Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet internetcsatlakozást létesíteni (1 db)

Hogy lehet laptop-ra internetcsatlakozást létesíteni?

Ha nincs vezetékes lehet?ség, van más megoldás? Pl. van olyan készülék amit meg lehet klülön vásárolni és fogja a jeleket? Hol lehet olyat venni és mi a neve (márka stb...)Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.

Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.
elsõ folytatása: ahhoz h majd vezeték nélkül tudj csatlakozni, olyan helyen is kell lenned.
igen, ha nincs vezeték, akkor marad a wifi meg a mobil kapcsolatok. Ha nincs wifi a gépedben, akkor lehet venni külsõ egységet (USB), vagy ha van hely a gépen, akkor kártyában is árulják. USB: http://www.pcland.hu/aa670666.htm pccard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm De ehez az kell, hogy legyen a közeledben HotSpot. Vannak ingyenesek, itt találhatsz: http://hotspot.lap.hu/ vannak mobilszolgáltatók által adott mobil elérések. Ezekért fizetni kell, a sebességük nem rossz, de a havi adatforgalmi limit nálam kb. fél nap alatt fogyna el, úgyhogy csak visszafogott netezésre meg levelezésre lehet õket használni.
bocsánat, a második link rossz. helyesen: notebookcard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm
mostmár csak sikerül http://www.pcland.hu/aa670663.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Másnál is 500 Internal Server Error-t ad a youtube?

2

Webmoney feltöltése hogyan?

Egyszerűen nem jövök rá,hogy kell a webmoney-s számlámra ráutalni a pénzt...Nem-nem pénzkeresés céljára kell abból az álomvilágból már rég kinőttem:)Vásárlásra kellene....Momentán Formal passport-om van.Elvileg ezzel a jogosultsággal már tudok utalni....A kérdés az,hogy valaki letudná írni lépésről-lépésre,hogy mire kell kattintani,hogy feltöltsem az egyenlegemet?Sejtésem szerint itt:

0

Könnyű valakit kitiltani egy site-ról?

2

Hogyan tudom a facebook-ról véglegesen törölni magam?

5

Ha online vagyok fbn akkor és egy ember tudja a jelszavam másik gépről be tud lépni? Nekem jelez az fb ha valaki be lépked?

1

Gondok az új internettel. (? )

Sziasztok! Kb 1-2hete lett bekötve az új net (50megás állítólag,a régi nemtudom milyen volt.nemértek annyira a gépekhez)Szóval ez az egész dolog wifivel működ(ne)ik nálam.A gond a következő:Böngészni tudok bár azis kicsit lassabb,de filmet,játékot pl ncoreról letölteni nemtudok 8000seeder mellett sem.Az új net előtt semmi gond nem volt,próbáltuk kábellel megoldani,de azsem működött. (T-home) 17/L

6

Ha letiltok valakit facebookon egyáltalán nem láthatja a profilom, vagy csak annyit lát, mint az idegenek?

Létszíves, nagyon fontos! Ugye semmi lényeges infót nem láthat onnantól rólam, az ismerőseimet sem?

3

Facebookon mi a különbség az alábbiak között?

Van,akinek a neve mellett zöld pötty van,ő èppen aktìv,legalább is általában.
Van,amikor ott van a kis telefon jel ès mellette h pl. 20m,ez amikor annyi ideje nem tevèkenykedett,de amúgy be van jelentkezve?
Van,akinèl csak a kis telefon jel van ott,idő nèlkül...ès van akinek a neve mellett abszolút semmi...gondolom ez utóbbi amikor nincs csatlakozva hálózathoz.Vagy pontosan hogy van ez?

2

Az ncore-ra akarok feltölteni, de mindig azt az üzenetet kapom moderátor által törölve. Ez miért van?

Megcsinálom a torrent fájlt,képeket töltök fel a játékról,kiválasztom a megfelelő kategóriát,a névvel minden rendbe.

1

Hogyan tudom megtorolni ezt?

Egy idiòta pszchihopata a nevemben a fòrumon szòrakozik illetve .. nèven A friss fòrum tèmákkal szòrakozik. Õ is ott fòrumòzik csak más nèven is beszokott jelentkezni Rit nèven. Ez a Rit nèven fòrumozò irt egy levelet a modinak a többiek nevèben is hogy rugjanak ki. A modi nem hallgat engem meg Mit tegyek ùj nèven regizzek be ès ìrjam oda a nevemet vagy hagyjam őket a fenèbe?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!