Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy okt (2966 db)

ez attól van hogy túl kevés a hely a gépeden. ha felszabadítasz egy kis lemezterületet, biztos menni fog.
te megdugnad a hugodat/noveredet/ocsedet/batyadat??????
Nem lehet. Ahogy elõttem is írták, ebbõl lesznek a nyitott koponyás, nyitott hasfalas, nyitott szájpadlásos egyedek. Egyáltalán is tök felesleges szegény szukát kitenni a szülés nehézségeinek, és a kanodnak sem egy leányálom a fedezés. Van több, mint 300 gazdára váró tacskó keverék, meg tacskó jellegû kutya: http://allatok.info/search.php?species=kutya&breed=tacsk%F3&.. Semmi szükség még hat beteg egyedre, amit majd szintén a menhelyeknek meg a fajtamentõknek kell megoldania. NE CSINÁLD! Ivartalaníttass!
Gondold át logikusan, hogy mit kérdeztél. Az ismerõseidnek pedig mond el, hogy ezt beltenyészetnek hívják... Sürgõssen ivartalaníttasd a kutyusokat! A menhelyek és a sintértelepek tele vannak tacskókkal, és a tacskó fajtamentõknél is mindig sok kutya van. Ne erõltesd ezt a dolgot, mindenkinek jobb, ha nem pároztatod õket.
Te jóóóóó ég mik vannak, az agyam eldobom. Nem elég, hogy szaporítani akarod õket, ráadásul egymással. Te eszednél vagy kérdezõ????
édes istenem, ennyi kegyetlen szaporítót... alapelv, hogy testvéreket vagy szülõt kölykével nem pároztatunk... majd te fogod vinni az orvoshoz elaltatni a kölyköket, ha nyitott hasfallal vagy nyitott szájpadlással fognak születni? vagy csak szimplán zsák és megy a kukába???...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat.Nem kell engem ostobának nézni, mert hát az elsõ válaszoló is azt kérdezte, hogy "meg-e dugnám a tesómat meg stb..." Gondoltam, sõt tudtam hogy nem lehet, mert nagy valószínûséggel beteg kölykök születnek, csak kíváncsi voltam mások véleményére. Egyébként ne akarom ivartalanítani, mert különben sem laknak együtt a kutyusaim.A szuka az itthon van velem a kan pedig nagyiméknál, tõlünk az ötödik házban. Nem vagyok állatkínzó, nem is írtam ilyen félét, mert ahogy a válaszokból olvasom, páran annak tartotok. Falun lakom és kicsi korom óta vannak kutyáink/macskáink.Soha nem fordult elõ még olyan hogy "csak szimplán zsák és kuka".A kutyusokat egy picit nehezebben sikerült elajándékozni, mint a macskákat, de mindig elvitte õket valaki.
Normális ember tudja, hogy testvérek közös utódai betegnek születnek, de minimum nagy aktivitással hordoznak beteg gént, ami biztos elõjön valamilyen formában. Akár ember, akár állat. Tenyésztõk nagyon odafigyelnek arra, hogy még ha rokon is, minél távolabbi legyen (nem lehet 100%-osan szûrni), de inkább semmilyen, és alapelv, hogy TESTVÉREKET PÁROZTATNI TILOS.
Nem lehet... Különben sem kell szaporítani, akkor sem ha nem rokonok.
Magyarországon dugig van tacskokall és senkinek semm fognak kelleni ugyhogy ide figyelj neked nem való egy állatsemm inkább ajándékozd el õket!a tacskó a leg gyakoribb fajta negativban.menhelyek, sintér telepek minden tele van már kutyákall.amugy is testvéreket TILOS!pároztatni mert BETEG, GENETIKAI TROBLÉMÁS, GENETIKAI HULLADÉK LESZmár bocsánat de ez így van!jah és van egy egyszerûbb modszer is:ÍVARTALANITÁS!csak akkor lehet pároztatni ha:nem rokonok semilyen ágról, szûrve van minden betegség ellen mind kétt fél részérõl a szuka, kan egyaránt, van törzskönyve, van versemnyen nyert díja(k), és tenyész szemlés és nem hordoz egyik fél semm semilyen öröklödö vagy más betegséget, s csak kizárólag 6 éves kórtól NEM szabad pároztatni, SZAPORITANI fõleg NEM!ha a kicsi meg születnek akkor pár hetesen féreghajtó, 6 hetesen oltás+féreghajtó, 8 hetesen oltás+féregható és 8 hetesen már el választhatoak de egész végig az anya kutyának préium vagy szuper prium tápot kell adni!
Létezik beltenyészet!De kicsi a valószínûsége hogy egészséges kiskutyák lesznek!Viszont ha egészségesek akkor azok nagyon!Tehát vagy nagyon egészséges kutya lesz vagy nagyon Beteg (teszem fel ha van 5 kutya az alomba akkor talán talán ha egy egészséges lesz, nem éri meg kockáztatni)!Több kennelbe is engedett volt régebben, egyeztetéssel engedélyekkel a beltenyészet!(mai dolgokkal nem vagyok tisztában) De eszedágába se jusson mivel a tenyésztõk értenek hozzá te pedig semmit!
a másik felének van igaza.

Valamiért nem működnek az onclick események az új 9.5-ös Operában. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kiváltani őket (pl. hogy egy input button-ra kattintva lefusson egy javascript függvény)?

Legjobb válasz: Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.

Az onclick események mûködnek 9.5-ös operán is. Feltéve, ha a kód amire hivatkozik az hibátlan, és tuti jól meg van írva. Az új opera fordítója érzékenyebb a kis hibákra javascriptben. Ha használsz AJAX-ot akkor annak a forráskódját is nézd át. 95% hogy scriptben van a hiba.
A kérdező hozzászólása: Érdekes módon ez mûködik: <a href="javascript: fuggveny();"><img src="blabla"></a> Ez viszont nem: <img src="blabla" onclick="fuggveny();"> Ha a függvény meghívása elé javascript: -et írok, akkor sem, de az elvileg nem is kell. Mi itt a hiba?
Opera 9.5-tel ezen az oldalon se lehet lepontozni a kérdéseket, úgyhogy én le is töröltem.
A kérdező hozzászólása: Közben meglett a hiba oka. Ugyanaz volt egy objektumom és a javascript függvényem neve, és furcsa mód az onclick ezen hasalt be. A href meg nem. Minden más böngészõben, még az Opera korábbi verziójában sem ez nem okozott gondot. Õrület.
Elõzõ válaszoló te egy pancser vagy!

Kisebb-nagyobb foltok vannak a péniszem, és ha megnyomom őket akkor olyan genyó jön ki belőlük mint a pattanásból, mik lehetnek ezek? Baj ha vannak ilyenek? Hogy lehet elmulasztani őket?

Legjobb válasz: Azok zsírmirigyek, a bõröd ott is eléggé zsíros és itt gyûlik össze ezekben a gócpontokban. Barátnõm extra nedves szinte minden szeretkezésünkkor, nekem utána mindig kevesebb zsír van benne. Nyomkodni lehet, mint a pattanást, de ha erõsen nyomod utána fájhat is egy kis ideig, de semmi kárt nem teszel vele.

Azok zsírmirigyek, a bõröd ott is eléggé zsíros és itt gyûlik össze ezekben a gócpontokban. Barátnõm extra nedves szinte minden szeretkezésünkkor, nekem utána mindig kevesebb zsír van benne. Nyomkodni lehet, mint a pattanást, de ha erõsen nyomod utána fájhat is egy kis ideig, de semmi kárt nem teszel vele.
fordyce foltok is lehetnek, keress rá interneten, képek is szoktak lenni róla, de ha errõl lenne szó nem betegség, csak furán néz ki
Úgy, hogy elmész az orvoshoz, és megmutatod neki. Ne kérd, hogy látatlanban megoldjuk a problémádat.

Találtam egy mops párt hónapokkal ezelőtt. Nem tudom, hogy lehet-e őket udvaron tartani télen? A nősténynek kölykei lesznek, milyen helyen tartsam őket? Lakásba nem viszem, mert nekem is babám lesz.

Legjobb válasz: Keress neki egy gazdát ... de vigyázz nehogy szaporítóknak add oda, mindenképp írass ivartalanítási szerzõdést. Egy ilyen apró, szõrtelen kutyát nem lehet az udvaron tartani. Ha kell segíteni a gazdakeresésben írj pü-t.

Persze, ingyen mopsz mindenkinek kéne. Légyszíves, ha úgy döntesz, hogy elajándékozod, akkor ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettséggel tedd, nehogy lelketlen szaporítók kezébe kerüljenek és a szukát agyon ellessék. Nagyon sok ilyen példa van. :-(
miért nem lett ivartalanítva a szuka??talált kutyával szaporítész???na már... jó szar dokihoz jársz amúgy, hogy még nem ajánlott az ivartalanítást.
Keress neki egy gazdát ... de vigyázz nehogy szaporítóknak add oda, mindenképp írass ivartalanítási szerzõdést. Egy ilyen apró, szõrtelen kutyát nem lehet az udvaron tartani. Ha kell segíteni a gazdakeresésben írj pü-t.
Hol és mikor találtad õket? Eredeti gazdit kerested? Mopszokat nem lehet kint tartani fõleg nem télen.
Ha lepontoztok, lepontoztok. Az elsõ, legfontosabb dolog: muszáj azoknak a kiskutyáknak megszületniük? Nem lehetne ivartalaníttatni?
ha hónapokkal ezelött találta, akkor nála vemhesült a kutya ... lehet következtetéseket levonni .. gratulálok ...
nem tarthatod kint szegény megfagyna-fõleg hogy terhes!
Nem lehet télen udvaron tartani társasági kutyákat igy a mopsz-ot sem.Inkább a babádra szentelj idõt és majd utána a kutya.
Az eredeti gazdájuk nem jelentkezett értük? Megvoltak hirdetve és plakátolva? Általában az elveszett drága ölebeket keresni szokták és 1 évig még, ha jelentkezik érte a gazdija, akkor ôt illeti meg a tulajdon. Semmiképp nem tartható kertben. Ezek szerint, ha vemhesen találtad a szukát, akkor nem lehet tudni, hogy kóborlása alatt ki fedezte be. Lehet akár egy nagytestû kutya is, és akkor valószínûleg bele is halhat a szülésbe. Ezt szerintem semmiképp nem szabadna vállalni. Ha nem tudod a mûtét költségeit fedeni, akkor keresd meg a helyi állatvésõ szervezetet és ilyen esetben biztos segíteni fognak. Vagy a Zöld Zebrát, Fehér Keresztet, mert õk az ivartalanításban tudnak nagy segítséget adni bárkinek.
A tanács az, hogy kutyát lehet nyugodtan gyerek mellett tartani? Mit gondolsz mondjuk aki tenyészt az elpaterolja az összes kutyáját? A gyerekének mégsem lesz semmi baja. Ha tanácsot vársz akkor fogadd el, hogy odafigyeléssel igenis élhet a lakásban gyerek mellett. Ott legalább kevesebb az esélye annak hogy elfelejtitek hogy õk is vannak, mert csak a gyerek létezik. A gyereked csak okosabb, egészségesebb lesz tõlük. Vagy keress nekik gazdát. Ez nem kuvasz, hogy kirakd. Ilyen fajta kutyákat nem szabad kint tartani.
Igaza van az elöttem válaszolóknak. A mopsz társasági kutya, ami azt jelenti, hogy csak és kizárólag az ember társaságában érzi jól magát. Lakásba való a gazdi mellé. Számukra a melléképület sem megfelelõ, akkor sem, ha az fûtött. Amúgysem lehetne ott, amikor ellik és utána 2 hónapig, hisz akkor állandó felügyeletre van szüksége éjjel-nappal. Ha ezt nem tudod vállalni, akkor még most kellene neki gazdit keresni, hisz az ellés és szoptatás idõszakában tényleg állandóan mellette kell lenni.
Senki sem kereste õket??? Két mopsz kutya nem pottyan csak úgy az égbõl, valakinek biztos hiányoznak!! Emlékszem hogy nagyon kerestek egy mopsz párt utána kellene nézni nem e õk azok.
a kicsik elajándékozgatásában tudok segíteni, csak küldj kéépeket róluk..
Nekem van mopszom. Kertes házban lakunk, de bent van a lakásban éjjel meg ha hideg van. Sikerült valamit intéznetek? Írj privit és segítek, mert nekem rengetek ismerõsöm szeretne mopszot.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet kerestük a gazdájukat(hirdetés, állatorvos, személyesen körbejártuk a környéket), de nem jöttek értük.Megnézte õket állatorvos is és azt mondta nem volt jó helyük.Nálunk kb. 5hónapja vannak és nagyon megszerettük õket.A nõstény már nálunk lett vemhes, és megfelelõ helyet szeretnénk nekik télre, de lakásba semmi esetre nem visszük õket.Arra gondoltunk, hogy épített melléképületbe kialakítunk nekik helyet, de nem vagyunk tisztába az igényeikkel.Adjatok tanácsot légyszíves.Köszönöm.
Miért zavarná õket mások véleménye? Aki emiatt ítélkezik felettük, az olyan is, kár vele foglalkozni.
úgy, h magasról tesznek mások véleményére.
szarok arra ki mit gondol. qrvajó életem van. és mivel az enyém, azt csinálok vele, amit akarok. így is mindenki szeret.
Fiatalabb koromban volt pár alkalmi kapcsolatom és szerettem flörtölni. Semmit nem bántam meg, jól éreztem magam, sokat buliztam. A férjem mindent tud rólam, õt nem zavarja, csodálatosan boldog házasságban élünk, ami a mai világban nem sokaknak adatik meg. Miért zavarna, hogy az emberek egy része, akikhez semmi közöm, mit gondol?
szerintem magasról [email protected] más véleményére!
Tudod szinte minden lánynak nincs is orgazmusa 20 éves kor alatt. Tehát, ha valaki olyan, mint amit leírtál, akkor az vagy erkölcsi fogyatékos, vagy pedig élvezethajhász. Az utóbbira nem fogadnék
A neveket meg szokták változtatni igaz történet esetén.
A kérdező hozzászólása: ez érdekes, de valahol csak vannak vagy voltak.
A szereplõk többsége már meghalt. Úgy tudom, hogy a Légiós, Pici, Heide és Gregor élte még túl a háborút Sven Hasselen kívül, és úgy tudom hogy azóta mostmár Heide is meghalt. Lehet hogy tényleg álnéven vannak a könyvben. A Facebook-on van ez az oldal: the official Sven Hassel page. Ide lehet bejegyzést írni, és Sven Hassel válaszol rá a családjával. Kérdezd meg tõle hogy hol vannak a barátai, õ biztosan meg tudja mondani.Igaz, lehet hogy nem akarja, vagy lehet hogy nincsenek is fenn az interneten, de valamit csak ír majd.

Van egy toshiba notebook-om es eltunt a kuka, a gyerekek is jatszanak rajta lehet hogy ok torultek ki. Hogy tudom visszatenni?

windows vista op. Rendszerem van.

Legjobb válasz: - Kattintson a Start menü Vezérlõpult parancsára. - Kattintson a Megjelenés és személyes beállítások, a - Személyre szabás, majd az Asztali ikonok módosítása hivatkozásra. - Jelölje be a Lomtár jelölõnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.

- Kattintson a Start menü Vezérlõpult parancsára. - Kattintson a Megjelenés és személyes beállítások, a - Személyre szabás, majd az Asztali ikonok módosítása hivatkozásra. - Jelölje be a Lomtár jelölõnégyzetet, majd kattintson az OK gombra.
+ jótanács Vista??? :-o gyorsan szabadulj meg tõle... az emberiség 2. legnagyobb tévedése (az elsõ a nõ.. :DD)
A kérdező hozzászólása: koszi, megszabadulnak en tole, de rengeteg minden van a gepen es nem akarok mindent elvdszteni
Hordozható merevlemezt (usb s t) vegyél és ments le ami kel elõb utod ugyis ujra kel tened szerintem virus irtó sincs gépen ha van az jó ha nincs akor meg tegyél rá ha gyerekek játszanak rajta:)
A kérdező hozzászólása: van rajta virusorto nod 32 :D amugy az lez a vege hogy atinstalalom, ilyenre megy a mac?
a vistában újrainstalálás nélkül kettéosztható a vinyó - azaz szimplán ua. a vinyónak a másik felére ki tudod menteni a dolgokat. Nod32-t tudok adni (ingyen bérmentve)-legális
én javaslom a nem tiszta megoldást torrentel töltsd le az avg-t mert millió mérföldel jobb mint a nod 32

Hogy lehet, hogy a nőgyógyászom 3 havi fogamzásgátló (Mercilon) helyett csak egy havit írt fel? (most kezdtem el szedni) Ennek van valami oka, vagy csak baki?

Legjobb válasz: Ez a normális, mert lehet, hogy ezt a fajtát nem birod - ugyanis elöre nem lehet 100%-osan biztos abban, hogy neked ez a legmegfelelöbb, mert nagy egyéni eltérések vannak a nök között. Igy, ha nem jó, nem kell két levéllel eldobnod, és újat venni. Ha minden rendben van és semmi kellemetlen mellékhatása sincs, akkor legközelebb a 3 havit irja fel. Örülhetsz, hogy ilyen lelkiismeretes és rendes orvosod van.

Ez a normális, mert lehet, hogy ezt a fajtát nem birod - ugyanis elöre nem lehet 100%-osan biztos abban, hogy neked ez a legmegfelelöbb, mert nagy egyéni eltérések vannak a nök között. Igy, ha nem jó, nem kell két levéllel eldobnod, és újat venni. Ha minden rendben van és semmi kellemetlen mellékhatása sincs, akkor legközelebb a 3 havit irja fel. Örülhetsz, hogy ilyen lelkiismeretes és rendes orvosod van.
Új törvény. Már nem lehet többhavit felírni egy receptre. Mondd neki, hogy írja fel 3 receptre a 3 havit, és akkor nem kell folyton szaladgálni hozzá. Aztán vagy felírja, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! :) Akkor megnyugodtam, örülök, hogy jól választottam.

Mit csináljak ha egy bostoni meg izraeli IP csatlakozva van a gépre? Hogy lehet eltüntetni őket?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy csatlakozva van? Egyébként, ha arra gondolsz, hogy ezek az IP címek kommunikálnak a gépeddel nem feltétlenül kell arra gondolnod, hogy támadás alatt, állsz ez lehet idõjárás plugin, hálózati idõ kiszolgáló, valamelyik program küld haza anonim adatokat a gépedrõl stb.

Hogy érted, hogy csatlakozva van? Egyébként, ha arra gondolsz, hogy ezek az IP címek kommunikálnak a gépeddel nem feltétlenül kell arra gondolnod, hogy támadás alatt, állsz ez lehet idõjárás plugin, hálózati idõ kiszolgáló, valamelyik program küld haza anonim adatokat a gépedrõl stb.
ne torrentezz
Futtass le azonnal online scannert, a gépedrõl egy vagy több trójai hátsó ajtót nyitott, most valamelyik (akár több) botnet hálózat tagja, a tudtod nélkül. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
"BOTNET hálózatok Botnet hálózatnak nevezzük az olyan botokkal fertõzött gépek csoportját, melyeket távolról központilag irányíthat a rosszindulatú támadó. Mostanában a peer-to-peer (P2P) botneteket használják leggyakrabban. Ezeknek a botnet hálózatoknak nincsen a hagyományos értelemben vett vezérlõközpontjuk, mégis valamennyien egy zombi hadsereg részét képezik". http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/veszelyek
A kérdező hozzászólása: és ha újrarakom az egész windowst az is jó?
Igen, de tegyél fel rá megbízható, erõs védelmet is.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!