Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy semmi (1903 db)

Fáj a szivem! Akkor hogy lehet hogy semmi bajom?

már évek ota néha ugy érzem hogy szur a szivem és nagyon fáj!4éve voltam vizsgáltaon azt mondták semmi bajom,2éve is voltam akkor is azt mondták!

Legjobb válasz: nem lehet hogy stresszes vagy pánikbeteg vagy?

nem lehet hogy stresszes vagy pánikbeteg vagy?
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon egyenes tarásom , már sokan mondták hogy szép, szoval nem hiszem
A kérdező hozzászólása: amugy 17 éves vagyok
A kérdező hozzászólása: aki pánikbeteg az miért?
Nekem is sokat szúrt régen, és kiderült hogy nem is a szivem szúr hanem a tüdõm azért mert görbén járok és becsípõdik egy ideg a rossz levegõvételtõl. Nem lehet hogy neked is az a baj?
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy ez ideszámit e de néha van olyan hogy venni akarok levegöt és nem jön csak 3-4. probálkozásra
Csak akkor fáj ha levegõt veszel vagy egyfolytában? Mert ha csak levegõvételnél akkor simán becsípõdött a levegõ.
A pánik betegségemnél is ez van.
A kérdező hozzászólása: ma is ültem benn a suliba és hirtelen annyira szurt hogy még össze is hajolt a felsötestem . nem csak mikor levegöt veszek
Semmit nem lehet csinálni :)
Szerintem sincs olyan, hogy valaki semmit se csinál. Ha henyél, akkor is csak jár valamin az agya, tehát agymunkát végez. Pl. a sokat elmélkedõ, gondolkodó emberekre mondják, hogy csak ül és bámul ki a fejébõl, meg hogy semmittevés, amit csinál, de ha belegondolunk, nincs igazuk. Akkor az éppen egy könyvön gondolkodó, üveges szemû ember nem csinál semmit? :D
hasonló elgondokodtató kérdést tett fel martin heidegger az egyetemi szekfoglaló beszeden, mi a semmi cimmel. ha nincs semmi (:) ) dolgod, akkor keress rá, biztos elérhetõ online is, és olvasd el, talán segit megtalalni a valaszt a kerdesedre.
Szerintem szellemileg lehet semmit tenni, azaz semmire gondolni, néha elmélázom az életen, meg a világon stb (ilyen hülyeségeken :D), s pár perc múlva azon veszem észre magam hogy semmire se gondoltam, mintha megállt volna az agyam, elég furcsa érzés mikor feleszmélek =) Viszont fizikailag lehetetlen, ahogy írtad, bármit csinálsz, ha fekszel, ha ülsz stb. akkor is csinálsz valamit.
Ha meghalsz és leáll az agymûködésed, akkor ebben a világban már tényleg nem csinálsz semmit, (csak a tested bomlik még egy darabig v. elég - krematórium). Amíg élsz még alvás közben is álmodsz (REM-fázis). Eleve mit csinálsz mikor mélyen alszol (NREM-fázis): a vegetatív idegrendszered gondoskodik az alapvetõ életfunkcióidról. Ha van másvilág is akkor lehet, hogy soha nem fog sikerülni "semmit csinálnod":D, bárhogy is akarod!
ha meghalsz nem csinálsz semmit!
A kérdező hozzászólása: De! Halottan fekszem.
mindenképpen tenned kell vmit, mert épeszû ember folyamatosan vesz levegõt

Miért nem vált be nekem a More Milk Plus kapszula? Hogy lehet hogy mindenki másnak jó, nekem semmit nem használ?

A picinek (3 hetes) most még elég, de fejni egyáltalán nem tudok. Egy napig minden szoptatás után fejtem, naponta 6-szor, volt hogy 2 mellb?l, és csak 30 ml-t tudtam lefejni! Azt akartam hogy legalább annyit le tudjak fejni egy nap, hogy legyen értelme lefagyasztani, de ezt a menyiséget nincs értelme. Én már nem tudok mit kitalálni, képtelen vagyok annyi tejet termelni, hogy tudjak lefagyasztani is. Így egyáltalán nem tudok a pici nélkül sehova elmenni, mert nincs mihez nyúlni. Tápszert nem akarok iratni, nehogy kisértésbe essek. Mident szeretnék megtenni, hogy minnél tovább tudjak szoptatni. Attól hogy nem tudok fejni megmaradhat a tejem, úgy hogy elég legyen neki? 5-6 hónapig jó lenne kihúzni. Szerintetek menni fog?

Legjobb válasz: Nekem sem volt semmi tejem plusszban, csak annyi, amennyit kiszívott. Féletem,hogy nem fogom tudoni sokáig szoptatni, de úgy tunik, annyi mindig van, amennyi neki kell. 1 hónapja megjott a mensim, akkor nagyon elapadt a tejem. Akkor kezdtem szedni a More MIlket. Kellett 1 hét, hogy hasson. /Most 5 hós a fiam/. Azóta tudok lefejni is, igaz nem sokat, napi 60 ml-t. Eloszor napi 4-et szedtem, aztán lecsokkentettem napi 2-re. De ezt muszáj szednem, kulnoben észreveszem, hogy kevés a tejem. Kb. hetente 1x-2x megemelem napi 4-re, aztán mikor "feltoltottem" a melleimet, visszaállok napi 2kapszulára. Próbáld meg így. Sok szerencsét hozzá!

Nekem sem volt semmi tejem plusszban, csak annyi, amennyit kiszívott. Féletem, hogy nem fogom tudoni sokáig szoptatni, de úgy tunik, annyi mindig van, amennyi neki kell. 1 hónapja megjott a mensim, akkor nagyon elapadt a tejem. Akkor kezdtem szedni a More MIlket. Kellett 1 hét, hogy hasson. /Most 5 hós a fiam/. Azóta tudok lefejni is, igaz nem sokat, napi 60 ml-t. Eloszor napi 4-et szedtem, aztán lecsokkentettem napi 2-re. De ezt muszáj szednem, kulnoben észreveszem, hogy kevés a tejem. Kb. hetente 1x-2x megemelem napi 4-re, aztán mikor "feltoltottem" a melleimet, visszaállok napi 2kapszulára. Próbáld meg így. Sok szerencsét hozzá!
Szia. Ha nem aggódod túl és nem akarsz "mindenáron" szoptatni, akkor menni fog.Beszéld meg magaddal, hogy bármeddig sikerül a szoptatás, az úgy lesz szép és jó. MÁR 3 HETE SIKERÜL!!! A lefejt mennyiség plussz mennyiség, nyugodtan fagyaszd le-jégkockataróban 1-2 menniség??? Összegyûlik folyamatosan. Ne add fel!!! Ha úgy ítéled meg, hogy 3-5x-i étkezés, legalább2-3 liter folyadék fogyasztás mellett használva a More Milk kapszula nem vált be, PRÓBÁLJ MÁST. Szoptatós tea- minden szopcsi elõtt és után 2-3 deci;Urtica urens homeopátiás golyó, esetleg Ricinus communis golyóval együtt, Karamalz maláta ital.... Biztosan van számos kipróbálni való, valamelyik esetleg baválik. A legfontosabb: NYUGALOM!!!! Ha a baba szépen hízogat, mosolygós, nyugodt, nem mindegy, hogy mennyivel több tejcsi van??? Minaddig csak szoptasd: ha éhes, ha szomjas. Ne adj nekei vizet, teát, CSAK CICIT.Mindenbe belejössz. ADJ MAGADNAK IDÕT!! Mindenkinek legalább 3 hónapba telik, hogy simán menjen minden. Inkább élvezd az apróságod jelenlétét!!! Hiszen erre vártál 9 hónapig. Ezsók próbált segíteni.
Szia, azt nem irtad, hogy a mindenfele kapszulak mellett eszel es iszol e eleget egy nap!! Nekem csomoszor nem jutott erre idom, es en is csodalkoztam, hogy hova tunt a tejem...
A kérdező hozzászólása: 2-3 liter folyadékot iszok, enek 3/4-e szoptatós tea. Urticát is ettem, csak azt nem lehet folyamatosan. Végül is elégnek bizonyul a tejem, és már nem is idegeskedek annyit a plusz miatt. A minap kiváncsi voltam 6 óra alvás után mennyit eszik, és 100-at szopott! És mégcsak 3300 g! Ezek után leszarom ( bocs) hogy nem tudok fejni! De nagyon aranyosak vagytok hogy írtatok, köszi mindenkinek! A fiamnál még tudatlan voltam, és nem volt senki akihez fordulhattam volna, nem is tudtam szoptatni. Így már könnyebb. Köszi!

Hogyan lehet, hogy a semmi közepén fekvő Debrecen az ország második legnépesebb településévé vált?

Ott van pl. Szeged, ami a Tisza partján van, Miskolc és Pécs a hegyek lábánál, Győr is a folyók találkozásánál, így érthető ezen városok fejlődése, na de Debrecen? Egy idézet: "Micsoda körülményeknek köszönheti Debrecen létrejöttét, azt nem tudom, de azt sem fejthetem meg, mi bírhatott rá harmincezer embert, hogy olyan vidéket válasszon magának lakóhelyéül, ahol sem forrás, sem folyó, sem tüzelő, sem építőanyag nincs..."

Legjobb válasz: pont azert mert a "semmi kozepen" fekszik igy kialakult a mezogazdasaga. ha kicsit utana nezel a varos tortenetenek rajossz mindenre. egyebkent pedig a tortenete az 1200as evekre nyulik vissza, mezovaros volt, a kelet-nyugati es az eszak-deli kereskedelmi utvonalak menten fekudt valamint arumegallito joga volt. egy szoval mar regen is pezsgett a varos gazdasaga igy nem csoda hogy ezt nem hanyagoltak el az evek folyaman hanem fejlesztettek.

pont azert mert a "semmi kozepen" fekszik igy kialakult a mezogazdasaga. ha kicsit utana nezel a varos tortenetenek rajossz mindenre. egyebkent pedig a tortenete az 1200as evekre nyulik vissza, mezovaros volt, a kelet-nyugati es az eszak-deli kereskedelmi utvonalak menten fekudt valamint arumegallito joga volt. egy szoval mar regen is pezsgett a varos gazdasaga igy nem csoda hogy ezt nem hanyagoltak el az evek folyaman hanem fejlesztettek.
fogadni mernek hogy pesti vagy... egyebkent minket legalabb nem mos el semmilyen viz es jobban van munkahely is mint a hegyekben.
Utolsó! Az elcsatoláshoz, semmi köze ennek, azelõtt is fontos város volt Debrecen. A kérdezõ pedig tipikusan pesti...
Úgy, hogy az ország összes többi nagyvárosát (Kolozsvár, Brassó, Temesvár, Pozsony, Kassa, Újvidék) elcsatolták 1920-ban, Miskolc pedig a 90-es években 200 ezer alá csökkent.
El kell jönni az Alföldre és szétnézni, kirándulni! Akkor ez a semmi talán a számodra is értékké válik, mint egykori költõnk ahogy fogalmazta: " Szép vagy Alföld, legalább nekem szép, itt ringatták bölcsõm...." Debrecen igenis szép város, kultúrája, gazdasága, idegenforgalma sokoldalú, és nem utolsó sorban világhírû egyetemváros is, semmivel sem kevesebb mint pl. Szeged. És ahogy az elõttem szóló írta, legalább itt nem kell homokzsákokat pakolni, télen nem zár el a hó a hegyek miatt. Minden térségnek megvannak a saját elõnyei és hátrányai.
Régebben az Alföld nagyon nagy része volt mocsár vagy ártér (vagy mindkettõ egyszerre), így azon a kevés helyen, ami biztosan lakható volt, viszonylag sokan éltek. Ha megfigyeled az Alföldön ritkábban vannak a települések, de jellemzõen sok a nagyobb város, míg mondjuk a Dunántúl teli van apró falvakkal.
Az utolsó picit melléfogott, mert tipikusan miskolci vagyok és rühellem a pesti liberálbolsevista-õszirózsásterrorista agyhalottakat (és a statisztikák szerint még mindig ezekre szavaznak), akik miatt Debrecen lett a második legnagyobb város, nem pedig Kolozsvár.
7dkg az semmi. Nem mentél el sz*rni, ittál két pohár vizet, és már meg is van...
Napi ingadozás tök normális, akár azonos napon belülis (reggel-este). Ne mérd magad naponta!! Havonta egyszer.
Ne naponta mérd magad, mondjuk ne is havonta. Szerintem a pont jó a hetente 1x méred magad hogy tud hogy haladsz.
Én ha sokat eszek diétás kajából, mondjuk egy nagyobb adag salit, simán többet mutat másfél kilóval is akár.Szerintem ez normális.

Hogy lehet, hogy nem fogytam semmit?

Vagyis egy hete fogyózok, semmi különös mindent eszek csak számolom a kalóriákat..minden falatot beleszámolok ezzel nem lehet baj.. és centikbe van eredmény mindenhonnn lement egy cm a combomról több is a súlyom nem változott:S Mit?l lehet ez? Az a bajom,hogy nem tudom most vmt rosszul cisnálok? vagy csak legyek türelmes?

Legjobb válasz: Egy hét az SEMMI

Egy hét az SEMMI
Gondolj arra a plusz súly se egy hét alatt ment fel rád.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor ez nem baj, ugye? Az nem baj.hogy nincs most erdmény..de akkor ez normális ugye?
De van eredmény, centikben. Nem a kiló számít, hanem a centi.
ilyenkor idegen létformák költöznek a testedbe, pont annyi amennyi tömeget veszitenél. a mérlegen csak az látszik, hogy a tömeged közel állandó. velem is volt már ilyen :) aztán hagytam a méricskélést, úgy kajáltam, hogy ugye fogytam zsirból, más meg nem számit, egészéges voltam (izomveszteségem nem volt ugye számottevõ..).

Ha valakinek összejön az első gyerek semmi próbálkozás nélkül azonnal, hogy lehet hogy a második terhesség a 14. héten megszakad, és nem esik többé teherbe, és lombikra kell mennie?

Az els? gyerek apja más, az új férjel lehet baj?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a férjnél van a bibi, de korántsem biztos. Sajnos egy egyszerû, banális fertõzés is okozhat olyan elváltozásokat, ami miatt nem jön össze a baba, így a gond lehet a nõnél is, függetlenül az elsõ terhességtõl.

Lehet, hogy a férjnél van a bibi, de korántsem biztos. Sajnos egy egyszerû, banális fertõzés is okozhat olyan elváltozásokat, ami miatt nem jön össze a baba, így a gond lehet a nõnél is, függetlenül az elsõ terhességtõl.
A legtöbb embernél más és más a két (vagy több) terhesség. Ha itt olvasgatsz, láthatod, hogy sokaknál ugyanazzal az apával az elsõ baba egybõl összejön a másodikra pedig akár éveket várnak. Vagy éppen fordítva. Mit mondanak az orvosok? Miért nem jön össze? Miért kell menni lombikra?
A kérdező hozzászólása: Milyen fertõzésre gondolsz?

Hogy lehet, hogy most rendszeres lett a vérzésem ennyi idő után? A tea segített, vagy a legutolsó gyógyszer? Esetleg az, hogy nem szedek semmit? Ha rendes a vérzésem, akkor ezekszerint temrékeny vagyok és lehet babám?

Sosem volt rendszeres, 21 éves koromig vagy két kétig tíartott és pár nap szünetem volt, vagy másfél havontaj ött meg, de sosem pnotosan, hanem kiszámíthatatlanul, hol 40 napra rá, hol 50 napra,

Legjobb válasz: Lehet. Változik a szervezet. Volt olyan ismerõsöm aki felszedett 5-7 kilót huszinévesen és attól kezdve volt rendszeres a menstruációja. A hormonális folyamatok olyan bonyolult összefüggésrendszerek, hogy nagyon nehéz megfejteni.

Lehet. Változik a szervezet. Volt olyan ismerõsöm aki felszedett 5-7 kilót huszinévesen és attól kezdve volt rendszeres a menstruációja. A hormonális folyamatok olyan bonyolult összefüggésrendszerek, hogy nagyon nehéz megfejteni.
A kérdező hozzászólása: én inkább fogytam, és amúgyis vékony voltam, leesnek a nadrágjaim, mégis most jó a menzim, biztos nem súly probléma miatt volt eddig rossz,
Azért járj el orvosi kontrollra. Mind az agyalapi mirigy daganat, mint a petefészek ciszta orvosi kezelést igényel. Minden betegségben vannak jobb periódusok is. Lehet, hogy egy ilyenben vagy, de attól még az orvosi ellenõrzés szükséges. A pco nem gyógyítható, az agyalapi mirigy daganat pedig gyógyszerek hatására is lassan szívódik fel. Jobbulást! http://www.hipofizis.hu/pco_pcos.php http://www.hipofizis.hu/adenoma.php

Kaphattam mérgezést? Az a helyzet, hogy rengeteg tünetet produkálok és nem tudom, hogy mi függ össze mivel, lehet hogy semmi..

Az a helyzet, hogy rengeteg tünetet produkálok és nem tudom, hogy mi függ össze mivel, lehet h semmi :D

Legjobb válasz: Ami olajat a menetre kentek, az nem lehetett mérgezõ, meg már száz éve kimosódott. A vízre szerintem ne gyanakodj, az olaj nem lehet az okozója a problémádnak. Esetleg valami régi ház, és van még ólomcsõ beépítve? Az lehet mérgezõ, de már legalább 30 éve be van tiltva. (Ha mégis van, keress rá a neten az ólommérgezés tüneteire.) Azt mindenesetre kipróbálhatod, hogy egy hónapig bolti ásványvizet iszol, fõzni meg kannában hozol vizet valahonnan, és meglátod, jobban leszel vagy rosszabbul. De a háziorvos biztos nem sértõdne meg túlságosan, ha felkeresnéd.

Ami olajat a menetre kentek, az nem lehetett mérgezõ, meg már száz éve kimosódott. A vízre szerintem ne gyanakodj, az olaj nem lehet az okozója a problémádnak. Esetleg valami régi ház, és van még ólomcsõ beépítve? Az lehet mérgezõ, de már legalább 30 éve be van tiltva. (Ha mégis van, keress rá a neten az ólommérgezés tüneteire.) Azt mindenesetre kipróbálhatod, hogy egy hónapig bolti ásványvizet iszol, fõzni meg kannában hozol vizet valahonnan, és meglátod, jobban leszel vagy rosszabbul. De a háziorvos biztos nem sértõdne meg túlságosan, ha felkeresnéd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Jövõ héten mek orvoshoz:S:D Csak mondom addig nyugtatom magam itt:)

Az hogyan lehet, hogy 160ft-on vettem fel a chf hitelemet, soha nem emelkedett 60%-nál többet, kb.250ft mindig megállt. De sokszor több mint 100%-ával többet fizettem? A bankba annyit mondtak írhatok panasz levelet, de változni semmi sem fog?

Legjobb válasz: Elõször nézd meg a hitelszerzõdésedet, hogy milyen típusú a hiteled. Lehet pl türelmi idõs volt, vagy valamilyen kombi hitel. Ezeknél a törlesztõ részlet változás sajnos törvényszerû. Ha normál annuitásos a hiteled, akkor azért tud a törlesztõrészleted ennyire megnõni, mert a bankok a CHF hitelek kamatát is folyamatosan emelték az elmúlt években. Nézd meg az eredeti Kölcsönszerzõdésedben található kamatot és hasonlítsd össze az utolsó Éves Értesítõvel. Sajnos szinte biztos, hogy abban már egy jóval magasabb kamatot találsz.

Elõször nézd meg a hitelszerzõdésedet, hogy milyen típusú a hiteled. Lehet pl türelmi idõs volt, vagy valamilyen kombi hitel. Ezeknél a törlesztõ részlet változás sajnos törvényszerû. Ha normál annuitásos a hiteled, akkor azért tud a törlesztõrészleted ennyire megnõni, mert a bankok a CHF hitelek kamatát is folyamatosan emelték az elmúlt években. Nézd meg az eredeti Kölcsönszerzõdésedben található kamatot és hasonlítsd össze az utolsó Éves Értesítõvel. Sajnos szinte biztos, hogy abban már egy jóval magasabb kamatot találsz.
Az elõttem szólókéhoz még. A hitellel kapcsolatos mindenféle banki díjakat is devizában fizeted.
Emelkedhetett a kamat is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!