Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet jelszóval védeni (16 db)

Hogyan lehet jelszóval védeni egy Excel vagy Word fájlt, úgy hogy megnyitása elõtt jelszót kérjen?

A lényeg, hogy rákattintásokkal ne lehessen azonnal megnyitni, hanem pl. az elsõ kattintás után jelszót kérjen.

Legjobb válasz: Szia. Az új verziókban : Fájl -> Információ -> Dokumentumvédelem -> Titkositás jelszóval. BEirod kétszer a jelszót. Elmented. Kalab, kabát. Sok Sikert. Üdv.

Szia. Az új verziókban : Fájl -> Információ -> Dokumentumvédelem -> Titkositás jelszóval. BEirod kétszer a jelszót. Elmented. Kalab, kabát. Sok Sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jár és ment is a kis zöld. Annak a beállítására esetleg van mód, hogy csak egy bizonyos dátum elmúlta után kérje megnyitás elõtt a jelszót?
Szia. Szerintem nincs, ilyennel csak programoknál találkoztam (amikor lejár a hasynálati idõ). Annyit lehet, hogy úgyanitt a Szerkesztés korlátozását választod pebipálod az 1-es és 2-es tételt, megadod a jelszót és akkor csak megnyitni lehet, szerkeszteni nem. sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Xperia rayen hogy lehet jelszóval védeni a galériát vagy az sd-t?

Legjobb válasz: Tölts le egy kép nézõ progit...én a quikpic progit ajánlom, azzal el tudod tuntetni a kepeket vagy videokat. amit barmikor vissza allithatsz... de a marketen vannak olyan progik amik pont ilyenek,hogy jelszo kell a kep megnezesehez...

Tölts le egy kép nézõ progit...én a quikpic progit ajánlom, azzal el tudod tuntetni a kepeket vagy videokat. amit barmikor vissza allithatsz... de a marketen vannak olyan progik amik pont ilyenek, hogy jelszo kell a kep megnezesehez...
AppLock.

Hogy lehet jelszóval védeni a routert?

Legjobb válasz: Annak a gépnek a böngészõjébe, amely kábellel van a router-hez csatlakoztatva beírod a router ip címét:pl. 192.168.1.1 ez router-tõl függ, ott van az alján. Szintén ott van, mit kell beírni felhasználónévnek illetve jelszónak (ha egyáltalán kell). A menüben keresel valami wireless/wireless settings/wireless security hasonló menüpontot. Ott elvégzed a beállításokat. Itt van egy kép egy TP-Link-es router jelszavazásáról. Más gyártónál is gyakorlatilag így kell csinálni: http://www.webmaster442.hu/wp-content/uploads/2010/09/09_wir..

Annak a gépnek a böngészõjébe, amely kábellel van a router-hez csatlakoztatva beírod a router ip címét:pl. 192.168.1.1 ez router-tõl függ, ott van az alján. Szintén ott van, mit kell beírni felhasználónévnek illetve jelszónak (ha egyáltalán kell). A menüben keresel valami wireless/wireless settings/wireless security hasonló menüpontot. Ott elvégzed a beállításokat. Itt van egy kép egy TP-Link-es router jelszavazásáról. Más gyártónál is gyakorlatilag így kell csinálni: http://www.webmaster442.hu/wp-content/uploads/2010/09/09_wir..


Hogyan lehet jelszóval védeni egy Word dokumentumot?

Legjobb válasz: Verzió? A mentés másként ablakában is le lehet nyitni a védelmet beállító ablakot, de az új verziókban az Office-gombot vagy a Fájl menüt lenyitva lehet védelmet beállítani.

Verzió? A mentés másként ablakában is le lehet nyitni a védelmet beállító ablakot, de az új verziókban az Office-gombot vagy a Fájl menüt lenyitva lehet védelmet beállítani.

Messenger plusom van és a naplozott beszélgetéseket hogy lehet jelszoval védeni?

Legjobb válasz: pl ezzel a programmal, jelszavas védelmet adhatsz a naplózott beszélgetések mappának. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/winguard-pro-2006-v6-5-..

pl ezzel a programmal, jelszavas védelmet adhatsz a naplózott beszélgetések mappának. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/winguard-pro-2006-v6-5-..
lehet, de jobb, ha a gépedet véded le
A kérdező hozzászólása: Az a gond hogy éjjel-nappal megy a torrent letöltés. Mégse ülhetek folyton a gép elõtt hogy ne használja az én fiókomat.
A külön fiók megvédi a beállításaidat, de nem a mappáidat. Azt kell beállítanod, hogy csak az tudja módosítani vagy törölni a fájlokat, aki annak a fióknak a tulajdonosa. Én is így csináltam a gépemen, van az én és a párom fiókja, õ ugyanúgy mindent tud csinálni a gépen, de az én könyvtáraimba még csak be se tud lépni, egyszerûen megtagadja a hozzáférést. A felhasználói fiók megcsinálása után fogd minden fájlod, tedd egy mappába, majd jobb klikk rá, megosztás fül(Windows 7), majd ott tudod állítani, hogy a párod fiókja milyen jogokkal rendelkezzen azon a mappán, olvasás, írás, stb. Vigyázz, ha saját magadat vagy a csoportodat kizárod, akkor te sem tudsz majd belépni a könyvtárba! Érdemes próbálkozni, mondjuk csak törlési jog tiltással.
Hali! Ha tudsz angolul, akkor ezt a programot próbáld ki: http://download.chip.eu/hu/Folder-Lock-5.7.9_476784.html
Csinálj neki egy külön felhasználói fiókot, de te legyél a rendszergazda!!Ez fotos! én így csinálnám
Ha NTFS fájlrendszerû a gép, akkor igen. De mégis milyen jogon törölgeti le a cuccaidat? Errõl komolyan el kéne beszélgetned vele.
Használj külsõ merevlemezt, amit minden alkalommal ki tudsz húzni a gépbõl és magaddal tudsz vinni. De a saját gép tényleg egyszerûbb megoldás.
Használj másik bejelentkezési nevet jelszóval levédve. Miért nyúlkál a szgépen a cuccaidhoz?
Vegyél neki külön gépet, használja azt.
Hogyan használná a fiókodat, ha az jelszóvédett?

Egy mappát le lehet jelszóval védeni? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én pendrive-on tartom a bizalmas dolgaimat.

Nem tudom, de én pendrive-on tartom a bizalmas dolgaimat.
és ha mondjuk elrejtenéd a mappát?
A kérdező hozzászólása: azt hogyan kell?? :$

Hogy lehet WinRAR-ral jelszóval védeni a fájlokat?

Legjobb válasz: Mikor kiválasztod azt a file-t amit tömöríteni akarsz elõugrik egy ablak. Ott van egy "Fejlett" fül ott találod a Jelszó beállítása gombot. Beírod a jelszót, majd megismétled még 1x és ennyi. Betömöríti és csak jelszóval lehet kitömöríteni.

Mikor kiválasztod azt a file-t amit tömöríteni akarsz elõugrik egy ablak. Ott van egy "Fejlett" fül ott találod a Jelszó beállítása gombot. Beírod a jelszót, majd megismétled még 1x és ennyi. Betömöríti és csak jelszóval lehet kitömöríteni.

Lehet-e xp-én egy mappát jelszóval védeni? Ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: Programmal. Vagy jobbklikk a mappán biztonság fül és vedd el a jogosultságokat a többi felhasználótól. ha rendszergazda fiók van akkor nem a legbiztonságosabb mert ugyanezzel a modszerrel fel is lehet oldani. A biztonság fül csak akkor jelenik meg ha a mappa beállításainál (futtatás: control folders) az egyszerü fájlmegosztás használatánál nincs pipa [link] [link] titkosító programokat meg találsz (pl.:TrueCrypt), csak ne felejtsd el a jelszót mert akkor annyi. IObit Protected Folder nagyon jó, csak fizetõs!

Programmal. Vagy jobbklikk a mappán biztonság fül és vedd el a jogosultságokat a többi felhasználótól. ha rendszergazda fiók van akkor nem a legbiztonságosabb mert ugyanezzel a modszerrel fel is lehet oldani. A biztonság fül csak akkor jelenik meg ha a mappa beállításainál (futtatás: control folders) az egyszerü fájlmegosztás használatánál nincs pipa [link] [link] titkosító programokat meg találsz (pl.:TrueCrypt), csak ne felejtsd el a jelszót mert akkor annyi. IObit Protected Folder nagyon jó, csak fizetõs!
A kérdező hozzászólása: Köszi

Sony Ericson W910i-nél lehet az sms-eket jelszóval védeni? Ha igen, akkor hogyan?

Legjobb válasz: csak az sms-eket nem, de pl billentyûzár feloldásához lehet rendelni kódot

csak az sms-eket nem, de pl billentyûzár feloldásához lehet rendelni kódot
A kérdező hozzászólása: azt hogyan?
beállítások-általános-lezárások-ott pedig asszem a telefonzár
A kérdező hozzászólása: nekem nincs magyar nyelv a telefonomba :s


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!