Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy mikor kell a (1078 db)

Zabpehely bundában lehet csirkecombot sütni? Ha igen hogyan? Mi kell a bundába? Sütőben vagy olajban kell sütni?

Legjobb válasz: Lehet, de szerintem nem jó mert száraz.Lehet joghurtba mártani és utánna rá a zabpehely vagy az ismert liszt, tojás és zabpehelybe a végén.Olajban és sütõben alufólia alat is meglehet sütni, de mondom szerintem fullasztós lesz.

Lehet, de szerintem nem jó mert száraz.Lehet joghurtba mártani és utánna rá a zabpehely vagy az ismert liszt, tojás és zabpehelybe a végén.Olajban és sütõben alufólia alat is meglehet sütni, de mondom szerintem fullasztós lesz.
Szerintem úgy nem jó, viszont kukorica pehellyel finom.

Tört cod 4-en hogy lehet multizni? Mit kell csinálni hogy egyáltalán elinduljon a multi és bírjak szerverekre lépni? patchelni kell? vagy mi? Alapból rámegyek el se indul a multi hibát ír ki

Legjobb válasz: ha el se indul akkor talán patchelni kell nem a legnagyobbra de nekem ez volt vele 1szer a gond. xfire letöltését ajánlom, nagyon sok szervert fog adni amivel játszhatsz(cod2, cod4 szinte csak így megy)

ha el se indul akkor talán patchelni kell nem a legnagyobbra de nekem ez volt vele 1szer a gond. xfire letöltését ajánlom, nagyon sok szervert fog adni amivel játszhatsz(cod2, cod4 szinte csak így megy)
A kérdező hozzászólása: a patchez kell crack is?
Patchek: (ami mellett cod4 logó van, az kell neked) http://www.clancore.hu/?oldal=letoltesek

A Final Fantasy VIIIban Shelphienek a 4es Limit Breaksot hogy lehet megszerezni? Mit kell érte csinálni? Mi kell hozá?

Megvan az utolso fegyvere ha az is kel hozá de utána mi?

Legjobb válasz: hát akkor mostmár csak ki kell keresned.. elég nehezen adja be The End a neve, de mondjuk én sose használtam

hát akkor mostmár csak ki kell keresned.. elég nehezen adja be The End a neve, de mondjuk én sose használtam


A Széchényi tervet, hogyan lehet megpályázni? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Pár széchényis bankó

Pár széchényis bankó

Facebook-on hogy lehet vagy mit kell tennem ahoz hogy a Like özön kikapcsoljon?

Egyik ismerösömtől kaptam valamit ő azt mongya vírus ... bejelentkezek és mindig minden nap többszáz oldalt likolok már nagyon idegesítő hogy unlikeolnom kell 3 naponta mit kell tennem segítsetek kérlek :c

Ilynet hogy lehet csinalni mi kell hozza? Html alapu háttérként hasznalhato hattér amin van egy szem az asztalon és követi a egyhelyben állo szem az egérkurzort?

egyik barátomegyszer oda adta pendrivon de le töröltem mindenhol megnéztem azt modta hogy valami internetes jatékbol szedte ki és át irta 2 valamivel.

Legjobb válasz: Ezt kérdésedet már egyszer megválaszoltam. HTML ehhez nem elég. JS megoldást már adtam (ráadásul copy/paste-et). Ha azzal nem tudtad megoldani, akkor fölösleges próbálkoznod.

Ezt kérdésedet már egyszer megválaszoltam. HTML ehhez nem elég. JS megoldást már adtam (ráadásul copy/paste-et). Ha azzal nem tudtad megoldani, akkor fölösleges próbálkoznod.
Kezdjük azzal, hogy a Java-nak semmi köze a JavaScripthez. Egyébként nem is francia az oldal. http://www.hscripts.com/scripts/JavaScript/eye-oncursor.php Le van írva az is, hogyan kell használni, csak el kéne olvasni, amit írnak. Ha nem tudod használni, akkor tanuld meg legalább a HTML alapjait, és hogyan kell abban JS-t meghívni! De ez is ott van az oldalon. Ha így sem megy, akkor nézd meg a linkelt honlap forrását, és ott látni fogod, hogyan van felhasználva a JS. Ha a forrás értelmezése sem megy, akkor fölösleges próbálkoznod.
A kérdező hozzászólása: az egész franciául van irva johogy nem értem talál ha adnál egy jo magyarázatot hogy mit hova copy copyzak akor érteném is
A kérdező hozzászólása: letotottem mosz mit csanaljak egy javascript parancsfájjlal meg 2 gif képel van a gépen (java6 keret progi)
A kérdező hozzászólása: kepfeltoltes.hu/view/120623/1081232406N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png én ilyenre goldoltam
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120623/1081232406N_vtelen_www.ke..
A kérdező hozzászólása: http://www.flashuser.net/flash-actionscript-as3/eyes-followi.. kösz a segitséged ilyent és ezzel megtudtam csinalni (google tobbet segitett)

A Need for Speed Most Wanted-be, hogyan kell multiba, hogy lehet játszani? Mi kell hozzá. + Annak a menete.

NFSMW

Legjobb válasz: Van mindenem 1-et ki is probáltam csak nem volt valami jó mert a router blockot valamit és elekadtam.

A kérdező hozzászólása: Van mindenem 1-et ki is probáltam csak nem volt valami jó mert a router blockot valamit és elekadtam.
Hello neten leírják h csak akkor enged online játszani ha legalább 500kb/s os neted van a laggok elkerülése érdekében
1.letöltöd a LogMein Hamachinevû progit, 2.telepíted, 3.aszem futtatod, 4.csatlakozol meglévõ hálózathoz/új hálózatot hozol létre(portot) 5.elindítod a játékot lan játék csatlakozás és megy is
ha gondolod csatlakozz pl az enyémhez hálózat azonosító:péter97 jelszó:0000
A kérdező hozzászólása: kösszi márt egy haver segített

Melyik az a program amivel dvd filmet . Iso-ba lehet convertálni és ki lehet válogatni hogy mi kell a dvd-ről?

Legjobb válasz: Elég érthetetlen a kérdésed. Esetleg FairUseWizard-ra gondolsz?

Elég érthetetlen a kérdésed. Esetleg FairUseWizard-ra gondolsz?
iso-ba az adobe premire pro 2.0 -vel meg tudod vágni... de elõtte a vob-okat amibõl a DVD áll át kell alakítani egy fájl-á....én Ulead plus-szal soktam...õ elfogadja a vob-okat....és utána egy fájl-od lesz amit behúzhatsz a premierbe ..kivágod ami kell, vagy nm kell..és kiírod iso-ba..

Sürgős. Hogy lehet vhs videómagnóval filmet fölvenni tvről, ha a tvén van egy scart bemenet. Szolgál az kimenetnek is ilyen esetben, vagy a videómagnó az antenna bemenetről veszi? Mellesleg antenna kimenet is van a videón, az mire kell?

Legjobb válasz: Az antennát bedugod a videóba, a videó antennakimenetére pedig rákötöd a TV-t. Egyébként a TV scart csatlakozója kimenetként is szolgál, de akkor meg kell nézni, hogy a scart kábelnek melyik végéd dugod be, mert nem mindegy! (ha mûködik, akkor jó, ha nem, akkor fordítsd meg) H scart-tal kötöd össze a videót a TV-vel, akkor a videót AV csatornára kell állítani.

Az antennát bedugod a videóba, a videó antennakimenetére pedig rákötöd a TV-t. Egyébként a TV scart csatlakozója kimenetként is szolgál, de akkor meg kell nézni, hogy a scart kábelnek melyik végéd dugod be, mert nem mindegy! (ha mûködik, akkor jó, ha nem, akkor fordítsd meg) H scart-tal kötöd össze a videót a TV-vel, akkor a videót AV csatornára kell állítani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!