Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy valaki kérdést írt (3 db)

Lehet hogy rossz kategóriába írom ki a kérdést de remélem ide illő. A skizofrénia létezik? Bővebben kifejtve lehetséges hogy valakiben egyszerre két egyén legyen vagy legalábbis olyan tüneteket mutathasson ki amik arra utalnak?

Tünetek alatt emlékezet kihagyást értek miután önkéntelen tevékenységeket hajtott végre, esetleg egyik percben azt gondolja a másikban pedig annak más formáját említi meg...... érdekel hogy valóban vannak ilyen emberek avagy sem mert elég valószín?tlennek hangzik.

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Azért tûnik valószínûtlennek mert egy betegség, az agy nem mûködik jól. Ha most meg kellene játszanod például egy "színdarabban", hogy másodpercenként mást alakítasz te is eltudnád játszani, képes vagy rá. Aki pedig nagyon súlyos betegségben szenved az is tudja úgy produkálni, hogy nem eszmél fel rá. Súlyosságtól függ szerintem, hogy mennyire beteg az illetõ.

Persze, hogy létezik. Azért tûnik valószínûtlennek mert egy betegség, az agy nem mûködik jól. Ha most meg kellene játszanod például egy "színdarabban", hogy másodpercenként mást alakítasz te is eltudnád játszani, képes vagy rá. Aki pedig nagyon súlyos betegségben szenved az is tudja úgy produkálni, hogy nem eszmél fel rá. Súlyosságtól függ szerintem, hogy mennyire beteg az illetõ.
A skizofrénia más, nem kettõs személyiség. Teljesen más, olvass utána.
Második vagyok. Megkerestem neked, amirõl beszélsz az a disszociatív személyiségzavar, tévesen hívják skizofréniának. http://hu.wikipedia.org/wiki/Disszociat%C3%ADv_szem%C3%A9lyi..
A kérdező hozzászólása: Értem. Utána olvastam természetesen a skizofréniának és tudom hogy össze keverik azt egy másikkal. Viszont akkor ezek szerint valóban vannak olyanok akik tényleg kettõs személyiséggel rendelkeznek, de akkor az ilyen személyek lényegében több részre szakítják az elméjüket. Csak amikor ezt "teszik" hogyan képesek elraktározni a többi "énjét"? Hogy fér el még egy vagy akár 15 teljesen különbözõ személyiség amiknek megvannak a maguk emlékeik és gondolataik illetve intelligenciája az agyukba? Ebbe bele lehet bolondulni esetleg összeomlana az agykapacitása......
Vagy már alapból bolond, ha több személyisége van :) Az emberi agynak nagy részét nem használjuk, szerintem bõven van benne hely, hogy elraktározza a dolgokat.

Hogy lehet az hogy valaki kérdést írt az én bejelentkezésemmel?

valaki irt egy kérdést. és a barátom azt hiszi én volt. MIÉRT VAN EZ??? ki tehette és miért??????:@

Legjobb válasz: Ha automatikus bejelentkezést használsz, bárki, aki hozzáfér a gépedhez. Ha meg nem, akkor kikövetkeztethette valaki, hogy milyen jelszó tartozik az e-mail címedhez. Ez esetben nem ártana bonyolultabb és jelentés nélküli jelszót választanod.

Ha automatikus bejelentkezést használsz, bárki, aki hozzáfér a gépedhez. Ha meg nem, akkor kikövetkeztethette valaki, hogy milyen jelszó tartozik az e-mail címedhez. Ez esetben nem ártana bonyolultabb és jelentés nélküli jelszót választanod.

Azért ide írom, a kérdést, mert itt több értelmes választ lehet találni. Hogyan szeressek bele valakibe?

MSN en ismerkedem egy férfival. 24 éves, nagyon aranyos, kedves, szimpatikus. Mégsem érzek semmit iránta. Nagyon kedvelem, és ha valaki, hát Õ érdemes lenne arra, hogy szeressem, de mégsem szeretem csak nagyon kedvelem.

Legjobb válasz: senkirõl ne mondj véleményt addig, amíg meg nem ismerted. - ez egy általános, de hasznos duma. A megismerkedés msn-en oké, de ideje találkozni vele, hátha változik a véleményed. Az internet személytelen.

Egyrészt online elég nehéz igazán beleszeretni bárkibe is. Inkább örülj, hogy egyelõre nem sikerült, mert ha "sikerülne", akkor nagy eséllyel nem belé, hanem a róla elképzelt képbe lennél szerelmes. Találkozz vele és majd meglátod. Másrészt miért akarsz feltétlenül szerelmes lenni belé? Csak nem vagy kapcsolatfüggõ? Élvezed a szerelmesség állapotát, csak egyelõre nincs kibe, ezért mindenáron keresel hozzá egy alanyt (tárgyat)? Fogadd el, ha nem vagy szerelmes, és vedd észre, ha az vagy!
Õ sem várhatja el, hogy már az elsõ találkozás elõtt szerelmes légy.
Egy kapcsolatban a másik kisugárzása adja a pluszt, a vonzalmat. Ezt a tömegkommunikációs eszközök nem tudják közvetíteni, szerintem még skype sem.
Online nehéz beleszeretni valakibe.
Ahhoz, hogy valakit megszeressen az ember, kell a személyes találkozás, és nem is egy alkalommal. Jobb is hogy nem szerettél bele, így nem okoz majd csalódást, ha találkoztok, mert egy hús vér ember azért más, mint az ábrándozás. Nincs veszteni valód, ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, a végén úgyis kiderül mi lesz belõle.(belõletek)
senkirõl ne mondj véleményt addig, amíg meg nem ismerted. - ez egy általános, de hasznos duma. A megismerkedés msn-en oké, de ideje találkozni vele, hátha változik a véleményed. Az internet személytelen.
Egy:N e msn-en ismerkedj...Kettõ :Ne õt akard pótléknak, a volt párod helyett...Három :Ne görcsösen erõszakkal akarj érezni az már régen rossz...
Ezt mi honnan tudjuk, ezt neked kell érezni...Ez nem úgy megy hogy na én holnaptól szeretem a Pistát, szivbõl kell jönnie, ha kényszerbõl görcsbõl jön, az már régen rossz...
Jajj, dehogyis 9, 5 évig!!! Csak HÓNAPIG!!!! 24/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsónak. Nagyon köszönöm minden válaszadónak. Hálás vagyok.
Én írtam, hoyg oszd el tízzel a netes dolgokat. Én a neten ismertem meg a páromat, nem társkeresõ szándékkal. Nagyon érdekelt, viszonylag sokáig ismerkedtünk, látatlanul, majd randiztunk. Õszinte leszek, az elsõ találkán megláttam, legszívesebben elmentem volna mellette, nem tetszett. De a személyisége az igen. Nem volt olyan húúúú, de azért valami megfogott benne, nem akartam vele járni, de valahogy mégis az lett belõle. Ez volt 3 éve. Bolondulok érte. Egyre inkább. A szépsége az a dolognak, ha élõben találkozunk mindketten elmegyünk egymás mellett, valószínûleg még le is fikázzuk magunkban a másikat, esélyt sem adunk az ismerkedésre. Pedig hihetetlenül összeillünk. Tényleg elképesztõ.
A kérdező hozzászólása: Kösz neked is a választ. Akkor szerintem lerandizzuk a dolgot, aztán ha nem, akkor nem fogom fölöslegesen húzni az idejét. Nagyon kedvelem tényleg :)
Én csak annyit írok, hogy ha 2 éve megkérdezel, akkor azt mondom, hogy egy olyan nõvel vagyok együtt, akit elsõ látásra simán leírtam, még le is fikáztam volna, miközben annyira összeillünk, hogy hihetetlen. De ha ma kérdezel, akkor azt mondom, hogy 2 évig becsaptam magam, mert egy olyan nõvel voltam együtt, akirõl már az elsõ pillanatban tudtam, hogy nem kell, de mégis hitegettem magam hosszú ideig. Ismerd meg az ítélõképességed!
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány vagyok. Nem írtam. Bocsi.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek lehetséges, hogy ha nem jön ez a "húde" érzés rögtön, akkor majd késõbb? Szerintem nem.
Inkább örülj neki, hogy nem érzel szerelmet. Még mindig jobb, ha bele élnéd magad aztán személyesen meg egy idegen lenne. A netes 99%ban el lehet osztani tízzel. Ha már mondjuk hónapok óta tartana és racionálisan érdeklõdnétek egymás iránt, akkor lenne értelme, de hidd el a "webcamen meg msnen olyan cukiii meg õ az igaziii" az életképtelen, kivéve, ha havonta egyszer találkoztok, mert akkor lehet a nem létezõ kapcsolat légvárát építgetni még sokáig csak egyszer úgy is összedõl. Randizzatok, és ha úgy elõjön az érdeklõdés akkor foglalkozz vele, ha meg nem hagyd a pcsába.
ismerõs a helyzet. pont így vagyok vele, én már találkoztam a lánnyal, de nem volt meg az a húde-érzés, pedig tényleg nagyon szép, aranyos, kedves, rendes, megért stb... szeretném szeretni, de valahogy mégsem megy. én sem értem. szerintem találkozz vele, nem kell görcsösen randizni, hanem csak csináljatok valami programot. pár alkalom után el tudod már dönteni, azt hiszem én is ezt fogom tenni. hajrá
A kérdező hozzászólása: Ez mind szép és jó, csak 191 km is van köztünk. Távkapcsolatnak nincs esélye?
Ne görcsölj csajszi.Az a baj hogy görcsölsz a dolgon...Ha nem érzel semmit inkább maradj egyedül kicsit és várj, ne használj ki senkit érzelmileg, annál rosszabb, nincs mikor csak azért vagy vele, hogy legyél valakivel, amig nem jön egy jobb... A szerelem olyan, mint egy pillangó, ha hajszolod folyton tova száll, de leülsz és vársz csendben leerezkedik rád...
Internetes kapcsolat alapján semmit sem lehet eldönteni. Legalább tégy egy próbát, mielõtt feladnád.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló szöget ütött a fejembe... Lehet, hogy tényleg kapcsolatfüggõ vagyok. Holnap reggel keresek egy pszichológust.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom pótléknak használni ÕT, a volt páromat azért említettem meg, mert mióta elhagyott, azóta senki nem érdekel. Azthiszem, mindent csak erõltetek, de ha ez a helyzet, akkor mi lenne a helyes döntés? Találkozzak vele, és hátha alakul? Nem akarok hazudni és nem is fogok. De mivan ha nem lesz fellángolás, csak kedvelem? Lehet ebbõl jó kapcsolat, vagy ne is menjek bele ilyesmibe, mert ezzel csak elmenekülnék attól az érzéstõl, hogy nem kellek senkinek?
ez a kérdés olyan aranyos! Megmosolyogtam, komolyan! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!