Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hozni a (160 db)

Hülyeség úgy egy olyan szakra menni, ahol erős kémia, biosz, anatómia van, hogy az illető nem túl jó ezekben, és nem is igazán tanulta őket? Be lehet hozni a lemaradást?

köszönöm előre is! népeg.ellenőr szakirányról van szó ,am.

Legjobb válasz: Be lehet hozni a lemaradást simán, ez ne aggasszon. Gondolj mindig arra, hogy a legtöbb képzésbõl van levelezõ tagozat is, ide nem 1-2-3 évvel mennek érettségi után a legtöbben, hanem 8-10 év az átlag érettségi után. Szerinted mire emlékszik valaki 10 évvel az érettségi után bioszból vagy kémiából?

Be lehet hozni a lemaradást simán, ez ne aggasszon. Gondolj mindig arra, hogy a legtöbb képzésbõl van levelezõ tagozat is, ide nem 1-2-3 évvel mennek érettségi után a legtöbben, hanem 8-10 év az átlag érettségi után. Szerinted mire emlékszik valaki 10 évvel az érettségi után bioszból vagy kémiából?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál. Igen , csak nekem sajna magas a kémia pl. .... :/

Vissza lehet hozni a törölt videokat? Ésha igen hogyan? (Rész. Lent)

Tegnap csináltam egy videot csak a kisöcsém véletlenül kitörőlte és fontos lenne h viszatudjam hozni. Egyépként telefonrol lenne szo x8rol h ha viszalehet akkor hogyan??

Legjobb válasz: Nem lehet.

Hogy lehet megakadályozni a súlyingadozást? Mivel tudnám formába hozni magam télen és nyáron úgy mitn tavasszla vagy ősszel? .

16 éves srác vagyok. 60kg, 170cm. nyáron sok gyümölcsöt eszek a többi évszakban szitne semmit. nyáron rengeteget iszok és 1 nap 1-szer vagy 2-szer kajálok kondizini se tok a meleg miatt. emiatt fogyok is le 60-ra mindig szinte. aztán jön az ?sz az jó évszka soakt kondizok többet eszek nicsn meleg. akkor formában vok. aztán jön a tél és rohadt lusta leszek. lusta vok kimennni kajáért. kevesebbet eszek. jó sokat iszok. reggli többségében nincs ebéd van sokszor nem mindig. vacsora vagy eszek vagy nem. ienkor is lefogoyk 60-ra mitn most. kondizni lusta vok. bef?tött szoba midnen király élvezet. tavasszla újra formába jövök. és nyár megitn fogyás és kezd?dik el?r?l. ezt hogy lehetne megakadályozni h ne fogyak le nyáron és télen???? de ugyanaakkor ne is hízzak el, és legyek formában. valami ötlet?? vagy valami gyógyszer?? vagy valami vitamin?? vagy ilyesmi ötlet esetleg???

Régóta gondolkozom honnan vegyek autót, Magyarországi tulajdonostol vagy Németországbol hozni egyet, hogy lehet mentesülni a regisztrációs adó fizetése alol? Egyáltalán lehet-e vagy mindenféleképpen ki kell fizetni?

Legjobb válasz: regisztraciosado.info Itt te magad is megnezheted a regado merteket, ehhez jon meg az 27% afa,( vam nincs ) es a forgalombahelyezes koltsege.

regisztraciosado.info Itt te magad is megnezheted a regado merteket, ehhez jon meg az 27% afa, ( vam nincs ) es a forgalombahelyezes koltsege.
Nem olyan brutális összeg az a regisztrációs adó. Minél drágább az autó, annál jobban megéri érte kimenni Németországba, mert ott minden bizonnyal jobban vigyáztak rá. Jó lenne tudni milyen autóról van szó.
Többmilliós tételnél már lehet megéri kintrõl behozni. Németeknél (keresetük engedi) sok olyan autót találsz, ami végig márkaszervízben volt átnézve, a tulaja még olajat sem cserélt benne soha, így biztos, hogy egyben van. A sok kilómétertõl meg nem kell megijedni, egy 4 éves Audi/BMW 200 000 kilóméterrel, kinti pályákon használva (1 rokonlátogatás 1-2000 km) kb itthon egy féléves, párezer kilóméteres kocsinak felel meg, nameg azoknak a kocsiknak ez meg sem kottyan :)
A kérdező hozzászólása: Én vagy 3db autó néztem, egy 328i (2001 e46) egy 325(2005 e90) meg egy 2004-es audi A4-et 2.0T-t. Valahol meg lehet nézni mennyit kéne fizetni mondjuk a 2 bömösre, vagy meg tudnátok mondani hogy mennyibe kerülne magyar papírossá tenni?

Ha a telefon tárhelye formázva lett (minden ki lett törölve, véletlenül), valahogy vissza lehet hozni a dolgokat (képek, zenék, videók, . )? Ha igen, akkor hogyan?

Véletlenül formáztam a telefonom tárhelyét és mindent kitöröltem. Nagyon fontos lenne valahogy visszaszerezni, mert minden lényeges dolog (pl.: iratok képei) a telefonomon volt. Nekem azt mondták, hogy ezeket már nem lehet visszaszerezni. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!

Igaz, hogy vörösborral előbbre lehet hozni a menstruáciot?

Legjobb válasz: Nem igaz. Rég rossz lenne, ha alkohollal állítgatni lehetne a hormonális ciklust.

Nem igaz. Rég rossz lenne, ha alkohollal állítgatni lehetne a hormonális ciklust.
még jó hogy gyógyszerre nem szabad alkoholt inni (: amúgy meg nem igaz.Volt egy hét, hogy mindennap vagy 6pohár vbk-t megittam, és napra pontosan jött meg.
A kérdező hozzászólása: csak ugy hallottam, hogy ha vöröbort fogyasztunk azelõtt mikor megkéne jönnie már lassan akkor 1-2 nappal hamarabb megjöhet, azert kerdem, hgoy ez igaz e
de igaz van egy olyan barátnõm aki szed hormon tablettát szal napra pontosan megjön neki és 21-re várta. de 20-án leány partyn volt és sok alkoholt és bort fogyasztott. még aznap megjött neki
Hát amikor menstruálok és vörösbort iszom, akár csak egy kis leót, akkor felerõsödik a vérzésem. Egyébként sokan mondják a vörösboros és citromleves sztorit. Az unokatesómnak mindig bejön, én nem próbáltam, vagy nem figyeltem, de ez a vörösboros csak akkor ha elõtte napokbanm vagy, nem 2 héttel elõtte. :)
Portable Unformat 2.5.3.21 (6.6 MB) http://fcportables.blogspot.hu/2013/01/portable-unformat-253.. vagy: Stellar Phoenix Windows Data Recovery Pro modulok: http://imagerz.com/QE8XDktvAwMBVQhMFwVR visszaállítható képfájlok: http://imagerz.com/QE8XDktvAwMBVQhMFgVQ (amelyik kell, elõbb bejelölni)
egy ingyenes: Portable Wise Data Recovery (805 KB) A Wise Data Recovery egy ingyenes adat-visszaállító program, amellyel visszanyerhetjük véletlenül törölt adatainkat (fotó, word, e-mail, txt, stb). A program az operációs rendszer által "véglegesen" törölt és szabad helyként megjelölt területekrõl is képes visszanyerni az adatokat. : Microsoft Windows 7 (32bit, 64bit), Windows Vista (32bit, 64bit), Windows 2008 Server, Windows XP (32-bit and 64-bit), Windows 2000, Windows 2003 Nyelv: Magyar Fordító: ZityiSoft http://www.wisecleaner.com/soft/WDR.zip

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!