Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy valaki a (3397 db)

Ez egy nagy butaság. Mármint emberileg az. Gondolom általánosba jártok mindannyian...
Azt sem büntetik, hogy a Te barátnõd is és az Õ barátnõje is , sõt lehet, hogy az én barátnõm is.
A kérdező hozzászólása: Azon hogy mi jogon ir a barátnõm nevébe sértõ ûzeneteket de ha ez legalis akkor jo.Én azt hittem ezt bûntetik.
Akkor meg min vagy felháborodva???
A kérdező hozzászólása: Miért?nekem semmi kõzõm a pasihoz a barátnõm pasija
Itt már nem is beszélhetünk peres ügyrõl. Ha a csaj elmondta neki...
nos ha kiadtátok a jelszót másnak onnantól egy szót se szólhatsz, van egy egyszerûbb megoldás mint évekig pereskedni: jelszóváltás?
A kérdező hozzászólása: Elmondta neki
De még is honnan tudja?
A kérdező hozzászólása: Tudja a barátnõm jelszavát!Sõt ha hármas beszélgetés van õ a barátnõm neve alatt ir nem a sajátján és tõbbszõr tiltott és tõrõlt a barátnõm skypjárol!
Elvileg lehet egy gépen két skype-ot használni, de nekem még nem sikerült. Amúgy meg ha a barátnõd jelszava nem 123/a haverod nem egy informatikai zseni, akkor kétlem hogy a barátnõd nevében írt volna... Feljelentés? Kiröhögnek...
Bárkit feljelenthetsz. Elmész a bíróságra, és megírod a feljelentést. Kapsz egy sárga csekket, 5000.- ft-ról amit befizetsz. A befizetett csekket, és a megírt feljelentést leadod a bíróság irattárába. Kb 1-2 év alatt sorra kerülsz. Az elsõ tárgyalás, az olyan békítõ jellegû. megkérdezik, hogy fenntartod e a vádat, ill még mindíg haragszol e a vádlottra. Ha nemharagszol, akkor ad acta teszik az ügyet, és vége van. Ha továbbra is fenntartod a vádat, akkor elnapolják az ülést, majd kb fél év múlva kapsz egy értesítést, hogy mikorra tûzték ki a tárgyalást. Nos ez újabb 1-2 év. Általában egy sima ügyet 5 év alatt lehet dûlõre vinni. De hogy te nyersz, az egyáltalán nem biztos

Hogyan lehet elfeledtetni valakivel a volt szerelmét?

Én fél évig voltam együtt a barátommal, és elég csúnyán szakítottunk..viszont van egy srác, akivel jókat tudunk dumálni, és úgy veszem észre talán én sem vagyok neki közömbös. Csak hogy másfél évig volt együtt egy lánnyal..majd szakítottak, de párszor ismét összejöttek alkalmakra.. viszont azt mondta többet már nem jönne vele össze, mégis vmilyen szinten hiányzik neki. Nem csodálom. elég z?rös volt az ? kapcsoltuk, és azt mondta, ? még " nem érzi magát készen egy új lányhoz". Talán én valahogy eltudnám feledtetni? Néha én is gondolok a volt barátomra,de rajta jobban látom ezt. Mit tehetnék? Várjak, amíg elfelejti? Talán most még én sem érzem rá késznek magam.. de honnan tudom mikor eljön az "én" pillanatom is?

Legjobb válasz: SZIJA! Nekem is nehéz volt én így csináltam: 1: letöröltem msn rõl , 2: az összes közös képet kitöröltem kivéve 1 et, 3: myviprõl ismijeim közül letöröltem, 4: nem nézem a myvipjét, 5: találta valakit akit gyre jobban szeretek és elfelejtettemmát 90% ban a volt pasim mert itt van nekem õ és szeretem... elvileg 2-t szeretni nem lehet deh nekem sikerül és nem sokáára csak õ marad FELEJCSD EL NEM TUDJA MIT AKAR!

SZIJA! Nekem is nehéz volt én így csináltam: 1: letöröltem msn rõl , 2: az összes közös képet kitöröltem kivéve 1 et, 3: myviprõl ismijeim közül letöröltem, 4: nem nézem a myvipjét, 5: találta valakit akit gyre jobban szeretek és elfelejtettemmát 90% ban a volt pasim mert itt van nekem õ és szeretem... elvileg 2-t szeretni nem lehet deh nekem sikerül és nem sokáára csak õ marad FELEJCSD EL NEM TUDJA MIT AKAR!
A kérdező hozzászólása: 17-18 évesek vagyunk..ez lemaradt..
Hát nézd ha benned talál valami mást és ugyan úgy szeret téged biztos elfelejti valamilyen szinten de mindig benne marad. Ez nem csak rajtad múlik hanem rajta is. :) Talán onnan érzed, hogy csak veled törõdik. Nálunk épp fordítva volt. Én voltam rossz helyzetben hogy, nehezen felejtettem. De idõvel és persze egyre több találkozás kapcsolat megerõsítés után éreztem azt, hogy igen õ volt vki az életemben de van más akit még jobban szeretek. Szerintem idõ kérdése de jobb ha jártok mert könnyebb úgy felejteni ha van más akit szerethet szerethetsz. :)
Stijah! Szerintem elöször a barátja akarj lenni.. (aztán nem baj ha a barátok nem csak beszélgetnek:) ) Eleinteh beszélgess vele sokat.. probáld meg megnevettetni.. s éreztesd vele h rád mindig számíthat..:) Aztán érezni fogod h mikor jön el az a pillanat amikor lehet köztetek valami:) Csak légy türelmes^^ Sok szeencsét! Pusziiih^^
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. bár az utolsó hozzá szólást nem igazán értem, szerintem vmit félre érthettél :P


Hogy lehet megtudni valakinek a hotmail-es jelszavát?

Legjobb válasz: Megkérdezed tõle.

Megkérdezed tõle.
Ha nem mondja, elõkapsz egy beüzemelt epilátort

Szerintetek, hogy lehet, hogy valaki az egyik gyerekét szereti a másikat nem?

Páromnak két gyereke van (két nõtõl), a lányát két éves koráig nevelte a fiát egyáltalán nem. Ma azt mondta nekem, hogy a fia iránt semmit nem érez de a lányát nagyon szereti. Tényleg van ilyen?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a fiával csak kéthetenként, vagy még ritkábban találkozott. Így nem alakult ki közöttük jó kapcsolat. Esetleg még ellene is neveli az anyuka.

Lehet, hogy a fiával csak kéthetenként, vagy még ritkábban találkozott. Így nem alakult ki közöttük jó kapcsolat. Esetleg még ellene is neveli az anyuka.
A kérdező hozzászólása: Nem járok úgy. Sajnos családi okok miatt nem tarthatta a gyerekeivel a kapcsolatot.
Kapj a fejedhez, nehogy terhes maradj mert úgy jársz, mint az elõdeid!
Na és te ilyennel készülsz "közös" inkább egyedülálló jövõre? Te sem tanulsz más hibájából.
Hát. Nekem van egy bátyám. 15 éves. Sokáig drogozott(állítólag leszokott, de mi a garancia?), most "csak" füvezik, és mellette cigizik. Iskolába nem jár, emiatt nincs is családi pótlékunk neki, csak nekem. Minden harmadnap be van b*szva, és semmit nem segít. Én teljes mértékben az ellentéte vagyok. Jól tanulok, és még egyszer sem próbáltam ki semmit, amin õ már rég túl van. Ebben az esetben úgy érzem jogos a szüleim részérõl, hogy engem jobban szeretnek, mint õt. Viszont, hogy a párod miért érezd így, ezt csak is tõle tudhatod meg. 13L
A kérdező hozzászólása: Gyereket nem tervezünk de ha jönni akar jöhet.
Biztosan lehetséges... Komoly kapcsolatot és gyereket tervezel egy olyan emberrel aki már két gyereket elhagyott, és ahogy kivettem a szavaidból, évek óta nem látott?
Azt nem tudom, hogy ilyen van-e, de én a helyedben lépnék...
A kérdező hozzászólása: A fiával soha nem tartotta a kapcsolatot a lányát nyolc évesen látta utoljára.
Kolléganõm élettársának elõzõ két kapcsolatából vannak gyerekei. Az elsõ házasságából 2, azokat imádja, elkényezteti. A második kapcsolatból született gyereket nem szereti. Ennek pedig az az oka, hogy a harmadik gyerek úgy csúszott be, hogy még házas volt az apuka, tehát megcsalásból. A házassága erre ráment, és ahogy elnézem, ezt bánja egész életében, pontosan tudja, mennyire cserbenhagyta a feleségét és a gyerekeit, és gondolom kivetíti ezt a rossz érzést a harmadik gyerekre, aki miatt az egész kufirc kitudódott, és emiatt nem is szereti.
Mi van? Valaki pisztolyt szegezett a fejéhez? Te nagyon naív vagy kérdezõ!

Ha egy ikerház két külön lakása és a telek, amelyen épült közös tulajdonban van és csak használati szerződés alapján van megosztva, akkor, hogyan lehet eladni valakinek a tulajdoni hányadát?

Ha valaki eladja a közös tulajdonban lévő rá eső részét, akkor az egész ingatlan (két lakás, és az egész telek) árát kell alapul venni, vagy a használati szerződésben rögzített, az eladó által használt részt? Tehát mivel közös tulajdonban van mindkét lakás, ha valaki eladja a tulajdoni hányadát (pl. 1/2 tulajdoni részét), ez esetben törvényileg tulajdonképpen a két lakást együtt adja el az egész közös telekkel, amely egész ingatlant ő közösen tulajdonol valakivel, vagy csak a használati szerződésben szereplő, általa használt lakást és telekrészt? Ezzel összefüggésben pedig, ha az eladást követően utólag a nav árat akar emelni, akkor a közös tulajdonban lévő egész ingatlant és az egész telek területét veszi alapul (tehát a két lakást az egész telekkel), vagy szintén csak a használati szerződésben szereplő, az eladó által használt telekrészt és lakást mérhetik és értékelhetik fel?

Legjobb válasz: Az osztatlan közös tulajdonban lévõ tulajdonrészt ugyanúgy lehet eladni, mint az önálló ingatlant. Annyiban tér el, hogy osztatlan közös tulajdonos esetén a tulajdonostársaknak elõvételi joguk van és szerzõdéskötéskor a szerzõdés feltételeinek - különösen az árnak - az ismeretében nyilatkozni kell az elõvételi jogról való lemondásról. Ezért a szerzõdésben a ténylegesen kikötött árat kell rögzíteni, mert ha egy alacsonyabb feltüntetett ár esetén a tulajdonostársnak megéri megvenni az eladásra kínált tulajdoni hányadot, akkor az eladó bukhat. A NAV a saját tulajdoni hányad értékét vizsgálja, ebbe beleszámítja a lakás, a telekrész értékét, tehát az értékmegállapítás nem a teljes ingatlanra, hanem csak az adásvétel tárgyát képezõre történik.

Az osztatlan közös tulajdonban lévõ tulajdonrészt ugyanúgy lehet eladni, mint az önálló ingatlant. Annyiban tér el, hogy osztatlan közös tulajdonos esetén a tulajdonostársaknak elõvételi joguk van és szerzõdéskötéskor a szerzõdés feltételeinek - különösen az árnak - az ismeretében nyilatkozni kell az elõvételi jogról való lemondásról. Ezért a szerzõdésben a ténylegesen kikötött árat kell rögzíteni, mert ha egy alacsonyabb feltüntetett ár esetén a tulajdonostársnak megéri megvenni az eladásra kínált tulajdoni hányadot, akkor az eladó bukhat. A NAV a saját tulajdoni hányad értékét vizsgálja, ebbe beleszámítja a lakás, a telekrész értékét, tehát az értékmegállapítás nem a teljes ingatlanra, hanem csak az adásvétel tárgyát képezõre történik.
A kérdező hozzászólása: "A NAV a saját tulajdoni hányad értékét vizsgálja, ebbe beleszámítja a lakás, a telekrész értékét, tehát az értékmegállapítás nem a teljes ingatlanra, hanem csak az adásvétel tárgyát képezõre történik." Értem, csak osztatlan közös tulajdon esetén nincs saját tulajdoni hányad. Van külön használati megállapodás, csak kérdés, hogy azt a nav figyelembe veszi-e?
De van. A tulajdoni lapon szerepel, hogy milyen arányban vagytok tulajdonosok, pl. 1/2, 1/4 stb. De a két lakás értéke nem biztos, hogy azonos, még akkor sem, ha azonos az alapterülete. Az egyik csináltatott pl. utólagos hõszigetelést, a másik nem. Az egyik el van látva betörésvédelmi eszközökkel, a másik nincs és sorolhatnám.

Hogy lehet feltorni valakinek a f. b jelszavat? Kerlek irjatok mert fontos!

Legjobb válasz: Fõleg bármilyen hackerprogrammal, de szerencsére illegális.

Fõleg bármilyen hackerprogrammal, de szerencsére illegális.
Megmondjam? ... ... ... ... ... ... ... Sehogy! Írtam már régebben ide ezt a választ, hogy az osztálytársam FB-ját akartam feltörni (az õ beleegyezésével együtt), hogy megnézzük, mennyire biztonságos egy FB jelszó. Kb. egy hónapig szenvedtem vele, de feladtam. Csak rengeteg vírus jött le. Azt is megtapasztaltam, hogy a nagy "Hack" gomb csak a mesében létezik. A Youtube-os videókat meg egyszerû programokkal megszerkesztették. Egyetlen lehetõség, ha próbálgatod.
A kérdező hozzászólása: Jah hat pedig nekem kellene nagyon valami, egy baratnom f.b akarom feltorni az o belegyezesevel csak na...ha tudtok valamit irjatok...koszonom azoknak akik irtak

Gmailben hogy lehet kitörölni valakit a CÍMLISTÁBÓL?

Amikor rámész hogy üzenet címzettje,ott vannak az eddigi címek amikre küldtél emailt.Ezeket hogyan lehet kitörölni? És a baloldali "cset ablak" lsitáról? Köszi!

Legjobb válasz: http://www.brighthub.com/internet/google/articles/1881.aspx

itt van a Címtár : http://s18.postimage.org/ro4bcgo87/cimtar.jpg innen már menni fog a törlés, ha mégsem írjál vissza
A kérdező hozzászólása: Ezek milyen linkek?Nem merem megnyitni.Inkább mondjátok el, gondolom max 2 lépés lehet a címtár törlés, nem több.
Kedves kérdezõ. Miért nem használod a gmail súgót? Gmail-en belül a beállításoknál megtalálod, és itt általában megkapod a kérdésedre a választ. Üdv. további szép napot:)
A kérdező hozzászólása: (Fogja a fejét) Ez kb olyan válasz h ha bajod van, menj orvoshoz
Na ok, akkor tálcán kapod a választ. Amíg a címlistából nem törlöd az illetõt, addig nem törlõdik sehonnan. Sem a chat-bõl sem a partnerlistádból. Megnyitod a címtárt / bal oldalt megtalálod/ bejelölöd a névjegyet amit törölni akarsz, majd az egyebekre kattintva ott van a névjegy törlése lehetõség. Ja és én is fogom a fejem, és nem értem, hogy hogyan lehetnek emberek ennyire bénák! Egy kis kereséssel ugyanezt a súgóból is megkaptad volna. Üdv. további szép napot:) Ja, és a zöld, meg a piros meg a kék, meg mittudomén milyen pacsik nem érdekelnek:) )))
Úgy, hogy nem mindenki van oda az internetes csalásokért, de úgy látszik én vagyok lemaradva, mert ez már természetes. Kérdezõ akkor kérdezd meg a tudakozótól vezetékes telefonon!

Lehet, hogy valaki a lacto protekt probiotikumra allergiás?

Legjobb válasz: Igen sajnos bármelyik gyógyszerre lehet az ember allergiás az én testvérem a Nurofen kapszulára allergiás. :(

Igen sajnos bármelyik gyógyszerre lehet az ember allergiás az én testvérem a Nurofen kapszulára allergiás. :(

Hogyan lehet facebookon valakinek a rejtett albumait megnézni?

Facebook-ellenes vagyok, de most kellene.

Legjobb válasz: Ha kívül esel egy feltételen, például ismerõs ismerõse nem láthatja, csak ismerõs, akkor be kell jutnod egy belsõbb körbe: legyél az ismerõse. Ha senkinek sem látszik, akkor sehogy, és nincs is arra módszer hogy te egy feltételt nem teljesítve láthasd az album tartalmát.

Ha kívül esel egy feltételen, például ismerõs ismerõse nem láthatja, csak ismerõs, akkor be kell jutnod egy belsõbb körbe: legyél az ismerõse. Ha senkinek sem látszik, akkor sehogy, és nincs is arra módszer hogy te egy feltételt nem teljesítve láthasd az album tartalmát.
A kérdező hozzászólása: Az ismerõse vagyok, de én nem látom, más ismerõsei meg igen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!