Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy valaki kérdést (115 db)

shift
Gift
lift
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
stift

Ez lehet, hogy hülye kérdés, de akkor is meg kell kérdeznem. Szóval, ha ugye valaki iszik, az írtja az agysejtet. Akkor az lehetséges, hogy elfogyjon az összes agysejtje?

ha kuva sokat iszik.köteked? válaszokat nem kérek!

Legjobb válasz: Igen lehet, ha valaki nagyon sok éven át iszik, akkor lehetséges. Én láttam már olyant, aki elitta az eszét.

Igen lehet, ha valaki nagyon sok éven át iszik, akkor lehetséges. Én láttam már olyant, aki elitta az eszét.
hát nézd meg a szalacsi vagy a többi ilyen videót... na õk elitták az eszüket már =D személyes kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=vdCqLKzniL4
A kérdező hozzászólása: jó, de akkkor mi lesz? tud gondolkodni vagy nem is tud magáról?
teljesen nem fognak elfogyni, azért van egypár
A fizikatanárom állandóan iszik de fizikát, matekot, programozást magas szinten nyomja. Már kb 50 éves és kb 30 éve iszik intenzíven.
Igen, ez egy hülye kérdés. Kit érdekel ez?(fõleg így hajnal 3-kor)
Szerintem meg ha nem lenne neki jó ez a házasság, már rég elváltak volna... Lehet, õ az ilyen nyálas kisfiúkra gerjed... A férjének meg pont az idõsebb nõk jönnek be... Amúgy meg [email protected], mit csinálnak! :-P
Öszintén nem tudom és nem is érdekel hogy Keleti Andreának milyen a házasága viszont abban biztos vagyok, hogy amig te ilyesmikel foglalkozol addig neked nem lehet valami jo a házasságod vagy nem lesz az ha még nem vagy házas.


Lehet hogy hülye kérdés, de facebookon, idővonalon, hogy lehet valakit megbökni?

Tudom,hogy hülye kérdés,de kíváncsi vagyok. xD

Legjobb válasz: Névvel egy vonalban van egy fogaskerékkel jelzett lenyíló menü: /xy megbökése

Névvel egy vonalban van egy fogaskerékkel jelzett lenyíló menü: /xy megbökése

Lehet, hogy hülye kérdés, de egy csomag tápszer (újszülötteknek való) mennyi időre elég?

Próbálom kalkulálni az anyagiakat, ezért kérdezem, bár remélem, sikerül majd szoptatnom. Ett?l függetlenül érdemes a biztonság kedvéért venni egy csomaggal? És mondjuk bevinni a kórházba, szükség esetére? 32 hkm

Legjobb válasz: Ne vegyél, a kórházban adnak, ha nem tudod etetni a kicsit. Egyébként amíg nagyon kicsi, elég egy doboz 3 hétig, kèsöbb 1 doboz 1 hét. Bár lehet, hogy a lányom volt zabagép. :-) Sajnos a feleségemnek el kellett apasztani a tejét, mert a szemét kellett kezelni, nehogy elveszítse a látását.

Ne vegyél, a kórházban adnak, ha nem tudod etetni a kicsit. Egyébként amíg nagyon kicsi, elég egy doboz 3 hétig, kèsöbb 1 doboz 1 hét. Bár lehet, hogy a lányom volt zabagép. :-) Sajnos a feleségemnek el kellett apasztani a tejét, mert a szemét kellett kezelni, nehogy elveszítse a látását.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Remélem, nálunk nem lesz probléma a szoptatással (bár sajnos fennáll a veszélye, hogy a szülés után engem is mûteni fognak epével), de azért igyekszem felkészülni a "váratlan" helyzetekre is. Még egyszer köszönöm!
nem érdemes, ha kell a kórházban, akkor adnak bent a babának. Amikor hazaértek, akkor a gyerekorvos ki fog menni hozzátok, akkor írass egy receptet, de csak akkor váltsátok ki, ha kell. Hogy egy doboz meddig elég, azt elég nehéz megmondani, nagyon függ a baba étvágyától és attól , hogy kiegészítésnek kell-e vagy csak tápot kap. Nálunk csak tápot kapott mind a kettõ, egy betegség miatt egyáltalán nem volt tejem, én arra az idõszakra emlékszem , amikor egy doboz 5 nap alatt elfogyott. Akkor olyan 3-4 hónapos lehetett a babánk. Egy receptre két dobozt írt a gyo, az volt 4500 Ft. Tehát elég húzós az ára, arra készülj, hogy szoptatni fogsz, erre programozd az agyad. Sok sikert!
Nekem sajnos 10 napos korától tápszeres volt a lányom.Nálunk 1 doboz sosem volt elég 3 hétig, nem is értem, hogy az elsõ válaszoló babájánál hogy volt, de gondolom pótlásként kapta.Én próbáltam szoptatni 4 hónapos koráig, de csak 10-30 miliket szopott, igy a többit pótoltam, 1 doboz kb 5 napig volt elég.Egy hónapban elment kb 5 doboz tápszer, aminek darabja 2210ft volt.Sajnos borzasztó drága:-(
Szia! Az én babám folyton félrenyelte a tápszert, így sûrûbbet kértünk, olyat kaptunk amit a refluxos babáknak adnak, sokkal kevesebbet is bukott. Receptre ezt sokkal olcsóbban meg lehet venni ( Humana baby fit 1) Nekünk egy hónapi adag nem volt 4ezer forint. Annyi a különbség, hogy sûrûbb. Csak azért írtam le, ha valaki nagyon megvan szorulva és szeretne spórolni kicsit, így lehet és mégis minõségi tápszert kap a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
az én fiamnak 1 doboz tápszer mindíg annyi ideig volt elég, ahányszor tápszert evett egy nap. Ha naponta 5-ször evett, akkor egy hónap alatt 5 db. 800 grammos doboz fogyott el, ha már csak 1X kapott naponta, akkor 1 doboz kellett havonta.
nem szabad így nekiállni :) tudsz majd szoptatni és pont ;) a kórházba felesleges vinni tápszert, egyrészt mert a bababarát kórházban nem adnak 3 napig semmit a babának (anyának a 3. napon indul el ideális esetben a teje, addig bõvel elég az a pár csepp elõtej) de ha a baba nagyon fogy, kis súlyú, vagy a 3. napon se lövell be a tejed, megetetik. venni még azért felesleges mert a boltban olyat nem kapsz amit kéne adnod, HA-s ajánlják most, mivel a tápszer tehéntejbõl van, allergizálhat ezért kell a HA (tejfehérje szét van bontva) az elsõ pár hónapban amit csak a gyerekorvos vagy a kórházi orvos tud kiírni :)

Lehet hogy buta kérdés, de szerintetek érdemes belevágni a programozásba, ha valaki 3-s matekból?

meg szerintem nem mindenkinek van meg az a nagy matematikai képessége, úgy gondolom, hogy ezt lehet fejleszteni logikai feladatokkal igaz? Hogyan? és hogy álljon neki az illető egy függvénynek vagy bármilyen matek feladatnak?

Legjobb válasz: Ha szeretsz programozni, akkor lehet 3-as matekkal is. Õszintén szólva a legfontosabb a programozásban (lévén digitális gépekrõl beszélünk) a logika, amely csak egy része a matematikának. Nem kell mindenkinek numerikus analízis a munkájához.

Ha szeretsz programozni, akkor lehet 3-as matekkal is. Õszintén szólva a legfontosabb a programozásban (lévén digitális gépekrõl beszélünk) a logika, amely csak egy része a matematikának. Nem kell mindenkinek numerikus analízis a munkájához.
Sajnos, kedves kérdezõ, szerintem az változik mindenkinél, hogy mennyit kell gyakorolni. Amig meg nem érti az illetõ. Ez lehet az, amig a házit megoldod, de lehet ráadás 3-4 óra is, plusz két tucat gyakorlófeladat, ha az adott témakör nehéz az illetõnek.
Szerintem a matematika tanulásában az a legfontosabb, hogy mikor gyakorolsz akkor próbálj meg rájönni az összefüggésekre. A matematikában gyakorlatilag minden mindennel összefügg, ha ezeket a kapcsolatokat észreveszed és megérted, akkor az egész sokkal könnyebb lesz. Az, hogy egy képletbe agyatlanul behelyettesítesz, nem visz közelebb a megértéshez.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket. de még egy kérdés ha valaki 5-ös szeretne lenni matekból mennyit gyakoroljon? gondolom mindennap max 3 órát.. van logikám a matekhoz, és szívesen csinálok feledatokat, csak az a baj h nem gyakorlok eleget. gondolom ez ilyen területen problémát okozhat
Az attól függ, hogy tényleg nem megy, vagy csak ellinkeled. Mert én személy szerint a bukás szélén álltam matekból végig a gimi alatt, de csak azért, mert telibesz-rtam az egész sulit, úgy ahogy volt, órákra is alig jártam be. Aztán végül mégis programozó lettem :)
"Belõletek nem sokan programozók ugye? Úgy értem, fõiskolán nem mész át matek nélkül. Ha nem hajtasz rá, akkor nem csinálod meg, ilyen egyszerû. A programozásnál ha meg tudsz csinálni emelt érettségit akkor az elsõ két félévben biztonságban vagy." Matekkal át lehet menni fõiskolán egy 2-3-as szinttel, ha az illetõnek egyébként van esze a logikához és a programozáshoz, lehet belõle programozó. Más kérdés, hogy ÁLTALÁBAN a logikai készség és a matematikai készség karöltve jár. Egyébként meg, kedves kérdezõ, középiskolában buktam matekból, következõ évben (és érettségin) 5-ös voltam belõle. Tehát igen, lehet fejleszteni, csak figyelni kell órán és gyakorolni. Programozás ugyanez, ha nem gyakorlod, nem fog menni.
Belõletek nem sokan programozók ugye? Úgy értem, fõiskolán nem mész át matek nélkül. Ha nem hajtasz rá, akkor nem csinálod meg, ilyen egyszerû. A programozásnál ha meg tudsz csinálni emelt érettségit akkor az elsõ két félévben biztonságban vagy.
Mindenképpen, lehetsz színötös matekból, de ettõl függetlenül segg hülye a programozáshoz. Ha engine t írsz, még akkor sem annyira a matek a legfontosabb(függvényeket a google is tud adni, logikát nem), máshova meg aztán pláne nem. Persze alapvetõ mûveleteket ismerni kell, meg ez erõsen programozási terület függõ is, de alapvetõen akkor tud az ember jól dolgozni, ha ismeri az adott nyelv mûködését, hibáit, hiányosságait, ez sokkal többet ér, mint maga a matek. Persze az nem hátrány, ha jó is vagy belõle, mert nem kell 50x elolvasnod, mire megértesz egy adott függvényt.
Ami szerintem matekból fontos ahhoz, hogy valaki el tudjon kezdeni programozni tanulni: - alapvetõ matematikai mûveletek - gyök, hatvány - Boolean-algebra (bocs, magyarul nem jut eszembe a neve) - mátrixok - számrendszerek Plusz még: - kreativitás Aztán ha valaki valami animált cuccot készitene, neadjisten játékot, akkor oda már kellenek a vektoros ismeretek is keményen, még több mátrix, meg még több...
Matekot kell tanulj. Nagyon. Ennyire egyszerû. A programozók általában fõiskolával szerzik a szakmájukat, amihez pedig igenis kell a matek. Nagyon.
persze, nekiállhatsz programozni, mert végül is csak logika kell hozzá. De ne kezdj el 3D render engine-eket írni fizikával, kérlek, vagy a hajadat fogod kitépni.
Lehet, de kell a matek is hozzá, így tanuld azt is vele együtt, mert nagyon nagy az átfedés, matekos gondolkodás nagyon kell.

Lehet hülye kérdés, de az nem lehet hogy valakinek a vér a fétise (tovább lenn)?

Úgy értem hogy ha a barátn?mnek megvan, akkor teljesen bekattanok rá, még a tudatra is, és állandóan az jár a fejembe hogy "kidrakuláznám"

Legjobb válasz: Üdvözöllek testVérem

Üdvözöllek testVérem
ja, én is felizgulok rá. :D csaj is ismerek aki felizgul rá. :) szóval, nem vagy egyedül. :D egyébként Marcus Antonius is gerjedt rá, pontosabban arra h két csaj halálig harcolt elõtte pucéran kardokkal. :) de a lényeg a vér volt.
Miért ne lenne. Fõleg hülye dolog ilyet kérdezni, ha nála pont ez a helyzet. :D
Uhh.fura, de van ilyen :D (erre egy tökéletes példa vagy te :D)
Van ennek valami speckó neve de nem tudom pontosan, azt élvezik ha a partnerük vérét nyalogathatják (nyakon)(némeik még vámpírnak is hiszi magát õk teljesen pszichiátriai esetek), úgyhogy szerintem igen, elõfordulhat bár én viszolygok ettõl :D
Elég "egyedi" fétised van.
bekéne tiltani a twilightot, elég embert hülyített be eddig is
ha csak ennyi a gond többször szexeljetek olyankor... :D
Hát szerintem te simán hülye vagy... Most az addig oké, hogy szexeltek közben de, hogy kinyald belõle a cuccot... szerintem még akkor se kéne ha tényleg nagyon szeretnéd... ott azért olyankor nem olyan tiszta az a vér, hogy a szádba kéne venni szerintem... Az addig oké, hogy szex meg minden, mert sokan vannak akik csinálják közbe de az nem a vér látványa miatt van, hanem mert olyankor a nõknek sokkal érzékenyebb ott benn.
Itt van egy kis olvasnivaló: http://hu.wikipedia.org/wiki/Paraf%C3%ADlia Ezt konkrétan azt hiszem nem írja, de vannak durvábbak is, szóval ilyen is tuti elõfordul:D

Lehet, hogy buta kérdés, de elmondja nekem valaki lépésről lépésre, hogy a kislányokat hogyan pelenkázzuk?

Első babámat várom. Kislány lesz. A családba főleg fiúk vannak, mindenki mondd minden félét. Van aki azt mondja, hogy a szemérem ajkak között is ki kell törölni a nunit van aki azt mondja, hogy az tilos. Aztán a krémezésnél is mindenki mást mondd és már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy akkor mi a jó. :( Valaki kiokosítana? :) Köszönöm szépen. 34 hkm

Legjobb válasz: Én kiszoktam törölni a puncusát minden pelenkázásnál. Illetve krémezni puncustól lefelé szoktam. Szerintem ki kell törölni hiszen ha te elmész wc-re te is kitörlöd. Kezdetek óta így csinálom semmi gondja nem volt.

Én kiszoktam törölni a puncusát minden pelenkázásnál. Illetve krémezni puncustól lefelé szoktam. Szerintem ki kell törölni hiszen ha te elmész wc-re te is kitörlöd. Kezdetek óta így csinálom semmi gondja nem volt.
Én is úgy hallottam védõnõmtõl, hogy a szemérem ajkak közé nem kell piszkálni. Ami van benne fehér magzatmáz újszülött korában, azt sem törölgettem ki neki soha, a fürdetések hatására pár nap alatt kiázott onnan. Kenni sem szabad kenõccsel ott bent nekik, csak kívül. Soha nem volt begyulladva a nunija, már 3, 5 éves a kis drágám.
Nekem a kórházban is úgy mutatták, hogy ki kell törölni a nunija között, a csecsemõsök is kitörölték és bekenték popsikrémmel is. Már 2 éves a lányom, még mindig úgy csinálom és semmi baja. Na meg, ha bekakil elég sokszor olyan lett a nunija is, akkor meg muszáj mindenképp kitörölni, nem?
Szia.Gratulálok a babóhoz:) Én szerintem természetes, hogy a szemérem ajkak között is ki kell törölni, mert oda is bele megy a kaki.Én jó pár popsi törlõt elhasználok.Elõször megtisztítom körülötte, és a nagyajkakat.Aztán egy tiszta popsitörlõvel az ajkak között is, hátrafelé törlõ mozdulatokkal.A krémezésnél is bekenem a nagyajkakat, vigyázok, hogy közé, viszont ne menjen krém.
a liberonak van egy reklám kis plakátja, ott képekkel írással jól szemléltetve van, fogod kapni szülés után a kórházban
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek... :)
Én nem szoktam betörölni a szeméremajkak közé. Bekukkantok persze, hogyha van ott kaki, akkor ki tudjam törölni, de nekem két védõnõ is mondta, plusz a kórházban a csecsemõsök is, hogy nem szabad betörölni oda, mert akkor a természetes védekezési mechanizmust bontom. A krémet a popsira szoktam "pöttyözni", aztán azt kenem szét a bõrén (popsi és külsõ szeméremajkak). Ahol pirosabb, oda többet kenek. A lényeg, hogy ebben is mindenki máshogy tudja, szóval hallgass magadra, abból nem lesz baj. :)

Elszökött a leopárdgekkóm a szobámban és még biztos hogy ott van. Lehet hogy hülye kérdés, de nem tudná valaki hogy hogyan kerítsem elő?

Legjobb válasz: tegyél a padlóra valami ételt amit szeret és várj. vagy nézd meg sötét ,szûk helyen.

tegyél a padlóra valami ételt amit szeret és várj. vagy nézd meg sötét , szûk helyen.
A kérdező hozzászólása: ok kössz
meglett azóta ?
A kérdező hozzászólása: Meg.Örök hála!!!!! :D
szívesen segítettem :) melyik módszer vált be ?:D
A kérdező hozzászólása: a padlóra tettem aszalt gyümölcsöt, elbújtam és vártam. Kb. 5 perc múlva elõjött , elkaptam és betettem a terráriumba. :D :D

Lehet, hogy hülye kérdés, de hogyha valaki 14 évesen megengedi a legjobb haverjának hogy megfogja a mellét az elítélendő?

Legjobb válasz: Tekintve, hogy süldõ vagy, igen. Eléggé le fognak érte nézni.

Tekintve, hogy süldõ vagy, igen. Eléggé le fognak érte nézni.
Nem. De ha a legjobb haverod fogdoshatsz, akkor mit tudsz adni magadból a fiúdnak? Mi marad?
Hát egy normális nõ nem hagyja hogy akárki a mellét fogdossa... :D de ízlések és pofonok.
nekem van 1 ismerõsöm 12 éves és megfogták a mellét úgy hogy õ nem is szólt érte.Nekem is fogták már meg, de az az unokatesóm volt és direkt utána kapott 1 szép nagy veréstXD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!