Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hozni egy fiút (5 db)

Hogy lehet izgalomba hozni egy fiút?

még sz?z vagyok és nincs sok tapasztalatom az ilyennel kapcsolatban,de mondjuk ha talizok a barátommal smárolunk akkor mien extrát lehet közbe csinálni,amit?l esetleg jobban beindul?

Legjobb válasz: Szia! Az én barátom attól is eléggé beindul hogy ha már kicsit vadabbul smárolunk.Vagy ha elszórok egy-egy szexibb mondatot vagy "véletlenül" lejjebb csúszik a kezem. A fiúk eléggé vizuális típusok szóval ha egy kicsit rövidebb szoknyát, vagy többet mutató felsõt veszel fel az is hathat rá. De egyszerûen elég lehet egy sokat mondó pillantás is hogy éreztesd vele többre is készen vagy mint egy smár. Remélem segítettem ezzel...

Szia! Az én barátom attól is eléggé beindul hogy ha már kicsit vadabbul smárolunk.Vagy ha elszórok egy-egy szexibb mondatot vagy "véletlenül" lejjebb csúszik a kezem. A fiúk eléggé vizuális típusok szóval ha egy kicsit rövidebb szoknyát, vagy többet mutató felsõt veszel fel az is hathat rá. De egyszerûen elég lehet egy sokat mondó pillantás is hogy éreztesd vele többre is készen vagy mint egy smár. Remélem segítettem ezzel...
Hû..sok mindennel szerintem.Tényleg hatásos ha vadabb kicsit a megszokottnál, meg nyugodtan simogatod akár ott is, csak légy merész, és kihívó
Inkább azon kéne gondolkozni, hogy mivel nem lehet egyáltalán felizgatni... ha egy kicsit játszol vele, húzod - biztos a hatás! És a fiúk tényleg nagyon vizuálisak!
engem úgy tud legjobban a barátnõm felizgatni, ha a fülembe puszil és belenyal. teljesen kiráz tõle a hideg és nagyon felizgat.
Ha Ha Ha!!! Elveszed a pénztárcáját!!! Na, lehet lepontozni...
A kérdező hozzászólása: ez most kivételesen jó beszólás volt XD
FÕZZ

Hogyan lehet zavarba hozni egy fiut? Zavarba jöhetett?

volt egy buli és táncoltam egy sráccal aki tudta h régebben bejött. mindkettönk van párja. nem néztünk egymás szemébe csak beszélgettünk. semmi olyanrol. és ah kitette a kezét megfogtam és olyan érzékin belecsusztattam a hüvelyk ujjátol a kezébe a kezem. de mindig érdeklödik irántam.

Legjobb válasz: Mindkettõtöknek van párja és össze akartok jönni? Szerintem más is fog ott csúszniXD

Mindkettõtöknek van párja és össze akartok jönni? Szerintem más is fog ott csúszniXD
Asszonyt megtudnám, hogy más pasikkal táncol XD vége lenne mindennek és mindenkinek :D
A kérdező hozzászólása: érdekes vagyunk csak annyit mondok. én se értem..
A kérdező hozzászólása: válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:00 honnan veszed h összeakarunk jönni?
Mert nem úgy hangzik, mintha nem. Lehet tévedek, de nekem úgy jött le.
A kérdező hozzászólása: Miböl gondolod? h nem néztünk egymásra? bennem van még egy morzsányi érzés, h hát ha.. de annó ö küldött el.
A kérdező hozzászólása: Szemezget velem, barátomtol éreklödik... akár mi van nem tetszik neki, vagy "nem hiszi el".. multkor veszekedtünk akk is somfordált és akk is a szemével "biztatott".

Lehet, hogy egy fiú azért nem akar velem kettesben maradni, ha a helyzet úgy hozná, mert tetszem neki?

És esetleg fél a helyzett?l? Félénk fiúról van szó egyébként. Lehet sejti, hogy nekem is bejön. úgy tudom még nem volt barátn?je.

Legjobb válasz: Több mint valószínû,fõleg ha még fiatal,és nem igazán volt még kapcsolata,azért nem sok sejtése van, mit kellene tenni. Ha adhatnék egy tanácsot,kivételesen te kezdeményezz ;)

Több mint valószínû, fõleg ha még fiatal, és nem igazán volt még kapcsolata, azért nem sok sejtése van, mit kellene tenni. Ha adhatnék egy tanácsot, kivételesen te kezdeményezz ;)
Lehet. Viszont attól, hogy valaki félénk még nem kell töketlennek lennie. Persze ha gyerek még, akkor belefér.

Hogy lehet egy fiút halálosan zavarba hozni?

csak azt szeretném ha meg sem tudna szólalni annyira zavarban lenne...

Legjobb válasz: Vagy húzd le a gatyáját, és mondd azt, hogy nem a méret a lényeg - én ettõl biztosan halálosan zavarba jönnék.

utolsó!de fogadjunk örülnél:DDD fõleg ha a csaj jól szopxdd
Hát én zavarba jönnék ha mennék az utcán és egy csaj hirtelen leszopna
Vagy húzd le a gatyáját, és mondd azt, hogy nem a méret a lényeg - én ettõl biztosan halálosan zavarba jönnék.
Lehúzod a gatyáját! :D
Graffiti? A rajzolás.A rajzolásoknak az alakjai.Amiket szoktak így rajzolni az emberek és a gyerekek is, hogy milyen a kis körülmények külsõleg meg a kis karbantartási rajz készítése is.
lerugod a golyoit a baratai szeme lattara!
megcsókolod emberek elõtt
Együtt vagytok? Ha nem, akkor pont ez az: kérdezd meg, hogy lenne-e kedve egy csókhoz!
Húzd le a gatyáját a barátai és a haverjai elõtt, majd vallj szerelmet és közöld, hogy õt akarod életed párjának és legalább 3 gyereket akarsz tõle!
Vallj neki szerelmet.
Lehúzod a gatyáját.
könnyen :D egyszerûen egy tanga méretû nacit húzol és olyan felsõt amibõl a fél melled kilóg. majd hajnali 4-kor a elsõ busszal mész amivel a pasi. egyenesen a szemébe nézel, mosolyogva köszönsz és mikor elmész mellette, finoman megsimítod a vállát. én így csináltam, olyan sokkot kapott XD

Hogy lehet egy fiút legjobban zavarba hozni?

Elegem van hogy mindig engem hoznak zavarba hogy lehetne ezen fordítani?:D

Legjobb válasz: Sehogy.

Sehogy.
Hm.. konkrétan, hogy hoz zavarba? És milyen viszonyban vagytok? Milyen téren szeretnéd zavarba hozni? Életkorotok? 31/F
Meg fogod a faszát.
Ha ilyen kis szerencsétlen, akkor kérdezd a szexuális életérõl. Különben meg sehogy.
Én például imádom ha a jelenlegi párom elõveszi a harisnyáját és azzal kezd el kényeztetni engem ott alul. :P Próbáld ki te is lehet zavarba jön a barátod a harisnyás lábaidtól :P
Ha nem szállnak le róla. 23F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!