Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy mikor kell (1530 db)

Tört cod 4-en hogy lehet multizni? Mit kell csinálni hogy egyáltalán elinduljon a multi és bírjak szerverekre lépni? patchelni kell? vagy mi? Alapból rámegyek el se indul a multi hibát ír ki

Legjobb válasz: ha el se indul akkor talán patchelni kell nem a legnagyobbra de nekem ez volt vele 1szer a gond. xfire letöltését ajánlom, nagyon sok szervert fog adni amivel játszhatsz(cod2, cod4 szinte csak így megy)

ha el se indul akkor talán patchelni kell nem a legnagyobbra de nekem ez volt vele 1szer a gond. xfire letöltését ajánlom, nagyon sok szervert fog adni amivel játszhatsz(cod2, cod4 szinte csak így megy)
A kérdező hozzászólása: a patchez kell crack is?
Patchek: (ami mellett cod4 logó van, az kell neked) http://www.clancore.hu/?oldal=letoltesek

Malév repülőjegyet online hogy lehet megvenni, mi kell hozzá?

Igaz csak szeptemberben utazom, de már szeretném, ha a repül?jeggyel nem kellene foglalkoznom... A Malév honlapján olvastam, hogy a jegyet le lehet foglalni és elég kés?bb kifizetni.. Itt mit jelent az, hogy kés?bb? Az utazás napján? Vagy ha kifizetem rögtön, akkor szükséges-e dombornyomott kártya vagy elég a sima? Ilyenkor én utalom a malévnak az összeget, vagy ?k vonják le? Bocsánat a hülye kérdésekért, de ez lesz az els? repül?s utazásom...

Legjobb válasz: Az utolsó két kérdésre megtaláltam a választ (hogy milyen kártyával lehet fizetni ill., hogy õk vonják le..) Helyette az érdekelne, hogy ha online "becsekkolok", akkor már csak a feladandó poggyászomat kell elintéznem (azt hol?) aztán mehetek a tranzitba..?

A kérdező hozzászólása: Az utolsó két kérdésre megtaláltam a választ (hogy milyen kártyával lehet fizetni ill., hogy õk vonják le..) Helyette az érdekelne, hogy ha online "becsekkolok", akkor már csak a feladandó poggyászomat kell elintéznem (azt hol?) aztán mehetek a tranzitba..?
http://www.malev.hu/ Kiválasztod a dátumot, és a célállomást, majd megadod az adataidat, értem itt a dombornyomott bankkártyád számát és gyakorlatilag megvásároltad a jegyet. Pár nap múlva levonják az összeget a számládról. Azt hiszem Malévnál nincs bankiutalásos vásárlás. WizzAirnél van. Viszont a jegyet megveheted a Malév jegyirodáiban, vagy kint Ferihegyen.
Az online check egy szuperjó dolog, ugyanis te választod ki az ülõhelyedet. Ez a malév esetében 24órával az indulás elõtt lehet. Az online check végén kinyomtatod a jegyedet, majd másnap kint a reptéren megkeresed azt a pultot ahol az adott járat utasfelvétele folyik. És kiszokott írva lenni h Baggage Drop-Off. Ott bemutatod a jegyed és leadod a poggyászod. Kés oszlpoban történik az utasfelvétel: Egy akik még nem csekkoltak be. És egy a Business class és az Online Check-in utasainak. De ez csak elõírás. Általában mindkét sorban veszik fel az utasokat, bármilyen a jegye. :D:D:D
internet hozzáférés. elengedhetetlen.

Szép és bársonyos arcbőrt hogyan lehet elérni, miket kell hozzá használni?

Alapvetően kissé pattanásos arcom van, néha kijön 1-2. Szeretném, ha kisimult, tiszta és szép arcom lenne (mint a babapopsi :)) ) Milyen termékekkel tudnám ezt elérni? Milyen lépéseket ajánlotok? Esetleg kozmetikus jobb lenne? Mennyit kérnek el általában? Miket kell kérnem ilyenkor? :) Köszönöm előre is! :-)

Legjobb válasz: Elõször ki kell derítened, hogy milyen típusú az arcbõröd, hogy reagál a hidegre, melegre, mely ételektõl lesz csúnyább, szebb. A termékeknek pedig ez alapján kell utánajárnod a neten, sajna nincs egy márka vagy termék, ami mindenkinek beválik. Reggel-este arctisztítás, tonizálás, hidratálás. Heti 1-2-szer arcradírozás, arcpakolás. Napi 2-3 liter víz.

Elõször ki kell derítened, hogy milyen típusú az arcbõröd, hogy reagál a hidegre, melegre, mely ételektõl lesz csúnyább, szebb. A termékeknek pedig ez alapján kell utánajárnod a neten, sajna nincs egy márka vagy termék, ami mindenkinek beválik. Reggel-este arctisztítás, tonizálás, hidratálás. Heti 1-2-szer arcradírozás, arcpakolás. Napi 2-3 liter víz.
Igen, érdemes kikérni a kozmetikus tanácsát, õ megmondja a bõrtípusod és könnyebb lesz ápolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)


Hogyan lehet doppingolni? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Ez így elég tág fogalom, doppingolhat egy sportlövész, hogy jobban tudjon koncentrálni, egy versenybicajos, hogy tovább bírja, vagy egy testépítõ, hogy jobban fejlõdjön. És még mindig csak a legfelsõ felszínét mondtam el. A megannyi sporthoz még sokkal több doppingszert találnak ki, és mindig egyre újabbakat. Egyébként pedig: a doppingoláshoz doppingszer kell, ami valamilyen teljesítményedet fokozza. Ezek jobbára illegálisak, mivel túlzott mértékû elõnyt adnak (jobban felpörget mondjuk bizonyos oxingénellátást fokozó dopping, mint pl. egy laza energiaital, remélem érted az szintkülönbséget) és nem mellesleg az egészségre ártalmasak szoktak lenni.

Ez így elég tág fogalom, doppingolhat egy sportlövész, hogy jobban tudjon koncentrálni, egy versenybicajos, hogy tovább bírja, vagy egy testépítõ, hogy jobban fejlõdjön. És még mindig csak a legfelsõ felszínét mondtam el. A megannyi sporthoz még sokkal több doppingszert találnak ki, és mindig egyre újabbakat. Egyébként pedig: a doppingoláshoz doppingszer kell, ami valamilyen teljesítményedet fokozza. Ezek jobbára illegálisak, mivel túlzott mértékû elõnyt adnak (jobban felpörget mondjuk bizonyos oxingénellátást fokozó dopping, mint pl. egy laza energiaital, remélem érted az szintkülönbséget) és nem mellesleg az egészségre ártalmasak szoktak lenni.
Rengeteg féle dopping van, ezt nem lehet pár mondatban leírni: http://bodysport.hu/node/308
Azért, hogy elmondhasd magadról, hogy te nem 130 km-t tekertél le, hanem többet, aztán marhára nem éri meg doppingolni, hogyha csak hobbiszinten ûzöd. Még a pénzért is kár, de a büntetõjogi eljárás és az egészségügyi problémák amiket maga után vonhat, majd igazán megtanítanának erre.
Hát növeld a távot. Ahhoz nem kell dopping, egyszerûen csak tovább kell tekerni.
A kérdező hozzászólása: Én 175 cm vagyok 85 kg mondhatni dagadt nem kel olyan tápszer ami 100kg felé emeli a súlyomat és nem szoktam megállni mint egy túrázó hanem folyamatosan tartom a 28km-es sebességet kényelmesen csak növelni akarom a távot!
Versenyzõknek etikátlan a dopping, hobbistáknak pedig semmi értelme, hiszen a dopping mint fogalom azért jött be a sportba, hogy az ellenfelekkel szemben szerezzenek egyesek jogosulatlan elõnyt. Aki csak önmagával versenyzik, annak mi értelme tönkrevágni az egészségét? Ha többet akarsz tekerni mint szoktál, akkor edzz többet, ennyi.
"Magamba szoktam tekerni csak hosszabb távot akarok tekerni mint 130km ezért érdeklõdöm nem versenyzek!" Ehhez semmi szer nem kell. Eszel valamit, ami jólesik, felülsz a bringára és tekersz. Néha közben megint eszel, iszol. Ilyen hobbi szinten tudományos étkezés (mennyi fehérje, szénhidrát, akármi) ehhez teljesen felesleges, illegális, egészségkárosító szerek meg aztán végképp feleslegesek. Ha már többször tekertél 150-200km-t akkor amúgy ki fog alakulni, hogy mi az a kaja, amitõl jobban tudsz tekerni és mi az ami kevésbé válik be.
"Dr" Lens Armstrong biztosan tudja a valaszt :)
akkor ne doppingolj, hanem fogyassz sport taplalek kiegeszitoket en is bringazom, en is vagytam a nagyobb teljesitmenyre es ezeket hasznalom: http://www.triatlon-shop.hu/ az oldalon a taplalkozassal kapcsolatban is talalhatsz tanacsokat dopping amugy mas!
A kérdező hozzászólása: Magamba szoktam tekerni csak hosszabb távot akarok tekerni mint 130km ezért érdeklõdöm nem versenyzek!
Több ész, mint neked van. -.-
Igen, ha pedig elérnél egy kisebb testsúlyt (testzsír%-ot) akkor lehet, hogy könnyebb volna. Mellesleg nem tudom ki az, aki sorra leszavazgatja itt a készséges válaszokat, de bekaphatja :D

Sürgős. Hogy lehet vhs videómagnóval filmet fölvenni tvről, ha a tvén van egy scart bemenet. Szolgál az kimenetnek is ilyen esetben, vagy a videómagnó az antenna bemenetről veszi? Mellesleg antenna kimenet is van a videón, az mire kell?

Legjobb válasz: Az antennát bedugod a videóba, a videó antennakimenetére pedig rákötöd a TV-t. Egyébként a TV scart csatlakozója kimenetként is szolgál, de akkor meg kell nézni, hogy a scart kábelnek melyik végéd dugod be, mert nem mindegy! (ha mûködik, akkor jó, ha nem, akkor fordítsd meg) H scart-tal kötöd össze a videót a TV-vel, akkor a videót AV csatornára kell állítani.

Az antennát bedugod a videóba, a videó antennakimenetére pedig rákötöd a TV-t. Egyébként a TV scart csatlakozója kimenetként is szolgál, de akkor meg kell nézni, hogy a scart kábelnek melyik végéd dugod be, mert nem mindegy! (ha mûködik, akkor jó, ha nem, akkor fordítsd meg) H scart-tal kötöd össze a videót a TV-vel, akkor a videót AV csatornára kell állítani.

Mennyit keres átlagosan egy magyar modell (nem playmate) itthon, és hogy lehet jelentkezni mit kell tenni?

Jah és persze mennyit kell fizetni ha kell, és meg éri e? Melyik ügynökséghez éri meg legjobban jelentkezni? Persze ha valaki tudna olyan ügynökségek nevét mondani amik az Andrási út fele vannak azt is nagyon megköszönném:))

Legjobb válasz: Elõször is köszönöm a választ:) Azért is kérdeztem mert nem értettem hogyan van az hogy mások panaszkodnak hogy nagyon sokat kell vagy kellett fizetniük, és nekem volt alkalmam pár évvel ez elõtt, az egyik nagyobb ügynökséghez kellett elmennünk meg is csinálták ingyen, de akkor még nem akartam ezt az egészet:S amit már azért nagyon bánok:S Csak az a baj hogy már az ügynökség nevére sem emlékszem és csak annyira emlékszem hogy az andrási útról kell lefordulni kb az Oktogontól 2megállónyira földalattival...:S

A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a választ:) Azért is kérdeztem mert nem értettem hogyan van az hogy mások panaszkodnak hogy nagyon sokat kell vagy kellett fizetniük, és nekem volt alkalmam pár évvel ez elõtt, az egyik nagyobb ügynökséghez kellett elmennünk meg is csinálták ingyen, de akkor még nem akartam ezt az egészet:S amit már azért nagyon bánok:S Csak az a baj hogy már az ügynökség nevére sem emlékszem és csak annyira emlékszem hogy az andrási útról kell lefordulni kb az Oktogontól 2megállónyira földalattival...:S

A Final Fantasy VIIIban Shelphienek a 4es Limit Breaksot hogy lehet megszerezni? Mit kell érte csinálni? Mi kell hozá?

Megvan az utolso fegyvere ha az is kel hozá de utána mi?

Legjobb válasz: hát akkor mostmár csak ki kell keresned.. elég nehezen adja be The End a neve, de mondjuk én sose használtam

hát akkor mostmár csak ki kell keresned.. elég nehezen adja be The End a neve, de mondjuk én sose használtam

A Need for Speed Most Wanted-be, hogyan kell multiba, hogy lehet játszani? Mi kell hozzá. + Annak a menete.

NFSMW

Legjobb válasz: Van mindenem 1-et ki is probáltam csak nem volt valami jó mert a router blockot valamit és elekadtam.

A kérdező hozzászólása: Van mindenem 1-et ki is probáltam csak nem volt valami jó mert a router blockot valamit és elekadtam.
Hello neten leírják h csak akkor enged online játszani ha legalább 500kb/s os neted van a laggok elkerülése érdekében
1.letöltöd a LogMein Hamachinevû progit, 2.telepíted, 3.aszem futtatod, 4.csatlakozol meglévõ hálózathoz/új hálózatot hozol létre(portot) 5.elindítod a játékot lan játék csatlakozás és megy is
ha gondolod csatlakozz pl az enyémhez hálózat azonosító:péter97 jelszó:0000
A kérdező hozzászólása: kösszi márt egy haver segített

30-as telefonról hogy lehet internetezni? Mit kell hozzá letölteni? Tényleg van olyan csomag ami csak 200ft?

Legjobb válasz: letölteni:D a szolgáltatódtól azaz a t-mobiletól kell rendelned, nincs 200ft max az 1. hónapba, amúgy 590ft a legolcsóbb, a rendelést pedig a neten is megteheted: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobilinternet

letölteni:D a szolgáltatódtól azaz a t-mobiletól kell rendelned, nincs 200ft max az 1. hónapba, amúgy 590ft a legolcsóbb, a rendelést pedig a neten is megteheted: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobilinternet
van olyan is ami ingyenes!! mi voltunk benn és mivel nekem csak a 0.fb kellett így azt köttettük!
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 20:10 látom értesz a dolgokhoz, szerinted a 0.facebook.com egy internet csomag? ráadásul azt nem is kell megköttetni ha 30-as vagy akkor csak beírod a böngészõdbe és kész.

Hogyan lehet lenyugodni? Mit kell tennie az embernek ahhoz, hogy pihenhessen?

Olyan gyerek vagyok aki mindig új dolgokba vág bele, van amit nem csinálok végig van amit igen. Úgy érzem nincsenek határaim. Nem azt mondom, hogy elértem mindent amire csak vágyom, de tudom, hogy megcsinálom amit akarok. Ez szerintetek jó vagy rossz dolog? Arra gondolok, hogy pl haverjaim, elmennek dolgozni, kapnak egy fix fizetést és elvannak. Nekik az úgy elég 40 évig, nyugdíjba mennek és ennyi. Nekem ez nem elég. Én egymillió dolgot akarok megcsinálni és kipróbálni. És ez a pörgős élet is kezd unalmassá válni. Ennél még pörgősebbet akarok. Szóval olyan mint egy drog. Tehát ez jó vagy rossz dolog? Esetleg valami tanács, hogy lenyugodjak? Köszönöm. 24 F

Legjobb válasz: Aztán barátnõd van-e? Az is le tud foglalni.

Aztán barátnõd van-e? Az is le tud foglalni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!