Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet kalandort (3 db)

Hogy lehet egy kalandort megtartani?

Adott egy közel 3x felé járó pasi aki szeret a lányok érzéseivel játszani.Mindegy hogy ki de valaki mindiga akad a horgán,egy ideig-oráig foglalkozik vele utána eldobja.Én egyike vagyok ezeknek a lányoknak csak velem már évek óta foglalkozik, mindig vissza-visszatér, valószinüleg mert legbelül szeret(ezt egyszer már ki is mondta de mintha fájna naki...) de ezt sosem merné bevallani.Hol szakitunk(vagyis ö) hol együtt vagyunk,viszont jó lenne már kiigazodni rajta,fárasztó ez a csikicsuki állapot!.De ha a kötöttséget emlitem világgá megy,nem tudom mit tegyek vele, hogy értessem meg hogy szeretem a hülyeségei és tettei ellenére is.

Legjobb válasz: Menekülj ebbõl a kapcsolatból még nem késõ. Kutyából nem lesz szalonna, soha nem fog megváltozni. Már 30 évesen gyereke kéne hogy legyen a feleségétõl normális esetben, ha eddig nem változott, szerintem már nem is fog.

Menekülj ebbõl a kapcsolatból még nem késõ. Kutyából nem lesz szalonna, soha nem fog megváltozni. Már 30 évesen gyereke kéne hogy legyen a feleségétõl normális esetben, ha eddig nem változott, szerintem már nem is fog.
17évesen találkoztam egy ilyen huszas évei elején járó kalandorral.Bele is szerettem rendesen...aztán 1, 5hónap után vége lett, akkor még nem tudtam, h kalandor, de valamiért nem tudtam benne bízni.Ez a egy augusztusi történet.Nagyjából másfél órát esedezett a telefonba, h menjek vele szilveszterezni.Aztán következõ nyáron elmentünk bulizni együtt, persze megint összejöttünk, akkor én már Bp-n laktam õ meg Fehérváron, de akkor sem ment.Aztán másfél év után kiakadtam, h most mi van.Folyamatosan kerstük a másikat..SMSek, msn.Egyik ilyen msn beszélgetésünk közben feltettem a nagy kérdést: "Mit akarsz tõlem?" Nem tudja, meg hiányzom, de nem tudja mit érez.Ha nem vagyok vele, hozzám rohanna...Elhajtottam a fenébe, aztán persze májusban megint egymás karjaiban kötöttünk ki, és akkor elhatroztuk, h együtt maradunk..ez ment olyan 3napig.Aztán õ is felköltözött Bp-re.Szeptemberben hívott, h talizzunk.Kiakadtam! Közöltem vele, h nõljön fel hozzám, éljen amíg akar, aztán keressen meg, ha felnõtt végre a feladathoz, mert én már nem akarok ilyen csiki-csuki kapcsolatot.Aztán majd eldöntöm, h akarok-e tõle valamit.Azóta rendesen én lettem a fixaideája.Elküldtem a fenébe, nem hagytam magam, és ebbe kishíján beleõrült.De ez a hajó már elment számunkra. Sajnos, ez a pasi minden nõ ideálja, és ha egyszer találnak valaki olyat, aki nem esik hasra tõlük azzal élik le az életüket.De így sem biztos, h a hûség szobrai. Azt hiszem neked is ezt kellene tenned.Kicsit pihentetni a pasit.Az ilyeneknek az kell, h a nõ ne legyen teljesen az övé.Kicsit hagyjál, most élek nélküled...közölni vele, h tomboljon, de nélküled, aztán ha kimulatta magát megtalál, aztán majd te is eldöntöd, h akarsz -e tõle valamit.Ez nálam bejött, de mire a nyitját megtaláltam, én már nem akartam semmit tõle.Remélem neked sikerül bekötni a fejét. Csak titokzatosan!Meg nyiltan flörtölj a szeme láttára, és légy csodálatos, és gyönyörû!
Szia! Én ugyanebben a cipõben járok, mint te!:) Bizony az ilyen típusú faszikat sohasem lehet megunni, változatosak és van bennük valami plussz, ami az átlag pasikból hiányzik. Ha egy légtérben vagy velük, akkor szinte felforrósodik a levegõ és izzik a véred. Ez az, ami tetszik nekünk, nõknek bennük. Huzavona senkinek nem jó...mondom én is magamnak százszor és szép lassan kezdek rájönni általa kezdem megismerni önmagam. Egyre jobban sugárzok, élvezem az életet! Az ilyen típusú faszikat az vonzza, minél elérhetetlenebb, változatos, kívánatos vagy. Érezd magad mellette igazi nõnek és tudja azt rólad, hogy Te nem egy könnyû préda vagy. Pl.: Én nem minden esetben elégíteném ki a vágyait...Egyet fogadj meg! Hidd el én már csak tudom! Csak akkor maradj ebben a "kapvcsolatban" vagy nevezzük így játékban, ha ez lelkileg NEKED megy. Ha képes vagy kivenni belõle magadat és a jó dolgokat személyiségedre húzni.Ha boldog vagy attól az érzéstõl, amit kapsz tõle! Ha ez megy, akkor minden megy magától. Csinálj vele közös programot, de soha ne erõltesd rá. Érd el, hogy a kedvedben járjon, és legfontosabb, hogy tiszteljen mint nõt! Ha bármilyen kérdésed van, e-mailem elérhetõ! Sok sikert! ;)
Ugyan ez a szitú velem is.Én nem hiszem, hogy meg tudnának változni.Azért mondom mert én három éve vagyok szerelmes egy ilyen pasiba.Együtt vagyunk de semmi komolyat nem akar pedig már nem fiatal én meg az vagyok.Mégis szerlemes és mindenki azt tanácsolja feljcsem el kezdjek új életet.Ha van kedved errõl beszélgetni elérhetsz a mailon.

Lehet hogy furcsán, és szerintem sokaknak idiótán is fog hangzani vagy mégse? Ki szeretnék költözni Ausztráliába, de úgy mint egy "kalandor". Csak annyi dolog lenne nálam, amit magammal tudok vinni 1-2 csomagban illetve némi pénz.

Kérdezem én, hogy valakinek valamilyen rokona esetleg ismer?se próbálkozott már ezzel az elmúlt 20 évben? És ha igen, milyen "sikereket" ért el? (Nem feltétlenül ide jött ki, hanem bárhova)

Legjobb válasz: És mit ennél, innál, hol aludnál, hol dolgoznál?

És mit ennél, innál, hol aludnál, hol dolgoznál?
És gyûjtöttél már pénzt a repjegyre, meg a szállásra, kajára? Mert nem azonnal fogsz munkát kapni kint.
most éppen ausztráliában, darwinban vagyok és szerintem a 600E forintodal ami mellet még nincs repülõ jegyed csak 1 hónapig húznád mert itt minden nagyon drága de sok a munka. 1 kg banán 14 dollár.
en is neztem hasonlo v ugyanazat a programot es igen amikor megerkezel szepen visszaforditanak es meg olyanokat is akiknek ottani szallasa lenne, valakinel laknanak mert fennall a gyanu h illegalaisan doldozni akarsz. Ha kinn akarsz maradni szerezz egy turista vizumot, foglalj szallast, legyen visszajaegyed (talan tudod torolni ha kulon veszed biztositassal de nezd meg a felteteleket) es legyen munkahelyed itthon , belepeskor legyen nalad egy osszeg ami fedezi a kinntarozkodasod. Ne legyen nalad etel azok kozul sokat atvizsgalnak ha hus/tej termeket viszel be v friss gyumolcsot akar 220 dollarra buntethetnek (fertozest hordozhat) es habarmijen narkotikumot fogyasztottal akkor ne azzal a taskaval utazz amiben benne volt, a kutyusok kiszurhatnak a repteren . Ha bejutottal akkor maradj ott ha nem csipnek el kozben . Persze megkimelheted magad es jelentezhetsz vizumert persze draga es nem minden szakmat keresik. ?De van tanulo vizum amivel reszmunkaidoben dolgozhatsz. Tudom a fentiek tulzasnak hangzanak de ha mar kifizetted a repjegyet akkor nem akarnal azzonnal visszafordulni, es volt olyan pasi akit azrt kuldtek haza mert tul sok ruhat vitt(1 hetre ment es volt nala 5 gyatya meg 15 also) az is gyanus ha tul keves cuccot viszel. http://www.youtube.com/watch?v=YWW67DVgVOM&feature=related ez egy vidi meg tobb is van ott nezegesd meg oket persze a legtobb a "drogosokrol" van de ezen a programon mutatnak egy csomo hasonlo esetet mint a tied lenne . Persze csak ha jol ertettem amit irtal.
Le a kalappal! Eleg tokos vagy... En azt mondom, ha azt a 600-at erre szantad, akkor probald meg! Egy kinti abszolut-vesztelefonszamot minden esetre szervalj valahonnan. Nekem is mindig az volt az elvem, hogy: "Inkabb bukjam be, mintsem hogy meg sem probaljam..." A vilag mindenkie, csak valaki arra var, hogy hozza jojjon, valaki meg erte megy... 37F
srac meg egy ferfi = egy srac meg egy csaj
Nem reg olvastam itt Ausztraliaban egy cikket, arrol hogy korbeutazta egy srac meg egy ferfi az orszagot, semmibe nem kerult nekik. Cegek segitettek nekik, pl. hotel, etel, kis munka, stb. Ennek elleneben ok hirdettek a ceget, mindennap naplot irtak, amit sajtoban kovetkettek az emberek. Ez egy 8 honapi kiruccanas volt. Jo P.R., hirdetes a cegeknek. Probalj Te is valami ilyet osszehozni M.O._on, hatha talalsz valami igazgatot, akit erdekli. Persze nem lesz privat eleted, de kaland az lesz.
Nemrég láttam egy mûsort valamelyik külföldi adón: egy amerikai, fiatal srác akart bemenni Ausztráliába, szinte semmi sem volt nála, simán kiszúrták a reptéren és "kihallgatták". Most nem merülök bele jobban, de leellenõrízték mindenét, telefonálgattak ismerõsök után- õ is hasonlóképp volt, mint te. Nincs sok esélyed, menj inkább máshova kalandot keresni..
Nem engednek be az országba, csak pazarlod a repjegy pénzt. Ha nincs elég pénzed, csomagod és megfelelõ utiterved(rokonhoz stb) akkor nem engednek át és visszafordítnak.(10 esetbõl 9szer). De ha mégis ki akarsz, mert ez az álmod, akkor keres neten egy céget, menj ki állásinterjúra és akkor maradj ott. De ne feledd, az élet nem arról szól hogy te kiszámolod, és minden úgy megy. Én már tudom. Gondold át újra mielõtt csinálsz akármit is.
Talán egy éve olvastam egy magyar férfival készült riportot, aki valamelyik Skandináv országban él. Kukázásból tartja fenn magát. Ezzel a "munkával" jóval az ottani latt, de messze magasan az itthoni átlag-magyar életszínvonal felett él. Egyébként jól megvan. Ha érdekel, megpróbálom megkeresni a riportot.
Tényleg idiótán hangzik.
Bankkártya fajtája nem számít, ami kell az egy jó vaskos vízum. Turistavízumot könnyebben kaphatsz, de kicsit spórolni kell még hozzá (és nem dolgozhatsz vele). Rendszeresen szigorítanak a munkavállalói engedélyen, 2 éve még 450Eft volt a KÉRVÉNY, 12-18 hónap elbírálási idõvel és az ember patkóbeléig felnéznek. Megszabják, hogy adott szakmával hol dolgozhatsz, hol élhetsz.
Szerintem mûködhet, de ha biztosra akarsz menni, valami platina besorolású pénzeskártyát azért vigyél.
A kérdező hozzászólása: Hmm, köszönöm. Azt tudtam, hogy nehéz dolog bejutni Ausztráliába, amit meg is értek de azt hittem van rá valami spéci megoldás, hogy valameddig ott tartózkodhass mint "utazó". Majd megnézem azt a mûsort amit ajánlottál, de ha végképp el lehetetlenül a célom, akkor új uticél elé nézek, mert nagy kaland az ilyen :)
egy barátom így járta végig Dél-Amerikát 2 év alatt. tulajdonképp semmivel indult el. dolgozott 2 hétig, 1 hónapig egy helyen majd egy hónapot ment. de ott nem foglalkoztak azzal, hogy miért jött ide.
Ausztráliába kell munkavállalási engedély.Voltaképpen ugyanolyan nehéz oda is bejutni mint Amerikába. Egyébként van egy mûsor amit érdemes nézned a címe Ausztrál határain) Nemrég volt egy angol srác aki mint kalandor akart Ausztráliába menni.Csak egy hátizsák, egy gitár volt nála.Elmondta, hogy õ bárhol elalszik a sátrában, és annyi kis meló akad amit kajával fizetnek ki..Õ csak körbe akarja utazni Ausztráliát..Nem engedték be, mondván, hogy nincs megfelelõ anyagi háttere, és tuti dolgozni akar..Azt meg az állam nem akarja, hogy mint egy hajléktalan sátorban éljen.. Szóval az ötleted nem rossz, csak nem megoldható..Ajánlom a mûsort..sok mindent megtudsz Ausztrália határ enegdélyekrõl
A kérdező hozzászólása: Már van 600, 000 Ft om a repjegyre meg az ottani tengõdésre amig nincs munka, meg ugye az elso fizetes idoig, de mint takarito vagy mosogato 1 heten belul 101% hogy el tudok helyezkedni
birom az ilyen kis kalandvagyokat :) Hat turistavizumot lehet ingyen neten igenyelni, azt egy evre igaz 3 havonta el kell hagynod az orszagot. de viszont ha te feketen akarsz itt dolgozni az nem a legjobb otlet, mert ha megtudjak, nem keves penzre buntetnek, aztan az egesz eletedben fizetheted a magyar fizetesedbol.mivel meg fiatal vagy inkabb probalj meg egy rendes szakmat osszehozni, tanulj meg minel jobban angolul, gyujtogess kozben es par ev mulva probalkozz meg egy kicsit legalisabb modszerrel :) Es meg mindig nem leszel lemaradva semmirol:) en 23 vagyok es egy eve vagyokitt.se szakmam, se angol tudasom... csak egy kettos allapmolgar ferj, aki itt szuletett de mo-on nott fel es igy ismerkedtunk meg...aztan szerelem ... es a lehetoseg egy jobb eletre :) ugyhogy en nagyon ajanlom Ausztraliat es szerintem ne rontsd el a lehetosegeidet ilyen bohokas otlettel :) es sok sikert

Lehet hogy furcsán, és szerintem sokaknak idiótán is fog hangzani de, ki szeretnék költözni Ausztráliába, de úgy mint egy "kalandor". Csak annyi dolog lenne nálam, amit magammal tudok vinni 1-2 csomagban illetve némi pénz. ?

Kérdezem én, hogy valakinek valamilyen rokona esetleg ismer?se próbálkozott már ezzel az elmúlt 20 évben? És ha igen, milyen "sikereket" ért el? (Nem feltétlenül ide jött ki, hanem bárhova)

Legjobb válasz: jól hangzik, irigyellek.

jól hangzik, irigyellek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!