Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kapcsolatnál (6 db)

Hogy lehet egy kapcsolatnál elérni, hogy olyan legyen, mint az elején?

egyátalán lehet valahogy?9hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, szeretnénk közös jöv?t, nagyon jó vele.de mostanában azon gondolkodom,hogy milyen jó, mikor egy kapcsolat elején van az ember. nekem nem kell más,csak jó lenne néha az, ami a kapcsolat elején volt, az izgalom a sok újdonság, el lehet ezt érni valahogy?

Legjobb válasz: Hát, nemis tudom. Valahogy fel kell "pezsdíteni" a szürke hétköznapokat. Például: -menjetek el vacsorázni valami puccos helyre, szépen csinosan kiöltözve, de ott találkozzatok az étterem elõtt, ez valahogy olyan érzést ad, mintha az elsõ randitok lenne -írj neki szexi vagy szerelmes sms-eket, meg hogy alig várod, hogy este ágyba bújjatok... -vegyél egy szexi fehérnemût és csábítsd el este...(már hogyha csaj vagy)

Hát, nemis tudom. Valahogy fel kell "pezsdíteni" a szürke hétköznapokat. Például: -menjetek el vacsorázni valami puccos helyre, szépen csinosan kiöltözve, de ott találkozzatok az étterem elõtt, ez valahogy olyan érzést ad, mintha az elsõ randitok lenne -írj neki szexi vagy szerelmes sms-eket, meg hogy alig várod, hogy este ágyba bújjatok... -vegyél egy szexi fehérnemût és csábítsd el este...(már hogyha csaj vagy)
Nem. Ideális esetben átalakul egy sokkal szebb, meghitt és õszinte, megbecsülésen alapuló kapcsolattá, ahol a testi vonzalom is megmarad. Nem ideális esetben pedig egymás agyára mennek a párok, elkezdenek másra vágyódni, és ha van bátorságuk váltani, akkor megteszik, ha nincs, akkor posvadnak egy rossz kapcsolatban, vagy rossz házasságban. Én is sokáig ezt tettem, aztán megtanultam meglátni, hogy mikor kell azt mondani, hogy ez nekünk nem fog menni. Az elején elvakít a szerelem és a szexuális vágy, de késõbb minden kiderül. De a közös célok, a családalapítás, lakás megszerzése, a küzdelem, a dolgos hétköznapok nagyon is össze tudnak kovácsolni két embert. De olyan nem lesz, mint az elején, ezt tudomásul kell venni.
A kérdező hozzászólása: azzal nincs baj, hogy unalmas a kapcsolatunk, nála jobb nem történhet velem, azt hiszem, hogy csak én vagyok örök elégedetlenkedõ :( mert amúgy minden rendben. köszönöm a válaszokat!

FTP kapcsolatnál hogy lehet orvosolni ezt a problémát? (530) SOS

Na szóval, mindent rendben beírtam, és kidob egy kis ablakot: "530 Login authentaction failed! Beírtam újra, meg töröltem a kapcsolatot, de semmi, ez azóta van, amióta újra lett telepítve a gépem... :S

Legjobb válasz: Login authentaction failed Ez azt jelenti hogy a felhasználónév/jelszó páros nem stimmel.

Login authentaction failed Ez azt jelenti hogy a felhasználónév/jelszó páros nem stimmel.
A kérdező hozzászólása: Igen, de mielõtt újra lett volna telepítve a gép, ugyanezt használtam, biztos, hogy jók. Vagy okhost.eu-n hogyan lehetne új jelszót kérni?
próbáld meg.
De, lehetnek.
Hát a nagyon nagy különbség elég sok buktató egy kapcsolatnak. Most férfiként ha el akarom vinni a barátnõmet egy jobb helyre, akkor csak feszeng, mert se egy normális, elegáns ruhája nincs, se cipõ, se táska, csak hétköznapi göncei, másik meg, hogy annyira nincs hozzászokva, hogy tiszta ideges lesz, egy jobb étteremben szinte lerí róla, hogy mennyire rosszul érzi magát, meg õszintén szólva viselkedni sem tud, de ha ezt szóbahoznám, hát halálra sértõdne. Közös nyaralás megint kilõve, mert õ nem tudná állni a részét, de én meg ne fizessek mindent, mert "ne akarjam megvásárolni õt". Neki mindenki, aki vitte valamire, az "sznob", meg az én munkám nem is igazi munka, mert csak ülök az irodában egész nap, bezzeg õ mint eladó, na az az igazi munka. És bár eltarthatom a kis seggét, beköltözött a házamba, meg fuvarozhatom õt minden nap, miközben semmibe nem száll be egy forinttal sem, ami nem zavarna, de még az a mániája, hogy õ cserébe spórol nekem, és ne járjunk el sehová, meg megveszi a lejárt-leárazott kajákat, aminek örülnöm kellene õszerinte... meg felezzük a házimunkát, mert õ nem cseléd... tehát én adjak bele egy kapcsolatba mindent, õ meg csak kritizál és mindenen megsértõdik, állandóan jön a hülye komplexusaival, áh... Olyan világképe és életszemlélete van, hogy hiába a szerelem, kezdek nagyon kiborulni a megnyilvánulásaitól és mindez az életmódbeli különbségeinkbõl jön. Nyilván egy havi 50ezres fizetéskülönbségnél nem lenne ilyen ordítóan hatalmas az ellentét, de ha igazán nagy különbség, az simán szét tud cseszni egy kapcsolatot.
Ha a férfi a gazdagabb, jobb módú, akkor lehetnek boldogok, persze.
Sok konfliktust fog szülni, de, ha igazán szeretik egymást, akkor lehetnek boldogok.

Bluetooth kapcsolatnál meg lehet nézni hogy milyen erős a jel?

Legjobb válasz: Le kell tölteni valamilyen alkalmazást, androidnál pl. Bluetooth Signal

Le kell tölteni valamilyen alkalmazást, androidnál pl. Bluetooth Signal

Lehetséges hogy félek a párkapcsolatoktól? Volt pár csajjal dolgom már, de amikor többet akarnak testi kapcsolatnál mindig meghátrálok, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Érzelmileg nem vagy okés, velem is ez van csak én lány vagyok... Esetleg félsz az elkötelezettségtõl.

Érzelmileg nem vagy okés, velem is ez van csak én lány vagyok... Esetleg félsz az elkötelezettségtõl.
A kérdező hozzászólása: Az érzelmileg nem okés alatt azt érted hogy nem szoktál szerelmes lenni?
Igen, a "nem szoktam" a megfelelõ kifejezés. :) Eddig csak kétszer voltam, az elsõ barátomba aki megfektette a húgom, és egy srácba akivel még interneten ismerkedtünk meg, majd elkezdtünk késõbb találkozgatni. Az elején elég nevetségesnek tûnt a dolog de aztán egyre többet és többet találkoztunk és a végén már az se érdekelt hogy másfél órára lakik tõlem és hogy folyamatosan hazudtam mindenkinek hogy találkozhassunk. :D Kicsit elborult a agyam. Folyamatosan eltûntem és vele voltam, többször elszöktünk, még Angliába is kiutaztunk. Jahj, azok a szép idõk. :D Az az érzés leírhatatlan. Reggeltõl estig mellette akartam lenni, egyszerre levegõt venni, belelátni a fejébe, felvidítani ha szomorú, együtt nevetni vele ha boldog. Csak és kizárólag õ volt a gondolataimban. Szülõk persze gyûlölték egymást meg ezt a nagy távolságot ami köztünk volt. Meg hogy elvettük egymás idejét. De mi lesz*rtuk a világot csak õ és én voltunk. Na ez körülbelül 5 éve véget ért, azóta nem voltam szerelmes. :) Akkor annyira elképesztõen szerelmes voltam hogy szerintem nekem az egy életre elég volt. Olyan voltam mint egy narkós, csak õ volt a kábszer. :D Remélem egyszer te is szerelmes leszel!
A kérdező hozzászólása: Jó neked hogy volt ilyenben részed:) Énis remélem, köszönöm:)
igen
nekem se fájt, és nem véreztem. nem mondta a srác, hogy bármi nehézséget érzett volna. van ilyen. a szûzhártya elszakadhat elõtte, sporttól, tampontól, vagy eleve nincs is. s ha eléggé fel van izgulva, nem hiszem, hogy fájni fog. másik, hogy már nem szûzen is elõfordulhat, hogy fáj, ha nincs felizgulva...extrém példával élve, nem hiszem, hogy a megerõszakolt nõknek nem fáj, akkor se, ha három gyereket szültek már....
Én sem piszkitottam be a lepedõt (finoman szolva:) de fájni fájt még az elsõ néhány alkalom is, akkor pozokat probálgattunk, de semmi olyan dolog nem volt h piszkos lepedõ én még örültem is neki, akkoriban mondta egyik barátnõm hogy õ bizony megsinylette és cikinek érezte, valakinek igy valakinek ugy...
Régebben szokás volt, hogy a nászéjszaka után a család megszemlélte a véres lepedõt bizonytandó, hogy az ifjú feleség szûz volt. Mára már az okosabbak tudják, hogy a szûzesség elvesztése nem feltétlenül jár fájdalommal és vérzéssel. Szóval lehetséges. :)
ha valaki szûkebb, annak fájni fog újra meg újra meg újra meg újra...... aki meg nem, annak az elején sem. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted, valami jele van nem?
Én sem véreztem, sõt nem is fájt. A szûzhártya bármikor átszakadhat...
A kérdező hozzászólása: Amit mondasz az a jelen de én kerdésem 30 évvel ez elõtti dologról szól akkor még nem itt tartottunk, vagy , Igen?
igen
Az én barátnõm se vérzett, de persze azt mondta hogy fáj. Ha jól felizgatod elõtte, akkor nem lesz nagy gond (akár párszor el is mehet, az segít).
Egyáltalán nem törvényszerû, hogy a lánynak fájdalmas, sõt... Nagyon sokan vannak, akiknek egyáltalán nem fáj, és nem is véreznek. Ettõl még gond nélkül lehetnek szüzek, csak valami fura oknál fogva elterjedt a nézet, hogy tocsognia kell a vérnek, és a lánynak élete legfájdalmasabb élményének kell lennie...
A kérdező hozzászólása: ??????H H o g y a n ??
nem véreztem de elösször fájt az elején a végén meg már kelemes volt:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!