Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet közben (1710 db)

Hogy lehet köze a hőmérsékletnek a távirányító működéséhez? Lehet ezzel valamit kezdeni?

Szóval azzal indult, hogy nem akart működni, gondoltam lemerült az elem. Kicseréltem, azzal se működöt. Gondoltam kuka. Erre ahogy szorongattam a babrálás közben, a kezem melegétől kicsit megmelegedett és megint működött. Ez volt 3 éve. Azóta teljesen normális életkép a szobámban, hogy filmnézés előtt felteszem a radiátorra kicsit melegedni a távirányítót, hogy használni lehessen. Ha a szobában, olyan 20-21 fok alatt van hőmérséklet akkor nem működik. Pl. most is melegíteni kell, ha használni akarom, mert nincs csak 19-20 fok, amikor hazaérek. De amikor beköszönt az igazi nyár és a szobába 21 fok felett van, akkor egész nyáron kifogástalanul működik. Mostanában azt szoktam csinálni, hogy meggyorsítsam a folyamatot, hogy fogom a hajszárítót és fúvatom a távirányítót kb. 1 percig és már lehet is használni. Tehát a kérdés adott. Mi lehet a jelenség oka és javítható-e valahogy? Még azt elfelejtettem írni, hogy egy 5.1-es hangfalrendszer távirányítójáról van szó.

Legjobb válasz: Ja és természetesen ha nem használom, félreteszem az asztalra, és kicsit hûl, akkor ugyanúgy nem mûködik.

A kérdező hozzászólása: Ja és természetesen ha nem használom, félreteszem az asztalra, és kicsit hûl, akkor ugyanúgy nem mûködik.
Lehet dilatációs kontakthiba. Mikor melengeted, egy forrasztás újra vezet. Vagy pedig a vezérlõ ic belsejében van ilyen hiba. Egy szemrevételezéssel egyébként kideríthetõ, nagyítóval átnézed a panelt.
Ez csak úgy lehet hogy van benne egy kb.10 forintos kondenzátor amit ki kell cserélni.

Annak aki dolgozik, hogy lehet közben megszerezni az érettségit? Esetleg levelezőn lehet?

Fél 4ig dolgozom, nem tudok hamarabb eljönni, de közben valahogy le kéne tennem az érettségit is.

Legjobb válasz: Ha budapesti vagy, akkor ajánlom ezt a sulit: http://server.lkg-bp.sulinet.hu/fot/?page_id=7

Ha budapesti vagy, akkor ajánlom ezt a sulit: http://server.lkg-bp.sulinet.hu/fot/?page_id=7
esti iskola?
Írd be gugliba: esti érettségi.

Reggel 74, 0 most meg 72, 7 kiló vagyok. Hogy lehet? (közben rendesen ettem és ittam is)

Pl lehet, hogy csak vizet vesztettem? Vagy miért lehet eZ? a NAPI 1 KG nekem kicsit soknak tűnik

Legjobb válasz: Jól kiszartad magad.

Jól kiszartad magad.
Már ott elég nagy a baj hogy naponta többször méred magad és ilyen hülyeségekkel foglalkozol, lehet nagyot kakiltál, de az se mindegy némelyik mérlegnél hogy éppen hova állsz rá az is tud "csalni".
Én is a székletedre tudok tippelni, ha nem volt egy ideje akkor jól összetömörödhetett és több mint fél kilót is jelenthet. Ha pedig nem digitális mérleged van, akkor az is csalhat egyenletlen talajon, vagy mert máshogy álltál rá. Szerintem se mérd magad állandóan, minden nap reggel wc után meztelenül ajánlott. Ha többször méred beleunsz a fogyókúrádba (gondolom amiatt a méregetés), mert mindig más eredményt látsz. Legideálisabb 3 naponta reggel, vagy centivel mérni magad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Digitális a mérlegem.


Kajak/Kenuzás, mennyire fárasztó, hogyan lehet közben enni inni, és mit érdemes felvenni?

Holnap mennénk kajakozni, meg kenuzni, és 1-2 kérdés még felmerült bennünk. Hogyan együnk-igyunk, közben? A másik fontos kérdés pedig az, hogy mit érdemes felvenni. Fürödni nem nagyon fogunk, ezért az egyik nagy kérdés, hogy fürd?gatyát vegyük-e fel, és arra a sima nadrágot, vagy csak simán.

Legjobb válasz: Irónikusan mondtam :D

Irónikusan mondtam :D
A kérdező hozzászólása: Nem nem borultunk! 24 km-ert leeveztük 4 óra alatt! (mi kezdõk vagyunk, életünkben elõször voltunk kenuzni)
szerintem fürdõnadrágot ha esetleg beborulnál
A kérdező hozzászólása: Nah, megvolt, a kenuzás. Huh. 24km, kb 4 óra és 15 perc alatt, 2-3 pihenõvel, végül fürdõgatyában eveztünk. Jah, és a 24 km-t úgy tettük meg 4 óra 15 perc alatt, hogy totálisan kezdõk vagyunk.
Ez igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Folyásiránnyal lefelé ? :D de ügyes borultatok ?
Miért ne. probalod ki? Egyébkent lwhwt minden jatek kozben profilt cserelni.
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet?
Belépsz a játékba, megnyomod azt a nagy fényes gombot a kontrolleren ezután megnyomod az x-et kijelentkezel és kiválasztod hogy melyik profilba lépsz be.

6 ember közt mindig van 3, akik mindannyian ismerik egymást v.3, akik közt semelyik 2 nem ismeri egymást. Hogyan lehet bebizonyítani ezt az állítást?

Legjobb válasz: Nos, lehet, hogy nem jól értem a kérdést, de mivel a két mondat között vagy kapcsolat van, így ugye az egyiknek kell teljesülni, hogy az egész igaz legyen. AZ, hogy 3 ember közül kettõ nem ismeri egymást, teljesen könnyen elképzelhetõ, nehéz találomra összeszedni olyan embereket az utcán, hogy ismerjék egymást. Olyant, hogy nem, pedig könnyû. Rángass le a buszról egy olasz turistát, a másikról egy németet, és te ott vagy 3.-nak. Az elsõ részben, hogy MINDIG ismeri egymást 6 emberbõl 3, ha én egy olyan társaságot összehozok, ahol ez nem igaz, akkor már bizonyítva van. Több ilyen társaságot is össze tudok hozni :)

Nos, lehet, hogy nem jól értem a kérdést, de mivel a két mondat között vagy kapcsolat van, így ugye az egyiknek kell teljesülni, hogy az egész igaz legyen. AZ, hogy 3 ember közül kettõ nem ismeri egymást, teljesen könnyen elképzelhetõ, nehéz találomra összeszedni olyan embereket az utcán, hogy ismerjék egymást. Olyant, hogy nem, pedig könnyû. Rángass le a buszról egy olasz turistát, a másikról egy németet, és te ott vagy 3.-nak. Az elsõ részben, hogy MINDIG ismeri egymást 6 emberbõl 3, ha én egy olyan társaságot összehozok, ahol ez nem igaz, akkor már bizonyítva van. Több ilyen társaságot is össze tudok hozni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Vegyünk egy embert a társaságból, legyen "A" a jele. Mivel rajta kívül 5 másik ember van, ezért vagy ismer közülük legalább harmat, vagy nem ismer közülük legalább hármat... Innentõl fejezd be magad. Nem akarom helyetted megoldani a házidat ;-) Nem nehéz. Ábrázold színes gráffal!

Állva, táncolás közben hogyan lehet szeretkezni? Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Állva lehet, a hölgy mögé mész õ kicsit bepucsít oda tolja a fenekét, megfogod a derekát egy nagyon picit berogyasztasz, közben finoman simogatod a hátát megfogod a haját cofba beletúrsz, kicsit a nyakát is csókolgathatod közben. Ilyenkor egy kis tépés és fojtogatást is lehet alkalmazni de csak finoman. Ha kihûl a teste vagy el lilul a feje akkor azért finomabban. Figyeld a jeleket és a hangokat ezek nagy segítségedre lesznek. 23/F

Állva lehet, a hölgy mögé mész õ kicsit bepucsít oda tolja a fenekét, megfogod a derekát egy nagyon picit berogyasztasz, közben finoman simogatod a hátát megfogod a haját cofba beletúrsz, kicsit a nyakát is csókolgathatod közben. Ilyenkor egy kis tépés és fojtogatást is lehet alkalmazni de csak finoman. Ha kihûl a teste vagy el lilul a feje akkor azért finomabban. Figyeld a jeleket és a hangokat ezek nagy segítségedre lesznek. 23/F
Szeretkezni? Nem. [email protected], na azt lehet állva tánc közben :)
Mi szoktunk a barátommal állva szeretkezni (fõleg nyilvános helyeken), de tánc közben el nem tudom képzelni... L

Véletlenül borotválkozás közben teljesen lekaptam az anyajegyem. Mit kéne tennem? és lehet köze ahhoz hogy ma meg megbetegedtem?

Legjobb válasz: Semmi köze nem lehet ahhoz, hogy épp most betegedtél meg!:)) Sok mindent nem igen tudsz tenni. De nem árt óvatosnak lenni, ezért mostantól rendszeresen figyeld a helyét. Ha bármiféle elváltozást látsz, azonnal fordulj orvoshoz. Máskor legyél óvatosabb, nem árt az ilyenekkel vigyázni. Általában ezek jóindulatúak, de elrákosodhat. Ha ez megnyugtat, már most megmutathatod bõrgyógyásznak.

Semmi köze nem lehet ahhoz, hogy épp most betegedtél meg!:) ) Sok mindent nem igen tudsz tenni. De nem árt óvatosnak lenni, ezért mostantól rendszeresen figyeld a helyét. Ha bármiféle elváltozást látsz, azonnal fordulj orvoshoz. Máskor legyél óvatosabb, nem árt az ilyenekkel vigyázni. Általában ezek jóindulatúak, de elrákosodhat. Ha ez megnyugtat, már most megmutathatod bõrgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)

Üdv. Az lenne a gond, hogy amikor indítom a gépet, két Vista közül lehet választani. Hogyan lehet letörölni az egyiket? (mert ha jól tudom, egy meghajtón nem lehet 2 Win)

Legjobb válasz: Üdv. Lehet az történ amikor újra akartad telepíteni nem formáztad a partíciót és ennek következtében a windows fájlok fent maradtak és úgy érzékel hogy két op.rendszer van a gépen, csináld azt hogy újra telepíted és telepítés közbe formázod a partíciót. Remélem tudtam segíteni.

Üdv. Lehet az történ amikor újra akartad telepíteni nem formáztad a partíciót és ennek következtében a windows fájlok fent maradtak és úgy érzékel hogy két op.rendszer van a gépen, csináld azt hogy újra telepíted és telepítés közbe formázod a partíciót. Remélem tudtam segíteni.
Vagy simán csak 2 darab bootrekordod van, hogy ezt megnézd: WinKey+R -> msconfig -> rendszerindítás, ha itt kettõ darab bootrekordot látsz, akkor töröld azt amelyik nem az alapértelmezett.

Négy éves keverék német juhász séta közben rettenetesen húzza a pórázt, alig kap levegőt, annyira. Hogyan lehet leszoktatni erről?

Legjobb válasz: Tanits meg a láb mellett való járásra. Ez azért van mert nem foglalkoztatok vele, hogy megtanitsátok, hogy nincs séta ha húzza a porázt. Nem megoldás, hogy raksz rá hámot, mert akkor könnyen lehet, hogy majd felszántod az utat. A kutya a legnagyobb erõt húzásra pont a hámmal tudja elérni. Séta közben ha húz állj meg és lazits egy kicsit a pórázon és csak akkor indulj el megint mikor megnyugszik és igazitsd magad mellé. Nem kis energiádba fog kerülni amig sikerül megtanitanod de mindig légy nyugodt és türelmes és akkor eléred a várt eredményt. Az is lehet és több mint valószinû, hogy nem ismer el falkavezérnek. Még láttam ilyen kutyát amelyik úgy húzta a pórázt, hogy a nyelve elkékült, de azzal a kutyával se volt foglalkozva. Tipikus eset, a kutya sétáltassa a gazdát :) Ekkora méretû kutyánál nem megoldás a hám csak azért, hogy ne húzzon, sõt még jobban fog tudni húzni a hámmal és ember legyen a talpán aki egy akkora kutyát megtart.

Tanits meg a láb mellett való járásra. Ez azért van mert nem foglalkoztatok vele, hogy megtanitsátok, hogy nincs séta ha húzza a porázt. Nem megoldás, hogy raksz rá hámot, mert akkor könnyen lehet, hogy majd felszántod az utat. A kutya a legnagyobb erõt húzásra pont a hámmal tudja elérni. Séta közben ha húz állj meg és lazits egy kicsit a pórázon és csak akkor indulj el megint mikor megnyugszik és igazitsd magad mellé. Nem kis energiádba fog kerülni amig sikerül megtanitanod de mindig légy nyugodt és türelmes és akkor eléred a várt eredményt. Az is lehet és több mint valószinû, hogy nem ismer el falkavezérnek. Még láttam ilyen kutyát amelyik úgy húzta a pórázt, hogy a nyelve elkékült, de azzal a kutyával se volt foglalkozva. Tipikus eset, a kutya sétáltassa a gazdát :) Ekkora méretû kutyánál nem megoldás a hám csak azért, hogy ne húzzon, sõt még jobban fog tudni húzni a hámmal és ember legyen a talpán aki egy akkora kutyát megtart.
Egyértelmûen azért csinálja, mert õ sétáltat téged. Sok benne a fölös energia is, ezt le kell vezetni. Nagyon fontos, hogy amikor indultok sétálni, a nyakörv felhelyezésekor nyugodt legyen (ültesd le, ne ugráljon-ficeregjen-rágja a kezedet stb), te menj ki elõször az ajtón, te mondd meg, merre mentek és milyen tempóval. Ha húzni kezd, azonnal irányt váltasz. Ha kell, ezerszer. további hasznos dolgok itt: http://cerberoskutyaiskola.hu/images/stories/dokumentumok/fa..
egyszerû a gondod, nem te vagy a falkavezér, de megosztom a saját módszerem amivel én visszanyertem a szerepet: én mudim is ilyen volt de megoldottam a dolgot. ezzel a módszerrel: mielõtt indultunk leültettem az ajtóba (még bent) és amíg nem várta meg türelmesen ülve, hogy átlépjem a küszöböt, addig mindig visszaküldtem leülni, hamar rájött, hogy mi a szitu :) . ha séta közben húzott, megálltunk és addig nem indultunk el, amíg parancsra le nem ült a lábam mellé és meg nem várta, hogy én döntsek úgy, hogy mehetünk. lassú de biztos módszer :) idõvel már amint megálltunk minden szó nélkül vigyázzban ült a lábam mellett és addig nem indult amíg nem léptem egyet. ezzel a módszerrel visszanyerheted falkavezéri szereped, ami a lényeg TE irányíts ne a kutyád. sose verd meg a kutyát, inkább "pszichológiai hadviseléssel" érd el, hogy te legyél a falkavezér, mindig legyél nyugodt és higgadt és akkor nem lehet gubanc. amúgy nézz utána Cesar Millan-nek :) .
szerintem válts át ilyen szügyre tehetõ pórázra, és akkor nem fog fuldokolni, és akkor nyugodtan nagyobb erõvel foghatod nem lesz baja
Vegyél neki hámot-szügyre rakható póráz, vagy mi-, bõrbõl készült erõset. Sétáljatok többet.
jah igen a hámtól csak rosszabb lesz a helyzet, mert azzal nem lehet megfelelõen kontrollálni a kutyát. és ami még fontos, hogy addig sétálj a kutyával amíg õ is élvezi. lehetõleg minél jobban fáraszd ki. jah és még valami, ha hazaviszed, ültesd le az ajtó elõtt és TE menj be elõször a lakásba. ez is nagyon fontos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!