Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy zárt vagy (30 db)

Röviden, minden rendben van. :) Nagyon jó, hogy beilleszkedett a feje, valószínûleg nem lesz hosszú szülés! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: mitõl függ hogy nem lesz hosszú szülés?
A szerencsétõl:) Azért tényleg rövidet és könnyût Neked!
A kérdező hozzászólása: bizom benne hogy könnyû lesz, de a legrosszabbra készülök és majd jól fog esni ha mégis könnyen megy, azért kérdeztem hogy mitõl függ mert az elsõ válaszoló azt irta valószínûleg nem lesz hosszú szülés, mibõl gondoltad ezt?
Sok szülés elhúzódik, mert a baba feje nem illeszkedik be! Nyomni kell akár órákon át, hogy beilleszkedjen, sokszor meg sem történik. Szóval ebbõl a szempontból szerencsés vagy, reméljük minden más is simán megy majd!
A fájások hatékonyságától/erõsségétõl, a méhszáj puhaságától, a baba fejének nagyságától, meg még Isten tudja mitõl. Szóval ezt nem lehet elõre megmondani.

Április 7. -re vagyok kiírva, teljesen zárt a doki szerint, attól még lehet, hogy előbb jön a baba?

Tegnap voltam nst-n, közbe megvizsgált a dokim is mert előtte való nap este fájt a hasam alja meg nagyon szúrt is, úgy, hogy alig bírtam menni. Azt mondta, hogy zárt vagyok, de nem tudom, hogy ettől még szülhetek e előbb.

Legjobb válasz: Persze, hogy szülhetsz elõbb, az egy akkori állapot volt. Pillanatok alatt változhat minden. Nekem a dokim pénteki napom mondta, hogy teljesen zárt vagyok, kedden be kell feküdjek, mert betöltöm a 40. hetet, erre hétfõn reggel már a karjaimban volt a kislányom. Könnyû szülést!

Persze, hogy szülhetsz elõbb, az egy akkori állapot volt. Pillanatok alatt változhat minden. Nekem a dokim pénteki napom mondta, hogy teljesen zárt vagyok, kedden be kell feküdjek, mert betöltöm a 40. hetet, erre hétfõn reggel már a karjaimban volt a kislányom. Könnyû szülést!
Persze simán szülhetsz elõbb. Az, hogy még zárva vagy, nem jelent semmit...
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszokat. Már jó lenne túl lenni rajta mert már néha nagyon nem bírom. Az elsõ babámat 2 nappal túlhordtam, ott is végig zárt voltam. Hát remélem most elõbb jön a bébi.
Engem nst után vizsgált a doki egy csütörtöki napon. Azt mondta, hogy jövõ héten találkozunk, addig 100 % , hogy nem lesz baba, én is teljesen zárt voltam. Még aznap éjjel elfolyt a magzatvíz és megszületett a fiam.

Saját magunk hogy tudjuk megnézni a méhszájat? Honnan lehet tudni hogy nyitott vagy zárt? És melyik jelent terhességet, a nyitott vagy a zárt?

Lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk. nem sokáig volt bennem alig 3-4 percig.(nem akartuk gumi nélkül) utána orálisan ment el.Utána késett két hetet.(de megjött)De a mellem nagyon fáj egy hónapja,álmos vagyok,ingerült,és mindig éhes,de közbe olyan mintha hányingerem lenne.pedig nincs.A fejem is fáj.egy hónap és egy hete feküdtünk le.Beteg vagyok vagy terhes?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy beágyazódás miatt késett, sok nõ észre sem vesz ilyen "vetélést". Kicsitt bõvebb, darabosabb vérzés kíséri, de nincs semmilyen szövõdménye.

Elõfordulhat, hogy beágyazódás miatt késett, sok nõ észre sem vesz ilyen "vetélést". Kicsitt bõvebb, darabosabb vérzés kíséri, de nincs semmilyen szövõdménye.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem volt gond a vérzéssel. létszi irja meg valaki a kérdésemre a választ. nem hiszem h vetélés volt. beágyazódás? akkor terhes vagyok? de megjött? akkor is:S ???
A méhszájat saját magadnak felnyúlva érzed, hogy lent vagy fentebb helyezkedik el. Terhességet a zárt méhszáj jelenti. De a barátod lehet, hogy jobban érzi, mikor van lentebb ill. fentebb. Vegyél egy tesztet, fõleg, ha nem jött meg idõben (vagy egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: és a zárt méhszáj van lent. igaz?
A kérdező hozzászólása: szájban nem rég mértem a hõm és 37. ez jelent valamit?
Figyelj, a kb a kommented idõpontjában mérted, akkor az nem biztos, hogy terhességet jelent, mert a reggeli alaphõt kell nézni. (Közvetlen ébredés után, úgy, hogy még fel sem ültél.Ja és nem egyszer kell mérni, hanem a menstruáció 1. napjától kezdve minden nap. Le kell jegyezni, grafkont kell belõle rajzolni. a http://www. ciklus.hu-n ezt helsetted megteszik ingyen.) Vegyél egy terhességi tesztet, és pisilj rá!! Abból inkább megtudod amit akarsz, mint a méricskélésbõl!
nemhiszem hogy az vagy szoval nyugodj meg!!!!!!4

Hogyan lehet megállapítani hogy valakinek zárt pórusú vagy tág pórusú a bőre? A tág pórus milyen messziről látszik?

Legjobb válasz: Már ránézésre is.A zárt pórusú bõr nem lukacsos,egyenletes,nem látsz rajta miteszert sem.

Már ránézésre is.A zárt pórusú bõr nem lukacsos, egyenletes, nem látsz rajta miteszert sem.

38 hetes vagyok és teljesen zárt a méhszájam. Lehet, hogy azért előbb is szülhetek mint a kiírt időpont? Volt akinél zárt méhszájjal hirtelen indult be?

Legjobb válasz: Nekem az utolsó pillanatig teljesen zárva volt a második babánál, aztán 4 óra alatt megszültem.

Nekem az utolsó pillanatig teljesen zárva volt a második babánál, aztán 4 óra alatt megszültem.
39+2 naposan vizsgált meg az orvosom, és teljesen zárt voltam. Másnap elfolyt a magzatvizem, de fájásaim nem voltak, így megindították a szülést. 6 óra múlva megszületett a kisbabám. Szóval bármi megtörténhet. Tudom, ilyenkor már nagyon várja az ember a babáját, de próbálj meg türelmesen várni. Könnyû szülést!
Nem valószínû, hogy elõbb szülnél. Sõt, az lehet baj , ha túl hamar kinyílsz. Szülés elõtt 2 héttel kezdj el málnalevélteát inni. Az segít tágulni. Márciustól indul a szülésrõl, szoptatásról itt egy új levélsorozat: http://szoptassugyesen.hu Sok sikert!
Nekem még akkor is zárt volt a méhszájam, amikor a kórházba értünk kb. 5 perces fájásokkal. utána kezdett el kinyilni, és baba lett belõle. Én a 39. héten, 11 nappal a kiirt nap elõtt szültem.
Elsõ vagyok. Az elsõ babám nekem is faros volt, bár nála az utolsó napokban elkezdtem tágulni. Faros babáknál nehezebb a tágulás, mert nem nyomja a fejük.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A doki ma mondta, hogy zárt vagyok és, hogy nagyon fent van a méhszájam. Faros a babám.
Amennyire én tudom lehetséges. Én 37 hétre szültem úgy, hogy semmi problémám nem volt a 9 (vagyis inkább 8 hónap alatt), a szülés elõtt pár nappal néztek méhszájat, teljesen zárt volt. A baba teljesen egészségesen született, inkubátorban egy percet sem töltött, maga a szülés is könnyû volt. Az orvos szerint vagy elöregedett a méhlepény, vagy lehet hogy nem tudtam volna megszülni a babát, ha nagyobbra nõ, (nagyon vékonyak a csontjaim)és a természet elég bölcs ahhoz, hogy ilyenkor beinduljon a szülés. Szóval minden lehetséges, a babák a 36-37. héttõl már teljesen életképesek méhen kívül.
A kérdező hozzászólása: Ok! :-) Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Akkor van remény, hogy nem kell a 42. hétig várni :-). Köszi!

Indesit hűtőm ajtajáról válik el a gumi, ami miatt nem zár, és hűt rendesen. Hogy tudnám meg javitani? Vagy hol lehet gumit venni rá. Már nem garanciás.

Legjobb válasz: Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.

Nekem apukám szedte le a gumit (az egészet mert már félig lejött) és aztán egy újat vagy ugyanazt ezt már nem tudom visszaragasztotta. Szerintem menj be oda, ahol vásároltad a hûtõt vagy ahol most lehet venni és kérdezd meg õket mit kellene hozzá venni vagy ha van valaki aki kimegy és megcsinálja olcsón ... de remélhetõleg konkrétabb választ is ír neked valaki, és most csak ennyivel tudtam hozzájárulni sajnos.
A gumi csere elvileg segít. ott próbálkozz ahol az elsõ írta. Remélhetõleg legalább útba tudnak igazítani. A hugomék hûtõjéhez az egész ajtót meg kellett venni, mert nem volt külön gumi. Nem tudom milyen típus.
Nekem is úgy vágta méretre apukám, és valami speciális ragasztóval rakta fel úgy emlékszem. Azóta is mûködnek a hûtõk és a gáztûzhellyel is volt már hasonló esetünk. Ha addig nem kapsz választ akkor szombaton meg tudom neked kérdezni apukámat, hátha tud valamit ajánlani és beírom.
Meg kell nézni, hogy ragasztott e a gumi mert akkor valoszínûleg csak ajtócsere.Meg kell kérdezni az Indesitet, hogy van e külön gumi vagy csak ajtó. Indesit: 06-40-98-99-00.
Közben megkérdeztem apukámat, de sajnos nem tudok segíteni, mert neki egy ismerõse szerezte be a dolgokat. Esetleg hûtõgép-szervízbe kell bemenni vagy valóban felhívni az indesitet, csak segítenek elintézni.

Vettem egy Panasonic epilátort, de úgy veszem észre, hogy nem gyökerestől szedi ki a szőrt, hanem eltépi. Miért? Mi lehet a gond? Lehet, hogy gyenge a motorja? Vagy nem zárnak jól a kis fogak?

Amúgy ez a típusa:ES2013

Legjobb válasz: nézd meg lehet-e állítani hogy milyen szõrre akarod használni. azaz,mennyire csukódjon össze a foga. ha gyenge szõrhöz szorosra van állítva,akkor szokta nekem elvágni

nézd meg lehet-e állítani hogy milyen szõrre akarod használni. azaz, mennyire csukódjon össze a foga. ha gyenge szõrhöz szorosra van állítva, akkor szokta nekem elvágni
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem lehet ilyet állítani rajta, de megnézem itt neten a típus szerint. Köszi.
A kérdező hozzászólása: Hogy és mit kell éreznem?
Szerintem magadnak ne vizsgálgasd, inkább hagyd az orvosra a vizsgálatot.
nekem is azt mondta a dokim, ne vizsgálgassam magamat :S ezért vannak õk. egyett értek

Hogyan lehet kirakni pl egy facebook dobozt a weblapomra úgy, hogy amikor valaki ellátogat az oldalra előbb ez jelenjen meg előtérbe, és addig ne lehessen semmit csinálni az oldalon amíg be nem zárja vagy magától el nem tűnik?

Legjobb válasz: Csak arra tudok válaszolni, hogyan lehet Facebook dobozt kitenni. Ha oldal: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-b.. Ha profil: http://videosmart.hu/video/facebook-sajat-nevjegy-keszites-w..

Csak arra tudok válaszolni, hogyan lehet Facebook dobozt kitenni. Ha oldal: http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-b.. Ha profil: http://videosmart.hu/video/facebook-sajat-nevjegy-keszites-w..

Dróthálót, hogyan lehet vashoz például: zárt szelvényhez vagy egyéb vas anyaghoz hegeszteni vagy forrasztani? és milyen gép szükséges ehhez a művelethez?

Legjobb válasz: Hozzáhegeszteni kissé macerás, mert elég vékony az anyag. Felénk át szoktak dugni a dróthálón egy betonvasat, vagy vasrudat és azt hegesztik oda. http://www.keritesker.hu/kepek/fonatos/nagy/3_8.jpg Ha mindenképp hegeszteni akarod, használj drótháló helyett betonhálót, vagy hegesztett acélhálót! http://webtuzep.hu/wp-content/uploads/hegesztett-halo.jpg

Hozzáhegeszteni kissé macerás, mert elég vékony az anyag. Felénk át szoktak dugni a dróthálón egy betonvasat, vagy vasrudat és azt hegesztik oda. http://www.keritesker.hu/kepek/fonatos/nagy/3_8.jpg Ha mindenképp hegeszteni akarod, használj drótháló helyett betonhálót, vagy hegesztett acélhálót! http://webtuzep.hu/wp-content/uploads/hegesztett-halo.jpg
Ponthegesztõvel lehet megoldani a feladatot.Nehogy avval jöjjön valaki, hogy az úgy sincs otthon!A kérdés az volt, hogyan lehet dróthálót vasanyaghoz rögzíteni.
A kérdező hozzászólása: ne parázz ! nem jön senki negatív kritikával nyugi!! :-D az volt a kérdés jaja! köszi :)
Rendben, nem parázok.Mivel ilyen türelmes voltál adok egy tippet, ponthegesztõ hiányában hogyan tudod viszonylag olcsón megoldani a problémát. Darabolni kell 2x20 mm laposvasból, vagy alulemezbõl kb 30-40 mm-es lapokat, két végétõl 10 mm-re 4 mm furatokkal.Annyit ahány helyen rögzíteni akarsz. Venni kell 3, 5-4 mm x15 mm-es önmetszõ csavarokat. Kell egy jó csavarbehajtó tartalék akkuval, és szépen a lapos bilincsekkel a hálót a csavarokkal rögzíteni lehet a zártszelvényhez.
A kérdező hozzászólása: ez igen! ez praktikus is és viszonylag olcsó is :) Köszönöm szépen!!!
Oké, sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!