni" az autóból vagy taxiból hívd föl, kérdezd meg tõle hogy hol van, és lepd meg. Ha nem lesz ott pakold a cuccait, és integess. Ha ott lesz, akkor mond el neki, hogy meg akartad lepni, mert hiányzik amikor nincs veled. Ennyi. Járj utána, ne gondolkodj.
33. :) en is ezt tennem :) ez egyenes hozza allas.. Kerdoiv meg a tobbi annyira snassz...
A kérdező hozzászólása: Én gyenge vagyok ehhez. Egyébként szoktak éjszaka is dolgozni és volt már rá precedens, hogy mondtam egyszer késõ este, hogy odamennék, mert hiányzott, mire Õ mondta, hogy ne, mert még dolgozniuk kell.Bár ez esetben nem tudom, hogy hol volt, de az új infóim birtokában nyilván már ez is gyanús.:(
A kérdező hozzászólása: Furfangokról meg mint már írtam is, letettem. Most egyenlõre összezavarodtam, nem tudom mit csináljak. Egyik verzió sem tetszik.
És ha nem félrelép, hanem valamelyik hírszerzési, vagy elhárítási szervezetnél fedett, vagy kettõs ügynök? Mondjuk ezt az életben nem fogod megtudni, mert inkább bevállalnak egy válást, meg az azzal járó hercehurcát, mintsem, hogy a valódi énjükrõl lehulljon a lepel.
Ti egyébként együtt is laktok?Mit dolgozik a párod?
A kérdező hozzászólása: Szerintem leteszek errõl az egészrõl és kivárom a végét, majd kiforrja magát a dolog, már ha van minek kiforrni, remélem nincs. Azért köszi mindent!
A kérdező hozzászólása: Egyébként már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi tévõ legyek....
5000-ért elmegyek én és kikérdezem. Jo színész vagyok, és engem tuti nem ismer :D N24
A kérdező hozzászólása: Mappás sztorit továbbgondolva kitaláltam egy elég jót.Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá: Nyomtatnék egy nyereményjátékos szórólapot, mely célzottan nõknek szól, eleve "Tisztelt Hölgyem!" megszólítással vagy ilyesmi, amiben garantált ajándékot ígérnék "ha elküldi a nevét és a címét az alábbi nem emeltdíjas telefonszámra" és egy barátnõm számát írnám rá, amit a Párom sem ismer és ezt csempészném a postaládába.Nagyon tré, fõleg ha a Párom majd hazahozza Nekem ezt a papírt, bár ha így lenne, akkor szerintem elnevetném és akkor õszintén elmondanám hogy átment egy teszten és miért.Vagy ez nagyon gáz? Köszi!
a szórólap jó ötlet, de lehet, hogy kidobják a tesztes mondatot felejtsd el! nehogy ezt mondd. egy életen át fogod hallgatni.
9 Ha a társad átmegy a teszten, és te közölted vele, a társad helyébe, abban a szent pillanatban azonnal összecsomagolnék tõled és úgy otthagynálak mint eb a szaharát. Az Isten mentsen meg ilyen nõnek nem nevezett egoista kutakodó embertõl. Akár férfi, akár nõ az ilyen tipus.
12-es, látom, téged sose csaltak meg, vagy sosem voltál szerelmes
Ez nem jó szerintem, mert az emberek 99%-ának a töke tele van a kihagyhatatlan nyereményjátékokkal, és ha lakik is ott csaj, lehet, hogy fütyül rá és ezért passzolja le neked. Én is a magánnyomozót javaslom, illetve mondhatod azt is a férjednek, hogy csak bejelentett albérlõi legyenek, mert "képzeld, a Béláékat is megizélte a NAV", és akkor ajánlkozol tanúnak a szerzõdéshez, azon látni fogod, ki a lakó. Azt nem javaslom semmiképpen, hogy közöld vele, ha "átment a teszten", gondolj bele, neked is mennyire rosszul esne, ha alaptalanul gyanúsítanának és a hátad mögött nyomozgatnának utánad.
Magánnyomozó vagy a kérdõíves.Szerintem.
1. Miért vagy erre képtelen? Ha akarod, megcsinálod. 2. Miért foglalkozol a szomszédokkal? Vagy úgy hiszed, hogy azok egy cseppet is foglalkoznak veled, hogy hol vagy és mit csinálsz? Leginkább ezt szeretnéd, ugye? :) 3. Miért nem? ha kettõs életet él, azt egyszerû beszélgetéssel ki lehet deríteni. Figyelj oda, hogy hogyan beszél, és hacsak nem vagy dumm ostoba ember, õ pedig nem egy profi szélhámos, akkor elõbb-utóbb magad is rájössz, hogy mi a VALÓDI helyzet. 4. Szóval neked mindenképpen kell, de úgy, hogy mésok oldják meg a te helyzetedet, mert neked aaaaaanyira ciki ... :( Ember, nõj már fel, az Isten áldjon meg! Azért van a két lábod, hogy arra támaszkodj a bajban, ne másokra.
Vesd be mind a kettõt. Közvélemény-kutatást is és a szórólapot. Csak a lap ne tûnjön gagyinak, nem szabad kiszúrniuk, hogy házi. Szerkesztesd meg valami nagyon hozzáértõvel és véletlen se ratyi lapra nyomtass, fõleg ne otthon! Szomszédok. Vagy. Másik ismidet megkéred, hogy kopogjon be olyan indokkal, hogy házat keres, nem tud-e a környéken valami jó kis kecót. És akkor látja, hogy ki nyit ajtót, esetleg be is engedi azaz albérlõ. :)
Héhéhé, stop. Csak nekem tûnt fel, hogy egy havernak van kiadva??? Nem lehet együtt x-boxoznak? Miért gondolsz egyáltalán nõre?
"KÉPTELEN vagyok, hogy oda menjek" Pedig az a legegyszerûbb, ha odamész és Te magad jársz utána a történéseknek. Ne dobozzal, ne mappával, hanem õszinte érdeklõdéssel. Ha nincs ott a párod akkor jó, ha ott van akkor is jó. Maradjon is ott. Ha trükközöl, semmivel se leszel jobb nála, és semmi alapod nem lesz az õszintétlensége miatt kérdõre vonni a késõbbiekbe. Soha többet. Ha Te is becsapod nem mondhatsz utána semmit, ha észre is veszed, hogy a kijátszik téged. Ugyanis nem lesz jogod hozzá, mert már te is kijátszottad Õt, és Te is becsaptad. Vigyázz mit lépsz, az emberi kapcsolatok a legbonyolultabbak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Próbálnám úgy megfogalmazni a papírt, hogy figyelemfelkeltõ legyen és pénzt vagy valami kecsegtetõ dolgot ígérnék.Ezt még nem tudom, de igyekeznék nem "kukás papírt" gyártani. De ami az elsõ ötletem volt, amit itt a 3-asom is leírt, ahhoz erõteljesen be kéne vonnom egy 3.személyt, ráadásul községrõl van szó, ahol nehéz lenne "ismeretlen arcot" találnom.... Én tehát ezért tartom jobb ötletnek a lapot. Jöhet még bármi! Köszi!
12 Ez nem szerelem ami a kérdezõnél van, hanem egoista, féltékenységgel tarkított bírtoklás. Semmi köze sem a szeretethez, sem a szerelemhez.
A kérdező hozzászólása: Pedig a 13-asnál a pont!:)
A kérdező hozzászólása: Persze hogy együtt, csak manapság alig jár haza a munkájára hivatkozva, amirõl nem is szeretnék beszélni, mindegy is.
Nincsen semmiféle pont a 13-s hozzászólónál. Az ilyen csajokat, mint te kérdezõ, meg a 13-s, mindig meg fogják csalni. A stílusotok, gondolkodásotok miatt.
A kérdező hozzászólása: Nem is ismersz, sem a 13-ast.
"Lényeg, hogy számtalanszor kijelentettük már, hogy csak és kizárólag Egymással tudjuk és akarjuk elképzelni az Életünket " Húhúúúú, h ezt nekem mennyi ffi a szemembe hazudta! Nem kell elhinni sajnos, egy szavát sem, azt kell nézni mit cselekszik. Lehet, h a pasid visszakönyörgi majd magát hozzád, mert te is kellesz neki, meg a másik is, de az ilyentõl jobb az elején megszabadulni, mert késõbb is félre fog menni sajnos.
Sajnálom, hogy így alakult! Légy büszke, és ha vissza is akar menni, ne engedd. Az a gond, hogy az igazságot még mindig nem mondta el, inkább szakított telefonon 6 év után. Szóba nem állnék vele többet. Legalábbis addig biztos nem, amíg az õrületbe nem kergetem a közönyömmel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtok, sajnos nincs is kivel kibeszélnem ezt az egészet, ezért is sokat jelent az ide vetett pár szó is. Azért 60, azt nem állítanám, hogy az "elején" tartottunk, a ~20-as éveink több mint felét együtt éltük le (úgy, hogy elõtte Mindketten "kiéltük" magunkat rendesen - tehát nem tapasztalatlan fiatalokként állapodtunk meg), házat vettünk már rég, szinte az ~elején és jelenleg telekre gyûjtöttünk, építkezést terveztünk...stb. 61, igazad van! Bár csekély esélyt látok arra, hogy teperni akarna, nem úgy hangzott tegnap.De ha valamiért (miért is?) így lenne, akkor ebben a közöny dologban elkélne pár gyakorlati tanács, mert bár tudom, hogy ezt kell tennem (legalább addig, amíg Te 61 mondod) csak azt nem igazán tudom, hogy ezt hogy kell, bele kéne "tanulnom".Számomra már ez a "ne engedd" rész is ismeretlen és fejtörést okoz, ha úgy alakulna.
Jézusom! Itt valami nagy sumák van. Inkább eldobott telefonon (???) 6 évet, minthogy elmondja az igazat, vagy legalább hazudjon valami megnyugtatót (persze nem lett volna jobb). Honnan tudta meg, hogy oda akarsz menni? Te honnan tudtad, hogy mikor van ott? Ha tényleg férfi lakik ott, akkor szerintem meleg. Valamit tuti nagyon elrontott, ha szabályosan megtiltotta, hogy odamenj. Fõleg azután, amiket az elõbb írtál. Én nem így képzelek egy olyan kapcsolatot, ahol a felek együtt akarják leélni az életüket. Ha a helyedben lennék, akkor csak akkor hallgatnám meg esetleg a mondandóját, ha mindent elmond, minden kérdésemre válaszol. És akkor sem azért, mert vissza akarnám fogadni, hanem mert úgy érzem, hogy az elmúlt 6 év miatt tartozik ennyi õszinteséggel.
Ha ennyi év után nincs bizalom és úgy érzi nincs mit elmondania neked...inkább fejezzétek be, akkor ez a kapcsolat nem sokat ér. Sajnállak nagyon.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
61 vagyok. Közönyben gyakorlati tanácsok? Én úgy szoktam, hogy a borzasztó nagy közönyömben... - nem veszem fel a telefont - nem hívom - nem nyitok ajtót neki - ha találkozok vele véletlenül max visszaköszönök, de a hangsúlyt nem teszi zsebre. Persze ezt nõiesen csinálom... amíg csörög a telefon telebõgöm a párnám. Úgy érzem megõrülök hogy nem hívhatom föl. Ha csönget a szobámban bõgök, ha találkozok vele erõt veszek magamon /tudod a hangsúly/ és otthon bõgök :D
A kérdező hozzászólása: Éééés igazatok volt (de miért?), többen írtátok, hogy keresni fog, annak ellenére, hogy leírtam, hogy tulajdonképpen Õ "dobott ki". Ha jól számoltam már 13-szor hívott (pedig eddig átlag napi 1× beszéltünk), ebbõl kb 2× 3× vettem fel, de mostmár lehet, hogy nem fog hívni, mert az elõbb megírtam Neki megint (mert az estit elvileg nem kapta meg), hogy ne keressen.
Talán találtak egy Ufót és ott rejtegetik. :-D
A kérdező hozzászólása: Ezek a képtelenségek is, amiket írtok is olyan jól esnek egyébként:) (pl.: meleg, meg ufórejtegetõ, meg titkosügynök /egyébként Õ inkább az érem másik oldala/) de tulajdonképpen teljesen mindegy mi van ott és mint írtam talán jobb nem is tudni, a lényeg úgy is az, hogy ami ott van fontosabb és ennyi.:( Vagy még az is eszembe jutott, hogy nem fontosabb, de inkább megelõzte azt, amit szerinte tettem volna. Ez utóbbi esetben érteném meg, hogy miért keres még.Amúgy nem értem. Köszi!
Azt amúgy nem értem, ha közös a kiadott ház, mi az, hogy te ne menj oda?
A kérdező hozzászólása: Végignéztem a Válaszolóim és 86%-os csak 1 volt, a 2.Ha Te vagy mindkettõ, akkor akarsz is valamit tanácsolni, vagy csak értetlenkedni jársz ide?Ha meg ez az elsõ hozzászólásod az egészhez, akkor is elég lényegtelen dolgon akadtál fönt szerintem.Szóval erre ezért nem reagálnék, de többiek javítsatok ki, ha nincs igazam.
Mi újság? Történt azóta valami?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az együttérzést!
Basszus :( sajnálom :( :(
A kérdező hozzászólása: ~6 de ez nem oszt nem szoroz szerintem, lényeg, hogy számtalanszor kijelentettük már, hogy csak és kizárólag Egymással tudjuk és akarjuk elképzelni az Életünket és ezt nem tudom temetni, úgyhogy a múlt idõ még szerintem erõs megfogalmazás illetve amint mondtam kétlem, hogy ennyiben hagyja a dolgot, most is hívott egyébként. Én nem akarok erre gondolni, hogy volt vagy van vki, elég bajom van így is.Amúgy meg teljesen mindegy, hogy miért nem akar már, a lényeg, hogy nem akar ha télleg nem akar.Köszi!
Figyelj, eszembe jutott vmi! Lehet, h képtelenségnek fog tûnni, de volt már ilyen ! Nem lehet, h a pasid homokos is? És a haver egyben a szeretõje is? Mielõtt felháborodsz, 2 éve egy bnõm férje így bukott le. Évekig nem volt gyanús, mert haverral ment sörözni, haverral ment meccsre, haverral ment hétvégére horgászni. Közben ott volt a felesége, 2 gyerekkel. Kiderül, csak falból nõsült. És egyszer a neje rájuk nyitotta az ajtót, 2 pasi egymás karjában, nem félreérthetõ helyzetben.
szerintem is járj utána ha érdekel. Szedd össze magad, menj oda, mikor ott van
A kérdező hozzászólása: Hallottam, hogy most is ott van, hívtam de nem vette fel. Több ok is visszatart, hogy odamenjek....
ne csináld már, mintha letépnéd a sebtapaszt odamész és kész.
A kérdező hozzászólása: Ez jó hasonlat. Már ha akarnék se mennék, mert már hívott ahogy útra kélt, persze azt nem mondta, hogy honnan és õszintén szólva nemtudom jót teszek-e azzal, hogy visszatartom amit gondolok.... Tehát hogy nem mondom amit tudok. Illetve azt sem tudom ha jól teszem, hogy meddig bírom visszatartani.
ilyen kapcsolatról álmodtál korábban? Most ne arra gondolj h szereted blabla, hanem h amikor régen elképzelted életed férfiját olyan volt, akivel nem mered megbeszélni a félelmeid? Biztos h megéri magad megalázva érezni, mellette aludni de rettegni h megcsal? Ennyit érsz? Állj a sarkadra, akárhogy is de derítsd ki h mi van, ha meg nem mered kideríteni akkor hagyd el így. nehogy már rápazarolj éveket, mikor meg se tudsz bízni benne
Menj kocsival, de valamelyik barátnõd kísérjen el. Odafele is tud nyugtatni, meg visszafele is.
majd meséld el mi volt!hajrá
Ha van kocsi avval. Ne dudálj. Mássz át a kapun, és sztem este menj. Valaki menjen veled, ha van lehetõség olyan akinek van jogsija. vagy ha esetleg abban a szomszédos községben van bnõd az is jó, mert akkor tudsz oda is menni arra az éjjelre míg megnyugodsz, hogy hazavezess. Mondd neki, hogy mos tmár nagyon hiányzott és unod, hogy a munka fontosabb stb szöveget mond evvel nem is hazudsz. Hm?
A kérdező hozzászólása: Ja és várjatok, ez a filó még csak az átjutási mód és idõ.Abba bele sem gondoltam még, mit kéne ott mondanom és hogyan (már amennyire tudom majd irányítani a viselkedésem)!? Hogy nyugodt hangon, kedvesen kezdjem el faggatni mit csinál ott, semmi hátsó gondolat - gyanúsítgatás nélkül (amilyen mindig is vagyok - de lehet, hogy épp ezért a szeretetteljes hangvételemért meri ezeket Velem megcsinálni) vagy ha nem így, akkor hogyan (mert másmilyen nem nagyon szoktam lenni, max. ha "elgurul a gyógyszer")? Barátnõs sztori, egyféleképpen kivitelezhetõ. Ma este és csak odafele és 7 óra fél 8-kor.Mert ekkor megy innen haza a munkahelyérõl.Ez a verzió is eszembe jutott, csak ez elég korán van nem? Bár tegnap is ott volt már ilyenkor, de utána el is ment. Jajj, nem tudom.... Mindenesetre köszi és írjatok a viselkedésre - szövegre is kérlek, próbálok felkészülni.
A kérdező hozzászólása: Ja arra hogy ne dudáljak meg másszak át a kapun nem is reagáltam, mert nem értem miért kéne így tennem!? Köszi!
A kérdező hozzászólása: A helyzet az, hogy megtudta, hogy át akarok menni....erre felhívott, elõször mindenhogyan próbált róla lebeszélni....így szóba hoztam azt, hogy tudok az ottléteirõl, elõször tagadta, majd mikor ezt nem hagytam, akkor közölte hogy akkor vége.Úgyhogy ennyi, nem kell már átmennem, nincs kivel már megbeszélnem semmit.Fel még nem fogtam és valahogy kétlem, hogy ennyi évet így akar - meg egyáltalán el akar dobni, de ha igen, akkor majdcsak elér ez is a tudatomig valamikor - valahogyan. Köszi a válaszokat.
Mennyi ideig voltatok együtt?Így akkor sajnos valószínû hogy volt valakije:(
A kérdező hozzászólása: Eddig az van, amit 68-ban is írtam, hogy lesz, tehát azóta csönd van. Nekem meg csak folyamatosan jár az agyam, hogy mit csináljak.... Köszönöm az érdeklõdést!

Hogyan lehet kideríteni egy külföldi híres ember e-mail címét? (Nem celeb. )

Nem rajongója vagyok, csak szimpatikus, és láttam vele egy riportot, ahol bizonyos témájú műveket említett, amik közel állnak a szívéhez, és annyira jó lenne, ha pár (angolra lefordított) magyar könyvet ajánlhatnék neki. Nincs erre esély?

Legjobb válasz: Az email-cimét egész biztos nem fogod megtalálni, mert erre minden értelmes ember figyel. Ha netán van Homepage-e, ott rendszerint megadnak egy kontakt-email-cimet, arra lehet irni. Vagy ha valamilyen komoly oldalon foglalkoznak vele, ott tudsz esetleg utána érdeklödni. De öszintén szólva nem hiszem, hogy egy hiresebb. komoly ember idegenekkel akarna interneten levelezgetni.

Az email-cimét egész biztos nem fogod megtalálni, mert erre minden értelmes ember figyel. Ha netán van Homepage-e, ott rendszerint megadnak egy kontakt-email-cimet, arra lehet irni. Vagy ha valamilyen komoly oldalon foglalkoznak vele, ott tudsz esetleg utána érdeklödni. De öszintén szólva nem hiszem, hogy egy hiresebb. komoly ember idegenekkel akarna interneten levelezgetni.
Attól függ, hogy kirõl van szó, de jellemzõen max. az ügynökségeikkel lehet felvenni a kapcsolatot, és kapsz egy (nyomtatott) dedikált fotót...
kirõl van szó? facebookos oldala nincs? twitteren nincs fenn...stb?
sok érdekes ember van, akinek hasonló lehet az érdeklõdése mint az illetõnek, meg mint neked, keress ilyen embereket a közeledben vagy akik elérhetõek jobban

Hogyan lehet kideríteni, hogy kitől vagyok állapotos?

Több partnerrel voltam és fogalmam sincs, hogy kit?l estem teherbe. Tudom, hogy ciki. Legalább hat jelöltem van, abból kett? jó lenne apának is.

Legjobb válasz: Azt hiszem már a terhesség alatt is meg lehet állapítani apasági teszttel. Hát akkor fel kell hívnod mind a 6 srácot és elmondani nekik mi a helyzet.

Azt hiszem már a terhesség alatt is meg lehet állapítani apasági teszttel. Hát akkor fel kell hívnod mind a 6 srácot és elmondani nekik mi a helyzet.
hát akié a gyerek az jól megszívta veled
Gratulálok, szép kis r*banc lehetsz! :)

Hogy lehet kideríteni h egy srác az előjátékben tapasztalatlan, vagy nincs hozzá érzéke?

Amikor pl együtt vagytok egy olyan sráccal aki a simogatás, meg pózok terén nem visz bele annyi kreativitást, vagy nagyon be van indulva a hormonoktól, mert mondjuk fiatal, akkor honnan lehet azt kideríteni, h ? még fejleszthet?, vagy ez a max nála?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy max! Mindenki fejleszthetõ, csak van aki nem akarja hogy fejlesszék. Az ilyennek elõször le kell rombolni a tévképzeteit (mi szerint õ profi, õ tök jól csinálja), aztán lehet újra építkezni ;)

Nincs olyan, hogy max! Mindenki fejleszthetõ, csak van aki nem akarja hogy fejlesszék. Az ilyennek elõször le kell rombolni a tévképzeteit (mi szerint õ profi, õ tök jól csinálja), aztán lehet újra építkezni ;)
Nem jó a kérdés.Nem tapasztalatfüggõ, hogy valaki hogyan és mennyi elõjátékot nyújt a kedvesének.(itt most nõkre gondolok) Ez összetett dolog, benne van az is, hogy mennyire szeretné a férfi, hogy jó legyen a nõnek, mennyi elõjátékot igényel a nõ, nyilván a tapasztalat is számít.Az is fontos, hogy a férfi tudja, hogy mitõl indul be a nõ, mi az, ami elindít egy folyamatot.Stb, stb. Egyetlen egy elõjáték alapján valaki szexuális teljesítményét megítélni nem hiszem, hogy érdemes lenne.(értelmét sem látom)
Bocsi még egy kis kieg.:a tapasztalatlanság nagyon hamar kiderül, az hogy érzéke mennyi van hozzá, az valamivel hosszabb folyamat.
Helyzetfüggõ. Ha az irodában elkapom, és az íróasztalon letámadom a kedvesem, ott nem nagyon kell elõjáték, vagy akár otthon sem, ha éppen olyan a helyzet, hogy csak úgy durr bele. De néha akár fél órát is lehet szánni az elõjátékra, ebben akár már az is benne lehet, hogy még ruhában a kanapén összebújunk, és csókolózunk. Az meg hogy kinek mi a jó, vagy megkérdezed, vagy megmondod, de az a legjobb, ha reakciót figyeled, vagy ha valahol simogatsz, megkérded, hogy ez jó-e, vagy az. A kérdésre válaszolva, sajnos nem mindenki születik jó szeretõnek, de ha szereti a másikat, akkor sokat fejlõdhet. 35f

Angliában vásárol független HTC Sensation telefonról hogy lehet kideríteni, hogy a gari itthon is érvényes?

Esetleg bele van írva a Warranty Card-ba?

Legjobb válasz: Azt el kell olvasni, aztán vagy kiderül, vagy nem. Mindenesetre a szervízlista árulkodó lehet, ebbõl egy értelmûen kiderül..

Azt el kell olvasni, aztán vagy kiderül, vagy nem. Mindenesetre a szervízlista árulkodó lehet, ebbõl egy értelmûen kiderül..

A pánikbetegség okát hipnózissal hogyan lehet kideríteni?

Több éve szenvedek pánikbetegségben, kaptam ugyan gyógyszert az enyhítésére,de ezzel a tünet csak elvan nyomva, viszonyt az eredete nincs kiderítve. Viszonyt egy életen át szednem kell a szert, számomra ez nem megoldás./Tenyérizzadás, hideglelés, WC-re járkálás, gyakran elmegy a hangom és gombóc van a torkomban stb.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy az okát deríti ki, arra a beszélgetõs terápia van, de elmulasztani akkor is el lehet, ha nem tudod az okát.

Nem hiszem, hogy az okát deríti ki, arra a beszélgetõs terápia van, de elmulasztani akkor is el lehet, ha nem tudod az okát.
A hipnózis hatalmas segítség lehet, ha jó ember csinálja.Ki lehet deríteni vele okokat, olyan módon, hogy a hipnotizõr visszavezeti az embert olyan pontokhoz, ahol valami "elferdült", valamitõl megváltozott a gondolkodás, ami azután kialakította a tüneteket.Újra lehet élni, újragondolni és meggyógyítani.Ismersz ilyen embert?Pesti Vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!