Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet internetcsatlakozást (3 db)

Windows 7-nél hogy lehet kitenni az internetcsatlakozást az asztalra?

Legjobb válasz: Tudom,hogy nem ez volt a kérdés,de az internet csatlakozást az Asztali ikonra kattintás nélkül is el lehet érni,automatikusan is,mutatom,hogy mit pipálj be : http://s2.postimage.org/9iu87o2aj/autom.jpg

Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de az internet csatlakozást az Asztali ikonra kattintás nélkül is el lehet érni, automatikusan is, mutatom, hogy mit pipálj be : http://s2.postimage.org/9iu87o2aj/autom.jpg

Hogy lehet laptop-ra internetcsatlakozást létesíteni?

Ha nincs vezetékes lehet?ség, van más megoldás? Pl. van olyan készülék amit meg lehet klülön vásárolni és fogja a jeleket? Hol lehet olyat venni és mi a neve (márka stb...)Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.

Ha nincs vezetékes, esetleg van vezeték nélküli csatlakozási lehetõség, ha a laptopod támogatja azt.(Wireless LAN). tehát ha van benne wifi kártya. Ha jól tudom.
elsõ folytatása: ahhoz h majd vezeték nélkül tudj csatlakozni, olyan helyen is kell lenned.
igen, ha nincs vezeték, akkor marad a wifi meg a mobil kapcsolatok. Ha nincs wifi a gépedben, akkor lehet venni külsõ egységet (USB), vagy ha van hely a gépen, akkor kártyában is árulják. USB: http://www.pcland.hu/aa670666.htm pccard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm De ehez az kell, hogy legyen a közeledben HotSpot. Vannak ingyenesek, itt találhatsz: http://hotspot.lap.hu/ vannak mobilszolgáltatók által adott mobil elérések. Ezekért fizetni kell, a sebességük nem rossz, de a havi adatforgalmi limit nálam kb. fél nap alatt fogyna el, úgyhogy csak visszafogott netezésre meg levelezésre lehet õket használni.
bocsánat, a második link rossz. helyesen: notebookcard: http://www.pcland.hu/aa670662.htm
mostmár csak sikerül http://www.pcland.hu/aa670663.htm

SAMSUNG GALAXY MINI telefonon hogyan lehet kikapcsolni az internetcsatlakozást?

Ha bekapcsolom, akkor mindig fölcsatlakozik az internetre, hogyan lehet ezt kikapcsolni????

Legjobb válasz: https://play.google.com/store/apps/details?id=it.miabit.andr.. Töltsd le, rakd ki widgetnek, és kapcsolgasd, ahogy jólesik.

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.miabit.andr.. Töltsd le, rakd ki widgetnek, és kapcsolgasd, ahogy jólesik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!