Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy már (6964 db)

Hogy lehet, hogy már 20. 000 méter magasból úgy tűnik, mintha az űrben lennénk, holott az még csak az atmoszféra teljes magasságának mindössze 1/6-oda?

Erre a vidóre alapozom a kérdésemet:

Legjobb válasz: 22 km -en már a bioszféra fölött vagy és igen ritka a légkör. Plusz már a bolygó görbülete is látszik. Ennél feljebb már egyre ritkább lesz, így ebbél a szempontból nem lesz különbség.

22 km -en már a bioszféra fölött vagy és igen ritka a légkör. Plusz már a bolygó görbülete is látszik. Ennél feljebb már egyre ritkább lesz, így ebbél a szempontból nem lesz különbség.
Mi suhan el 7:00-nál?
Azért, mert nem egyenlõ arányban oszlik el a légkör a bolygó körül. Az elsõ 10 km-en van a légkört alkotó gázmennyiség 90%-a, és a maradék párszáz kilométerre jut a maradék 10%. (Az értékek eltérhetnek a valóságtól, csak a szemléltetés célját szolgálják.)
Az atmoszféra exponenciálisan ritkul felfelé haladva. Matematikailag kell megérteni.

Hogy lehet, hogy már fél deci alkoholtol ia rosszul leszek? Hallottatok már ilyenről?

Be nem rugok annyitól,csak hányingerem lesz,pár óra elteltével általában hányok is t?le.Régebben se birtam,de azért egy 5 feles simán lement.Nem mintha annyit akarnék inni,csak bulikba nem akarok állandoan nemet mondani rá.Egy pohát sört? szintén hasonló tünetek jelentkeznek...Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: van ilyen betegség van, akinek a szaga elég

van ilyen betegség van, akinek a szaga elég
Az alkohol bontásához enzimek szükségesek, ez a folyamat a gyomorban játszódik le. Ismert olyan beteg, akinek ezek az enzimek teljes egészében hiányoznak a szervezetébõl, az ilyen akár már egy rumos meggytõl is halál közeli állapotba kerülhet. Szóval, aki nem bírja a piát, az ne is igyék! Buliban pedig nem kötelezõ inni, vagy a társaság kedvéért, csak hogy ne mondj nemet tönkre vágnád a gyomrodat? Mondj igent a felesre, egyúttal a gyomorhurutra..
Megkérdezhetem: Nagy városban laksz? :) csak mert engem már behívtak 1x...
"Egyébként ha esetleg behívának téged ilyen jellegû közmunkára és van valami magasabb végzettséged akkor nyugodtan csinálj "cirkuszt" a polgálmesternél, hogy mégis, hogy képzelik ezt. Utána valószínüleg elállnak a közmunka igényüktõl." Valamint a foglalkoztatást helyettesítõ támogatás folyósításától is elállnak 1 évre. Ha behívnak akármilyen közmunkára, választhatsz: vagy elfogadod és kapod a közmunkabért, utána az FHT-t, vagy elutasítod és 1 évre kizárod magad az ellátásokból. Már jó ideje nincs az, hogy a végzettségedtõl maximum 1 szinttel alacsonyabb közmunkát kell csak elvállalni.
Furcsa. És más munkád volt ami legális? Mert az új szabályok értelmében egy évben 30 nap munkát kell igazolni. Inkább addig örülj, amíg nem hívtak be. Sok köszönet nincs benne.
4 éve nincs munkád???
3 évre zárja ki magát minden segélybõl...
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 27
A kérdező hozzászólása: Igen
A kérdező hozzászólása: Budapest
A kérdező hozzászólása: 30 napot kibuliztuk háztartási munkával :D mert az is beleszámít

Hogy lehet, hogy már ennyi idősen pocakosodik? (képek)

Biztoa, hogy els? babája, hisz 17-18éves. Jól látszik, hogy 9hetesen már kezd pocakosodni. Hogy-hogy ilyen hamar? Nekem ugyanilyen a testalkatom, 7hetes vagyok, remélem 2hét múlva már nálam is látszik majd valami:)

Legjobb válasz: Mindenkinél különbözik ez. Én akkor ámultam nagyot, mikor egy rokonom 12 hetes volt, az egyik kolléganõm meg 16. A rokonomnak már szépen kerekedett a pocakja, a kolléganõnek meg SEMMI nem látszott. A kolléganõ nagyon sovány nõ volt, így azt hittem volna, h neki hamarab kezd el mutatkozni, de mégsem.

Mindenkinél különbözik ez. Én akkor ámultam nagyot, mikor egy rokonom 12 hetes volt, az egyik kolléganõm meg 16. A rokonomnak már szépen kerekedett a pocakja, a kolléganõnek meg SEMMI nem látszott. A kolléganõ nagyon sovány nõ volt, így azt hittem volna, h neki hamarab kezd el mutatkozni, de mégsem.
Én is októberben megyek államvizsgázni, de kit érdekel? :)
és nektek tényleg a terhesség látszik? mert én meg ugy gondolom magamról hogy csak a hájam :D pedig nem vagyok egy kövér alkat 54 kg val de az a baj ha el kezdek hízni minden aprókis zsirocska a hasamra rakódok ugyhgoy azért nem merem azt mondani hogy az már a terhesség :)
nekem mar 8 hetesen latszott.
hát ha ez vigasztal ennyi hájam mármint az elsõ képeken nekem is van, 170 cm magas vagyok 54 kg, reggel még minden ok szép lapos a hasam majd du- ra ugy felpuffadok meg hát eszek is ugye na hát akkor már olyan mintha 4-5 hós lennék pedig még csak 6+5 vagyok (hét), ugyhogy gondolom más mindenkinek pedig nekem jó lenne ha nagyon késõn látszódna mert októberben államvizsgázni kellene, de ha látszik akkor már nem tudok menni. :S
Hát, undorítóan nagy hasa is lett a végére...
16 hetes vagyok, elsõ babim lesz, ha egy kicsit ású felsõt bõvebb szabású felsõt veszek fel, én még tudom "takargatni" de nem hiszem, hogy már sokáig :) ))
Hát!!! Ez a videó nem semmi! Én az elsõ terhességemnél nagyon sokat híztam (40 kg) mindenhol hatalmas voltam nem csak pocak méreten! Most viszont már 8 hetesen látszott hogy pocakosodom (65 kg-rõl indultam)! Sógornõm nagyon vékony, õ most 26 hetes és szinte nem is látszik hogy babát vár!
Én is vékonyabb fajta vagyok, nekem kb 17, héten kezdett el látszani de kb annyira, mintha csak jóllaktam volna. Ráadásul különösebb tüneteim sem voltak, úgyhogy sokszor átfutott a fejemen, hogy csak álmodtam a tesztet meg az orvosi vizsgálatokat.
Az elsõ terhességemnél már 6 hetesen nemtudtam hordani a ruháimat, szûk volt mind. 3 hónaposan azt hitték 5 hónapos vagyok. A második iker volt az más. Most a harmadiknál 18 hetesen még a rendes ruháimat hordtam, mintha csak egy kicsit felpüfedtem volna. Most 24 hetes vagyok és akkorát nõt a pocakom, hogy mindenki azt hiszi nemsokára szülõk.
Ha jól látom amerikai. Úgy tudom, h odakint az ciklus felét (vagyis a számított ovulációt) veszik a terhesség kezdetének. Így, ami neki 9 hét, azt Mo-on 11-nek veszik.
Én nem ilyen alkat vagyok de nekem is hamar látszódott a pocak. Kb a 16. hétig úgy nõtt mint a videón szereplõ leányzónak de után nekem gyorsabban nõtt. A védõnõm az elejétõl fogva azzal riogat, hogy mivel hamar elkezdett látszani biztosan jóó nagy baba lesz. Bár ennek a leányzónak sem lett óriásbébije. :) 30+1hkm
Én is vékony alkat vagyok, már 8 hetesen látszódott, h kerekedek! :) És én is gyári vörös vagyok, kíváncsi vagyok milyen lesz a kislányunk!!! 36 hkm
12 hetesen nekem is ekkora volt:) elötte inkább a felpuffadás miatt látszott, sztem nála is.
:) Ez nagyon aranyos videó! Ilyet én is fogok csináltatni, minden héten egy kép. Érdekes, hogy már olyan korán látszott a pocija. Én is ilyen testalkatú vagyok, remélem nekem is ilyen korán fog látszani!
Ugyan ilyen testalkattal anno, 26 évesen 8 hetesen nem gyõztem takargatni a hasam. Bár nekem nem ennyire magasan púposodott, hanem lejjebb, ami ilyen magasan volt az a háj volt amit pillanatok alatt magamra kaptam a sok zabálással. Most 6 hetes múltam pár nappal, azt mondják, a 2. terhesség hamarabb látszik, hát meglátjuk majd.
A kérdező hozzászólása: Mivel a lánya vörös lett igy gondolom gyárilag ilyen szinû a haja.
Vékony vagyok. 8 hetesen már nem tudtam titkolni-nem is akartam:-), hogy babát várok. Nyár volt, kevés ruha kellett.13 hetesen már éreztem a mozgását is, szupi volt:-)
Állj rá a mérlegre, és kiderül, hogy lehet-e.
Velem teljesen ugyanez van. De én tudom hogy miért, az ünnepek után abba is hagyom mert nagyon egészségtelen..azért fogysz, mert az alapvetõ tápanyagokat nem tudja máshonnan fedezni a szervezeted+ nem eszel annyit az édességekbõl hogy az túllépje a napi energiaszükségletedet. Szerintem.
Anyagcsere kérdése.. lesz még rosszabb is. 'Fogyás' közben lehet ám izom vesztésrõl és zsírtömeg gyarapodásról is beszélni, akár. Egyébként fiatal és erõs vagy még, mint írtam: lesz még rosszabb.. fõleg ha megtartod jóféle táplálkozási szokásaid :)
Ja igen, hozzáteszem tényleg fogysz. Csak izomból. Elsõdleges energiaraktár: szénhidrátok, amit a glikogénraktárakból nyer az ember. Pl. sportolás elsõ félórájában (körülbelül!!) innen van energiád Másodlagos energiaraktár, ha kiürültek a glikogénraktárak: fehérjékbõl nyeri az energiát => izmokat bont. Harmadlagos energiaraktár: zsírraktárak A szénhidrátot és a fehérjét (tehát a glikogént, illetve az izmokat) könnyebb átalakítani energiává mint a zsírt (hájat). Ezért nyúl a szervezet elsõsorban ezekhez. A 2.lagos energiaraktárak bontása (tehát az izmok bontása) azzal kerülhetõ el, ha sok fehérjét eszel diéta alatt (ezért ajánlják hogy 1, 5-2szer annyit együnk mint a normális, nem diétázó emberek, mert ha nem eszünk több fehérjét akkor az izmokat bontja a szervezetünk) Nálad megvan a ch bevitel (hiszen a csoki és édesség az ch) így a glikogénraktárak telítettek maradnak... viszont kcal deficit van. Honnan pótolja a test az energiát, ami hiányzik? Az izmok bontásából származó energiával és nem a zsírból származóból...
A kérdező hozzászólása: hat pl tegnap ettem egy sutotokremlevest egy tabla csokit meg egy forrocsokit:D
A szervezeted egy csodálatos jelenség. Még egy tányér levesen (a sütõtök egyébként jó kaja) csokin, kávén is képes elélni! Holott tudjuk, hogy különbözõ zsírokra, fehérjékre, ásványi anyagokra, vitaminokra, nyomelemekre lenne szüksége.. Egészen addig képes vagy minõségi éhezés mellett élni (hízni, fogyni, éppen ami) amíg meg nem halsz. Lehet, hogy ez a halál korainak fog tûnni, ámbár sok ember életmódjához képest mégis csoda hogy 40-50 éves korukig kihúzták! :) Hajrá.

Hogy lehet hogy már annyitól is elmegy ha hozzáérek, viszont dugás közben 45 percig birja?

A barátommal fél éve járunk, és az elejétől kezdve igy van, hogy ha kézzel húzok rajta kettőt hármat rögtön elmegy.. viszont szex közben csak kb 45 perc mulva.. hogy lehet ez a hatalmas különbség ráadásul a "kezem javára"? másnak is volt igy? és akkor nem lehet előjáték.. mert nekem szükségem lenne azért rá.. 18/L

Legjobb válasz: Lehet, hogy sokat maszturbált, és inkább erre van ráállva. De azért õ izgathatna, simogathatna téged a konkrét szex elõtt. És persze te is õt, csak konkrétan a péniszét ne érintsd meg.

Lehet, hogy sokat maszturbált, és inkább erre van ráállva. De azért õ izgathatna, simogathatna téged a konkrét szex elõtt. És persze te is õt, csak konkrétan a péniszét ne érintsd meg.
Bocs a szóismétlésért :)
Sztem rengeteget recskázott , fiatal korában, persze , hogy erre van beindulva, Pavlovi reflexek.Dugjatok ész nélkül.Az az igazi.
Viccelsz?

Hogy lehet hogy már harmadszorra írják jóvá a bónuszt a telefonomon? (Vodafone hálózat) Nem mintha zavarna de nem értem, lehetséges, hogy valami hiba folytán van ez? Jelentenem kéne?

"Harmadszorra kapom azt az üzenetet hogy : Kedves Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy megtörtént egyenlegeden az 1250 Ft bónusz jóváírása."

Legjobb válasz: Szerintem nem ugyanazt írják jóvá. A Vodafone-nál van egy olyan szolgáltatás, hogy ha sokan hívnak más hálózatból, akkor azután a Vodafone neked ad ilyen bónuszt. Anyuméknak is ilyen van, én Pannonos vagyok, és így ha sokat beszélünk, akkor mindig kapnak ilyet. Úgyhogy nem kell panaszkodnod, élvezd :-))))

Szerintem nem ugyanazt írják jóvá. A Vodafone-nál van egy olyan szolgáltatás, hogy ha sokan hívnak más hálózatból, akkor azután a Vodafone neked ad ilyen bónuszt. Anyuméknak is ilyen van, én Pannonos vagyok, és így ha sokat beszélünk, akkor mindig kapnak ilyet. Úgyhogy nem kell panaszkodnod, élvezd :-))))
A kérdező hozzászólása: Én szinte semmit nem telefonálok , csak töltöttem 3000 ft vel, akkor írták , ha töltök kapok 1250 bónuszt.Azt megkaptam, és azóta még 2x elküldték XD
Szerintem örülj neki!!:D nem hiszem, hogy hiba miatt küldték el 3x.

Az hogy lehet, hogy már fél éve nem volt barátnőm? Pedig akivel összejöhetnék mind azt mondja hogy milyen ari vok meg minden de csak barát.

Legjobb válasz: én azoknak szoktam mondani hogy ari vagy akitõl konkrétan nem akarok semmit.Szerintem nem vagy elég faszagyerek:D..ha érted mire célzok.

én azoknak szoktam mondani hogy ari vagy akitõl konkrétan nem akarok semmit.Szerintem nem vagy elég faszagyerek:D..ha érted mire célzok.
Elején ugrasd õket(elsõ pár randin), viccelõdj velük (ne bunkó modon csak poénosan).
bunkón ne mert azért nem lesz csajszid!!!vagy lehet rossz felé keresgélsz
Azért, mert a nõk 2 féle képpen ismerkednek.... 1.amolyan lelki társ, aki ari, cuki meg minden 2.potenciális partnerjelölt Ne akarj a lelki társuk lenni, akarom mondani, ne akard, hogy a te válladon sírja ki magát, mert akkor barátként fog rád tekinteni, és nem mint leendõ társra...:)
A kérdező hozzászólása: köszi:D de az nem igaz hogy nem vagyok faszagyerek:D hidd el csak hát megértõ vagyok meg minden és hát így.Szóval akkor legyek velük bunkó vagy mi:P mert akkor nem fogják kisírni magukat rajtam:D
A kérdező hozzászólása: hát gyerekek köszi a komikat:D csak hát az évfolyamban engem bírnak szinte a legtöbben vagyis mondjuk úgy hogy nem vagyok egy nem közkedvelt személy és hát a humoromér szeretnek a legtöbben meg h megértõ vok szal azzal sincs gond h nem vagyok humoros
Már fél éve?? Te jó ég, hogy bírod? lol

Hogy lehet hogy már 3 éve szerelmes vagyok egy olyan emberbe akit nem is ismerek? (ez szánalmas! )

Az a helyzet hogy nagyon beleestem egy híres emberbe, akit nyilván soha nem fogok megismerni. Mindig elszomorodom, hogy még ha találkoznánk is(ami persze nem valószín?) akkor sem kellenék neki. És tudom hogy ez elvileg nem szerelem, csak "fellángolás", de pont ezért nem tudom hogy miért tart évekig. Csak nyomorultul érzem magam t?le.

Legjobb válasz: A magányosság és a magabiztosság hiánya érzõdik eme kérdésbõl. Javaslatom: mozdulj ki többet és ismerj meg új embereket.

A magányosság és a magabiztosság hiánya érzõdik eme kérdésbõl. Javaslatom: mozdulj ki többet és ismerj meg új embereket.
Én is így vagyok ezzel. De hát álmodozni lehet, majd csak elmúlik! 23f
még biztos fiatal vagy. Én 13 évesen Inuyasába voltam szerelmes...kinövöd. Kibe vagy szerelmes és hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok, ez a gond:D Amúgy egy Amerikai zenész. Nagyon jó zenéik(mert egy együttesben van) vannak, a szövegeik is kifejezetten nagyon jók, mert nem ez a felületes [email protected] amik mostanában mennek. Most azért nem nevezem meg, mert a kérdés szempontjából lényegtelen. De ha nagyon ragaszkodsz hozzá megírom privátban.
Másik javaslat: légy toleránsabb.
ez rajongás szerelmes csak olyanba lehet valaki akit ismer tereld el a gondolataidat a szerelemrõl. ne más pasikkal hanem hobbikkal és programokkal. aztán majd megismersz egy hús-vér pasit akibe majd valóban szerelmes leszel.
A kérdező hozzászólása: De ez miért jó hogy van? Miért jó hogy a saját agyam szivat?
Ezt hívják rajongásnak. Igazából azokba a tulajdonságokba vagy szerelmes, amiket kivetítesz erre az emberre, nem pedig belé, belé nem is lehetsz, hiszen nem is ismered. Azért tart több éve, mert táplálod magadban és még nem találkoztál olyan hús-vér sráccal, akibe úgy igazából beleszerettél volna. Nekem is volt ilyen tizenéves koromban (meg szinte az összes lány osztálytársamnak, barátnõmnek, egyik még írt is egy történetet magáról és a rajongása tárgyáról :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!