Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy mikor (18014 db)

Kisfiú vagy kislány? A fiúknál elõfordul, ha nincs minden a helyére igazítva.
Nálunk is így volt, még az anyatejes kaki is folyton kifolyt. Sokan mondták hogy biztos rosszul rakom rá a pelust, lehet hogy van benne valami, de szerintem függ a gyerek testfelépítésétõl is, a fiam vékonyka, a combja is vékony, elállt tõle minden pelenka. Amikor nagyobb lett, megszûnt ez a probléma. Lehet hogy bõ a pelus a baba combjára, és a résen kifolyik a cucc.
mi az elsõ 2 hónapban, amikor rengeteg pelus fogyott, a pennyben és lidlben kapható olcsóbb pelenkát használtuk, azóta a pamperst (zöldet), és egyetlen balesetünk sem volt. valakinek bejön a pampers, valakinek nem. a gyerek testalkatán is múlik. próbáljatok ki más pelusokat is esetleg, nem könnyû rátalálni a legmegfelelõbbre.
Az elején mi is pamperst használtunk és mindig pisis volt a lányom háta és kaki is kifolyt. Aztán csak úgy próbaként vettünk a tescoban essentials pelenkát és azóta nem volt ilyen balesetünk :) kicsit meglepõ, hogy a tescos bevált :) 2 hónapon át a pamperst használtuk, azóta csak a tescosat :) egyébként sokan dicsérik a rossmanost pelust is és ismerõseim közt se vált be a pampers
Az is nagyon valószínû, hogy csak méretet kellene váltanotok. Vagy nagyobbra, vagy kisebbre.
én fehér pamperst próbáltam, át is ázott, ki is folyt a kaki, nem jött be. próbáltam, dm-est, tesco baby-t, auchanost, libero soft baby-t és eddig a tescos és a libero jött be. még próbálom a lidl-st, aldist de a tescossal egy baleset se volt.
Anno én is így jártam. Nem értettem, hogy miért folyik ki mindegyik pelenkából a pisi! A pampersbõl is, a liberoból is stb. Aztán kiderült, hogy azért, mert már kicsi. Ahogy eggyel nagyobbat vettem, jobb lett. De pl. én a pelenkát sem jól tettem fel neki újszülöttként. Illetve a védõnõ megmutatta, hogy a combjánál nyúljak be, húzzam végig az ujjam a combja és a gumírozott rész között, ill. a fodrok mindig kifelé álljanak!

A híradóban hallottam, hogy lehet, hogy minket az UFO-k irányítanak. Ez így van?

Én nem tudom rá a választ, pedig már gondolkodtam rajta.

Legjobb válasz: XD hát ez jó jót röhögtem Ez az UFO-s dolog kb. annyira igaz mint ahogy én vagyok Hófehérke abból a mesébõl. Minden hülyeséget mondanak a TV-ben meg a média kitalál minden szarságot csak hogy pénzhez jussanak. Hát én nem vettem észre hogy irányítanának engemet UFO-k én saját magamat irányítom.

XD hát ez jó jót röhögtem Ez az UFO-s dolog kb. annyira igaz mint ahogy én vagyok Hófehérke abból a mesébõl. Minden hülyeséget mondanak a TV-ben meg a média kitalál minden szarságot csak hogy pénzhez jussanak. Hát én nem vettem észre hogy irányítanának engemet UFO-k én saját magamat irányítom.
Te Jó Isten, kezdjük ott, hogy az UFO Azonosítatlan Repülõ Tárgyat jelent, ez a kérdés úgy lenne helyes, hogy:"A híradóban hallottam, hogy lehet, hogy minket az idegenek irányítanak. Ez így van?"
A pánspermia elmélet nem UFO-hit. Nem tudhatjuk, hogy az élet "csírája" honnan származik, az is elképzelhetõ, hogy egy meteorittal érkezett a bolygónkkal. Vagyis lehet, hogy mi vagyunk az ûrlények ezen a bolygón. :)
Lehet, hogy tényleg vmi felsõbbrendû, intelligensebb lények irányítanak minket, és ezt annyira jól csinálják (intelligensek), hogy ezt mi nem vesszük észre. Nincsenek rá mûszerek, nem érezzük, stb... Nincs kicsukva!
Elõször tisztázzunk vmit: UFO = Unidentified Flying Object = Azonosítatlan Repülõ Tárgy; szóval nem kis zöld lény. A kérdésre válaszolva: vannak olyan elméletek, hogy az embereket a földönkívüliek hozták a Földre, és néha benéznek hozzánk, pl állítólag az ókori Egyiptomban õk építették a piramisokat, stb. De ez sztem is hülyeség:)
Ez nem igaz, csak azért tették be a hiradóba, hogy legyen vmi érdekes, ami felkelti az érdeklõdésedet. Mindenki saját maga irányítja tetteid, nincs benne idegenkezûség.
basszus ilyen kérdést feltenni......nyilván az ufok mûve ezis :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válAszt! Ahogy ezt így elmondtad, ez tényleg hülyeség. KöSZIKE!
A kérdező hozzászólása: köszi, igazatok van!!
Nem iranyit minket senki. SZabad akaratot kaptunk. En, hiszem hogy van Isten. Isten, Aki teremtette az Eget es a Foldet. Van jo es rossz. Van Isten, es van egy reg fellazadt angyal, akit satannak, ordognek hivnak. Isten adott egy bizonyos idot satannak, hogy kisertsen, "uralkodjon" ketelkedove tegyen minket. Isten, Satannak hatalmat adott.. ha, most elem kerulne egy olyan dolog, ami emberileg megmagyarazhatatlan, magam ala sz..nek rogton.. de mivel tudom, mit ir a Biblia, mivel vigasztal az Atya mnket..mert megmondta, .."nem me'rek Rad tobbet, mint amennyit elviselsz.." nem vagyok egy elvont elmebeteg, csak a szivemre hallgatok, es mikor nezem a ket kezem.. ha csak abba belegondolunk, mekkora inteligencia kellett egy kez formalashoz..nem egy test teremtesehez.. csodalatos dolgok ezek.. es remelem egyszer , mindent megertek..
Van rá esély, de arra is hogy nem. Úgysem jövünk rá, mert ha irányítanak is minket, azt úgy csinálják, hogy nekünk úgy tûnjön, hogy magunkat irányítjuk.
Nem, az élet onnan alakult ki, hogy összeállt egyszer egy olyan moleklua, ami tudta változtatni a kötéseit a körülményeknek megfelelõen. A kérdés meg hülyeség. Minket nem az ufo-k irányítanak, hanem az, hogy megtartsuk a 37, 5C°-unkat. Úgy változtatjuk a molekuláink kötéseit, hogy a hõ- és egyéb hatások ne befolyásolják az anyagunkat. Ezt nevezzük mi ÉLETnek.

Abba nem gondoltatok bele hogy lehet hogy mi vagyunk az elsők a világegyetemben?

?

Legjobb válasz: nagyon nagyon nagyon kevés esély van rá, ez kb olyan mintha 100.000 ember feldob egy kockát az égbe és csak neked esik visszaXD

nagyon nagyon nagyon kevés esély van rá, ez kb olyan mintha 100.000 ember feldob egy kockát az égbe és csak neked esik visszaXD
Nincs ilyen hogy elsõ, de ha lenne is, nincs jelentõsége. Te sem léteznél sejtek nélkül, és azok hamarabb voltak mint Te. Így ha a Földön nem voltál elsõ, mibõl gondolod hogy az egész mindenségben elsõ vagy? Egyébként teljesen mindegy hányadik vagy, ez csak az ember gõgös természetébõl fakad. Ne feledd, sokszor az elsõkbõl lesznek az utolsók és utolsókból az elsõk.
Ha ennyi évmilliárd alatt csak mi fejlõdtünk volna ki, az meglepne. Matematikai számítások szerint CSAK a mi galaxisunkban 40 (!!) különbözõ helyen van értelmes élet más bolygókon. És akkor nem beszélve a világegyetemrõl ;)
És ezek az adatok csak a mi galaxisunkra vonatkoznak, szóval több milliárdszor ennyi lakható bolygóval számolhatunk más galaxisokban. Nem hiszem, hogy mi lennénk az elsõk..
Teljesen friss hír: 50 milliárd bolygó lehet a tejútrendszerben, a Kepler ûrtávcsõ adatai szerint, ezek közül 500 millió a lakhatósági zónában van. http://www.vilagtudomany.hu/index.php?data[mid]=7&data[id]=9..
lehetséges. de akkor nem lenne annyira érdekes a világ. mindenki azt hiszi amit akar
404nek igaza van. Nem számít hanyadikok vagyunk.
Érdekes feltevés! Az is lehet, hogy mi vagyunk a milliomodikok. Az még durvább lenne, senki sem élte túl...
Elsõ mik? Eukarióták? Humanoidok? Ilyen faj, mint mi, valószínû, hogy nincs több, és nem is lesz. De ha valahol is él egy baktérium, ami több milliárd évvel elõttünk lépett az evolúció ösvényére, akkor övé a jog, hogy elsõ legyen.
Nem azért másoltam be. Megtaláltam, érdekesnek véltem és bemásoltam, hogy ti is olvassátok el. Magyarul csak úgy :D Tudom hogy sokkal több van 54-nél...
Nem neked "bizonygattam", Bodor Tominak írtam, mert bemásolt egy cikket amiben 54 lakható zónában lévõ bolygóról van szó. Gondolom azért másolta be, hogy miért beszélünk 500 millióról, mikor csak 54-et detektáltak.
Nagyon érdekes kérdés! Én hiszek az ûrlényekbe, bár ha mint mondják okosabbak mint mi szerintem megmutatkoztak volna de az is csak egy sejtés.
A kérdező hozzászólása: Jó oké nem kell bizonygatni felfogtam
Igen, és ezeket a számokat használták a számítás során, ami alapján arra jutottak, hogy nagyságrendileg 500 millió lakható zónában keringõ bolygó lehet. Eddig semmilyen alap nem állt rendelkezésre, ami alapján közelítõleg kiszámolhatták volna a lakható zónában keringõ bolygók számát, a Kepler ebben hozott áttörést.
A Kepler legutóbbi felfedezései egy olyan változatos világra nyitották rá az ajtót, amely számos szempont átértékelésére készteti a bolygó rendszereket tanulmányozó kutatókat. Az elsõ évben a megfigyelés csak az égbolt egy kis részét érintette, az ottani számok alapján készültek a becslések, mondta a Die Welt beszámolója szerint William Borucki szombaton Washingtonban. Arra a következtetésre jutottak, hogy minden második Nap körül bolygók keringenek, és minden 200-ik csillag körül a bolygók olyan zónában helyezkednek el, ami lehetõvé tenné az élet kialakulását. Régóta feltételezik, hogy a Tejúton legalább 100 milliárd Nap létezik. A "Kepler" olyan ûrtávcsõ, amelynek kifejezett célja, hogy bolygókat keressen. Eddig 1235 lehetséges bolygót fedezett fel, amelyek közül 54 található olyan zónában, ahol az élet lehetséges.
Érdekes, a tegnap esti hírekben még csak 40.000 bolygó volt... Gyorsan változnak az adatok...
De. Arra gondoltam már, hogy esetleg egyedül vagyunk. És ilyenkor nagyon-nagyon kezdek félni.
kizártnak tartom. a világegyetem végtelen, és nem hiszem, hogy itt bármennyivel több esély lenne az életre mint máshol. mégis kialakult. akkor máshol is biztos kialakul.


Hogy lehet, hogy mikor a mosófazékban vízet melegítenek (pl. gáztűzhelyen) nem olvad ki belőle a forrasztóón?

A mosófazék horganyzott lemezb?l készül forrasztással.Mi a titka?

Legjobb válasz: Amíg van víz az edényben, nem melegszik 100 C fok fölé a hõmérséklete, akárhogy forr a víz. A forrasztóón ennél magasabb hõmérsékleten olvad. Csak várd meg, hogy egyszer elforrjon belõle minden víz. Onnan kezdve rohamosan nõ a hõmérséklete, akár az ón kiolvadásáig. Hasonlóan: ha jég olvad egy edényben, mindaddig 0 C fokos marad az olvadékvíz, mig jég is van benne. Természetesen egy nagy lavór forróvízbe beledobsz egy-két jégkockát, nem fog 0 C fokra hülni a víz. :)

Amíg van víz az edényben, nem melegszik 100 C fok fölé a hõmérséklete, akárhogy forr a víz. A forrasztóón ennél magasabb hõmérsékleten olvad. Csak várd meg, hogy egyszer elforrjon belõle minden víz. Onnan kezdve rohamosan nõ a hõmérséklete, akár az ón kiolvadásáig. Hasonlóan: ha jég olvad egy edényben, mindaddig 0 C fokos marad az olvadékvíz, mig jég is van benne. Természetesen egy nagy lavór forróvízbe beledobsz egy-két jégkockát, nem fog 0 C fokra hülni a víz. :)

Mitől lehet, hogy a kisfiam egy hete nem marad el senkinél 5 percnél tovább, és ahogy visszaadják elhallgat!? És torka sZakadtából visít és sikít! Hogy menjek el így bárhová is. Eddig nem volt ilyen gond! Mi történhetett? Mit csináljak?

2,5 hónapos a kisfiam

Legjobb válasz: Semmit, még nagyon kicsi. Téged akar. :o) De az is lehet, hogy amikor valakinek a kezében volt, történt vele valami, amitõl megijedt, és azt nem akarja újra. Egyébként állítólag a mama bõrén olyan bacikultúra van, ami védi a babát a fertõzésektõl, az idegenekén meg nincs. És a baba megérzi ezt. Amikor "megfogdossák" mások, akkor lejön róla a védõréteg, és ha újra Nálad van, akkor "feltöltõdik". Magam sem tudom, mennyire higgyem ezt az elméletet, de lehet benne valami. Egyébként most már "megokosodott" annyira, hogy világosan meg tud különböztetni Téged mindenki mástól, és mivel Nálad érzi magát biztonságban, ezért Nálad akar lenni. Ez nagyon egyszerû.

Semmit, még nagyon kicsi. Téged akar. :o) De az is lehet, hogy amikor valakinek a kezében volt, történt vele valami, amitõl megijedt, és azt nem akarja újra. Egyébként állítólag a mama bõrén olyan bacikultúra van, ami védi a babát a fertõzésektõl, az idegenekén meg nincs. És a baba megérzi ezt. Amikor "megfogdossák" mások, akkor lejön róla a védõréteg, és ha újra Nálad van, akkor "feltöltõdik". Magam sem tudom, mennyire higgyem ezt az elméletet, de lehet benne valami. Egyébként most már "megokosodott" annyira, hogy világosan meg tud különböztetni Téged mindenki mástól, és mivel Nálad érzi magát biztonságban, ezért Nálad akar lenni. Ez nagyon egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Csak sajnálom a családtagokat, hogy nem tudják babusgatni, mert rögtön visít náluk. Meg hát hogy megyek el így akárhova is, ahová nem vihetem magammal?
Talán csak átmeneti a dolog, de tényleg lehet hogy történt vele vmi. egy 'idegen' karjában, ahogy írták elõttem. Ha Veled akar lenni, fogd Te. Valószínû 1-2 hét és babusgathatja más :) Ne aggódj! :)
Addig oruljunk, amit csak minket akar :-) 2 es fel honaposan meg nagyon kicsi, nalunk sokaig igy volt, aztan ugy ketto eves kora utan nem volt mar gond, ha anya nem ment apaval meg babaval valahova, vagy elvolt massal is egyedul.

Mi az az úgynevezett "Hetes adószám", mi az előnye, hátránya, hol, hogyan lehet kapni, mivel jár, mire való?

Az érdemleges információkat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Például bérbe adáshoz lehet 7-es adószámot váltani. Így számlát tudsz kiállítani, de nem vagy egyéni vállalkozó. Hogy pontosan még milyen tevékenységekehez lehet használni azt jogg ha megkérdezed az APEH-ot.

Például bérbe adáshoz lehet 7-es adószámot váltani. Így számlát tudsz kiállítani, de nem vagy egyéni vállalkozó. Hogy pontosan még milyen tevékenységekehez lehet használni azt jogg ha megkérdezed az APEH-ot.

Az hogy lehet hogy én több mint 1 éve jelentkeztem sz. Katonának és még mindig nem történt semmi!? Velem csak egy regisztrácios lapot írattak. Akkor az nem tudom mire volt jó! Mert engem még alkalmassági vizsgálatra sem küldtek sehová ez miért lehet?

Legjobb válasz: én egy hónapja regisztráltam szintén szerzõdéses katonának és nekem elmondták , (fura hogy neked nem) hogy havonta 2 havonta menjek be személyesen vagy telefonáljak mert azokat veszik fel hamar akiken látják hogy tényleg komolyan gondolják nem csak kitöltik a papírt és várnak a csodára.meg persze az is számít hogy miket jelöltél be posztnak pl: ha ejtõernyõst beírtad fél éven belül szinte biztos hívnak. ha pl rohamosztagos akkor bele telhet akár egy évbe is fõlleg hogy nem is érdeklõdsz. miket jelöltél be?

én egy hónapja regisztráltam szintén szerzõdéses katonának és nekem elmondták , (fura hogy neked nem) hogy havonta 2 havonta menjek be személyesen vagy telefonáljak mert azokat veszik fel hamar akiken látják hogy tényleg komolyan gondolják nem csak kitöltik a papírt és várnak a csodára.meg persze az is számít hogy miket jelöltél be posztnak pl: ha ejtõernyõst beírtad fél éven belül szinte biztos hívnak. ha pl rohamosztagos akkor bele telhet akár egy évbe is fõlleg hogy nem is érdeklõdsz. miket jelöltél be?
A hadseregnél is LÉTSZÁMSTOP van, mint a közszférában mindenütt. Mibõl gondoljátok, hogy a katonákkal kivételezne a kormány?
pedig nem kitalálom , azt mondta nekem a toborzó hogyha nem hívogatják õket azt hiszik nem nagyon törik magukat a dolgon.
Hely egészen biztosan lesz, sõt van. De a Honvédségnél olyan katasztrofális pénzhiány van, hogy nem tudnak létszámot növelni. A jelenleg is meglévõ állomány pedig rohamos tempóban fogy. Akinek van lehetõsége azonnal szerel le. Nagyon kilátástalan a helyzet.
Miért nem próbálsz ott érdeklõdni, ahol beadtad a lapodat? Nem tudom, mit tudnál így kívülrõl csinálni, de én azért nem vártam volna türelmesen egy évet. Érdeklõdnék, többször bemennék, megpróbálnám megtudni, hol és miért akadt el az ügy, és hogy lehet elõmozdítani. Ha meg nem kapnék semmi infót, ejteném az ügyet. Amúgy meg ne csodálkozz, a honvédség is pénztelen, biztos itt is zárolás van. Meg hát sajnos õk se a korrekt eljárásokról híresek.
72%-os. "Rohamosztagos" nincs a Honvédségben. Nekem mellesleg azt mondták, hogy várjak, míg szólnak. Ha megüresedik egy hely ott, ahova kértem magamat, behívnak, ennyi.
Nálam is ez a helyzet.Én februárban voltam jelentkezni azóta semmi.Minden hónapban hívogattam õket.Nekem is azt mondták hogy nyugodjak meg ha lesz valahol hely szólni fognak.

Mi az az álvemhesség? És mi okozza? Hogyan lehet kezelni? Mivel lehet megakadályozni?

Legjobb válasz: Az álvemhesség a kutyában lezajló hormonális folyamat. Tüzelés után a kutya szervezete úgy viselkedik, mintha a kutya vemhes lenne, megindul a tejtermelése, fészket készít, bújik. A tejtõl benyulladnak az emlõi, gyakran gennyes méhgyulladást kap. Hormonális kezeléssel csökkenthetõek a tünetek, de minél többször fordul elõ, annál súlyosabb, és igen nagy valószínüséggel a gyulladásoktól daganatos betegségek jelentkeznek mind az emlõkben, mind a méhben. Megakadályozni ivartalanítással lehet.

Az álvemhesség a kutyában lezajló hormonális folyamat. Tüzelés után a kutya szervezete úgy viselkedik, mintha a kutya vemhes lenne, megindul a tejtermelése, fészket készít, bújik. A tejtõl benyulladnak az emlõi, gyakran gennyes méhgyulladást kap. Hormonális kezeléssel csökkenthetõek a tünetek, de minél többször fordul elõ, annál súlyosabb, és igen nagy valószínüséggel a gyulladásoktól daganatos betegségek jelentkeznek mind az emlõkben, mind a méhben. Megakadályozni ivartalanítással lehet.
Az álvemhesség farkas örökség a kutyánál, ahol ugye csak az alfa hím és nõstény szaporodott, de a többi nõstény is "segített" a kölykök felnevelésében. Hasonló folyamatok zajlanak le ilyenkor, mint a vemhesség során, gyakran még a tejük is elkezd folyni, épp csak kölykök nem születnek. Itt egy jó írás ezzel kapcsolatban: http://www.palavet.hu/cikkek/alvemhesseg.html
A kérdező hozzászólása: z

Süteményeket, hogy lehet és mivel lehet tartósítani?

Legjobb válasz: Vannak, amik zárt dobozban elállnak hónapokig (aprósütemények), sokat le lehet fagyasztani és úgy eltenni késöbbre. Kevert süteményeket (nem élesztös kuglófok) lehet speciális üvegformákban sütni és forrón lezárva "konzervként" tárolni. Amit tudni kellene, hogy pontosan milyen süteményekröl van szó.

Vannak, amik zárt dobozban elállnak hónapokig (aprósütemények), sokat le lehet fagyasztani és úgy eltenni késöbbre. Kevert süteményeket (nem élesztös kuglófok) lehet speciális üvegformákban sütni és forrón lezárva "konzervként" tárolni. Amit tudni kellene, hogy pontosan milyen süteményekröl van szó.
A kérdező hozzászólása: Dobozos sütiket szeretnék gyártani és azokat kéne tartósítani 2-3 hétre.
Konkrét recepted van?
A kérdező hozzászólása: Dobos szelet , lúdláb ilyesmik
Ezeket legfeljebb fagyasztani lehet, habár a Dobos-szelet teteje elázik a hidegtöl. Nem tudom, miért akarnál ilyen süteményeket több hétre elöre elkésziteni. De adott esetben - amennyiben idöhiány miatt gondolod - okosabb magát a tortalapokat elöre megsütni, ezeket lehet légmentesen lefóliázni, vagy fóliába csomagolva lefagyasztani, és a fogyasztás elött egy-két nappal tölteni.
A kérdező hozzászólása: De mint írtam is gyártani szeretném és ezért érdeklõdnek. De ha van jó recepted ami eláll 2-3 hétig , szívesen veszem.

Motiválatlan lettem, nagyon bosszant magammal szemben, hogy tudom, hogy mit hogyen kellene tennem, de mégsem teszem, mi lehet ebből a kiút?

Nagyon rossz évünk volt az idei és még most sincsenek teljesen rendben a dolgaink (volt munkanélküliség a férjem részér?l,haláleset kett? is a családban,most pedig külföldön dolgozik a férjem hónapok óta,ahol mindig kérdéses ,hogy kifizetik e a munkáját,illetve ,hogy ha igen akkor milyen mértékig és a többivel meddig hitegetik majd,ha ki is fizetik akkor sem gy?zzük a sok elmaradásunkat bepótolni a többszázezres fizetéséb?l sem) .

Legjobb válasz: Köszönöm a kedves hozzászólásodat ,a motivációs videó például nagyon jó ötlet,régebben hallgattam is ilyesmit,de akkor egyébként is jó passzban voltam :-) . Mióta kitettem a kérdést azóta megembereltem magamat egy kicsit,arra kértem magamat,hogy legalább apró lépésekben,de próbáljam a házat rendben tartani,már azóta ablakot pucoltam,függönyt mostam,karácsonyi dekorációt készítettem ,kitakarítottam,a mosással is haladtam . De egyenlõre csak a holnapra szabad koncentrálnom,túl nagyravágyó terveim nem lehetnek...bár most beszéltem a külföldön dolgozó férjemmel,hogy nagyon motivált vagyok abban,hogy egy alapos intenzív nyelvtanulást követõen követem õt a gyerekekkel Németországban,nagyon keresett a szakmám ott,nagy levegõt kell venni mindehhez...egyébként nagyon szeretm az itthoni munkámat a megszokott környezetemet,de lehet,hogy lépni fogok,csak még nagy bennem a félelem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves hozzászólásodat , a motivációs videó például nagyon jó ötlet, régebben hallgattam is ilyesmit, de akkor egyébként is jó passzban voltam :-) . Mióta kitettem a kérdést azóta megembereltem magamat egy kicsit, arra kértem magamat, hogy legalább apró lépésekben, de próbáljam a házat rendben tartani, már azóta ablakot pucoltam, függönyt mostam, karácsonyi dekorációt készítettem , kitakarítottam, a mosással is haladtam . De egyenlõre csak a holnapra szabad koncentrálnom, túl nagyravágyó terveim nem lehetnek...bár most beszéltem a külföldön dolgozó férjemmel, hogy nagyon motivált vagyok abban, hogy egy alapos intenzív nyelvtanulást követõen követem õt a gyerekekkel Németországban, nagyon keresett a szakmám ott, nagy levegõt kell venni mindehhez...egyébként nagyon szeretm az itthoni munkámat a megszokott környezetemet, de lehet, hogy lépni fogok, csak még nagy bennem a félelem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!