Találatok a következő kifejezésre: Hogy lehet hogy ha (14141 db)

ez attól van hogy túl kevés a hely a gépeden. ha felszabadítasz egy kis lemezterületet, biztos menni fog.
szerintem lehet.
a vége lemaradt. tehát nem mindenki ugyanúgy éli meg a szerelmet... nem mindenkinél ugyanakkora... :)
Persze, hogy van ilyen.De egy bizonyos idõ után mindenkinél elmúlik a rózsaszín köd és akkor jön a kapcsolat igazi próbája, mert akkor már nem csak a szépet és jót látják egymásban a felek, hanem lassan felfedezik a másik rossz tulajdonságait.Akkor el lehet dönteni, hogy képesek vagyunk-e tolerálni a másik hibáit és ezzel együtt szeretni õt, vagy lapátra tesszük és keressük tovább az igazit!:)

Ha valaki allergiás a kutya, macska szőrére heves reakciókkal, hogyan lehet hogy ha hosszabb ideig tartózkodik a közelében (értsd. Napokig) akkor megszűnik (het) az allergiás reakció?

Legjobb válasz: Talán hozzászokik a szervezet az ingerhez. Mondjuk a tesómnál nem így van. Ha eljön hozzánk akkor befullad a macskaszõrtõl, és inkább elmenekül, mintsem hogy tovább tûrje. Gyógyszer segíthet, valamit.

Talán hozzászokik a szervezet az ingerhez. Mondjuk a tesómnál nem így van. Ha eljön hozzánk akkor befullad a macskaszõrtõl, és inkább elmenekül, mintsem hogy tovább tûrje. Gyógyszer segíthet, valamit.
Én allergiás vagyok a macska szõrére, és nem javul akkor sem ha több napig érintkezem a macskákkal.Csak annyi , hogy pár nap után már nem lesz rosszabb..De nem szûnik meg..
A kérdező hozzászólása: Párom évekig allergiás volt a szõrre, ha egy macska megkarmolta, akkor pár perc múlva bevörösödött a karmolás környéke és feldagadt. Ennek ellenére befogadtunk egy kismacskát, kb. 2-3 hét múlva gyengültek a tünetek és mára már - ennek most lassan 2 éve - teljesen megszûntek a reakciók. Se karmolásra, se a szõrére nem jön elõ az allergia. Az allergia - mint hatás ismeretében - elvileg nem lehet szó hozzászokásról, de akkor miért múl(hatot)t el?
Valami helyre állt benne. Nem biztos , hogy a macskán múlott. Lehet, hogy egy allergizáló hatástól megszabadult és nem a macska volt a fõ kiváltó inger hanem más. A macskára meg csupán kereszallergiás reakciója volt.


Hogy lehet, hogy ha rejtett számról hívok valakit, akkor is tudja ki vagyok?

Csak egyszer hívtam fel két illet?t rejtett számról. Nem szóltam bele a telefonba. Egy darabig hallóztak aztán letették. Egy hónap múlva megint felhívtam egymás után mindkett?t, ahogy azel?tt. Mindketten felvették, az egyik hallózott egyet, utána meg sem várva hogy válaszolhassak rögtön le is rakta. Utána a másik is felvette, de nem is hallózott bele, rögtön lerakta. Pedig rejtett számról hívtam. Mi lehetett az oka???

Legjobb válasz: Valószínûleg sejtik hogy ki zaklatja õket... Vagy - ami kevésbé valószínû - ezt használja: http://www.origo.hu/techbazis/20120402-seboo-megmutatja-a-re..

Valószínûleg sejtik hogy ki zaklatja õket... Vagy - ami kevésbé valószínû - ezt használja: http://www.origo.hu/techbazis/20120402-seboo-megmutatja-a-re..
én általában fel sem veszem, ha nincs szám a kijelzõn, ha még is felveszem, nem szólok bele... lenyomom a telefon billentyûzetén a HOLD gombot, és szépen zenél az illetõnek (Beethoven-Fur Elise), míg meg nem unja.... (vszínû, nekik is hívószám kijelzõs készülékük van)

Hogy lehet, hogy Hank Moodyt elítélik a negyedik évadban?

Nem értem, hogyan ítélhetik el kiskorú megerőszakolásáért, ha egyszer a bizonyos kiskorú elmondja, hogy önszántából ment bele a dologba. Nincs is igazából miről beszélni, nem?

Legjobb válasz: Ad1: Én úgy tudom nem ítélték el. Rosszul? Nem nagyon tudom mostanában nézni sajna:/ Ad2: Igaz, hogy önszántából ment bele a dologba, csak éppen a bíróságon az igazat kell mondani, az az azt is el kellett mesélni hogy Hank barátunk nem érdeklõdött a hölgyemény kora iránt. Gondolom.

Ad1: Én úgy tudom nem ítélték el. Rosszul? Nem nagyon tudom mostanában nézni sajna:/ Ad2: Igaz, hogy önszántából ment bele a dologba, csak éppen a bíróságon az igazat kell mondani, az az azt is el kellett mesélni hogy Hank barátunk nem érdeklõdött a hölgyemény kora iránt. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: de, elítélik az akkor sem erõszak
Kiskorú megrontásáért ítélik el, ha jól rémlik és csak közmunkára ítélik.

Az hogy lehet hogy ha XP van a gépemen alapjáraton 23fokos a proci ha meg WIN7 akkor 65fokos alapjáraton?

Legjobb válasz: Az xp-nek kisebb a hardverigénye --> Tehát rövidebb ideig dolgoztatja a CPU-t, a Win 7 meg Többet. Több használat = Több melegedés.

Az xp-nek kisebb a hardverigénye --> Tehát rövidebb ideig dolgoztatja a CPU-t, a Win 7 meg Többet. Több használat = Több melegedés.
Ha nem csinálsz semmit, gondolom ezt érti alapjárat alatt, akkor a processzor sem csinál szinte semmit, 1-2 % a háttér tevékenységekre még nem indokol ilyen melegedést. Nézd meg a Feladatkezelõben, /hacsak nem kapott új nevet a w7-ben/, nem pörgeti-e valami a procit./ctrl+alt+del az xp-ben W7-et nem igazán ismerem.
semmi közük nincs egymáshoz :)
A kérdező hozzászólása: akkor mégis mit jelent egy videokártyánál a 256 bit?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Például jelentheti a videókártya processzora (GPU) és memóriája közötti memóriabusz "szélességét". "However, size isn't everything, and low-budget or mainstream graphics cards are often equipped with huge local memories for marketing purposes - but at the same time, memory performance is jeopardized. While most modern cards have either a 128 bit or 256 bit wide memory bus, some low to mid-range cards can have a 64 bit wide bus. Simplistically, if there are two buses running at the same speed but one is 128 bits wide and the other is only 64 bits wide, the 128 bit wide bus can deliver twice as much data in the same timeframe compared to what a 64 bit bus offers. Current games demand graphics data stored in the frame buffers, and if the graphics processor must wait on this data, the entire gaming experience can be impacted." [link]

Az hogy lehet hogy ha már majdnem taliznék egy pasival akkor jön egy másik pasi?

Legjobb válasz: öhm, és ez miért akadályoz abban, hogy találkozz az elsõ sráccal?

öhm, és ez miért akadályoz abban, hogy találkozz az elsõ sráccal?
A kérdező hozzászólása: öhhm nem akadályoz csak valahogy ha egy héten se tudok vele beszélni szinte egyszer se mondjuk facen akkor tök felesleges
még mindig nem értelek:D mi köze egy másik pasinak ahhoz, hogy az egyikkel tudsz e beszélni, vagy sem?
A kérdező hozzászólása: hát egyszerre kettõvel is nem tudok hol ezzel hol azzal
hát akkor tudom tanácsolni, hogy gondolkodj, és ne próbálj két lovat megülni egyszerre:)
A kérdező hozzászólása: háát igen erre gondoltam..:)
A kérdező hozzászólása: azért köszi

Az hogy lehet, hogy ha fel vagyok fázva, de sokat iszom, többet mint szoktam. Egyszerre olyan 1-2 litert kevés idő alatt, akkor hirtelen elmúlik?

Legjobb válasz: Mert kihigítod a vizeleted, többet is jársz pisilni és ezzel a kórokozók nagy részét ki is üríted. Ezért is kell a laboratóriumba vizelet vizsgálatra a reggeli elsõ vizeletbõl mintát venni, ami tömény és nem a napközi hígabból. Ezzel hogy sokat iszol kezeled is magad egyben, de ez nem biztos, hogy elég lesz.

Mert kihigítod a vizeleted, többet is jársz pisilni és ezzel a kórokozók nagy részét ki is üríted. Ezért is kell a laboratóriumba vizelet vizsgálatra a reggeli elsõ vizeletbõl mintát venni, ami tömény és nem a napközi hígabból. Ezzel hogy sokat iszol kezeled is magad egyben, de ez nem biztos, hogy elég lesz.

Hogy lehet hogy ha megnézem egy ismerősömnél azokat a képeket amelyeken be van jelölve, nincs ott minden?

(találok olyan képeket is amiken be van jelölve, de nincs ott, nem egyezik a képek száma a fenti db számmal)

Legjobb válasz: te biztos érted,hogy mit kérdezel,de nincs ezzel mindenki így,

te biztos érted, hogy mit kérdezel, de nincs ezzel mindenki így,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!