Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet külföldinek (151 db)

Hogyan lehet külföldi számlát nyitni?

eBayr?l szeretnék rendelni. Hogyan m?ködödik ez ?Megköszönném,ha valaki tudna segíteni :)

Legjobb válasz: Minek ahhoz külföldi számla? Kell egy paypal számla (paypal.com), meg egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya. Amikor leütöd a terméket az Ebay-en, az átvisz a Paypal oldalra, ahol belépsz, megadod a bankkártyád adatait, és ... kész.

Minek ahhoz külföldi számla? Kell egy paypal számla (paypal.com), meg egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya. Amikor leütöd a terméket az Ebay-en, az átvisz a Paypal oldalra, ahol belépsz, megadod a bankkártyád adatait, és ... kész.
A kérdező hozzászólása: értem köszi :D:D

Hogyan lehet külföldi bankszámlára készpénzt átutalni Magyarországról?

Hello. Érdeklödöm hogy hogyan oldható ez meg, hogy ha egyáltalán lehet ilyet. Az angol ebay-röl szeretnék vásárolni, viszont nincsen bankszámlám... Köszi

Legjobb válasz: Anélkül nem fog menni (hogyhogy nincs számlád? menj és nyiss egyet. Nem is tudom hogy lehet anélkül élni)

Anélkül nem fog menni (hogyhogy nincs számlád? menj és nyiss egyet. Nem is tudom hogy lehet anélkül élni)
Ha nem akarsz bankszámlát nyitni akkor keres olyat aki szokott vásárolni az Ebay-rõl..Beszéld meg vele, hogy melyik terméket vegye meg neked, és te küld el neki a pénzt a számlájára... Vagy csináld azt amit mi.Nyiss nyugodtan számlát, majd nyiss az Ebay-en belül paypal számlát..Nem lesz gondod az utalással, mert a paypal addig tartja a pénzedet amíg az árut nem kapod meg..Mi rendszeresen vásárolgatunk az angol EBAY-rõl(hiszen itt élünk kint) és még soha nem vágtak át minket...Szóval nyugodtan nyiss számlát...
10 perc nyitni egy bankszámlát.
nem mellesleg paypal számlára is szükséged lesz, mivel az utalást az eladók 99 %-a el sem fogadja

Erdelyi diak vagyok, jovore eretsegizem, Budapestre szeretnek egyetemre jelentkezni kommunikacio es mediatudomany szakra. Az alapoktol kezdem, semmit sem tudok arrol, hogy hogyan lehet kulfoldi egyetemre jelentkezni, segitseg kene. Hogy induljak el?

Legjobb válasz: Szia! Igen, neked néhány más körülményt is figyelembe kell venned, a www.felvi.hu a felsõoktatásba jelentkezõk intézményes honlapja, írj nekik e-mailt, vagy hívd fel õket telefonon, és mindenben segíteni fognak, ez a dolguk! http://www.felvi.hu/felveteli/felveteli_segitseg/ugyfelszolg.. Ha nem jó a link, bemásolom: telefon: 06/1-477-31-31, illetve külföldrõl 0036/1-477-31-31. e-mail: [email protected] Remélem, segítettem! 22/l

Szia! Igen, neked néhány más körülményt is figyelembe kell venned, a http://www.felvi.hu a felsõoktatásba jelentkezõk intézményes honlapja, írj nekik e-mailt, vagy hívd fel õket telefonon, és mindenben segíteni fognak, ez a dolguk! http://www.felvi.hu/felveteli/felveteli_segitseg/ugyfelszolg.. Ha nem jó a link, bemásolom: telefon: 06/1-477-31-31, illetve külföldrõl 0036/1-477-31-31. e-mail: [email protected] Remélem, segítettem! 22/l
A kérdező hozzászólása: oket mar kerdeztem, de ok se tudnak pontosat mondani...jobbra balra kuldozgetnek:(:s
legjobb ha beszerzel egy továbbtanulási tájékoztatót (majd amikor tovább tanulsz, mert adnak hozzá jelentkezéshez lapokat, vagy könyvtárból legalább elolvasni, van benne egy fejezet pont errõl), kb annyi hogy minden, amit beküldesz a jelentkezéssel, le kell fordíttatnod magyarra és hitelesíttetni, vagy valami ilyesmi (amire kevés idõd lesz) de nyugi, sok ismerõsömnek sikerült már, meg lehet csinálni (õk kolozsváriak vagy környékiek, esetleg kukker.ro-n lehetnek akik már túl vannak rajta)


Hogyan lehet külföldi bankot / bankokat beperelni?

Legjobb válasz: Amelyik országban megkárosítottak téged, ott bepereled õket, ennyi.

Amelyik országban megkárosítottak téged, ott bepereled õket, ennyi.
nemfeltétlenül, lehet, hogy a szerzõdésben (gondolom valamilyen ilyen bajod van), rögzítettek választott bíróságot. akkor ott kell perelned, máshol nem lehet.

Hogyan lehet külföldi egyetemekre jelentkezni?

Nagyon szeretnék külföldön tanulni, építészmérnöki szakon . Jelenleg 410 pontos érettségivel, egy B2 es angollal rendelkezem. Hogyan lehet külföldre jelentkezni ? Milyen papírokat kell kitölteni?? Aki csinálta vagy tudja , hogy kell az kérem írja meg.

Legjobb válasz: az egyetem internetes oldalán

az egyetem internetes oldalán
A 'kulfold' all tobb mint ketszaz orszagbol..pontosan hol?
A kérdező hozzászólása: Hat Angliába szeretnek járni . Ha elég pontszamom van akkor a Cambridge egyetemre. Valaki jelenleg jár oda vagy tudja mik a követelmények ?
Nem pontrendszer alapján megy a felvételi, hanem külön a jegyeket nézik. Menj fel Cambridge honlapjára, és ha nem találsz valami infót (amit kétlek), akkor írj nekik egy e-mailt, tuti válaszolnak. Az tuti, hogy okt. 15ig kb kell jelentkezni (a következõ tanévre), csak egy college-t jelölhetsz meg, és nem jelentkezhetsz Oxfordra, ha Cambridge-t bejelölöd. Érdemes azonban mind az öt lehetõséget kihasználni, és több egyetemet megjelölni pl. Durham, Warwick, Birmingham, Manchester, Glasgow stb stb A B2-es angolod semmire sem lesz elég, IELTS vizsgát kell tenni.

Hogyan lehet külföldi iskolába bejutni, mi kell hozzá?

Legjobb válasz: elég tág kérdés...

elég tág kérdés...
Külföldi = ?
A kérdező hozzászólása: Amerikai iskolába kollégiummal

Hogy lehet külföldi kiadónál könyvet kiadatni?

Úgy értem, hogy ha úgy gondolom, hogy Magyarországon nem éri meg könyvet kiadni,és én jól tudok angolul, és angol nyelven írtam a könyvet, hogy léphetek kapcsolatba külföldi kiadóval? Esetleg tudna-e valaki ilyen kiadót ajánlani számomra?

Legjobb válasz: Szerintem keress hasonló mûfajú könyvet (nem tudom, milyet írsz), és nézd meg, ki adja ki õket. Rámész az illetõ kiadó weboldalára, megnézed, foglalkoznak-e beküldött kéziratokkal, illetve mi az elvárás. Bár én úgy tudom, a legtöbb esetben ügynökre van szükség, mert sok helyen szóba sem állnak veled anélkül.

Szerintem keress hasonló mûfajú könyvet (nem tudom, milyet írsz), és nézd meg, ki adja ki õket. Rámész az illetõ kiadó weboldalára, megnézed, foglalkoznak-e beküldött kéziratokkal, illetve mi az elvárás. Bár én úgy tudom, a legtöbb esetben ügynökre van szükség, mert sok helyen szóba sem állnak veled anélkül.

Hogy lehet külföldi IP címem?

Mondtak egy programot amit le is töltöttem, de nem működik ...ezt:

Legjobb válasz: https://www.torproject.org/

Hogy lehet külföldi céggel /ROMÁN/ itt Magyarországon árúsítani?

Érdekelne az adózás folymata és minden más ami ezzel kapcsolatos. Blokkot, hogy tudok adni ha Román pénztárgépem van?

Legjobb válasz: pl, eus adószámmal cégnek. de ha árúsítani jössz kérned kell 1 magyar adószámot -van több kategória- majd benn navnál eldöntik. vagy pl fióktelepet hozol létre, 50e ft ileték, és van magyar telephelyed, de adóbevallást is kell csinálni!

pl, eus adószámmal cégnek. de ha árúsítani jössz kérned kell 1 magyar adószámot -van több kategória- majd benn navnál eldöntik. vagy pl fióktelepet hozol létre, 50e ft ileték, és van magyar telephelyed, de adóbevallást is kell csinálni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!