Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy ha meg (2661 db)

Egy teljesen ismeretlen lányt hogy lehet leszólitani, ha még ráadásul társaságban is van (pl. barátaival)?

Legjobb válasz: Eleinte próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust, ha sikerül, szemezzetek, ha õ is benne van, akkor már egyszerû, hogy hogyan szólítod meg, sõt, még az is lehet, hogy õ fog közeledni vagy esélyt ad azzal, hogy nem barátok gyûrûjében bukkan fel! Csak bátran!

Eleinte próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust, ha sikerül, szemezzetek, ha õ is benne van, akkor már egyszerû, hogy hogyan szólítod meg, sõt, még az is lehet, hogy õ fog közeledni vagy esélyt ad azzal, hogy nem barátok gyûrûjében bukkan fel! Csak bátran!
Bocsi de ez nem válsz hanem egy ujjab kérdés. MÉGIS MIT LEHET ILYENKOR MONDANI ha odamegyek???

Az hogyan lehet, hogy kb. a 19. századtól ekkora méretű technikai -és más fejlődés történt a világon? Több ezer évvel ezelőtt nem volt képes a világ ilyen gyorsan fejlődni. Tehát hogy-hogy ennyire gyorsan fejlődtünk, ha előtte meg szinte sehogy sem?

Vadászrepülők, televíziók, számítógépek, videófelvevők, fényképezők, telefon, írógép, robbanófegyverek, és még sok minden más, csak nem jut eszembe. Hogy-hogy csak az elmúlt 100-200 évben sikerült ilyeneket feltalálni, előtte meg több ezer évvel nem? Hogy találták ki ezeket az emberek? Valamilyen erő hajtotta őket, hogy világmegváltó dolgokat találjanak fel? Mi kellett ehhez?

Legjobb válasz: > Mi kellett ehhez? Hatékony információáramlás. Az õskorban egymástól viszonylag elszigetelt, néhány száz fõs törzsek éltek. Ha az egyik csoport tagja felfeldezett, feltalált valamit, az csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem terjedhetett el nagyobb területen, mivel a csoportok között alig volt kommunikáció. Lehet hogy azt a valamit tõle függetlenül feltalálta egy másik csoport tagja is, azonban ha az a csoport a kontinens másik felén élt, a két "tudós" semmilyen módon nem kerülhetett kapcsolatba. A kommunikációs korlátok (különösen a térbeli akadályok) fokozatos megszûnésével kezdett el felgyorsulni a fejlõdés. Mára ez globális szintûvé vált: akár a világ összes kontinensén szétszórt tudósokból, mérnökökbõl is összeállhat egy csoport, amelynek eredményei szintén nemzetközi szinten elérhetõk lesznek.

> Mi kellett ehhez? Hatékony információáramlás. Az õskorban egymástól viszonylag elszigetelt, néhány száz fõs törzsek éltek. Ha az egyik csoport tagja felfeldezett, feltalált valamit, az csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem terjedhetett el nagyobb területen, mivel a csoportok között alig volt kommunikáció. Lehet hogy azt a valamit tõle függetlenül feltalálta egy másik csoport tagja is, azonban ha az a csoport a kontinens másik felén élt, a két "tudós" semmilyen módon nem kerülhetett kapcsolatba. A kommunikációs korlátok (különösen a térbeli akadályok) fokozatos megszûnésével kezdett el felgyorsulni a fejlõdés. Mára ez globális szintûvé vált: akár a világ összes kontinensén szétszórt tudósokból, mérnökökbõl is összeállhat egy csoport, amelynek eredményei szintén nemzetközi szinten elérhetõk lesznek.
A kérdező hozzászólása: És a többi kérdésre mi a válasz? Ûrlények voltak?
> És a többi kérdésre mi a válasz? Ûrlények voltak? Mivan? Most adtam meg a választ az egyetlen kérdésedre: hogy miért gyorsult fel a technikai fejlõdés a 19. században. Ehhez egyetlen dologra volt szükség: hatékony információáramlásra.

Festés: meszelt falat hogyan lehet festeni, ha meg akarom úszni a kapirgálást, csiszolást? Nem kell felületkezelni, illetve allergia miatt a porolós fázist ki kell hagyni, csak frissítő festésről lehet szó.

A kérdés lényege az akar lenni, hogy úgy hallottam, meszelt falra nem lehet rámenni "sima festékkel", mert ledobja magáról.

Legjobb válasz: Mosd le kenõszappannal a falat, aztán menj rá mésszel! Jó minõségû adalékolt/szinezett mészfestékeket lehet kapni, ha nem akarsz kevergetni!

Mosd le kenõszappannal a falat, aztán menj rá mésszel! Jó minõségû adalékolt/szinezett mészfestékeket lehet kapni, ha nem akarsz kevergetni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És van valami hátránya a mészfestéknek, ami miatt újabban már nem divat?
Nem vagyok szakértõ, de úgy hallottam, ha a meszelt fal mélyalapozóval át lett kenve, száradás után diszperzittel is festhetõ.

Hogy lehet feldolgozni, ha még szeretem?

Volt egy majdnem 4 éves zűrös kapcsolatom, a párom minden csúnyát megtett amit nem kellett volna, mégis imádtam. Gyerekünk is van, 20 hós kisfiú. Most ismét elkezdett másképp viselkedni, rengeteget veszekedtünk stb. Elköltöztem, majd később elküldtem. Visszajött. A békét hajtotta folyton, alku lett belőle. Azt is felrúgta. Nem találkoztunk egy darabig, majd aztán megbeszéltük, hogy rendben lesz minden ha akarja, erre ma reggel jött és azt mondta, ez így nem mehet és legyen akkor ennyi. Érthetetlennek találom, csak mert neki most olyan kedve van. Sajnos volt már ilyen máskor is, nem tartott tovább 1 hétnél. Én mindent megtettem, elmondtam hogy hajlandó vagyok tiszta lappal kezdeni, mégis ez lett.

Legjobb válasz: Voltam ilyen helyzetben.Az elsõ összeveszésnél megzuhantam.Aztán mikor ezt eljátszotta még ezerszer,a végén már hidegen hagyott.Megbeszéléseknél minden szép és jó volt,eltelt egy kis idõ,megint hülye lett.Nem érdemes törnöd magad ha valaki idióta.És ez nem mehet éveken keresztül.

Voltam ilyen helyzetben.Az elsõ összeveszésnél megzuhantam.Aztán mikor ezt eljátszotta még ezerszer, a végén már hidegen hagyott.Megbeszéléseknél minden szép és jó volt, eltelt egy kis idõ, megint hülye lett.Nem érdemes törnöd magad ha valaki idióta.És ez nem mehet éveken keresztül.
Jobban jársz ha hagyod hogy elmenjen és keresel valami olyan fazont, akinek te is fontos vagy, nem csak önmaga és az õ kis hangulatingadozásai, mert ezzel õ csak téged fog kikészíteni.
Vágd ki a férfit. 1 hos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: 64 bites windows 7-et használok
asszem sehogy
A Turbo Pascal DOS alapú. DOS esetében ugye magadnak kellene megoldanod a hangkártya programozását, az MP3 dekódolását, stb… Túl bonyolult és erõsen hardverfüggõ, bár nem lehetetlen. Windows esetén a gond az, hogy ugye konzolban fut a program, és így nem igazán tudná elérni amúgy a hangkártyát. Alternatív megoldás: Delphi?
A kérdező hozzászólása: Én eddig a pascalt használtam és nem tudom a delphi miben különbözik
A Delphivel Windows alá tudsz programokat gyártani. Objektumorientált, de a nyelv teljes egészében a Pascal folytatása, tehát a programozási nyelv alapjai azonosak (változók, ciklusok, stb…) Elég gyorsan össze lehet kattintgatni egy ablakot, a megfelelõ eseményekhez hozzárendelni a megfelelõ kódot. http://www.youtube.com/watch?v=Nc9X8JidQtY (Van egy ingyenes Free Pascalra épülõ rendszer is, Lazarus néven. Lásd: http://www.lazarus.freepascal.org/ )
Itt van egy Pascal forráskód a fórumban, de ez sem Turbo Pascal, inkább delphi: http://www.daniweb.com/software-development/pascal-and-delph..

Az hogy lehet hogy ha XP van a gépemen alapjáraton 23fokos a proci ha meg WIN7 akkor 65fokos alapjáraton?

Legjobb válasz: Az xp-nek kisebb a hardverigénye --> Tehát rövidebb ideig dolgoztatja a CPU-t, a Win 7 meg Többet. Több használat = Több melegedés.

Az xp-nek kisebb a hardverigénye --> Tehát rövidebb ideig dolgoztatja a CPU-t, a Win 7 meg Többet. Több használat = Több melegedés.
Ha nem csinálsz semmit, gondolom ezt érti alapjárat alatt, akkor a processzor sem csinál szinte semmit, 1-2 % a háttér tevékenységekre még nem indokol ilyen melegedést. Nézd meg a Feladatkezelõben, /hacsak nem kapott új nevet a w7-ben/, nem pörgeti-e valami a procit./ctrl+alt+del az xp-ben W7-et nem igazán ismerem.

Instagramon hogy lehet olyat ha meg osztom facebookon a képet akkor egyből lássa mindenki és ne csak én?

Már idegesít hogy mindig nekem kell átálítani hogy ne csak én lássam!

Letezik olyan ember akit nem zavar a horkolas? Hogy lehet elviselni ha meg fuldugon is athallatszik?

Legjobb válasz: Hat en nem vagyok kövér, nem iszom, nem cigizek es nõ vagyok, megis hordozók :)

Miért horkolnának csak a kövér emberek? Férjem apja ösz - visz 60 kiló de mióta él úgy horkol mint ha valami elefánt trombitálna és semmi baja sincs az orrával. Érdekes módon úgy alszok ha egy egy szobában vagyunk vele nyaraláskor mint a tej.
Én egyszerûen megoldom : ha a férjemnek szerencséje van, akkor alszom és nyilván akkor nem zavar. Ha peche van és felébredek, akkor bökdösöm :-) és akkor abbahagyja. Ezért kapcsolatot kár feldobni, kevés ember nem horkol :-)
Hat en nem vagyok kövér, nem iszom, nem cigizek es nõ vagyok, megis hordozók :)
Én horkolok elég gyakran, nõ létemre. Tátott szájjal alszom, az a baj, a levegõ, meg száraz... A párom ilyenkor fordít egyet rajtam, de sosem költ fel és sosem méges emiatt. Sõt, mindig azt mondja, olyan ldes vagyok, hogy hortyogok a fülébe :D:D 22-N
Engem nem zavar, elég melyen alszom hozza.
Szerintem az egészséges vékony emberek nem is horkolnak annyira. Úgy gondolom, ha valaki nagyon horkol, azt meg lehet szüntetni fogyással, mozgással, egészséges ételek fogyasztásával. De nem tudom, hogy ez tényleg így van-e. Szerintetek nem csak a kövér embrek hotkolnak, vagy aki iszik vagy cigizik?
aludni kell, nem hallgatozni :D
A 3. as vagyok, a férjem kimondottan szikár alkat, mégis horkol...Viszont cigizik:(
Az én kedvesem is horkol, nem is kicsit. Akár azt is mondhatom, hogy szeretem hallani a horkolását :)
Szia! Én még olyan horkolást nem hallottam, ami azon áthallatszik. Viszont sajnos ami tényleg olyan hangos, annak már komoly egészségügyi háttere van. A nagyobb mértékû súlyfelesleg és a súlyosabb dohányzás pl. jóval erõsíti a horkolást. Ez egyfajta jelzés, hogy a szervezetben valami nincs rendben. A horkolás maga egyértelmûen annak a tünete, hogy a felsõ légutak szûkek. Ha a horkolás halk, akkor nincs komoly probléma, azonban ha hangosabb, esetleges légzéskimaradásokkal, akkor igenis érdemes felkeresni egy orvost, mert komoly baj is lehet. A horkolás egyébként a horkolónál is gyakori felébredéseket eredményez, amik nagyban rontanak az alvás minõségén és a napi éberségen. Aki szeretne orvoshoz fordulni, az fül-orr-gégészt vagy alvásszakértõt keressen fel.
Szia, az én barátom is horkol. Nekem általában nincs gondom vele. Az a jobbik megoldás nálunk amúgy, ha én alszom el elõbb.
" Szerintetek nem csak a kövér embrek hotkolnak, vagy aki iszik vagy cigizik?" Nem. A férjem nem kövér, nem dohányzik, alkoholt soha nem iszik, mégis úgy horkol, hogy azt tanítani lehetne. :D Nem ám csak elhorkolgat, hanem olyan igazán, apait-anyait beleadva. :D Nem is nagyon alszom ki magam soha. Még akkor is felébredek rá, ha én alszom el elõbb.
Sajnos a horkolás nem alkatfüggõ. Idõvel, és fõleg alvás közben a szájpadlás, a nyelvcsap és a torok megereszkedik, és a beáramló levegõ megrezegteti õket, innen a hang. Persze a túlsúly csak ront a helyzeten, mert a vastag zsírréteg leszûkíti a légutakat, és a mozgásszegény életmód következtében lazább az izomzat. Én sajnos nem tudok olyan ember mellett aludni, aki horkol, de egyáltalán senki mellett sem tudok nagyon, mert rémesen rossz alvó vagyok. Én felkeltek bárkit a forgolódásommal, és nem tudok elaludni, ha nincs minden pontosan úgy, ahogy én elterveztem, és ha más alszik mellettem, ez megesik.. De van olyan házaspár ismerõsöm, ahol a nõ úgy horkol, hogy az üveg is beleremeg, szerintem mondhatnánk, hogy üvöltve, és mégis simán alszik mellette a férje.
Fèrjem is horkolt, de ùgy, hogy zengett a hàz. Mindegy volt, hogy holt fàradt voltam, vagy csak kissè àlmos, akkor sem tudtam aludni mellette, ekkor àtköltöztem a lànyomhoz, de valami oknàl fogva mèg jobban horkolt ès màr a lànyom sem tudott aludni. Nagyon rossz volt màr, aztàn ràkerestem a neten egy orvosra, bejelentkeztem ès elmentünk hozzà, következõ hèten màr meg is mûtötte, utàna mèg 2 hètig horkolt, ès hirtelen abba maradt. Szerintem mindenkèpp èrdemes felkeresni egy orvost vagy egy alvàs centrumot, mert ha valaki nagyon horkol, az nem jò hosszù tàvon, sem a csalàdnak, mert egy hèt nem alvàs utàn màr csak meghalni van kedve az embernek, a munkàjàt se ùgy làtja el, ès a gyerkõc is dekoncentràlt lesz.
Egyáltalán nem zavar. Íg nõttem fel, apukám mindig is horkolt, úgyhogy ez nálunk olyan természetes volt, mint az éjszakai sötétség... Egyébként tavaly februárban apukámnak szívmûtétje volt és azóta rengeteg gyógyszert szed. Na azóta már egyáltalán nem horkol. Nem tudom melyik gyógyszere, vagy maga a mûtét volt-e rá ilyen hatással, de tény ami tény...tehát van rá megoldás. Amúgy a 20 kilós kisfiam és a 3 kilós vézna kandúr macskám is horkol (vagy legalább horkantgat). Úgyhogy a súly nem tényezõ...
A férjem is mindig ezt mondja:) De én se tudok nyugodtan aludni, ha 30 cm re tõlem horkolnak...Én is hallom füldugón keresztül is...:(
Nekem ezen bukott meg egy kezdõdõ kapcsolat. Elõször aludtunk együtt, és úgy horkolt mint egy viziló! Átmentem a másik szobába aludni, persze õ jól megsértõdött, hát nem is lett folytatás...
Be kell fogni az orrát ilyenkor kb. 3 másodpercre, s már nem is horkol. Ha kell, többször megismételni. Nálam bejött. :-)

A fogamzásgátló meggátolja a peteérést (ovuláció), de ha nincs ovuláció, akkor hogy lehet, hogy mégis menstruálunk, hisz a menstruációt az ovuláció előzi meg?

Legjobb válasz: "A tabletta célja, hogy több normál termékenységi funkciót úgy befolyásoljon, hogy a nõ 1) idõszakos meddõség vagy a spermiumok mozdulatlansága miatt nem tudjon foganni, és/vagy 2) ne tudja kihordani a terhességét (korai abortusz). Ezt a folyamatot többféle módon elõ lehet idézni. 1. Az ovuláció leállításával: Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általáb!n az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökõdik ki petesejt a petefészekbõl, tehát terhesség sem jöhet létre. Ha nincs megtermékenyíthetõ petesejt, akkor a nõ kémiailag steril. Azonban a csak progesztogén tartalmú tabletta gyengébb hatású. Általában nem akadályozza meg az ovulációt.[1] 2. A beágyazódás megakadályozásával: A termékenység másik fontos része az a folyamat, amely során a méh nyálkahártyája felépül, megvastagszik és fennmarad. Miután megtermékenyül a petesejt, általában beágyazódik ebbe a nyálkahártyába (endometrium), ahonnan táplálékot és a létfenntartásához szükséges anyagokat szerzi. A kombinált tabletta progesztogén komponense és a csak progesztogént tartalmazó minitabletta miatt a méhnyálkahártya elvékonyodik és kiszárad, így az embrió (a nemrég megtermékenyült petesejt) nem tud beágyazódni.[2] 3. A spermiumok vándorlásának gátlásával: Az ovuláció elõtt a méhnyak vizes nyálkát termel, emlyben a spermiumok fölúsznak a petesejthez. Ez a nyálka egyben táplálja is a spermiumokat. A progesztogén hatására a nyálka besûrûsödik, ezáltal gátolja a hímivarsejtek vándorlását. MINDIG ELMARAD AZ OVULÁCIÓ? Nem. A tablettát szedõk ciklusainak 2-10%-ában van ovuláció. MI TÖRTÉNIK, HA MÉGIS VAN OVULÁCIÓ? Ha a tabletta nem akadályozza meg az ovulációt, akkor lépnek mûködésbe az egyéb mechanizmusok. A besûrüsödött méhnyaknyák megnehezíti a hímivarsejtek számára, hogy elérjenek a petesejtig. Azonban ha mégis megtermékenyül a petesejt, új élet jön létre. A hormonok hatására lassul az új élet átjutása a petevezetõn, és az embrió már túl öreg lehet ahhoz, hogy életképes legyen, mire mégis eléri az anyaméhet. ha az embrió még életképes, mikor bejut a méhbe, akkor a méhnyálkahártya éretlensége, melyet a tabletta okoz, megakadályozza a beágyazódást. Az embrió meghal és maradványai kiürülnek a következõ vérzés során, ami mellesleg nem igazi menstruáció, bár általában annak érzékelik. "

"A tabletta célja, hogy több normál termékenységi funkciót úgy befolyásoljon, hogy a nõ 1) idõszakos meddõség vagy a spermiumok mozdulatlansága miatt nem tudjon foganni, és/vagy 2) ne tudja kihordani a terhességét (korai abortusz). Ezt a folyamatot többféle módon elõ lehet idézni. 1. Az ovuláció leállításával: Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általáb!n az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökõdik ki petesejt a petefészekbõl, tehát terhesség sem jöhet létre. Ha nincs megtermékenyíthetõ petesejt, akkor a nõ kémiailag steril. Azonban a csak progesztogén tartalmú tabletta gyengébb hatású. Általában nem akadályozza meg az ovulációt.[1] 2. A beágyazódás megakadályozásával: A termékenység másik fontos része az a folyamat, amely során a méh nyálkahártyája felépül, megvastagszik és fennmarad. Miután megtermékenyül a petesejt, általában beágyazódik ebbe a nyálkahártyába (endometrium), ahonnan táplálékot és a létfenntartásához szükséges anyagokat szerzi. A kombinált tabletta progesztogén komponense és a csak progesztogént tartalmazó minitabletta miatt a méhnyálkahártya elvékonyodik és kiszárad, így az embrió (a nemrég megtermékenyült petesejt) nem tud beágyazódni.[2] 3. A spermiumok vándorlásának gátlásával: Az ovuláció elõtt a méhnyak vizes nyálkát termel, emlyben a spermiumok fölúsznak a petesejthez. Ez a nyálka egyben táplálja is a spermiumokat. A progesztogén hatására a nyálka besûrûsödik, ezáltal gátolja a hímivarsejtek vándorlását. MINDIG ELMARAD AZ OVULÁCIÓ? Nem. A tablettát szedõk ciklusainak 2-10%-ában van ovuláció. MI TÖRTÉNIK, HA MÉGIS VAN OVULÁCIÓ? Ha a tabletta nem akadályozza meg az ovulációt, akkor lépnek mûködésbe az egyéb mechanizmusok. A besûrüsödött méhnyaknyák megnehezíti a hímivarsejtek számára, hogy elérjenek a petesejtig. Azonban ha mégis megtermékenyül a petesejt, új élet jön létre. A hormonok hatására lassul az új élet átjutása a petevezetõn, és az embrió már túl öreg lehet ahhoz, hogy életképes legyen, mire mégis eléri az anyaméhet. ha az embrió még életképes, mikor bejut a méhbe, akkor a méhnyálkahártya éretlensége, melyet a tabletta okoz, megakadályozza a beágyazódást. Az embrió meghal és maradványai kiürülnek a következõ vérzés során, ami mellesleg nem igazi menstruáció, bár általában annak érzékelik. "
Szia! Ami a 7 napos szünetben jelentkezik az a szó klasszikus értelmében nem menstruáció. Csak "menstuáció-szerû" vérzés.
Oké, de mi okozza ezt a menstruáció szerû vérzést?Erre én is kíváncsi vagyok.
Nem feltétlen gátolja meg a peteérést! Vmi váladék is keletkezik ami gátolja a spermiumok eljutását a petéig. A menstruácio pedig a nyálkahártyának a leválása.
Ovuláció nincs, és jól mondta az elõttem szóló a nyálkahártya leválása okozza a vérzést. Kényszerített vérzés.

Hogy lehet megtanítani a babát egyedül elaludni? Még csak 3hetes, éjjel cici után rögtön lerakom akkor alszik is 3-3órákat, de nappal nem tud elaludni csak ha babusgatjuk, altatjuk. Túl kicsi még, vagy lehet már tenni valamit az ügy érdekében?

Ha leteszem aludni azonnal sír,hiába nyugtatom,addig csönd van,de ahogy távolodom újrakezdi.

Legjobb válasz: Mi 2,5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?

Mi 2, 5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?
Én ennyi idõs korában az ágyába tettem, símogattam a buksiját, és mellette ültem, míg nem éreztem, hogy tényleg alszik. Cumit is kapott, ha már nem szívta, akkor már aludt, akkor ott hagytam. Egy idõ után már nem igényelte a símogatást, csak a cumit. Most már (3 hónapos) csak akkor van simike, ha valami miatt zaklatott, és egyszerûen nem bír elaludni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õt megnyugtatni csak úgy lehet ha felveszem, különben sír és ahogy visszateszem bömbõl.Próbáltam magamon altalni járkálok, ringatom..ahogy visszateszem újra sír.Telejesen el vagyok keseredve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!