Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy már kétszer (29 db)

19 hetes uh-on kétszeri megnézés után is azt mondta az orvosom hogy kislánynak mondja a babát, de csak 60%-ra meri biztosra mondani. Ilyenkor már mennyire biztos? Ennyi idős terhesen már el lehet hinni? Ha kétszer is látta akkor igaza lehet?

Megnézte és utána ismét meg uh-ozott hogy én is lássam,és azt mondta hogy szerinte kislány.Volt akinél ennyi id?sen kislányt mondtak és mégis kisfiú lett bel?le?

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km

Nem akarlak elkeseríteni, mert a következõ eset ritka. Általában azért eltalálják, de akadnak tévedések. A szomszédomnak 37 hetes koráig mindig azt mondták, hogy kislány. Aztán elment 4D-re, s kiderült, fiú. Kíváncsiak vagyunk végül mi lesz. Már elvileg 4 napja meg kellett volna szülnie. Amúgy a lányt állítólag könnyebb félrenézni, ezért szoktak általában óvatosan beszélni a nemérõl. 23 hetes km
Vannak "szégyenlõs" babák, akik úgy helyezkednek a vizsgálat során, hogy a doki nem látja a lényeget. Gondolom nálad sem látta, csak néhány pillanatra, ami alapján lánynak tûnt. Nem látta biztosan és egyértelmûen, azért mondott 60 %-ot csak.
Az orvos akkor tudja megmondani a baba nemét, ha ugy fekszik, hogy a nemiszervei vannak a képernyö felé - ha elfordul, akkor nem lát semmit. Biztosan a fiukat lehet általában megmondani, mert a herék már korán látszanak, a kislányoknál nincs ilyen egyértelmü részlet, csak tapasztalat alapján tud az orvos beszélni.
nekem 90% lányt mondott a doki, a 19 héten, aztán a 4 héten. A 35 héten, amikor már szinte mindent megvettünk fiút látott. Kisfiunk született! És tele voltunk habos - babos rózsaszínû rucikkal... De fordított esetrõl is tudok, kisfiút vártak, és kislány született, a kisfiammal egy napon. Még neve is csak másnapra lett ... Szóval minden lehetséges. a lényeg: nem szabad beleélni magad amig meg nem születik a baba, és legyen a tarsolyban fiú és lány név is.
utolsó vok - elirtam "24" héten is
Szia! Nekem egészen a 25 hétig kislányom volt. Aztán hirtelen megkukacosodtunk, de teljesen egyértelmûen. :) Két alkalommal is azt mondta a doki, hogy kislány és így lettünk végül kisfiúk. Szerintem ne éld bele magad, mert csalódni fogsz. Várd meg a következõ uh-t vagy menjetek el 4D-re. Jó babavárást! 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM.VAN KISFIÚ ÉS KISLÁNY NEVÜNK IS.ELÉG JÓL BE TUDTUNK NÉZNI A LÁBA KÖZÉ ÉS MONDTA AZ ORVOS HOGY NEM LÁT KÖZTE SEMMIT.ÉS 2SZER IS MEGNÉZTE EZÉRT GONDOLOM HOGY TATLÁN ELTALÁLTA.
Szia. Egyet értek, a doki akkor tudja megmondani hogy milyen nemû ha a baba úgy fekszik és mutatja magát. Nekünk is mondták a 12. héten (4D), a 18. héten(4D) és a 22. héten hogy kislány, de mindíg a popóját mutatta, így szerencsénk volt. Elõfordul hogy nem látják biztosan így tévedhetnek is így még ne éld bele magad, de ha a következõ uh-n is kislányt mondanak akkor valószínû hogy az. Boldog pocakosodást!

Nekem kétszer is volt már olyan, hogy optikai egér tökéletesen működött fényes asztalon, aztán egyszer csak elkezdett problémás lenni a kurzor mozgatása, és csak sötét egérpadon működött aztán. Nekem már kétszer is volt. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Az optikai egér alapból nem szereti a fényes felületeket, inkább a mattot kedveli. Azon jobban szóródik a fény. Eddig szerencséd volt. Tegyél alá egy sima, fehér papírlapot, megoldódik a problémád. Ez van.

Az optikai egér alapból nem szereti a fényes felületeket, inkább a mattot kedveli. Azon jobban szóródik a fény. Eddig szerencséd volt. Tegyél alá egy sima, fehér papírlapot, megoldódik a problémád. Ez van.

Mitől lehet? Normális ez? 4hónapos tápszeres baba. Pár napja látom hogy a babám kakijában vannak tápszer darabok. Eddig egyszer kakilt egy nap, max kétszer . Most 3-4 szer. Lehet hogy sok a kajcsi neki és már a felesleg nem szívódik fel?

egyébként 7 kg.

Legjobb válasz: Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Tegnap és ma is több nyúlósabb fehéres szerű folyás volt. De ez már egy hete előjön. Pé lehet? Clostit szedtem. Volt ilyen a 11-12. napon és most a 16-17. napon is. Lehet hogy kétszer volt pé-m? A hasszurka végig volt/van.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Hát igyekszünk, bár már nagyon el vagyok keseredve, mert azt hiszem hogy az egyiket kihagytuk, így már nem nagyon bízom h most sikerült.
Szia! Én is szedtem Clostit, 3 hónapon át, most van az elsõ Closti mentes hónapom. Nekem is a Closti alatt sokáig megvolt a nyúlós nyák, és a hasszúrka egész a mensiig tartott. Szerintem a Closti hatásának tudható be, mert most Closti nélkül csak PÉ idején maradt a nyák, volt hasszúrka. Ne izgulj, szerintem gond nem lehet, legyetek együtt ahogy csak tudtok:) sok sikert!

3 hónapos kisfiam eddig átaludta az éjszakákat, de 2 hete minden éjszaka fölkel, az elmúlt két éjszaka pedig már kétszer is fölébredt. Lehet hogy az időjárás?

Legjobb válasz: Mikor felkel éjjel, akkor eszik, vagy csak nyüszög? Ha nem eszik, akkor nem lehet szomjas? Vagy nincs melege? Nálunk mióta meleg van, nappal alig eszik a baba, éjjel viszont 2x180 gramm tápit is becuppant, sõt van, hogy még 120 teát is hozzá! Meleg van. A felnõttek is inkább este kívánnak enni, hát még ezek a pici babák! Ráadásul az alvás sem esik olyan jól ilyen idõben, mint amikor kellemesen hûvös a szoba! Én már belenyugodtam, hogy hosszú nyarunk lesz...

Mikor felkel éjjel, akkor eszik, vagy csak nyüszög? Ha nem eszik, akkor nem lehet szomjas? Vagy nincs melege? Nálunk mióta meleg van, nappal alig eszik a baba, éjjel viszont 2x180 gramm tápit is becuppant, sõt van, hogy még 120 teát is hozzá! Meleg van. A felnõttek is inkább este kívánnak enni, hát még ezek a pici babák! Ráadásul az alvás sem esik olyan jól ilyen idõben, mint amikor kellemesen hûvös a szoba! Én már belenyugodtam, hogy hosszú nyarunk lesz...
szia 3 honapos kor tajan van egy fejlodesi ugrasuk, amikor tobb kajara van szukseguk , ezert ejjel is kelnek enni. esetleg ez is kozbejatszhat, meg persze a meleg
A kérdező hozzászólása: Ma éjszaka mindkét alkalommal evett. Tegnap csak 1szer. Lehet hogy csak szomjas volt. Napközben rosszabbul eszik mint eddig, pedig van tejem.
szerintem is fejlõdési ugrás. max egy hét, és rendezõdik. nálunk már lezajlott, azóta megint alszik 10tõl 8ig, mint a huzat.
Öt honapos a kisfiam és olyan északa is van, hogy 4-szer felkel, pedig már a éjjeli evést kihagyta, hajnalba eszik 5-6-kor.Lehet, hogy csak szomjas és azért kell fel, most ezek a nagy melegek nekik se jo.Probáj neki teát adni, nekem bevált.Kitartást.

Kb 1 hete kezdem érezni hogy mocorog a babám, kis apró mozgások, bár kaptam már kétszer rúgást is, viszont 1-2 napja alig érzem, ez mitől lehet?

Tegnap voltam délután orvosnál,és szép szabályos a szivhangja,igy jól van.De a mocorgást most alig érzem,illetve tegnap is alig éreztem,nem mindig egyformán érezhet??

Legjobb válasz: Mi a 31. hétben járunk, de nálam is érezhetõ, hogy nem minden nap van mocorgós kedvében. Van, mikor kevesebbet mozog, van mikor gyengébben. Elvégre nekünk sem egyformák a napjaink. Nálam általában 3-4 aktívabb napot követ 1-2 kevésbé aktív. A lényeg, hogy mozog. Ha még csak most kezdted el érezni akkor végképp normális ez, még olyan pici, hogy simán mozog úgy hogy nem érzed. Amikor UH-gal figyeljük és látjuk, hogy folyamatosan mozog, akkor sem érzem minden mozdulatát, pedig már 31 hetesek vagyunk. Nyugi, hamarosan te is rájössz hogyan gerjesztheted be, hogy akkor mozogjon amikor akarod ha épp aggódsz.

Mi a 31. hétben járunk, de nálam is érezhetõ, hogy nem minden nap van mocorgós kedvében. Van, mikor kevesebbet mozog, van mikor gyengébben. Elvégre nekünk sem egyformák a napjaink. Nálam általában 3-4 aktívabb napot követ 1-2 kevésbé aktív. A lényeg, hogy mozog. Ha még csak most kezdted el érezni akkor végképp normális ez, még olyan pici, hogy simán mozog úgy hogy nem érzed. Amikor UH-gal figyeljük és látjuk, hogy folyamatosan mozog, akkor sem érzem minden mozdulatát, pedig már 31 hetesek vagyunk. Nyugi, hamarosan te is rájössz hogyan gerjesztheted be, hogy akkor mozogjon amikor akarod ha épp aggódsz.

Hogy lehet az hogy már kétszer terhes voltam azonnal sikerült is és most harmadszorra pedig minden tünetem megvan de a teszt mégis negativ, mitől lehet ez?

ez számomra új dolog.

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem értem a kérdésedet... A mensi tünetek ugyanazok lehetnek, mint a terhesség tünetei. Nem lehet, hogy menstruálni fogsz?

Ne haragudj, nem értem a kérdésedet... A mensi tünetek ugyanazok lehetnek, mint a terhesség tünetei. Nem lehet, hogy menstruálni fogsz?
ménnyi ideje késik?
Ne aggódj, talán tulságosan is akarod! Sajna hasonló cipõben járok. Már van két egészséges gyermekem, akikkel nagyon könnyen teherbe estem. Most pedig volt egy korai terhességem, ami nem mardt meg sajnos és mûtéttel kellett befejezni. Szorítok, hogy mielõbb sikerüljön nektek!!!
A kérdező hozzászólása: terhességre utaló tüneteim vannak. és a mensim sem jött meg a szokott idõnél egy héttel korábban volt egy minimális vérzésem.
A kérdező hozzászólása: a hõm sajnos 35, 8, akkor már bizti nem vagyok terhes, gondolom

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

5 és fél hós kisfiam két hónapon keresztül átaludta az éjszakákat, mostanában pedig óránként-kétóránként ébred. Vigasztalhatatlan sokszor és már ott tartunk, hogy éjszaka kétszer is eszik, sőt fal -éhes lehet?

Fogacskát nem látok, bár rengeteget folyik a nyála és egyfolytában tömköd mindent a szájába. Elkezdtük a hozzátáplálást, szépen haladunk a gyümölcsökkel.Napközben 4 óránként eszik, 2-3szor alszik. Mit tegyek, hogy visszaálljon az éjszakai nyugalom? Mit és hol rontottam el? Kipróbáltuk a Viburcol homeós kúpot, a camomillat és a dentinox-ot is..

Legjobb válasz: Ebben a korban szerintem tuti a foga. Saját példámból kiindulva gondolom így. +ha éhes lenne nem 1-2 óránként ébredne, hanem ritkábban, mivel óránként nem éhezhet meg. Most 7 hós a lányom és az elmúlt 1,5 hónapban elég rosszul aludt. Most két napja kijött az alsó 2 foga, és láss csodát a mai éjszaka 6,5 órát aludt egyhuzamba, holott mostanában a 3 óra volt a max. Már bánom hogy nem adtam neki dentinoxot rá korábban, legközelebb mindenképp fogok.

Ebben a korban szerintem tuti a foga. Saját példámból kiindulva gondolom így. +ha éhes lenne nem 1-2 óránként ébredne, hanem ritkábban, mivel óránként nem éhezhet meg. Most 7 hós a lányom és az elmúlt 1, 5 hónapban elég rosszul aludt. Most két napja kijött az alsó 2 foga, és láss csodát a mai éjszaka 6, 5 órát aludt egyhuzamba, holott mostanában a 3 óra volt a max. Már bánom hogy nem adtam neki dentinoxot rá korábban, legközelebb mindenképp fogok.
Szia! Mi 16.-án voltunk 5 hónaposak, és dettó. Én is a fogára gondolok, vagy pedig nem elég már neki a tápszer. Reggel 6 körül már fenn van, alig bírjuk kivárni, hogy felébrdjen a nagy, és mehessünk le aludni mert nyûgös. Szeptembertõl remélem jobb lesz mert kezdi a nagy az ovit, így a hozzátáplálásra is jobban oda tudok figyelni, és lesz idõm fõzni a picinek, nem leszünk mindig lenn.
Próbáld meg bevezetni neki a tartalmasabb fõzeléket is, persze csak a neki való zöldségekkel. Hátha tényleg éhes, és tuti, hogy nem a foga bántja.
Lehetséges, hogy a foga jön, de én inkább növekedési ugrásra gondolok. Szoptatod vagy tápszeres? Miket eszik?
Mintha az én lányomról olvasnék. 5 hónapos koráig átaludta az éjszakát, most 6 hónapos múlt, 2-szer kel éjszaka. Én a nagy melegre gondolok, remélem ha bejön az õsz, és visszaáll a nem nyaralós rend, akkor ez is visszaáll. Amúgy a doktornõnk szerint éhes, csak anyatejes, pár hete kezdtük el a gyümölcsöket, nem haladunk valami gyorsan, de még azóta is 2-szer kel. Gondoltam fogzásra is, de 1, 5 hónap elteltével sem bújt ki, úgyhogy tuti nem a foga miatt kel...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!