Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet internetcsatlakozást létesíteni (1 db)

Hogy lehet laptop-ra internetcsatlakozást létesíteni?

Ha nincs vezetékes lehet?ség, van más megoldás? Pl. van olyan készülék amit meg lehet klülön vásárolni és fogja a jeleket? Hol lehet olyat venni és mi a neve (márka stb...)Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.

Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.
elsõ folytatása: ahhoz h majd vezeték nélkül tudj csatlakozni, olyan helyen is kell lenned.
igen, ha nincs vezeték, akkor marad a wifi meg a mobil kapcsolatok. Ha nincs wifi a gépedben, akkor lehet venni külsõ egységet (USB), vagy ha van hely a gépen, akkor kártyában is árulják. USB: http://www.pcland.hu/aa670666.htm pccard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm De ehez az kell, hogy legyen a közeledben HotSpot. Vannak ingyenesek, itt találhatsz: http://hotspot.lap.hu/ vannak mobilszolgáltatók által adott mobil elérések. Ezekért fizetni kell, a sebességük nem rossz, de a havi adatforgalmi limit nálam kb. fél nap alatt fogyna el, úgyhogy csak visszafogott netezésre meg levelezésre lehet õket használni.
bocsánat, a második link rossz. helyesen: notebookcard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm
mostmár csak sikerül http://www.pcland.hu/aa670663.htm


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amikor új ablakot akarok megnyitni a neten, a szerb goggle jön ki, és ciril betűkkel írja, hogy srbija, és hogy lehet ezt megváltoztatni magyarra, hogy azt irja ki hogy magyarország?

2

Hol tudom megnézni, hogy mire adtam +1et a Google +on?

1

A google képeknél van valami speciális keresési mód, amivel csak az adott mintát vagy formát menthetjük le, és a hátteret nem?

4

Meghívó nélkül be lehet jutni az ncore-ra?

Nagyon régóta szeretnék már bejutni az ncore-ra de sajnos nincs olyan ismerősöm aki tudna küldeni meghívót. Van valami módja annak hogy meghívó nélkül bejutnhassak még most vagy esélytelen?
Előre köszönöm a válaszokat.

7

Németországban hogyan torrentezhetek úgy hogy elkerüljem a büntetést?

Németországban szigorúan veszik a torrentezést és ellenőrzik az internetes tevékenységeket.
Lehet e valahogy titokban csinálni mindezt úgy hogy ne bukjak le?

1

MyVip Randin miért üres a Randigép?

Úgy értem nem tudok benne böngészni. Köszönöm a segítséget. :)

5

Mit csináljak akkor, ha be akarok lépni az ask. Fm-embe, de ezt írja ki: No robots allowed! Your actions have been suspended? :|

0

A youtobe in MP4, ingyenes?

1

Mi az a beágyazási kód? Melyik az?

Szeretnék én is a nézzsorozatok.hu-ra videót feltölteni, de link nem jó, hanem beágyazási kód kell. Pl. a gyakori kérdéseknek mi a beágyazási kódja?

1

Mért dobta ki ezt a száimtógépem filmnézés közbe sürgős?

18+tartalmat néztem amikor a gépem kidobot olyat hogy ezt hagyam abba a rendőrség csinál valamit meg a 161. akármit megsértetem mit értete ez allat?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!