Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet inni (295 db)

Nem lehet kitörölni, max ha a moderátornak írsz egy levelet, amiben megkéred hogy törölje.
A kérdező hozzászólása: :( Akkor mindegy. Köszönöm a választ!! :)

Hogyan lehet Inno Setuppal nagyobb tömörítést végezni és hogyan lehet a külcsínjét megváltoztatni?

Jöhet olyan oldal is, ahol érthet?en le van írva, hogyan használjuk.

Legjobb válasz: Konkrétan adatot szeretnék telepítõs megoldásba legegyszerûbben. Pl. játéknál egy ilyen megoldást is láttam, hogy gépigényt is beleintegráltak és kiválasztható funkciókat, kép itt: http://www.bitgamer.su/imagebucket/Szaby59.jpeg

A kérdező hozzászólása: Konkrétan adatot szeretnék telepítõs megoldásba legegyszerûbben. Pl. játéknál egy ilyen megoldást is láttam, hogy gépigényt is beleintegráltak és kiválasztható funkciókat, kép itt: http://www.bitgamer.su/imagebucket/Szaby59.jpeg
Esetleg nézd meg az Inno Setup dokumentációját, abban minden benne van, amire szükséged lehet és még csak olyan iszonyú komoly angol tudás sem szükségeltetik a megértéshez.
A kérdező hozzászólása: Jó, de mégis valami átláthatóbb???

Hogyan lehet innen törölni egy kérdést?

Legjobb válasz: Nem lehet. Max küldesz az adminnak egy emailt amiben leirod hogy mi van

Nem lehet. Max küldesz az adminnak egy emailt amiben leirod hogy mi van
Bejelented a moderatoroknak a jobbalso sarokban levo piros ikonnal, es ha szabalyserto, letorlik.
A kérdező hozzászólása: De saját kérdésnél nincsen piros ikon
Nem törölheted, csak az x-el eltávolíthatod a kérdéseid listájából. de akkor se törlõdik.
Ha elkezdesz trágár mondatokat/szavakat írni, akkor azt valaki jelenti és biztos kitörlik kérdésed.


Hogy lehet innen lementeni/letölteni a képeket?

http://hangrobbanas.uw.hu/

Legjobb válasz: Bármelyik képlopó programmal,pl. FastStone Capture -de ha rákeresel "képlopó program" a google -ban - nagy a választék.-ez már igazán nem lehet probléma.. .

Bármelyik képlopó programmal, pl. FastStone Capture -de ha rákeresel "képlopó program" a google -ban - nagy a választék.-ez már igazán nem lehet probléma.. .
PrintScreen?
A kérdező hozzászólása: nemtudom.. azé kérdezem talán?!

Csapdába kerültem! Hogy lehet innen kikerülni?

Egy játékban beállítottam egy felbontási módot, amire a gépem úgy reagált, hogy teljesen fekete lett a kijelző. Kérdésem:a játék fájljai között hol, milyen néven lehet megtalálni azt a fájlt, ahol ezt a beállítást módosíthatnám, anélkül hogy a játékot el kellene indítani. Sajnos csökk. üzemmódban nem indul el a játék, gondolom pont azért, mert a csökk.mód csak a 600x800-as felbontást ismeri. A játék újratelepítése sem oldotta meg a problémámat, bennmaradt a gépben valahol ez a parancs. A játék címe egyébként: Sherlock Holmes:Awakened, ha ez segít valamit.

Legjobb válasz: a játék uninstallálása után keresd meg a fennmaradó fájlokat a c meghajtó dokumentumok games ben, vagy hasonló mappában. törlés. regeditben is keress rá hogy "sherlock" és töröld amit talál.

a játék uninstallálása után keresd meg a fennmaradó fájlokat a c meghajtó dokumentumok games ben, vagy hasonló mappában. törlés. regeditben is keress rá hogy "sherlock" és töröld amit talál.
Ajánlanám az ingyenes Revo uninstallert, automatikusan kikeresi a rejtett mappáit és a regisztrációs bejegyzéseket a törölni kívánt programoknak. Ezzel uninstall, és újratelepíted. De elõször az elõttem író tanácsát próbáld ki, a c:\ meghajtón keresd a játék mappáját ( a dokumentumok között , ha a games mappában nincs), oda szokta menteni az adott állást és a cfg. file-t.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket, de végül egyszerûbb lett a megoldás, mint gondoltam:találtam egy setup- fájlt a telepítési mappában, ahol megtaláltam a beállított felbontást és tudtam módosítani. Kösz mégegyszer.

Hogy lehet innen teljesen lejelentkezni?

Teljes nevvel jelentkeztem fel,ezt szeretnem valtoztatni.Ujra feliratkoznak,de nem a valodi nevemmel.

Legjobb válasz: vagy írsz a modiknak hogy töröljenek vagy egy másik e-mail címmel újra regisztrálsz és a régit akkor nem kell használnod.

vagy írsz a modiknak hogy töröljenek vagy egy másik e-mail címmel újra regisztrálsz és a régit akkor nem kell használnod.
Vagy írsz nekik, hogy változtassák meg a neved, ha nem, akkor meg töröljenek.
Én újra regisztrálnék.

Hogy lehet innen továbblépni?

1996-ban érettségiztem közgáz szakközépben (érettségi tantárgyak: matek, magyar, történelem, gyors- és gépírás, igazgatási ismeretek, ezt csak azért írtam, hogy más közismereti tantárgyat, biológia, kémia, földrajz, fizika utoljára 1992-ben nyolcadikban tanultam). Utána bekerültem egy céghez adminisztratív munkakörbe, ahol 2011 júniusáig dolgoztam, ekkor sz?nt meg a cég. Tulajdonképpen minden munkaterületen van gyakorlatom, ami egy irodában el?fordulhat. Van két középfokú nyelvvizsgám (angol, német) meg hát a 15 éves gyakorlatom.

Legjobb válasz: Abban az esetben ha a 2 nyelvet relevánsan beszéled akkor tudom ajánlani a külföldrõl ide települt supportokat.Pontosan ennyi az elvárás, 2 nyelven tudjál beszélni,papír nem is számít.Munkarend az változó van ahol 3 mûszak, van ahol pedig csak 2, viszont a fizetés az eléggé jó, 180 a kezdõ úgy tudom:) A tárgyakat meg hogy mibõl érettségiztél nem nézik nagyon sehol.

Abban az esetben ha a 2 nyelvet relevánsan beszéled akkor tudom ajánlani a külföldrõl ide települt supportokat.Pontosan ennyi az elvárás, 2 nyelven tudjál beszélni, papír nem is számít.Munkarend az változó van ahol 3 mûszak, van ahol pedig csak 2, viszont a fizetés az eléggé jó, 180 a kezdõ úgy tudom:) A tárgyakat meg hogy mibõl érettségiztél nem nézik nagyon sehol.

Hogyan lehet innen rendelni, mit kell tenni, hogy kell fizetni?

Szeretnék rendelni Cherry Culture-ról (

Hogyan lehet inni a cickafarkfű és csalánteát? Úgy értem, hogy a ciklus közepéig vagy végig? Ti hogyan isszátok?

Legjobb válasz: Én cickát iszok pé-ig,utána palástot a mensi kezdetéig.Csalán teát nem iszom.Az mire jó?

Én cickát iszok pé-ig, utána palástot a mensi kezdetéig.Csalán teát nem iszom.Az mire jó?
Gondold meg a cickafarkat, nekem 11 napos mensit csinált, holnap lesz a 12. nap..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!