Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy most már (671 db)

Ha Morvai Krisztina az 1990-es években többek között még melegjogi aktivista volt, akkor hogyan lehet, hogy most már a Jobbikkal szimpatizál?

Legjobb válasz: "Ha Morvai Krisztina az 1990-es években többek között még melegjogi aktivista volt, akkor hogyan lehet, hogy most már a Jobbikkal szimpatizál?" A 90es években tiniként még hittem, hogy alapvetõen minden ember jó, származástól függetlenül. Aztán ért néhány külsõ behatás amitõl megváltozott a véleményem. Ha hiszed ha nem, a leggyakoribb külsõ behatások kreol bõrû emberek részérõl értek...

"Ha Morvai Krisztina az 1990-es években többek között még melegjogi aktivista volt, akkor hogyan lehet, hogy most már a Jobbikkal szimpatizál?" A 90es években tiniként még hittem, hogy alapvetõen minden ember jó, származástól függetlenül. Aztán ért néhány külsõ behatás amitõl megváltozott a véleményem. Ha hiszed ha nem, a leggyakoribb külsõ behatások kreol bõrû emberek részérõl értek...
3. Morvai minden csak nem ostoba.Tanított az USA-ban a Madison egyetemen is , ami az USA Top 5 egyetemi között van. A magyar politikusok között nem soknak van ilyen magas végzettsége , fõleg jogi téren. És elég jó nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik. Elég szép karriert futott be , neoliberálisként kezdte de fokozatosan konzervatívvá vált.Persze , némi liberalizmust megõrzött.
Nem unjátok még a hazudozást Morvairól? 1, Nem volt soha melegjogi aktivista 2, "Morvai az MSZP-ben kezdett." Ez megint egy ordas hazugság. Antikommunista volt már az MSZP megalakulása elõtt, az 1992-es Zétényi-Takács igazságtételi törvény kérdésében is egyértelmûen a komcsik megbüntetése mellett tette le a voksát. 3, mindig a jogfosztottak mellé állt, esete válogatja, hogy épp ki húzta a rövidebbet
Morvai Krisztina most, Jobbikosként is kiáll a nõk jogaiért , amolyan feminista kicsit.Több nõt szeretne a parlamentbe. Egyébként õ most is liberális , dolgozott az ember jogi bíróságon is. Ennek ellenére mégis a Jobbik egyik arca.Õ lenne a köztársasági elnök ha a Jobbik nyerne. A Jobbikosok egy kis része valóban elvetemült.Ezt Jobbik szimpatizánsként mondom.Szükség van egy ilyen jogászra , mint Morvai.
Ki mondta, h a jobbiknak baja van a melegekkel ? Benne van a programjukban, vagy a holnapjukon ?
"Egy ostoba, kulturálatlan nõszemély." Anyukád jellemzését nem kell a kérdésbe beírni, az nem tartozik szorosan ide.
Nos engem Jobbikosként is irritál Morvai. Amúgy ha jól tudom nem is párttag, szóval tök mindegy.
Morvai az MSZP-ben kezdett. A férje protezsálta. Azóta már változtatta a pártállását. Egy ostoba, kulturálatlan nõszemély.
"A 90es években tiniként még hittem, hogy alapvetõen minden ember jó, származástól függetlenül. Aztán ért néhány külsõ behatás amitõl megváltozott a véleményem. Ha hiszed ha nem, a leggyakoribb külsõ behatások kreol bõrû emberek részérõl értek..." Szerinted Morvai csalódott a melegekben?

Reménykedhetek szerintetek? Lehet hogy most már tetszem neki? Fiúk volt már hogy visszautasítottatok egy lányt, de pár évvel később beleszerettetek?

Van egy fiú aki,visszautasított régebben mert hogy fiatal vagyok,de szerintem nem tetszettem neki,mert hosszú hajam volt,és volt rajtam felesleg is.Most viszont id?sebb is lettem,vékonyabb is vagyok jóval,és rövid a hajam.Megszépültem. Szokott nézni amikor elmegyek mellette.

Legjobb válasz: termeszetesen hogy igen volt egy lany akinek nem et mondtam egy eve kb,de most annyira tetszik hogy bolondulok meg erte,ma este lessz egy randim vele,de annyira magabiztos vagyok hogy tudom elore hogy egyutt leszunk,nem tud ellenallni nekem,;) fel a fejjel,persze hogy van ilyen

termeszetesen hogy igen volt egy lany akinek nem et mondtam egy eve kb, de most annyira tetszik hogy bolondulok meg erte, ma este lessz egy randim vele, de annyira magabiztos vagyok hogy tudom elore hogy egyutt leszunk, nem tud ellenallni nekem, ;) fel a fejjel, persze hogy van ilyen
Szerintem is van ilyen. Velem is hasonló a helyzet, csak én régen nem próbálkoztam be nála, de valószínû nem tetszhettem neki ducin.Most már elég sokat fogytam, és megnövesztettem a hajam. Neked mennyire hosszú? Mondjuk én nem tudom, hogy melyik haj tetszik neki jobban... :) (mármint az én kiszemeltemnek) De sok sikert neked, szerintem lehetséges, hiszen megváltoztál!!! Nem mindig könnyen alakulnak a szerelmi szálak, sokat kell küzdeni. :S Ha most összejön, akkor tudod mennyit tettél meg kettõtökért. Nem semmmi!Mostanában ezen gondolkozom.:) Egyébként visszatérve, már másképp viselkedik velem az a srác, akirõl írtam, mint mikor duci voltam, szóval tök jó. :) Biztos neked is összejön. :)

37 hetes és 5 napos vagyok. Eddig faros volt a babám, de tegnap az uh-n kiderült, hogy befordult. Lehet, hogy most már bármikor beindulhat a szülés?

Legjobb válasz: Nekem már a 27.heti ultrahangon be volt fordulva a babám, de még nem szültem meg (39hét). Örülj neki, hogy nem faros, mert akkor tuti császár lett volna. Már nincs sok hátra, kitartás!!

Nekem már a 27.heti ultrahangon be volt fordulva a babám, de még nem szültem meg (39hét). Örülj neki, hogy nem faros, mert akkor tuti császár lett volna. Már nincs sok hátra, kitartás!!
szia..én is dec.18-ra vagyok kiirva.nekem is késõn fordult be.de nem hinném hogy elõbb szülök.sõt amilyek peches vagyok még rá is huzok.:Dsok sikert neked., ha gondolod irj mailt
Ez azt jelenti, hogy útra készen van a babád. De még nem biztos, hogy beindul a szülés. Még kihúzhatod a 40. hétig. Jó és könnyû szülést kívánok. Jó babázást!
Miért indulna be? A babák átlag 32. héten befordulnak, van akinek elõbb, van akinek késõbb. De attól hogy befordult, még nem szülsz elõbb.
azt szabad megkérdezni hogy meddig voltál faros?igaz nem a kérdésedre válaszolok de nekem a 33 uh-án még seggel csücsült és nem éreztem hogy megfordult volna.jövõ héten megyek 37-sen uh-ra.különben nekem a 26.uh-án azt mondta az orvosom hogy befordult a baba és rá a 33.héten meg már segges.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: nálam a 3 héttel ezelõtti uh-on még faros volt, és nem sokkal utána fordulhatott meg, mert kb. 2 hete már másképp érzem mozogni, mint korábban. 2 hete voltunk az elsõ ctg-n is, és ott már ugyanott találták meg a szívhangot, mint tegnap... tehát 2 hete már biztosan be volt fordulva. Sok sikert nektek is!
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy konkrétan azt én sem éreztem, amikor befordult, nem tudom mikor csinálhatta.
Fogalmam sincs, de ha megvigasztal, most dettó ebben a cipõben járok...csak teszt nélkül :)
Már hallottam olyat, hogy valaki teherbe esett, de nem vette észre, mert egy kevés vérzése volt. Ha elmúlik csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért.

Történhetett valami? Lehet, hogy most már összejön a baba?

2 éve szültem, azóta egyszer volt mensim, másfél hónappal ezel?tt. A fiam még szopizik, dokim szerint nincs gond, csak a szopi miatt nem állt helyre a hormonháztartásom, így kétséges lesz a következ? teherbeesés is.

Legjobb válasz: Lehet, hogy ovulációs fájdalom volt, én is szülés óta érzem minden hónapban.

Lehet, hogy ovulációs fájdalom volt, én is szülés óta érzem minden hónapban.
A kérdező hozzászólása: De jó lenne! Köszi!

Abba hagytam a fogamzásgátló szedését 3 hete. Milyen változások lehetnek? Mennyire lesz más a menstruációm, olyan lesz mit rég? Lehet, hogy most már kevésbé fog görcsölni a hasam? Mennyivel lesz több? Megmarad a rendszeresség?

Legjobb válasz: Ha tabi elõtt is rendszeres volt a mensid akkor sztem ezután is az lesz, de ha rendszertelen volt akkor már nem biztos. Van egy b.nõm és õ azért szedett gyógyszert mert akkor még komoly pasija volt, meg rendszertelenül jött meg neki, a bogyó beállította. Mikor vége lett a kapcsolatának abbagyta, és rendszertelen volt neki ugyanúgy mint régen! Szal azóta is szedi, ha van pasija, he nem.

Ha tabi elõtt is rendszeres volt a mensid akkor sztem ezután is az lesz, de ha rendszertelen volt akkor már nem biztos. Van egy b.nõm és õ azért szedett gyógyszert mert akkor még komoly pasija volt, meg rendszertelenül jött meg neki, a bogyó beállította. Mikor vége lett a kapcsolatának abbagyta, és rendszertelen volt neki ugyanúgy mint régen! Szal azóta is szedi, ha van pasija, he nem.
Ha rendszertelen volt, akkor nagy szerencsével még rendszeressé válhat. A mennyisége ugyanolyan lesz, mint a tabi elõtt és annyi napig is fog tartani. A görcsök erõsödhetnek. A mensi késhet, kimaradhat. Lehetnek "fura", szokatlan tünetek is, pl rosszullét.
szia én is abbahagytam egy idõre és akkor egy hónapig pecsételõ vérzésem volt de ugyanúgy helyreáll remélhetõleg ha nem volt bajod ezzel elötte is!

Lehet, hogy most már nem érdeklem?

Van egy srác a suliból, aki elég sokszor nézett. Nekem tetszett/tetszik a srác, de mindig csak kicsit néztem/nézek rá, valahogy nem mertem/merem sokáig nézni (de nem tudom, hogy miért, kicsi zavarban is vagyok olyankor amikor rém néz) Mostanában keveset látom, de akkor rám sem néz. Bele fogok ?rülni, ha nem jövünk össze. Minden nap megnézem az adatlapját, hogy még egyedül álló e :) Ma vele álmodtam, hogy ment a suli folyosóján egy lánnyal (akivel szintén egy suliba járok) és tök jól elvoltak. Hát nem kicsit voltam féltékeny álmomban, meg amikor felkeltem (tudom hülye vagyok XD). 16L

Legjobb válasz: kicsit, rám Elírtam

A kérdező hozzászólása: kicsit, rám Elírtam
hát ha csak nézegeted semmi nem fog történni :D kezdeményezz :) a mai világban a lányok is kezdeményeznek és nem ciki :) legrosszabb esetbe visszautasít, de szerintem akkor is jobb, mint ez a helyzet, mert ugyanúgy tudod tovább bámulni stb... viszont még jól is kisülhet a dolog :)
esetleg elkezdhetnél ismerkedni vele:) ha már az adatlapját nézegeted, jelöld isminek, vagy ha már az akkor nézd chaten, nézd meg az msn cimét ilyesmi, irj neki ha fentvan, "szia, miujság, nemzavarok? hogyvagy?" ilyesmi. kezdj el beszélgetni vele. ebbõl ugyis kiderül érdeklõdik e irántad vagy sem. ha meg végképp nem tudod eldönteni (de ne egy két nap után, hanem várj MINIMUM egy honapot!! sztem.) akkor kérdezz rá konkrétan hogy mit gondol rólad, bejössz e neki ilyesmi. sok sikert! :)

Ma reggel nyúlós, tejszerű nyákot vettem ki a hüvelyemből, de már a ciklus 33. napján járok, a múlt hónapban 47. napra jött a mensim. Lehet hogy most van ovulációm? Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel, de sajnos 2007 óta nem jön össze.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D

lehetséges, hogy most van ovud, gondolom én a nyák miatt, illetve ha múlt hónapban 47 napra jött meg akkor visszaszámolva pont a 33. napon volt ovud akkor is. (mensi 1. napjától visszafele számolva a 14. héten szokott lenni az ovu általában. 28 napos ciklusnál pont a 14. napon, de hosszabb ciklusok esetében kitolódik) amúgy ez a 47 napos ciklus nagyon hosszú szerintem. voltál már ezzel orvosnál? megvizsgáltak? mert szerintem ez túl sok, lehet, hogy ettõl nem jön össze a baba, nem? ma mindenképp próbálkozzatok :D
*bocsánat elírtam, nem 14. héten hanem 14 napon természetesen.
A kérdező hozzászólása: Elmentünk a férjemmel dokihoz, addig pontosan mindíg 33 napra jött a mensi.Csináltak hormonvizsgálatot gyógyszerrel, utána jött elõször ilyen sokára, és úgy nézem most is úgy fog. Egyébként csináltam az elõbb ovu tesztet, és pozitív. Akkor este próba? :D
Próba :)

Mi lehet a probléma ha a kezeimet reggelente nem tudom kinyitni mert húzza a görcs (az orsó csontok)? Tippem de remélem nem "ízületi gondok". A probléma az hogy most már napközben is görcsöl.

Kenegetem voltaren dolo géllel de nem tudom hogy ez jó lesz-e! Régóta gitározok és félek hogy emiatt abba kel hagynom.

Legjobb válasz: Engem most mûtõttek gerincsèrvel ezèrt sokat olvastam a porckorongokrol ,lehet,hogy a nyaki porckorongoknál van baj mert az ilyen zsibbadàsos és gõrcsõs tûneteket produkál. Nekem a làbamba ugy kezdõdõtt.menj el egy reumatologiai rendelésre.Marika

Engem most mûtõttek gerincsèrvel ezèrt sokat olvastam a porckorongokrol , lehet, hogy a nyaki porckorongoknál van baj mert az ilyen zsibbadàsos és gõrcsõs tûneteket produkál. Nekem a làbamba ugy kezdõdõtt.menj el egy reumatologiai rendelésre.Marika
Görcs húzza, vagy fáj, Izomgörcs magnéziumhiány miatt lehet.

Honnan lehet tudni, hogy most már le kell-ene szoktatni a gyereket a cicizésről?

Legjobb válasz: ha mar eszik mindent rendesen, onnantol csak pszichesen fontos a szoptatas. Ha ez neked teher, akkor nyugodtan elkezdheted leszoktatni, ha nem teher, akkor meg hagyhatod nyugodtan, ilyenkore mar nem lesz "hozzad kötve" a cici miatt, ha a nagyinal van es barmit megeszik, nem fog hisztizni a cici miatt. Nalunk 1,5 eves koraig cicizett a nagy, akkor egy szo nelkül magatol nem kerte mar a cicit (ilyen korban mar soha nem nyomtam be a szajaba, ha keri, ha nem, neki az esti alvashoz, es regel ebredeshez "kellett"), aztan egyszer csak nem kerte többet (lehet, hogy megerezte, hogy en akkor jutottam el oda, hogy ez mar nekem sok volt)

ha mar eszik mindent rendesen, onnantol csak pszichesen fontos a szoptatas. Ha ez neked teher, akkor nyugodtan elkezdheted leszoktatni, ha nem teher, akkor meg hagyhatod nyugodtan, ilyenkore mar nem lesz "hozzad kötve" a cici miatt, ha a nagyinal van es barmit megeszik, nem fog hisztizni a cici miatt. Nalunk 1, 5 eves koraig cicizett a nagy, akkor egy szo nelkül magatol nem kerte mar a cicit (ilyen korban mar soha nem nyomtam be a szajaba, ha keri, ha nem, neki az esti alvashoz, es regel ebredeshez "kellett"), aztan egyszer csak nem kerte többet (lehet, hogy megerezte, hogy en akkor jutottam el oda, hogy ez mar nekem sok volt)
Azt majd Õ fogja megmondani:) elutasítja és nem kéri mjd a cicit.
Ha már eszik rendesen a gyerek gyümölcsöt, fõzelékeket, akkor fokozatosan leszokik magától is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!