Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy valaki csak 8-9 (2 db)

Hogy lehet az, hogy valaki csak 8-9 hétig tud szpotatni?

Mások meg hosszú hónapokig, évekig...

Legjobb válasz: Igen! Söt van aki csak 2-3 hétig. Gyakori mellretevés és fejés segithet hogy sokáig legyen tejünk. Remélem :)

Igen! Söt van aki csak 2-3 hétig. Gyakori mellretevés és fejés segithet hogy sokáig legyen tejünk. Remélem :)
Egyik ismerõsöm 1, 5 hétig tudott.
Ne add fel! Nekem is volt olyan, hogy azt hittem elapad, de küzdöttem. Szoptattam, fejtem .... És homeós golyókat szedtem. Csak 3-4 nap volt gond, utána ismét volt elég és van is.
Arra gondoltam, talán a genetika is nagy szerepet játszik abban, hogy ki meddig tud szoptatni. Az anyukám anno engem egyáltalán nem tudott, egyszerûen nem indult meg a teje. Sajna én is csak 2 hétig tudtam és utána bármit tettem, nem lett több a tejem, majd lassan az a kevés is elmaradt. Pedig minden módszert amit ajánlottak kipróbáltam. Mikor mondom, hogy nem tudok szoptatni, némelyek furcsán néznek rám, mert elég erõs vagyok mellben. Sajna ennek sincs egyáltalán szerepe abban, hogy ki meddig tud szoptatni. Ismerek pici mellû nõt, aki simán 2 éves! koráig tudta szoptatni a babáját.Ebben ugyanúgy különbözünk, mint abban, hogy kinek milyen a terhessége, vagy hogy mennyire könnyû vagy épp nehéz szülése van/volt. Tehát a válasz röviden : szerintem erre a kérdésre nincs kézzelfogható válasz... Pedig nagyon jó lenne, ha valaki tudná.
A nõk 95%-a képes rá, hogy sokáig szoptasson. Helytelen mellre rakástól, korai hozzátéplálástól (mely leggyakoribb oka a kevés tejtõl való alaptalan félelem), cumi, cumisüveg adásától apad el a tej.
én csak 6 hétig szoptam. igaz betegség miatt, de így édesanyám teje el is apadt. féléves korom után kerültem haza a kórházból.
Mert nem mindenkinek egyforma az ízlése...
Azok a lányok akik 8-9-nek mondtak téged... valószínûleg illuminált állapotban lehettek valamilyen szeszes ital fogyasztása okán... Ezért lehet ez.
Mindenkinek lehetnek hullámvölgyei ha megjön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!