Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet internetcsatlakozást létesíteni (1 db)

Hogy lehet laptop-ra internetcsatlakozást létesíteni?

Ha nincs vezetékes lehet?ség, van más megoldás? Pl. van olyan készülék amit meg lehet klülön vásárolni és fogja a jeleket? Hol lehet olyat venni és mi a neve (márka stb...)Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.

Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.
elsõ folytatása: ahhoz h majd vezeték nélkül tudj csatlakozni, olyan helyen is kell lenned.
igen, ha nincs vezeték, akkor marad a wifi meg a mobil kapcsolatok. Ha nincs wifi a gépedben, akkor lehet venni külsõ egységet (USB), vagy ha van hely a gépen, akkor kártyában is árulják. USB: http://www.pcland.hu/aa670666.htm pccard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm De ehez az kell, hogy legyen a közeledben HotSpot. Vannak ingyenesek, itt találhatsz: http://hotspot.lap.hu/ vannak mobilszolgáltatók által adott mobil elérések. Ezekért fizetni kell, a sebességük nem rossz, de a havi adatforgalmi limit nálam kb. fél nap alatt fogyna el, úgyhogy csak visszafogott netezésre meg levelezésre lehet õket használni.
bocsánat, a második link rossz. helyesen: notebookcard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm
mostmár csak sikerül http://www.pcland.hu/aa670663.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudok visszanézni egy beszélgetést az elejétől?

Vissza szeretném nézni facebook-en egy beszélgetést kb fél éves beszélgetést és hogy ne kell az időt a vissza görgetéssel tölteni nincs rá valami megoldás?

1

A skypeomat elindítom elkezd lassúlni és ezt írja:ki az internet exploer lassítja a skypeot. Pedig nem használom az exploert a crhomot használom megoldás van?

2

Hogyan lehet a Facebookon profilképet változtatni, és a profilkép albumba új képet tölteni?

1

Ncore-on, hogyan lehet rejtetté változtatni a profilomat?

Wikiben nem találtam...

1

Nektek is eltűnt a facebook-ról az oldalsáv azon része, ahol az ismerősöket lehet "követni"?

A chat megvan most is, de ahol látom, hogy ki, mit kedvelt, hogy kommentelt, stb.

1

Nem tudom letölteni?

http://tinyfileshost.com/download/150746/M3ZmZkO/1
Ki kellene töltenem ezt a telefonos hülyeséget (megadom a tel.számom aztán sms-t küldözgetnek) előtte , sok helyen láttam már ezt nem lehet tenni ellene valamit ???

1

Hogyan tudnám visszacsinálni a facebook chatet?

Akadozott a net és ahogy kattintgattam, a chat felhúzódott és így eltűnt a hírfolyam, nem mintha nézegetném, de ez engem így nagyon idegesít!


Hogyan tudnám visszahúzni, hogy függőlegesen csak a képernyő felét foglalja el és lássam újra felette a hírfolyamot? Nincs ott az a fülecske meg semmi, és hiába húzom, nem jön le :(

0

Hogy tudom GYK-n eltüntetni az előzményeket? : D (azokat a szavakat, amikre rákerestem)

3

Csak nekem nem tölt be a facebook?

Mobilról voltam fent és egyszer csak eltűnt..más nincs így?

10

Miért nincs net a PC-men?

A gépem kábellel van csatlakoztatva a routerhez, ugyanígy egy másik gép is, de csak az én gépemen nincs net. A vezeték nélküli cuccok is működnek.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!